Dora 2011.
+44
markec2408
ESCbigFan
Lucas
Sammi
PrincessCaro
švarckopf
Zagreb16
misterdoublem
lioness1985
strajker
Ajdin
kaat
Steffan
Goxy
Mara
tomas
HaYrOLa
Jasmin
Mr.bobo
The Đole
Lunke
Tinchey
ataše
Leo
tomysunfun
Velvet
mujo
Andrej87
Silvia
Tam
Fonsi
Vinky
Cvjećko
Ighor
Kruno
sandy
Misfit
asteroid
Duje
Veronica
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Marijo
Pauly D
48 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 16 / 44.
Stranica 16 / 44. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Re: Dora 2011.
Meni su zasad favoriti Doris, Filip, Renata i Mijo Lešina...
Malo je Fićo zabrlj'o s tekstom, ali se dobro snašao !
Malo je Fićo zabrlj'o s tekstom, ali se dobro snašao !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Doris je naaj
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Filip je odličan, još da je dobio neku bolju pjesmu
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
+ Sale Lozar je rasturio ! To je moja petorka za finale !
Lozar, Lešina, Dizdar, Teur, Holi !
( rezerva : Plauvša što je pjevala Celine Dion )
Lozar, Lešina, Dizdar, Teur, Holi !
( rezerva : Plauvša što je pjevala Celine Dion )
>>Been<<- moderator
meni najbolje ana eškinja, manuela i saša
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Ovako...moje misljenje je da je prva dora bila dosta bolja od ove veceras sto se tice izvodjaca...
Niko me nije preterano odusevio,ali ako bi morao da biram to bi bila mala Ana "kao da me nema tu".
Pored nje izvojio bih kao kandidate za prolazak dalje jos Katicu,Zigu,Doris,Lesa i Mariju,mada simpaticnni su bili i Filip i Sasa Lozar...
jojjjjj evo ih ovi smorovi sto su pevali u BG-u
Niko me nije preterano odusevio,ali ako bi morao da biram to bi bila mala Ana "kao da me nema tu".
Pored nje izvojio bih kao kandidate za prolazak dalje jos Katicu,Zigu,Doris,Lesa i Mariju,mada simpaticnni su bili i Filip i Sasa Lozar...
jojjjjj evo ih ovi smorovi sto su pevali u BG-u
Lunke- Broj postova : 9635
Doris Teur pjeva puno, ali P U N O bolje nego što joj ova pjesma dopušta. Natali Dizdar po meni ima sve dosadne pjesme i odmah sam znao da mi se neće svidjeti. Inače Doris je svejedno super otpjevala pjesmu. Još bi izdvojio onu curu koja je pjeva od Alicie Keys i Žigu koji mi je bio odličan. Nisu bili loši ni Filip i Saša. Iznenađen sam. Darija je izgledala identično kao Celine Diuon, ali po pjevanju ni blizu. Nije bila loša, ali to je daleko od Celine. To je moje mišljenje.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
A dee..
Ja ne bi Zigu
Ja ne bi Zigu
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Velvet je napisao/la:A dee..
Ja ne bi Zigu
Nija nisam da ide na Eurosong, ali stvarno je bio super večeras.
Kontinent Helia
Natali dizdar ima glas o kakvom Doris moze samo sanjati,al ne kazem da Doris nije dobraSwedish Hero je napisao/la:Doris Teur pjeva puno, ali P U N O bolje nego što joj ova pjesma dopušta. Natali Dizdar po meni ima sve dosadne pjesme i odmah sam znao da mi se neće svidjeti. Inače Doris je svejedno super otpjevala pjesmu. Još bi izdvojio onu curu koja je pjeva od Alicie Keys i Žigu koji mi je bio odličan. Nisu bili loši ni Filip i Saša. Iznenađen sam. Darija je izgledala identično kao Celine Diuon, ali po pjevanju ni blizu. Nije bila loša, ali to je daleko od Celine. To je moje mišljenje.
Jasmin- Broj postova : 5457
Kakav crni Švenda - Žiga ! Sad će se svi oni na esctodayu valjati od smijeha... Filip i Lešina nisu prošli ? Ni Holy nje prošla ? Ali je zato bitno da neki vražji Žiga prođe !
>>Been<<- moderator
ajme žiga prvi fuj
Kontinent Helia
>>Been<< je napisao/la:Kakav crni Švenda - Žiga ! Sad će se svi oni na esctodayu valjati od smijeha... Filip i Lešina nisu prošli ? Ni Holy nje prošla ? Ali je zato bitno da neki vražji Žiga prođe !
totalno se slažemmm isse kako mogu za njega glasat ?!
Kontinent Helia
ne vjerujem ziga je 1. komaaa
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Žiga je odlično pjevao, još da Dizdar prođe
p. s ne vrijeđajte, vi neodgojeni
Kontinent Helia
Žiga, šta te nije sramota pjevat na Dori?
Za razliku od prošle emisije voditelji su ovog puta bili mnogo bolji, ali opet daleko od savršenstva. Žiri je također bio puno bolji.
Žao mi je što nije prošla Daria Kinez (što je pjevala Celinku), Mijo Lešina i Manuela Svorcan (Missica Dore).
A sad gledajte natrag postove prve emisije i vidjet ćete kako sam ja napisao da će Aco sredit da će proć i Jelena i Tina Vukov, snašao se čovjek, nakon emisije izbacio Kedđu ubacio Jelenu, a Tina Vukov osvojila glasovanje.
Za razliku od prošle emisije voditelji su ovog puta bili mnogo bolji, ali opet daleko od savršenstva. Žiri je također bio puno bolji.
Žao mi je što nije prošla Daria Kinez (što je pjevala Celinku), Mijo Lešina i Manuela Svorcan (Missica Dore).
A sad gledajte natrag postove prve emisije i vidjet ćete kako sam ja napisao da će Aco sredit da će proć i Jelena i Tina Vukov, snašao se čovjek, nakon emisije izbacio Kedđu ubacio Jelenu, a Tina Vukov osvojila glasovanje.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Šta je vama, Bruno o kojoj ti sramoti pišeš?
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Šta je vama, Bruno o kojoj ti sramoti pišeš?
Ni ja ne razumijem.
Kontinent Helia
Bruno je napisao/la:Žiga, šta te nije sramota pjevat na Dori?
>>Been<<- moderator
Bruno je napisao/la:Žiga, šta te nije sramota pjevat na Dori?
slažem se
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Žiga je odlično pjevao, još da Dizdar prođe
o ukusima se ne raspravlja
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Šta je vama, Bruno o kojoj ti sramoti pišeš?
O sramoti da je djed i prijavljuje se na Doru. Ok, nećete se složit svi sa mnom, ali sa Žigom na Eurosongu, mislim da nemamo šanse, i samo je zauzeo mjesto onima koji bi za razliku od njega nešto postigli, jer mislite da će Žiga uspjet pjevat pjesmu Boris Đurđevića? E to će bit sramota, o tome ja pričam
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Duje je napisao/la:sandy je napisao/la:Žiga je odlično pjevao, još da Dizdar prođe
Pa ne morate zato vrijeđati. To je njegova stvar što se prijavio na Doru. I ne mora značiti da će on pobjediti, ima još 5 emisija.
Kontinent Helia
Swedish Hero je napisao/la:Duje je napisao/la:sandy je napisao/la:Žiga je odlično pjevao, još da Dizdar prođe
Pa ne morate zato vrijeđati. To je njegova stvar što se prijavio na Doru. I ne mora značiti da će on pobjediti, ima još 5 emisija.
Ajd nađi gdje mi vrijeđamo ?
Bože, zapaljivih i nasrtljivih ljudi !
>>Been<<- moderator
Stranica 16 / 44. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 44
Similar topics
» Dora 2011. - Pravila
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 16 / 44.