Dora 2011.
+44
markec2408
ESCbigFan
Lucas
Sammi
PrincessCaro
švarckopf
Zagreb16
misterdoublem
lioness1985
strajker
Ajdin
kaat
Steffan
Goxy
Mara
tomas
HaYrOLa
Jasmin
Mr.bobo
The Đole
Lunke
Tinchey
ataše
Leo
tomysunfun
Velvet
mujo
Andrej87
Silvia
Tam
Fonsi
Vinky
Cvjećko
Ighor
Kruno
sandy
Misfit
asteroid
Duje
Veronica
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Marijo
Pauly D
48 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 18 / 44.
Stranica 18 / 44. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Re: Dora 2011.
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Lunke je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:Da ste iole pametni odabrali bi Coloniju interno i zavrsili posao...Indira vam je bolja od svih na dori zajedno,zena ima glas,a zna i napraviti show,a to se trazi na ESC-u,a ne penzioneri koji su dosli pravo iz starackog doma ili neke nimalo atraktivne osobe kakvih ovde ima
COLONIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ali prednost ipak moram dat Jeleni Rozgi
Priznajem Rozga ima glas, ali ak mislis da bi pjesme, koje sad trenutno u zadnjih par godina izdaje, imale uspjeh na esc - u, mislim da se varaš, te pjesme za curice i deckice ne bi prosle jednako dobro kod ozbiljnije publike! No takav glas zasluzuje kvalitetniju pjesmu!
Svi znaju da Rozgu ne podnosim,ali mislim da bi sa pesmom tipa nazaret bila BUM na ESC-u...Samo joj treba odlicna pesma i to bi bio pun pogodak
Da smo poslali Nazaret vjerovatno bi pobedili.
hahah dobro bi prosli, al pobjedili ne!
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Lunke je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:Da ste iole pametni odabrali bi Coloniju interno i zavrsili posao...Indira vam je bolja od svih na dori zajedno,zena ima glas,a zna i napraviti show,a to se trazi na ESC-u,a ne penzioneri koji su dosli pravo iz starackog doma ili neke nimalo atraktivne osobe kakvih ovde ima
Priznajem Rozga ima glas, ali ak mislis da bi pjesme, koje sad trenutno u zadnjih par godina izdaje, imale uspjeh na esc - u, mislim da se varaš, te pjesme za curice i deckice ne bi prosle jednako dobro kod ozbiljnije publike! No takav glas zasluzuje kvalitetniju pjesmu!
Svi znaju da Rozgu ne podnosim,ali mislim da bi sa pesmom tipa nazaret bila BUM na ESC-u...Samo joj treba odlicna pesma i to bi bio pun pogodak
Nazaret je jedno 1 000 puta bolja od You are the one, you're my number one itd..
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
imas ti kaj protiv pjesme od HeleneeeeeSwedish Hero je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:Lunke je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:Da ste iole pametni odabrali bi Coloniju interno i zavrsili posao...Indira vam je bolja od svih na dori zajedno,zena ima glas,a zna i napraviti show,a to se trazi na ESC-u,a ne penzioneri koji su dosli pravo iz starackog doma ili neke nimalo atraktivne osobe kakvih ovde ima
Nazaret je jedno 1 000 puta bolja od You are the one, you're my number one itd..
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Marijo je napisao/la:imas ti kaj protiv pjesme od Heleneeeee♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Jasmin je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Lunke je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:Da ste iole pametni odabrali bi Coloniju interno i zavrsili posao...Indira vam je bolja od svih na dori zajedno,zena ima glas,a zna i napraviti show,a to se trazi na ESC-u,a ne penzioneri koji su dosli pravo iz starackog doma ili neke nimalo atraktivne osobe kakvih ovde ima
Da i ?
Kontinent Helia
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Jasmin je napisao/la:♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Lunke je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:Da ste iole pametni odabrali bi Coloniju interno i zavrsili posao...Indira vam je bolja od svih na dori zajedno,zena ima glas,a zna i napraviti show,a to se trazi na ESC-u,a ne penzioneri koji su dosli pravo iz starackog doma ili neke nimalo atraktivne osobe kakvih ovde ima
Ma Chiara je trebala pobjediti!!!! ili No name
Jasmin- Broj postova : 5457
po meni Vanilla Ninja Javine .....i Helenaa koja je pobjedilaJasmin je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:Lunke je napisao/la:Jasmin je napisao/la:Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:Da ste iole pametni odabrali bi Coloniju interno i zavrsili posao...Indira vam je bolja od svih na dori zajedno,zena ima glas,a zna i napraviti show,a to se trazi na ESC-u,a ne penzioneri koji su dosli pravo iz starackog doma ili neke nimalo atraktivne osobe kakvih ovde ima
Ma Chiara je trebala pobjediti!!!! ili No name
Kontinent Helia
Ciara je bila sto puta bolja od elene!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajde Marijo, oces da me bijes sad?
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ma nee jedinoooo tebe ne mogu da bijeeemHaYrOLa je napisao/la:Ciara je bila sto puta bolja od elene!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajde Marijo, oces da me bijes sad?
Kontinent Helia
HaYrOLa je napisao/la:Ciara je bila sto puta bolja od elene!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajde Marijo, oces da me bijes sad?
Slažem se, Chiara mi je bila najbolja poslije Shiri koja mi je najbolja predstavnica Izraela u posljednjih 10 godina.
Kontinent Helia
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ciara je bila sto puta bolja od elene!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajde Marijo, oces da me bijes sad?
Slažem se, Chiara mi je bila najbolja poslije Shiri koja mi je najbolja predstavnica Izraela u posljednjih 10 godina.
u da, Siri je razbila kako je otpevala i pesma... za nijansu malo jaca bila Ciara...da je Ciara pevala Sirinu pesmu pun pogodak...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ljudi ne svadjajte se koja je najbolja za to imamo Evrovizijski cirkus i odabracemo najbolju pesmu,tako da nema raspraveeeeeeeeeee
Lunke- Broj postova : 9635
šta je tina prošla?! ajme hvala bogu!!!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
2005. su po meni pored Grčke, mogle pobijediti još Izrael i Švicarska.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Meni su 2005 bili odlicni:Grcka,Malta,Rumunija,Izrael,Svajcarska,Norveska...uostalom sve su i bile u vrhu
off topic? hhahhahaha
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Zadnja promjena: >>Been<<; 30.01.11 2:18; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Nema vrijeđanja ! Šok !!!)
ataše- Broj postova : 92
Još jedan off-topic post bilo koga od vas i svi dobivate šok
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Još jedan off-topic post bilo koga od vas i svi dobivate šok
nemoj Brunice ko Boga te molim !!!
Evo da se vratimo na stare staze... ovaj sto je veceras imao najvise glasova, hm... mozda bude jedinstvena pojava ove godine, svi ce da salju mlade i lepe i moderne, a on ovakav se bude izdvojio...
p.s
Rozga rules!!!!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Još jedan off-topic post bilo koga od vas i svi dobivate šok
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Zadnja promjena: >>Been<<; 30.01.11 2:24; ukupno mijenjano 1 put. (Reason for editing : Kršenje pravila. - Nacionalizam ZABRANJEN !)
ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:Još jedan off-topic post bilo koga od vas i svi dobivate šok
molim te da tog srpskog gada makneš odavde ak nećeš da ti sjebe cijeli forum
Ljudi na koga on misli? sta je ovo? ko je ovo? plasim se
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:Još jedan off-topic post bilo koga od vas i svi dobivate šok
molim te da tog srpskog gada makneš odavde ak nećeš da ti uništi cijeli forum
Ovo nije tema za to, sve primjedbe šalji na PP.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
koji je tvoj problem?
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:Još jedan off-topic post bilo koga od vas i svi dobivate šok
Jasmin.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:Još jedan off-topic post bilo koga od vas i svi dobivate šok
koji je tvoj problem?
ti se ne miješaj! bruno i ja znamo o čem se radi!
HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:Bruno je napisao/la:Još jedan off-topic post bilo koga od vas i svi dobivate šok
ne boj se Hayrolice,cuvam te ja od svih njih
Stranica 18 / 44. • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44
Similar topics
» Dora 2011. - Pravila
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 18 / 44.