Dora 2011.
+44
markec2408
ESCbigFan
Lucas
Sammi
PrincessCaro
švarckopf
Zagreb16
misterdoublem
lioness1985
strajker
Ajdin
kaat
Steffan
Goxy
Mara
tomas
HaYrOLa
Jasmin
Mr.bobo
The Đole
Lunke
Tinchey
ataše
Leo
tomysunfun
Velvet
mujo
Andrej87
Silvia
Tam
Fonsi
Vinky
Cvjećko
Ighor
Kruno
sandy
Misfit
asteroid
Duje
Veronica
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Marijo
Pauly D
48 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 29 / 44.
Stranica 29 / 44. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Re: Dora 2011.
asteroid je napisao/la:nadam se da Jacques ide za Hrvatsku
pa naravno,prošle subote razlike 2500 glasova,sad 200
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Stvarno?
Ja mislio da su rekli u polufinalu ziri a u finalu opet publika...
PS. Kad kazu 30.000 glasova...to se racuna i tokom emisije? Jer ako nije onda kako je Kate prosla sa 7000 XD
Ja mislio da su rekli u polufinalu ziri a u finalu opet publika...
PS. Kad kazu 30.000 glasova...to se racuna i tokom emisije? Jer ako nije onda kako je Kate prosla sa 7000 XD
Steffan- Broj postova : 1312
Daria i Jacques u finale! Jedini to zaslužuju.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
misterdoublem- Broj postova : 135
Severina je trebala ovakva na Eurosong s ovakim nastupom! Bili bi više plasirani za koje mjesto
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja sam jučer poludio kad sam vidio rezultate. Koji k***************************************rac?
Ovo nije Hrvatska, ovo je prokleto Međimurje, nek se oni odcjepe ak se mene pita, ne trebaju nam te bezukusne seljačine!!!
Ovo nije Hrvatska, ovo je prokleto Međimurje, nek se oni odcjepe ak se mene pita, ne trebaju nam te bezukusne seljačine!!!
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Misfit je napisao/la:Ja sam jučer poludio kad sam vidio rezultate. Koji k***************************************rac?
Misfit je napisao/la:Ja sam jučer poludio kad sam vidio rezultate. Koji k***************************************rac?
Ovaj oce da rasparcava zemlju zbog Eurosonga, Isuse ajme
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Misfit je napisao/la:Ja sam jučer poludio kad sam vidio rezultate. Koji k***************************************rac?
Ovaj oce da rasparcava zemlju zbog Eurosonga, Isuse ajme
Idiotsko ponašanje
Zna li netko možda hoće li u finalu biti ograničen broj poziva s pojedinog telefonskog broja? Mislim da bi to trebalo uvesti, dovoljno je HRT zaradio u šest tjedana.
švarckopf- Broj postova : 8
Pa mislim da je i ovak ograničen na 10 poziva po broju.švarckopf je napisao/la:Zna li netko možda hoće li u finalu biti ograničen broj poziva s pojedinog telefonskog broja? Mislim da bi to trebalo uvesti, dovoljno je HRT zaradio u šest tjedana.
Kontinent Helia
Misfit je napisao/la:Pa mislim da je i ovak ograničen na 10 poziva po broju.švarckopf je napisao/la:Zna li netko možda hoće li u finalu biti ograničen broj poziva s pojedinog telefonskog broja? Mislim da bi to trebalo uvesti, dovoljno je HRT zaradio u šest tjedana.
Nije, i mislim da neće biti.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Baš bez veze. Onda znamo pobjednika.Bruno je napisao/la:Misfit je napisao/la:Pa mislim da je i ovak ograničen na 10 poziva po broju.švarckopf je napisao/la:Zna li netko možda hoće li u finalu biti ograničen broj poziva s pojedinog telefonskog broja? Mislim da bi to trebalo uvesti, dovoljno je HRT zaradio u šest tjedana.
Čudno, do sad se to uvijek koristilo, i u Dorama prije, i u showovima poput Ples sa zvijezdama.Bruno je napisao/la:Misfit je napisao/la:Pa mislim da je i ovak ograničen na 10 poziva po broju.švarckopf je napisao/la:Zna li netko možda hoće li u finalu biti ograničen broj poziva s pojedinog telefonskog broja? Mislim da bi to trebalo uvesti, dovoljno je HRT zaradio u šest tjedana.
Kontinent Helia
ajoooj :S ne sviđa mi se pjesma ni pjevač
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
"Dobre" vijesti : Na iduću epizodu dolazi predstavnik/ca Malte..
On mi izgleda kao lik koji glasa za Žigicu !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:"Dobre" vijesti : Na iduću epizodu dolazi predstavnik/ca Malte..
dajte vise pustite coveka!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:"Dobre" vijesti : Na iduću epizodu dolazi predstavnik/ca Malte..
Nismo ga ni uhvatili, ne d'o Bog
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:"Dobre" vijesti : Na iduću epizodu dolazi predstavnik/ca Malte..
Nismo ga ni uhvatili, ne d'o Bog
ma mozda nema ni za sta da se `vata
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
U sljedećoj emisiji gostuje Dino Merlin, a u žiriju su Josipa Lisac, Emilija Kokić i Branko Bubica.
švarckopf je napisao/la:U sljedećoj emisiji gostuje Dino Merlin, a u žiriju su Josipa Lisac, Emilija Kokić i Branko Bubica.
Emilija
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
6. Emisija - sudjeluju tri izvođača odabranih u petoj emisiji.
Televotingom se izabiru dva izvođača sa najvećim brojem glasova te oni direktno nastavljaju natjecanje u finalnoj emisiji.
Nema glasovanja preko tjedna!
Televotingom se izabiru dva izvođača sa najvećim brojem glasova te oni direktno nastavljaju natjecanje u finalnoj emisiji.
Nema glasovanja preko tjedna!
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 29 / 44. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44
Similar topics
» Dora 2011. - Pravila
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 29 / 44.