London 2012
+15
Jasmin
Steffan
Mara
mm1991sthr
>>Been<<
Bilby
Veronica
Lunke
HaYrOLa
Tinchey
Kruno
Bebi
frozen
Leo
Goxy
19 posters
Stranica 40 / 44.
Stranica 40 / 44. • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Re: London 2012
Zlatooo
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
totalno su propali -.-Tinchey je napisao/la:Slovenija ima dvije bronce, ne srebra.
Jao Žugaju šta ti sad vrijedi ta bronca sa SP-a. :S
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
ovi hrvači zaista imaju g*** sustav natjecanja
Kontinent Helia
Obavijest:
bravo rukometaši naši pobijedili španjolce 30-25 )
Kontinent Helia
Obavijest:
Bravo rukometaši, ali danas ste igrali onoliko koliko vam se da
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:Bravo rukometaši, ali danas ste igrali onoliko koliko vam se da
^^
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
odradili posaoJasmin je napisao/la:Bravo rukometaši, ali danas ste igrali onoliko koliko vam se da
Kontinent Helia
Obavijest:
Ispadamo u četvrtfinalu, budete vidjeli jak Tunis.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
najjači vic u zadnje vrijemeTinchey je napisao/la:Ispadamo u četvrtfinalu, budete vidjeli jak Tunis.
Kontinent Helia
Obavijest:
E zna li netko ovi spotovi između sportova na olimpijadi što pušta hrt..ovo kao slow motion i to..o našim sportašima..zna li netko koja pjesma je pozadina? p.s. ako niste vidjeli pogledajte!
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:E zna li netko ovi spotovi između sportova na olimpijadi što pušta hrt..ovo kao slow motion i to..o našim sportašima..zna li netko koja pjesma je pozadina? p.s. ako niste vidjeli pogledajte!
Sorry šaljem na idući HSC.
Kontinent Helia
a znaš kako se zove? ak da daj mi reci da si skinem ne mogu je nikako naći šalji ako želišTinchey je napisao/la:
Sorry šaljem na idući HSC.
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:a znaš kako se zove? ak da daj mi reci da si skinem ne mogu je nikako naći šalji ako želiš
Ugh mislio sam da ćeš poludjet. Šalio sam se.
Kontinent Helia
VATERPOLO, parovi četvrtfinala
CRO - USA
ESP - MNE
ITA - HUN
AUS - SRB
dakle zanimljivo.. otpadaju već u QF bar 2 favorita od ovih - španjolska, crna gora, italija, mađarska
CRO - USA
ESP - MNE
ITA - HUN
AUS - SRB
dakle zanimljivo.. otpadaju već u QF bar 2 favorita od ovih - španjolska, crna gora, italija, mađarska
Kontinent Helia
Obavijest:
RUKOMET, četvrtfinale muški
FRA - ESP
CRO - TUN
DEN - SWE
ISL - HUN
zanimljivo i tu već ispadaju francuska ili španjolska (volio bih da francuska ali će vjerojatnije espanja ) i danska ili švedska (ovdje će vrlo vjerojatno švedska iako bih više voli dansku down )
FRA - ESP
CRO - TUN
DEN - SWE
ISL - HUN
zanimljivo i tu već ispadaju francuska ili španjolska (volio bih da francuska ali će vjerojatnije espanja ) i danska ili švedska (ovdje će vrlo vjerojatno švedska iako bih više voli dansku down )
Kontinent Helia
Obavijest:
ovi amerikanci u košarci nisu normalni .. argentincima su u 3. četvrtini dali 42 koša!!! a ovi njima samo 17. nakon 3 četvrtine bilo je 102 prema 73 svašta!
a neki dan su Nigeriju razbili 156 - 73 hahahahaha
a neki dan su Nigeriju razbili 156 - 73 hahahahaha
Kontinent Helia
Obavijest:
Naravno u Srbiji su vec krenuli sa zestokom pljuvacinom nasih sportista i igre se karakterisu kao potpuni debakl...Novak 4., Cavic 4., Arunovic 4., Zlatic 5., Kolasinac 7....
Naravno Novak je preko noci od boga postao tragicar nacije i sramota sto je nosio zastavu na otvaranju, a do pre par meseci isti ti ljudi gledali u njega kao boga dok je uzimao Wimbldon, Australiju i Ameriku.
Kako se to u ovoj drzavi nenormalno brzo zaborave svi uspesi koji su nam ovi ljudi donosili, koji su nas cinili ponosnim i srecnim u ovoj propaloj drzavi gde je jedino sport svetla tacka.
Koliko se samo malo novca ulaze u sport u nasoj zemlji, dobro da uopste imamo i predstavnike jer evo i najobicnijeg statistickog podatka.
7.652.000.000 RSD - Budzet Badminton Saveza SAD-a (najmanjeg u njihovom Komitetu) Imali su tri clana na OI 2012.
2.115.000.000 RSD - Budzet Olimpijskog Komiteta Hrvatske. 108 ucesnika na OI 2012.
1.716.295.295 RSD - Budzet Olimpijskog Komiteta Slovenije. 65 ucesnika na OI 2012.
420.000.000 RSD - Budzet Olimpijskog Komiteta Srbije. 115 ucesnika na OI 2012.
110.850.000 RSD - Budzet Olimpijskog Komiteta Crne Gore. 33 ucesnika na OI 2012.
Sodno tome, nas buzet bi trebao biti oko 3.500.000.000 RSD, zelimo li se porediti sa Slovenijom.
Ili pak, zelimo li se porediti sa Hrvatskom, budzet moramo uvecati za nesto vise od 5 puta.
Vecini verovatno cifre deluju imaginarno, ali ekonomija je surova. Mozes ti da ulozis ogroman trud i ostavis dusu na terenu, ali ako ne postoji iole pristojna finansijska konstrukcija sve se svodi na licni entuzijazam, kojeg ce biti sve manje i manje.
Do pre par godina ministarstvo sporta odbija da plati put nasim strelcima na svetski kup...tim istim strelcima koji sad jedini imaju osvojene medalje za nasu zemlju.
No nevezano samo za nas. Bacim pogled na listu medalja i vidim Spaniju, po meni apsolutno najvecu sportsku naciju u svetu na 41. mestu sa dva srebra i bronzom, a jedan Kazahstan na 8. poziciji sa 6 zlata u dizanju tegova...I sad ce doci neko da mi kaze da je Kazahstan uspesniji u sportu od Spanije...
Naravno Novak je preko noci od boga postao tragicar nacije i sramota sto je nosio zastavu na otvaranju, a do pre par meseci isti ti ljudi gledali u njega kao boga dok je uzimao Wimbldon, Australiju i Ameriku.
Kako se to u ovoj drzavi nenormalno brzo zaborave svi uspesi koji su nam ovi ljudi donosili, koji su nas cinili ponosnim i srecnim u ovoj propaloj drzavi gde je jedino sport svetla tacka.
Koliko se samo malo novca ulaze u sport u nasoj zemlji, dobro da uopste imamo i predstavnike jer evo i najobicnijeg statistickog podatka.
7.652.000.000 RSD - Budzet Badminton Saveza SAD-a (najmanjeg u njihovom Komitetu) Imali su tri clana na OI 2012.
2.115.000.000 RSD - Budzet Olimpijskog Komiteta Hrvatske. 108 ucesnika na OI 2012.
1.716.295.295 RSD - Budzet Olimpijskog Komiteta Slovenije. 65 ucesnika na OI 2012.
420.000.000 RSD - Budzet Olimpijskog Komiteta Srbije. 115 ucesnika na OI 2012.
110.850.000 RSD - Budzet Olimpijskog Komiteta Crne Gore. 33 ucesnika na OI 2012.
Sodno tome, nas buzet bi trebao biti oko 3.500.000.000 RSD, zelimo li se porediti sa Slovenijom.
Ili pak, zelimo li se porediti sa Hrvatskom, budzet moramo uvecati za nesto vise od 5 puta.
Vecini verovatno cifre deluju imaginarno, ali ekonomija je surova. Mozes ti da ulozis ogroman trud i ostavis dusu na terenu, ali ako ne postoji iole pristojna finansijska konstrukcija sve se svodi na licni entuzijazam, kojeg ce biti sve manje i manje.
Do pre par godina ministarstvo sporta odbija da plati put nasim strelcima na svetski kup...tim istim strelcima koji sad jedini imaju osvojene medalje za nasu zemlju.
No nevezano samo za nas. Bacim pogled na listu medalja i vidim Spaniju, po meni apsolutno najvecu sportsku naciju u svetu na 41. mestu sa dva srebra i bronzom, a jedan Kazahstan na 8. poziciji sa 6 zlata u dizanju tegova...I sad ce doci neko da mi kaze da je Kazahstan uspesniji u sportu od Spanije...
Lunke- Broj postova : 9635
Sto se tice Amerikanaca oni su prica za sebe...optuzuju druge nacije za dopnig a njihovim sportistima niko ne sme ni da prismrdi...napodase malu Kineskinju za svetski rekord da je sigurno dopingovana, digli prasinu do nebesa...nakon 2 dana Rebeka Soni, njihova plivacica postaje prva zena u istoriji koja 200m prsno pliva ispod 2:20...da li mislite da je ovo neko smeo da ospori i da se buni, a sva pompa oko dopingovane takmicarke stisala se nakon ovog rezultata njihove takmicarke.
Da ne pricam o kosarkasima, odbojkasima kojih nema nigde 4 godine i onda osvoje zlatnu medalju, vaterpolisti se takodje umesaju za odlicja...
Vrhunac svega je Dzastin Getlin, momak koji je 4 godine bio suspendovan zbog dopinga, bio u zatvoru jedno vreme, i sad se nadopingovani konj pojavi u London i uzme bronzu na 100m...i nikom nista, sve regularno i sve ispravno, a momci koji vredno rade...ko njih jebe kad su glupi ili bolje reci nisu amerikanci.
Da ne pricam o kosarkasima, odbojkasima kojih nema nigde 4 godine i onda osvoje zlatnu medalju, vaterpolisti se takodje umesaju za odlicja...
Vrhunac svega je Dzastin Getlin, momak koji je 4 godine bio suspendovan zbog dopinga, bio u zatvoru jedno vreme, i sad se nadopingovani konj pojavi u London i uzme bronzu na 100m...i nikom nista, sve regularno i sve ispravno, a momci koji vredno rade...ko njih jebe kad su glupi ili bolje reci nisu amerikanci.
Lunke- Broj postova : 9635
Joj Lunke, znam kako je to, kod nas su skoro srebrne veslače proglasili luzerima, ljudi su počeli komentirat kako je to kiksanje, nisam mogao vjerovati. Onda bahatost nad bahatostima jedriličare sad prozivaju jer su bili 4. (Stipanović) i 5. (Kljaković-Gašpić). Na samom početku igara mediji su stvorili nevjerojatan stres braniteljima medalja iz Pekinga što je rezultiralo naravno lošim plasmanima Snježane Pejičić i Filipa Udea. Danas sam čuo da su pljuvali hrvače. Al gle koliko god to apsurdno bilo, takav je ovdašnji mentalitet. S druge strane jesi ikad vidio Kineza ili Amerikanca da plače zbog osvojene medalje, naravno da ne. U tim zemljama se sport komercijalizirao i popularizirao do te mjere da se od mladih dana njih tako reći šopa aditivima i drogama koje poslije nisu vidljive, drogama koje ne mogu biti otkrivene doping testom. S druge strane te dvije velesile su toliko uništile sport po meni, sportaši više nisu isti, nema tu više idola da se ugledam u njih. Tu i jest prednost manjih zemalja poput naših koje stvore nacionalne heroje, koji zaplaču jer nisu preponosni. OI se ionako ne smiju gledati više kao neko sportsko natjecanje jer je već odavno izgubilo taj atribut, danas to nije ništa nego političko natjecanje koje nagovještava potpunu dominaciju Kine. Moramo biti ponosni na ono što osvojimo, jer su naše medalje rezultat isključivo teškog rada u još težim uvjetima i ti ljudi i samo ti ljudi mogu biti heroji. Trebamo biti ponosni na ono što dobijemo bez velikih očekivanja jer kad se najmanje nadaš dobiješ najviše. Najsmješnije od svega mi je to što neki smatraju 4. mjesto groznim. Mi također imamo problema sa financiranjem sportova, ali s druge strane jedan nogomet koji već dulje vrijeme nije polučio nekim rezultatima je najfinanciraniji, i zato se upravo treba reći da ovo danas što gledamo nije sport nego puko prepucavanje popularnosti i sponzora. Gadi mi se sama pomisao na to u što se sve ovo pretvorilo.
Kontinent Helia
I još da dodam, jedna Austrija nema nijednu medalju, Turska osvojila tek danas i to broncu.
Kontinent Helia
skroz se slažem s tobom tinchey valjda prvi put istina..ogavno je sve to.. zato naše medalje vrijede dvostruko! koma..Tinchey je napisao/la:Joj Lunke, znam kako je to, kod nas su skoro srebrne veslače proglasili luzerima, ljudi su počeli komentirat kako je to kiksanje, nisam mogao vjerovati. Onda bahatost nad bahatostima jedriličare sad prozivaju jer su bili 4. (Stipanović) i 5. (Kljaković-Gašpić). Na samom početku igara mediji su stvorili nevjerojatan stres braniteljima medalja iz Pekinga što je rezultiralo naravno lošim plasmanima Snježane Pejičić i Filipa Udea. Danas sam čuo da su pljuvali hrvače. Al gle koliko god to apsurdno bilo, takav je ovdašnji mentalitet. S druge strane jesi ikad vidio Kineza ili Amerikanca da plače zbog osvojene medalje, naravno da ne. U tim zemljama se sport komercijalizirao i popularizirao do te mjere da se od mladih dana njih tako reći šopa aditivima i drogama koje poslije nisu vidljive, drogama koje ne mogu biti otkrivene doping testom. S druge strane te dvije velesile su toliko uništile sport po meni, sportaši više nisu isti, nema tu više idola da se ugledam u njih. Tu i jest prednost manjih zemalja poput naših koje stvore nacionalne heroje, koji zaplaču jer nisu preponosni. OI se ionako ne smiju gledati više kao neko sportsko natjecanje jer je već odavno izgubilo taj atribut, danas to nije ništa nego političko natjecanje koje nagovještava potpunu dominaciju Kine. Moramo biti ponosni na ono što osvojimo, jer su naše medalje rezultat isključivo teškog rada u još težim uvjetima i ti ljudi i samo ti ljudi mogu biti heroji. Trebamo biti ponosni na ono što dobijemo bez velikih očekivanja jer kad se najmanje nadaš dobiješ najviše. Najsmješnije od svega mi je to što neki smatraju 4. mjesto groznim. Mi također imamo problema sa financiranjem sportova, ali s druge strane jedan nogomet koji već dulje vrijeme nije polučio nekim rezultatima je najfinanciraniji, i zato se upravo treba reći da ovo danas što gledamo nije sport nego puko prepucavanje popularnosti i sponzora. Gadi mi se sama pomisao na to u što se sve ovo pretvorilo.
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:RUKOMET, četvrtfinale muški
FRA - ESP
CRO - TUN
DEN - SWE
ISL - HUN
Po meni bi trebali onda ovo biti finalisti:
France
Croatia
Denmark
Iceland
Jedino što nas je zeznulo je polufinale protiv Francuske :/
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
croato je napisao/la:VATERPOLO, parovi četvrtfinala
CRO - USA
ESP - MNE
ITA - HUN
AUS - SRB
Valjda ovako:
CRO - USA
ESP - MNE
ITA - HUN
AUS - SRB
Znaći da bi u SF igrali s Crnom Gorom, koja je dosta jaka momcad ali mi se cini najslabija od "mojih" ponudenih polufinalista.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 40 / 44. • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44
Similar topics
» London 2012(2)
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
Stranica 40 / 44.