Dora 2011.
+44
markec2408
ESCbigFan
Lucas
Sammi
PrincessCaro
švarckopf
Zagreb16
misterdoublem
lioness1985
strajker
Ajdin
kaat
Steffan
Goxy
Mara
tomas
HaYrOLa
Jasmin
Mr.bobo
The Đole
Lunke
Tinchey
ataše
Leo
tomysunfun
Velvet
mujo
Andrej87
Silvia
Tam
Fonsi
Vinky
Cvjećko
Ighor
Kruno
sandy
Misfit
asteroid
Duje
Veronica
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Marijo
Pauly D
48 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 31 / 44.
Stranica 31 / 44. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Re: Dora 2011.
[quote="Tinchey"]AJME NIJE MOGLO BITI BOLJE FINALE OD OVOG! Žiga ispao a Jacques i Daria u finalu! Tko god pobjedi zaslužio je!!! [quote]
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
ma rekla sam vam da žiga ne bu dobio,očekiuvala sam ga u finalu,ali sam znala da nema šanse,inače Jacques u subotu pobjeduje i to je to!
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
sms 0,30 kn, karta za zagreb 50 kn, fotoaparat 300 kn, uživo čuti da žiga nije prošao u finale dore - neprocjenjivo :'D
Kontinent Helia
hahaDuje je napisao/la:sms 0,30 kn, karta za zagreb 50 kn, fotoaparat 300 kn, uživo čuti da žiga nije prošao u finale dore - neprocjenjivo :'D
ma daria je simply the best!
Kontinent Helia
Duje je napisao/la:sms 0,30 kn, karta za zagreb 50 kn, fotoaparat 300 kn, uživo čuti da žiga nije prošao u finale dore - neprocjenjivo :'D
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Ajme super što je Žiga napokon ispao. Zanimljivo da Darija koja je skroz nepoznata došla do finala i evo sad imala najviše glasova, bez cijele županije da glasa za nju kao za Žigu Međimurje. Baš sam ponosan na nju, odlična je
Sad se samo nadam super pjesmi, a tko će pobjediti svejedno mi je jer su oboje super, al nekako za nijansu želim da to bude Darija jer mi je draža, simpatična je i slatka cijela
Sad se samo nadam super pjesmi, a tko će pobjediti svejedno mi je jer su oboje super, al nekako za nijansu želim da to bude Darija jer mi je draža, simpatična je i slatka cijela
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bas mi je drago sto su u finale usli Zak i Daria, stvarno su se dokazali.. Nadam se da ce pjesma, biti radjenja u najvisoj produkcijskoj razini.. Nadam se dobroj pjesmi! Ako nece izdati CD Dore 2011., mogli su barem napraviti promotivni CD ovogodisnje Dore.. Kako bih zelio da barem izdaju promotivni CD Dore, na kojim ce biti sve pjesme.. Kako bih zelio da bude kao dodatak sa nekim novinama, mislim da bih to bilo bas super.. Zelio bih da i podijele promotivne CD-ove, kada bude finalna emisija Dore.. Bas mi zelio imati promotivni CD, neka ga izdaju.. Ako bio promotivni CD izdat sa nekim novinama, sigurno bih kupio novine tako da bih zajedno sa novinama dobio i CD.. Zelio bih da napravu i promotivni CD, onog izvodjaca kojeg ce nas predstavljati na ovom Eurosongu..
misterdoublem- Broj postova : 135
misterdoublem je napisao/la:Bas mi je drago sto su u finale usli Zak i Daria, stvarno su se dokazali.. Nadam se da ce pjesma, biti radjenja u najvisoj produkcijskoj razini.. Nadam se dobroj pjesmi! Ako nece izdati CD Dore 2011., mogli su barem napraviti promotivni CD ovogodisnje Dore.. Kako bih zelio da barem izdaju promotivni CD Dore, na kojim ce biti sve pjesme.. Kako bih zelio da bude kao dodatak sa nekim novinama, mislim da bih to bilo bas super.. Zelio bih da i podijele promotivne CD-ove, kada bude finalna emisija Dore.. Bas mi zelio imati promotivni CD, neka ga izdaju.. Ako bio promotivni CD izdat sa nekim novinama, sigurno bih kupio novine tako da bih zajedno sa novinama dobio i CD.. Zelio bih da napravu i promotivni CD, onog izvodjaca kojeg ce nas predstavljati na ovom Eurosongu..
Wow kolko puta si iskoristio "Zelio Bih" i "Promotivni CD" u tako malom pasusu o.o
Steffan- Broj postova : 1312
O bozeeeeeeeeeeeeee...milion puta spomenjen CD...jel sve u redu sa tobom???
Lunke- Broj postova : 9635
HAHAHHAHAHAHAHHAHAH promotivni CD
Kontinent Helia
Promotivni CD, to je to! To svi želimo
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
promotivni cd hahahah koliko putaaa...
Kontinent Helia
Daria je meni za nijansu boljaaaaa ipak ono sto sam jucer u studiju cuoo je odličnoooo
Darija po pobjedu
mislim svejedno je oboje su super ali kad bi me neko pitao rekao bi Daria
Darija po pobjedu
mislim svejedno je oboje su super ali kad bi me neko pitao rekao bi Daria
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
01. Daria Kinzer – 11844 votes
02. Jacques Houdek – 8937 votes
02. Jacques Houdek – 8937 votes
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Fala Isusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
kako vam se sviđaju imena pjesama?
meni su pomalo čudna ahhah...
meni su pomalo čudna ahhah...
Kontinent Helia
koja su imena?
Kontinent Helia
Neka opravdavaju moja strahovanja...Recimo "Lahor"...Bojim se da je to neki cheap dance-pop što bi bilo pogubno za Hrvatsku.. Ova "Još ima nas" zvuči kao dobra balada
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Neka opravdavaju moja strahovanja...Recimo "Lahor"...Bojim se da je to neki cheap dance-pop što bi bilo pogubno za Hrvatsku.. Ova "Još ima nas" zvuči kao dobra balada
hahahahahahah Lahor nikako ne može biti dance pop, prije je to neka balada
Kontinent Helia
Planiraju li se pustiti kakvi snippeti?
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Stranica 31 / 44. • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 44
Similar topics
» Dora 2011. - Pravila
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 31 / 44.