London 2012
+15
Jasmin
Steffan
Mara
mm1991sthr
>>Been<<
Bilby
Veronica
Lunke
HaYrOLa
Tinchey
Kruno
Bebi
frozen
Leo
Goxy
19 posters
Stranica 41 / 44.
Stranica 41 / 44. • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Re: London 2012
Goxy je napisao/la:
Valjda ovako:
CRO - USA
ESP - MNE
ITA - HUN
AUS - SRB
Znaći da bi u SF igrali s Crnom Gorom, koja je dosta jaka momcad ali mi se cini najslabija od "mojih" ponudenih polufinalista.
Crna Gora i Srbija su najveci favoriti za finale.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Crna Gora i Srbija su najveci favoriti za finale.
Istina, ali Crnogorci na ovom natjecanju nisu baš svoji, mislim igraju ono odlicno ali obrana im malo steka
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Sta da kazu jadni ljudi iz Severne Koreje koji ukoliko ne osvoje medalju idu u zatvor...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Sta da kazu jadni ljudi iz Severne Koreje koji ukoliko ne osvoje medalju idu u zatvor...
Tako treba hhaahaa
P.S. Goxy cemu strah Francuske ?
Jasmin- Broj postova : 5457
Norveška - Brazil 21:19 (9-13)
Očekivano, iako Norvežanke nisu tako jake kao nekad!
Očekivano, iako Norvežanke nisu tako jake kao nekad!
Slažem se sa Tincheyem, a i sama Snježana Pejčić je rekla da nakon 17 godina karijere na ovim igrama je prvi put imala tu tremu i očekivanja od ljudi.
Jasmin je napisao/la:
Tako treba hhaahaa
P.S. Goxy cemu strah Francuske ?
Pa ono...uvijek nas dobiju
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Mah, prespavao pola utakmice...
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tako sam ja protiv Brazila. Ali ovo je veliki uspijeh, znao sam da neće do medalje. Međutim svejedno su pokazala da vrijede više od 7. mjesta na svjetskom i 6 mjesta na europskom
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Čestitke našim curama
Veliki uspjeh je što su uopće došle na ove igre jer danas je ženski rukomet vrlo izjednačen i teško se probiti na natjecanje gdje sudjeluje samo 12 reprezentacija.
Pokazale ste dobru i kvalitetnu igru i ulazak u četvrtfinale je ogorman uspjeh za hravtski ženski rukomet.
EHF je naše cure proglasio najvećim iznenađenjem cijelog turnira za razliku od Skandinavki koje su bile relativno loše.
Ovo je dobra generacija koja je u zadnjih nekoliko godina bila na svima velikim natjecanjima.
Nisu Španjolke bile ekipa koja je nadigrala naše djevojke, ali obrana im je bila vrlo moćna uz to dobra vratarka i ova Mangue koja je glumila i padala ne bi li suci dosudili sedmerce, a suci su bili ispod razine dužnosti koju obavljaju.
Nek Vam je sretno i nadam se dobrom rezultatu na EP-u u Srbiji
Veliki uspjeh je što su uopće došle na ove igre jer danas je ženski rukomet vrlo izjednačen i teško se probiti na natjecanje gdje sudjeluje samo 12 reprezentacija.
Pokazale ste dobru i kvalitetnu igru i ulazak u četvrtfinale je ogorman uspjeh za hravtski ženski rukomet.
EHF je naše cure proglasio najvećim iznenađenjem cijelog turnira za razliku od Skandinavki koje su bile relativno loše.
Ovo je dobra generacija koja je u zadnjih nekoliko godina bila na svima velikim natjecanjima.
Nisu Španjolke bile ekipa koja je nadigrala naše djevojke, ali obrana im je bila vrlo moćna uz to dobra vratarka i ova Mangue koja je glumila i padala ne bi li suci dosudili sedmerce, a suci su bili ispod razine dužnosti koju obavljaju.
Nek Vam je sretno i nadam se dobrom rezultatu na EP-u u Srbiji
Ma svaka čast.
Ali tri cure su zaslužile najvecu pohvalu:
Penezić, Tatari i Jelavić
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Šteta, ali same su sebe pobjedile!
Puno grešaka, dvije teže ozljede i dosta nesreće i jbg
Ali bravo cure, jako ste nas razveselile na ovim OI!
Puno grešaka, dvije teže ozljede i dosta nesreće i jbg
Ali bravo cure, jako ste nas razveselile na ovim OI!
Bravo djevojke! Ovo je ogroman uspjeh za ženski rukomet koji se godinama uzdiže! Učinile ste nas ponosnima bravo!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Ma svaka čast.
Dujmić za ovo je zaslužan čitav TIM!
P.S. nije Jelavić, već Jelčić
Kruno je napisao/la:
Dujmić za ovo je zaslužan čitav TIM!
P.S. nije Jelavić, već Jelčić
xD
Pa istina, ali ove tri su definitivno najbolje
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:
xD
Pa istina, ali ove tri su definitivno najbolje
Ma, jesu one najbolje, ali da nema krila Zebić i Gače, pa Lidije Horvat Kike Franić i svih ostalih, to ne bi bilo to
Šteta za Andreu što se ozlijedila, ali to je sport - dobiš jednu Rusiju, izgubiš od Brazila, pa ti nalete Španjolke i odnesu san o medalji. . .
Španjolke su imale puno težu grupu, 5 utakmica na nož i to je jedan plus, ali kapa do poda Paklenkama
Dobra je ova generacaija, Canjuga odlično vodi i veselit ćemo se mi još
da smo bili prvi išli bi na norvežanke i opet bi ispali ove su bile najbolji mogući suparnik al eto..ja se ne bih čudio da sve reprezentacije iz druge skupine budu u pfKruno je napisao/la:
Ma, jesu one najbolje, ali da nema krila Zebić i Gače, pa Lidije Horvat Kike Franić i svih ostalih, to ne bi bilo to
Šteta za Andreu što se ozlijedila, ali to je sport - dobiš jednu Rusiju, izgubiš od Brazila, pa ti nalete Španjolke i odnesu san o medalji. . .
Španjolke su imale puno težu grupu, 5 utakmica na nož i to je jedan plus, ali kapa do poda Paklenkama
Dobra je ova generacaija, Canjuga odlično vodi i veselit ćemo se mi još
Kontinent Helia
Obavijest:
danas sam otkrio sinkronizirano plivanje..odnosno vrlo detaljno sam gledao .. pa to je mrak..kako dobro rade wow.. a ovi što skaču u vodu isss frajeri su prehot samo ne kužim zašto nakon skoka idu u poseban bazen i nose neku krpicu sa sobom i peru se njom?!?
Kontinent Helia
Obavijest:
Crnogorke pobedile Francusku u 1/4 finalu i plasirale se u 1/2 finale OI-a gde ce igrati sa Spanijom.
Izgleda da se to Crnogorkama smesi prva medalja na OI, mada im i vaterpolisti imaju lepu sansu.
Izgleda da se to Crnogorkama smesi prva medalja na OI, mada im i vaterpolisti imaju lepu sansu.
Lunke- Broj postova : 9635
Bravo za Crnu Goru . da baš ne budu sve iz one grupe .Neka odu do zlata da se hvalimo da smo ih pobjedili
kodi- Broj postova : 2493
Stranica 41 / 44. • 1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44
Similar topics
» London 2012(2)
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
Stranica 41 / 44.