SPORT
+19
HaYrOLa
The Đole
Jasmin
Goxy
Pauly D
Mara
Vinky
Lunke
Misfit
>>Been<<
podravac
Velvet
Tinchey
Leo
Veronica
Marijo
Duje
frozen
Kruno
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 33 / 40.
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: SPORT
Kako me nervira sto ovi nasi nista ne prenose -.-
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Gotovo nevjerovatan skandal desio se na Evropskom prvenstvu u Litvaniji.
Naime, jedan od članova grčke delegacije na Eurobasketu Stavros Ellianidis, pokušao je da podmiti sudije u meču koji je u okviru grupe C selekcija Grčke igrala protiv Crne Gore.
Onj je kontaktirao njemačkog sudiju Roberta Lotarmossera, te mu je ponudio novac, kako bi ovaj sa svojim kolegama olakšao put Grčkoj u drugi krug takmičenja.
Njemački sudac je ovaj slučaj prijavio FIBA-i koja je Grke kaznila novčanom kaznom od 20.000 eura, no reprezentacija neće imati nikakvih posljedica u nastavku takmičenja, jer po navodu FIBA Europe, ovo je bio samo pokušaj podmićivanja, ali ne i podmićivanje, te će se tako sve zaršiti na novčanoj kazni za Grke.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
ahahhahahahahha koliko je dobro uradjeno
[Only mods are allowed to see this image]
[Only mods are allowed to see this image]
Lunke- Broj postova : 9635
HAHHAHAHAHAHHAHAHA
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Ovako...
I pre nego sto su krenule ove novoofirmirane grupe izjavio sam da ocekujem poraze protiv Litvanije i Spanije, ali pod porazom sam podrazumevao deficit od 3-4-5 poena, a ne debakl u obe utakmice. Stvarno je sramota da jedna reprezentacija sa takvim renomeom kao sto je Srbija (evropski vicesampion i svetski br 4) odigra 2 utakmice na ovakvom nivou. Jeste da nam ovaj poraz od Spanije skoro pa nista i ne znaci jer svakako moramo dobiti Tursku da bi ostali na ovom prvenstvu, ali sa 3 vezana poraza stvara se jedna negativna atmosvera u timu, i ostale reprezentacije uocavaju da nismo vise toliko jaki kao predhodne 2 godine.
Teodosic je odigrao 2 najgore utakmice u zivotu, Savanovic takodje los, Tepic i Perovic su dva panja uvek bila i ostala, a jedino je Krstic svetla tacka, doduse, ne moze covek sve sam.
Ukoliko ponovimo igre protiv Nemacke i Francuske (bez obzira na poraz u tom mecu) siguran sam, ali siguran sam da Turci onda nece imati sanse sa nama.
Takodje tvrdim da ce svi polufinalisti biti upravo iz ove grupe, u najgorem slucaju 3 sto dovoljno govori o kvalitetu ovih dveju grupa na sampionatu. Tako da bili mi ili Turci na 4 mestu, iammo dobre sanse da pobedimo prvoplasiranu iz druge grupe,a to ce po svemu sudeci biti Rusija, eventualno grcka, a to su priznacete reprezentacije koje se mogu dobiti.
Sve u svemu, losa igra nase reprezentacije, ali sve se to moze zaboraviti samo jednom dobrom partijom protiv Turaka
I pre nego sto su krenule ove novoofirmirane grupe izjavio sam da ocekujem poraze protiv Litvanije i Spanije, ali pod porazom sam podrazumevao deficit od 3-4-5 poena, a ne debakl u obe utakmice. Stvarno je sramota da jedna reprezentacija sa takvim renomeom kao sto je Srbija (evropski vicesampion i svetski br 4) odigra 2 utakmice na ovakvom nivou. Jeste da nam ovaj poraz od Spanije skoro pa nista i ne znaci jer svakako moramo dobiti Tursku da bi ostali na ovom prvenstvu, ali sa 3 vezana poraza stvara se jedna negativna atmosvera u timu, i ostale reprezentacije uocavaju da nismo vise toliko jaki kao predhodne 2 godine.
Teodosic je odigrao 2 najgore utakmice u zivotu, Savanovic takodje los, Tepic i Perovic su dva panja uvek bila i ostala, a jedino je Krstic svetla tacka, doduse, ne moze covek sve sam.
Ukoliko ponovimo igre protiv Nemacke i Francuske (bez obzira na poraz u tom mecu) siguran sam, ali siguran sam da Turci onda nece imati sanse sa nama.
Takodje tvrdim da ce svi polufinalisti biti upravo iz ove grupe, u najgorem slucaju 3 sto dovoljno govori o kvalitetu ovih dveju grupa na sampionatu. Tako da bili mi ili Turci na 4 mestu, iammo dobre sanse da pobedimo prvoplasiranu iz druge grupe,a to ce po svemu sudeci biti Rusija, eventualno grcka, a to su priznacete reprezentacije koje se mogu dobiti.
Sve u svemu, losa igra nase reprezentacije, ali sve se to moze zaboraviti samo jednom dobrom partijom protiv Turaka
Španija igra stalno na vrhunskom nivou i sve reprezentacije koje igraju malo slabije od toga, oni smažu za doručak. Srbiju je poraz od Litvanije toliko spustio u svakom smislu, da je igra protiv Španije na niovu srednjoškolske lige. Činjenicu da Srbija realno nema centra da zaustavi braću Gasol mogla se lako nadoknaditi zaustavljanjem krila Španije. No ni to se nije desilo, pa su Španci punili sa svih poziciji ( čak je i Ibaka postigao poene :O ).
Sudija meča definitivno ima neki fetiš na tehničke. Samo ih dila danas
Sudija meča definitivno ima neki fetiš na tehničke. Samo ih dila danas
>>Been<<- moderator
Krecu polufinala US opena
Novak vs Roger
Rafa vs Andy
Najbolja moguca zavrsnica nekog turnira, 4 najbolja igraca na svetu...nema sta da se kaze, osim da je pred nama jedno fantasticno vece za uzivanje
Novak vs Roger
Rafa vs Andy
Najbolja moguca zavrsnica nekog turnira, 4 najbolja igraca na svetu...nema sta da se kaze, osim da je pred nama jedno fantasticno vece za uzivanje
Andy & Novak FTW! Bilo bi mi drže da Murray konačno neš osvoji.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Grickalice nabavljene... bice ovo duga noc
Kontinent Helia
Kruno je napisao/la:Makedonci dobili Slovence 68-59
Tuga, al neka! Neka braća Makedonci napreduju!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pobeda u 5 setovaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaa
Maro sreco jel si prezivela? ja jedva
Jos sutra kosarkasi... pa u ponedeljak veliko finale US Opena...ja stvarno ne znam kako moje srce uspeva da izdrzi ovakav tempo i ovakve napore, ali vredi
Lunke je napisao/la:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Pobeda u 5 setovaaaaaaaa, aaaaaaaaaaaaaaa
Ja cu dobiti neke tikove od toliko grcenja, odskakanja i mlataranja rukama Jos mi drugarica celo vece salje poruke, i na kraju ocajnicki pita jel sam ziva jer ne odgovaram Auh, kakav mec! Da su oni nama zivi i zdravi da bude jos puno takvih! Teska ali slatka pobeda Idemooooooooo
Kontinent Helia
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
POBEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Ono sudjenje ne zelim da komentarisem, mamu mu jebem slepacku i ko mu dade da sudi!!!
POBEDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Ono sudjenje ne zelim da komentarisem, mamu mu jebem slepacku i ko mu dade da sudi!!!
Opet nismo igrali na odgovarajucem nivou, medjutim, srecom i Turci su igrali katastrofalno!!! Konacno pobeda i idemo dalje Lunke, bio si u pravu Nisam pratila ovu drugu grupu, ne znam kako igraju ni Rusi ni Makedonci, ali se bojim da nece biti ni malo lako
Kontinent Helia
Mara je napisao/la:Opet nismo igrali na odgovarajucem nivou, medjutim, srecom i Turci su igrali katastrofalno!!! Konacno pobeda i idemo dalje Lunke, bio si u pravu Nisam pratila ovu drugu grupu, ne znam kako igraju ni Rusi ni Makedonci, ali se bojim da nece biti ni malo lako
prvo poluvreme smo odbranu odigrali fantasticno, ali fantasticno,zato smo imali u jednom trenutnku i 15 poena prednosti. Danas nam je odbrana bila kljuc za pobedu, ali napad i dalje nije bio kao sto moze. Medjutim bitno je da smo mi u 1/4 finalu EP-a
Ma koja bre Makedonija, ima da izgubi od Rusije sutra glatko tako da cemo sa Rusijom u 1/4 finalu. Rusija nema poraz za sad, ali ako se uzmu njihovi protivnici: Gruzija, Bugarska, Belgija, Slovenija, Ukrajina, Finska, Grcka jasno je zasto su jos uvek ne porazena ekipa. A pogledaj nase protivnike: Izrael, Letonija, Italija, Francuska, Nemacka, Spanija, litvanija, Turska. Sve ti je jasno.
Lunke je napisao/la:
prvo poluvreme smo odbranu odigrali fantasticno, ali fantasticno,zato smo imali u jednom trenutnku i 15 poena prednosti. Danas nam je odbrana bila kljuc za pobedu, ali napad i dalje nije bio kao sto moze. Medjutim bitno je da smo mi u 1/4 finalu EP-a
Ma koja bre Makedonija, ima da izgubi od Rusije sutra glatko tako da cemo sa Rusijom u 1/4 finalu. Rusija nema poraz za sad, ali ako se uzmu njihovi protivnici: Gruzija, Bugarska, Belgija, Slovenija, Ukrajina, Finska, Grcka jasno je zasto su jos uvek ne porazena ekipa. A pogledaj nase protivnike: Izrael, Letonija, Italija, Francuska, Nemacka, Spanija, litvanija, Turska. Sve ti je jasno.
Slazem se sa tobom da ce Rusi sutra isprasiti Makedonce ali se bojim kako cemo mi igrati u cetvrtfinalu. Jedine 2 utakmice koje smo mi odlicno i onako kako treba odigrali jesu bile protiv Nemaca i Francuza, ovo ostalo sve sa usponima i padovima. Iskreno, ja se posle ove pobede nisam radovala nego mi je pao kamen sa srca Najvise me zabrinjava Teodosic... jeste da pravi dobre asistencije, danas je dao i dosta poena i jeste kljucni igrac, ali majko mila kako zna da igra bez glave, sutira nerezonski u bitnim trenucima, gubi lopte... Mislim da ne igra ni priblizno kao na proslom svetskom.
Kontinent Helia
Opet žalbe na račun suđenja ?! Ne vidim potrebe za tim. Teodosiću će ono građenje suditi svaki ozbiljan sudija u Euroligiji. Samo mislim da općenito reprezentacija Srbije ima problem sa disciplinom i čudi me da Lamonica, veliki fan tehničkih, nije makar dvije dosudio, pogotovo za Ivkovićevo insizitranje na koracima Ilyasove.
Turska definitivno nije zaslužila prolazak dalje. Pronašiti 12 slobodnih bacanja i očekivati pobjedu je suludo. Ali eto - to ti je Eurobasket i FIBA. Ekipa koja izgubi tri u nizu bori se za 1/4 finale kao i Makedonija (sedam pobjeda u nizu) i Francuska (nepobjediva). Još samo fali da Finska sutra prođe i oduševljenje može početi.
Čestitke Srbiji. Igra u drugom dijelu je opet na "nivou" one sa Litvanijom i mora se popraviti ako žele ozbiljnije parirati Rusima, Makedoncima iz one tamo grupe.
Turska definitivno nije zaslužila prolazak dalje. Pronašiti 12 slobodnih bacanja i očekivati pobjedu je suludo. Ali eto - to ti je Eurobasket i FIBA. Ekipa koja izgubi tri u nizu bori se za 1/4 finale kao i Makedonija (sedam pobjeda u nizu) i Francuska (nepobjediva). Još samo fali da Finska sutra prođe i oduševljenje može početi.
Čestitke Srbiji. Igra u drugom dijelu je opet na "nivou" one sa Litvanijom i mora se popraviti ako žele ozbiljnije parirati Rusima, Makedoncima iz one tamo grupe.
>>Been<<- moderator
Mara je napisao/la:
Slazem se sa tobom da ce Rusi sutra isprasiti Makedonce ali se bojim kako cemo mi igrati u cetvrtfinalu. Jedine 2 utakmice koje smo mi odlicno i onako kako treba odigrali jesu bile protiv Nemaca i Francuza, ovo ostalo sve sa usponima i padovima. Iskreno, ja se posle ove pobede nisam radovala nego mi je pao kamen sa srca Najvise me zabrinjava Teodosic... jeste da pravi dobre asistencije, danas je dao i dosta poena i jeste kljucni igrac, ali majko mila kako zna da igra bez glave, sutira nerezonski u bitnim trenucima, gubi lopte... Mislim da ne igra ni priblizno kao na proslom svetskom.
Kao da sam ja ovo pisao
HaYrOLa je napisao/la:SERENA! IDEMO!
Tako jeeeeee
Kako je pocistila sve redom, tako ce i Samantu
Veronica je napisao/la:meni ova tema dize zivce....
Bas je zakon tema
Lunke je napisao/la:Veronica je napisao/la:meni ova tema dize zivce....
Bas je zakon tema
predosadnaaaaa
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Stranica 33 / 40. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 33 / 40.