Dora 2011.
+44
markec2408
ESCbigFan
Lucas
Sammi
PrincessCaro
švarckopf
Zagreb16
misterdoublem
lioness1985
strajker
Ajdin
kaat
Steffan
Goxy
Mara
tomas
HaYrOLa
Jasmin
Mr.bobo
The Đole
Lunke
Tinchey
ataše
Leo
tomysunfun
Velvet
mujo
Andrej87
Silvia
Tam
Fonsi
Vinky
Cvjećko
Ighor
Kruno
sandy
Misfit
asteroid
Duje
Veronica
>>Been<<
^.^ Swedish Hero
Marijo
Pauly D
48 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 14 / 44.
Stranica 14 / 44. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Re: Dora 2011.
Mr.bobo je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:SKANDAL
JELENA umjesto DAMIRA KEDŽE
GLASOVI KRIVO PREBROJANI !
http://www.eurosong.hr/eurosong/glasovi-krivo-prebrojani-jelena-vanjek-prolazi-umjesto-damira-kedze
...aaaaaaaaaaaaaaa... SHIT !! ...najprije mutavi voditelji ... onda nit glasove neznaju brojati...
...onda imaju glup system... onda se ne bi čudio da sve to otkažu na kraju...
Sramota!
Kedžo je bolji od Tomića!!!
Vladan je napisao/la:Kad sam pročitao da su glasovi pogrešno prebrojani nadao sam se da je Jacques ispao. Pustao zamisao, though.
...pa on ima kila i glasova ko dva Kedže... tako da ni u kom slučaju to se baš i ne može dogoditi... LOL
Mr.bobo- Broj postova : 165
Lunke je napisao/la:Jel glasao neko od vas Hrvata????
Ja nisam bio doma,no glasat ću za Artimeju i Kedžu da prođu među 6
Ja se ponadao da Tina ide umjesto bilo koga od ovih..
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ja glasam tek kad se bira pjesma
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tina-dosadna pjesma. Cura možda lijepo pjeva, ali ova večerašnja izvedba je bila BIeIzIvIeIzIe.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Vladan je napisao/la:
Ovan, 180/180.
HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH
Kontinent Helia
Swedish Hero je napisao/la:Tina-dosadna pjesma. Cura možda lijepo pjeva, ali ova večerašnja izvedba je bila BIeIzIvIeIzIe.
Upravo tako
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Meni je Tinu bilo ljepo slušati, boja glasa savršena, mora dalje
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Meni je Tinu bilo ljepo slušati, boja glasa savršena, mora dalje
u potpunosti se slažem!
Kontinent Helia
hahahahhahTinchey je napisao/la:Vladan je napisao/la:
Ovan, 180/180.
HAHAHAHHAHAHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAH
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Moje mišljenje o svemu ovome.
Prvo, studio izgleda odlično, pozornica je super, onaj dio za žiri i izvođače isto odlično, sve je super osmišljeno, publika reagira (za razliku od prošlih). A sad, voditelji, hmm, nisu mi baš... usklađeni. Onako, pokušavaju izgledat spontano, a daleko su od toga. Jedino ona s radija mi je baš simpatična i dobra.
Drugo, izvođači. Po meni, Jacques i Sabrina su bili moji definitivni favoriti večeras. Za Jacquesa sam znao da ima savršen glas, i mislim da bi on bio dobar izbor za nas. A Sabrinu znam još od MiK-a (Melodije Istre i Kvarnera) i tamo je imala odlične pjesme u kojima je pokazala kako dobro zna pjevat. Ovo večeras je bilo savršeno.
Jako mi je žao Tine Vukov, za koju ću sigurno glasat ovih dana, da prođe.
Od ostalih, sviđala mi se Jelena iz Valungara, baš je dobro otpjevala pjesmu od Josipe Lisac. I ne znam tko više.
Sve u svemu, jako dobra emisija, možda su voditelji (malo) štekali, ali dobro, valjda će se to popravit. Barem se vidi da su se potrudili.
Prvo, studio izgleda odlično, pozornica je super, onaj dio za žiri i izvođače isto odlično, sve je super osmišljeno, publika reagira (za razliku od prošlih). A sad, voditelji, hmm, nisu mi baš... usklađeni. Onako, pokušavaju izgledat spontano, a daleko su od toga. Jedino ona s radija mi je baš simpatična i dobra.
Drugo, izvođači. Po meni, Jacques i Sabrina su bili moji definitivni favoriti večeras. Za Jacquesa sam znao da ima savršen glas, i mislim da bi on bio dobar izbor za nas. A Sabrinu znam još od MiK-a (Melodije Istre i Kvarnera) i tamo je imala odlične pjesme u kojima je pokazala kako dobro zna pjevat. Ovo večeras je bilo savršeno.
Jako mi je žao Tine Vukov, za koju ću sigurno glasat ovih dana, da prođe.
Od ostalih, sviđala mi se Jelena iz Valungara, baš je dobro otpjevala pjesmu od Josipe Lisac. I ne znam tko više.
Sve u svemu, jako dobra emisija, možda su voditelji (malo) štekali, ali dobro, valjda će se to popravit. Barem se vidi da su se potrudili.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
The first Croatian show happened tonight too, but nobody actually watched it. 12 singers, including Matthías Matthíasson and Tina Fuck Off, sang for six places in the next round. Six of them qualified, but we suspect you don’t really care.
Sto escnation lijepo pise o nama
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Velvet je napisao/la:The first Croatian show happened tonight too, but nobody actually watched it. 12 singers, including Matthías Matthíasson and Tina Fuck Off, sang for six places in the next round. Six of them qualified, but we suspect you don’t really care.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Velvet je napisao/la:The first Croatian show happened tonight too, but nobody actually watched it. 12 singers, including Matthías Matthíasson and Tina Fuck Off, sang for six places in the next round. Six of them qualified, but we suspect you don’t really care.
Vidjeh to
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Iako sam ja pratio Doru, onako realno, da li je i vas briga za onih sedam azerbejdžanskih "reality show" rundi? Čak je i nas urednike mrzelo pisati o tim dosadnim azerbejdžanskim kilometarskim kvalifikacijama. Sigurno neće tako pisati o Dori kada budemo čuli nove/potencijalne pesme za Eurosong.
Dobro, ovo sa Tina Fuck Off su preterali.
Dobro, ovo sa Tina Fuck Off su preterali.
Zadnja promjena: Vladan; 23.01.11 14:25; ukupno mijenjano 1 put.
Gost- Gost
Hahaha Azerbejdžan se ubi birajući a nikog nije briga ;D
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Briga njihove fanove ^^Djole94 je napisao/la:Hahaha Azerbejdžan se ubi birajući a nikog nije briga ;D
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
...pa ovaj ... Azerbejdžan ima puno bolje rezultate zadnje vrijeme na Eurosongu od nas...Djole94 je napisao/la:Hahaha Azerbejdžan se ubi birajući a nikog nije briga ;D
Mr.bobo- Broj postova : 165
Evo je <3
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Inače obavezno želim da pošaljemo nešto slično ovome na Eurosong. mješavinu ovoga i Monday morning jer pjesme same po sebi imaju dosta dodirnih točaka.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Stranica 14 / 44. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 29 ... 44
Similar topics
» Dora 2011. - Pravila
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2011. - Prijavljeni izvođači
» Dora 2010
» DORA ~ 20 godina poslije
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Hrvatska: Daria Kinzer — “Celebrate“
Stranica 14 / 44.