London 2012
+15
Jasmin
Steffan
Mara
mm1991sthr
>>Been<<
Bilby
Veronica
Lunke
HaYrOLa
Tinchey
Kruno
Bebi
frozen
Leo
Goxy
19 posters
Stranica 1 / 44.
Stranica 1 / 44. • 1, 2, 3 ... 22 ... 44
Re: London 2012
Jedva cekam . Posle onih 2008 gde sam morao da ucim kad su bile sad mogu po ceo dan da gledam
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
joj i ja jedva čekam baš će mi biti gušt sjedit doma i samo to gledatiLeo je napisao/la:Jedva cekam . Posle onih 2008 gde sam morao da ucim kad su bile sad mogu po ceo dan da gledam
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Masem vam iz Londona!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Hmm mislim da bi od naših samo Sandra i veslački četverac mogli konkurirat za zlato... ostali teško.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
+ moguća iznenađenja u hrvanju, jedrenju, vaterpolo (nikad nisam siguran za njih), rukomet sam zaboravio isto... i Pejčićka me opet može iznenadit. A i Blanki se može dogodit čudo pa da podigne formu.
Kontinent Helia
Prvakinja EP 2010 u disku. Ja mislim da je nakon toga suspendovana.HaYrOLa je napisao/la:Ko je Sandra?
Kontinent Helia
Obavijest:
I Srpski odbojkasi na OI Na kvalifikacionom turniru od 6 utakica, 6 pobeda i samo jedan izgubljen set. Svaka cast momci
Ovim Srbija ima 109 ucesnika za OI, a jos se moze desiti da neki atleticar upadne u olimpijski tim
Ovim Srbija ima 109 ucesnika za OI, a jos se moze desiti da neki atleticar upadne u olimpijski tim
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:I Srpski odbojkasi na OI Na kvalifikacionom turniru od 6 utakica, 6 pobeda i samo jedan izgubljen set. Svaka cast momci
i plivaci imaju sansu.
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
i plivaci imaju sansu.
pa svi oni koji "znaju" da plivaju su vec obezbedili tako da ne vidim ko bi jos mogao da ostvari normu
Kod atleticara imamo onog desetobojca, ali ne Dudas (on vec ima) nego onaj drugi, sansa mu je sad na EP-u
Lunke je napisao/la:
pa svi oni koji "znaju" da plivaju su vec obezbedili tako da ne vidim ko bi jos mogao da ostvari normu
Kod atleticara imamo onog desetobojca, ali ne Dudas (on vec ima) nego onaj drugi, sansa mu je sad na EP-u
Pa da i ja ne verujem da ce iko od plivaca ostalih uspeti.
Jel Topicka na kraju ipak odlucila da ide?
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Pa da i ja ne verujem da ce iko od plivaca ostalih uspeti.
Jel Topicka na kraju ipak odlucila da ide?
Ide ide, Dragutin je verovatno smirio situaciju sa njom
Lunke je napisao/la:
Ide ide, Dragutin je verovatno smirio situaciju sa njom
Ja mislim da su rekli da ako budu isli bice jedan od retkih bracnih parova na OI.
Kontinent Helia
Obavijest:
15 dana do igara
Brojno stanje ex yu zemalja:
Srbija: 115 (92 u Pekingu)
Hrvatska: 108 (105 u Pekingu)
Slovenija: 65 (62 u Pekingu)
Crna Gora: 33 (19 u Pekingu)
Bosna i Hercegovina: 6 (5 u Pekingu)
Makedonija: 2 (7 u Pekingu)
Dakle sve zemlje su uglavnom povecale br ucesnika na OI osim Makedonije koja je spala na svega 2 predstavnika. Najveci pomak ostvarili su Srbija koja se povecala za cak 23 takmicara i Crna Gora koja je svoj br povecala za 14. Hrvatska i Slovenija su zadrzale svoj prosek i povecali se za 3 ucesnika, Bosna za jednog, dok je Makedonija jedina pala u odnosu na Peking i sa svega dva predstavnika bice jedna od najmanjih delegacija u Londonu.
Slovenija je u Pekingu bila najuspesnija reprezentacija sa 5 medalja, medju kojima je jedno zlato, dva srebra i dve bronze, Hrvatska je takodje osvojila 5 odlicja, dva srebra i tri bronze, dok je Srbija imala 3 medalje, jedno srebro i dve bronze.
Izabrani su i barjaktari za Srbiju i Hrvatsku...Srpsku zastavu nosice teniser Novak Djokovic, dok ce Hrvatsku nositi rukometas Venio Losert.
Brojno stanje ex yu zemalja:
Srbija: 115 (92 u Pekingu)
Hrvatska: 108 (105 u Pekingu)
Slovenija: 65 (62 u Pekingu)
Crna Gora: 33 (19 u Pekingu)
Bosna i Hercegovina: 6 (5 u Pekingu)
Makedonija: 2 (7 u Pekingu)
Dakle sve zemlje su uglavnom povecale br ucesnika na OI osim Makedonije koja je spala na svega 2 predstavnika. Najveci pomak ostvarili su Srbija koja se povecala za cak 23 takmicara i Crna Gora koja je svoj br povecala za 14. Hrvatska i Slovenija su zadrzale svoj prosek i povecali se za 3 ucesnika, Bosna za jednog, dok je Makedonija jedina pala u odnosu na Peking i sa svega dva predstavnika bice jedna od najmanjih delegacija u Londonu.
Slovenija je u Pekingu bila najuspesnija reprezentacija sa 5 medalja, medju kojima je jedno zlato, dva srebra i dve bronze, Hrvatska je takodje osvojila 5 odlicja, dva srebra i tri bronze, dok je Srbija imala 3 medalje, jedno srebro i dve bronze.
Izabrani su i barjaktari za Srbiju i Hrvatsku...Srpsku zastavu nosice teniser Novak Djokovic, dok ce Hrvatsku nositi rukometas Venio Losert.
Baš sam htio da Sandra nosi zastavu
Ali, Venio je legenda rukometa , a ovo mu je zadnje veliko natjecanje, pa neka
Ali, Venio je legenda rukometa , a ovo mu je zadnje veliko natjecanje, pa neka
Mislim da je zasluženo da Venio nosi, ipak ima dvije zlatne olimpijske medalje i četiri OI iza sebe.
Kontinent Helia
Jeste li za neke igre kao proslog leta?
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la: Jeste li za neke igre kao proslog leta?
apsolutni, ja sam vec bio dao i predlog za to Ali to bi trebalo da se zavrsi do Londona, da se ne poklopimo
Lunke je napisao/la:
apsolutni, ja sam vec bio dao i predlog za to Ali to bi trebalo da se zavrsi do Londona, da se ne poklopimo
Pa da i ja sam mislio do tad da se zavrsi.E sad ako niko nece ja cu organizovati kao i prosle godine mada bi bilo dobro da je novi domacin.
Kontinent Helia
Obavijest:
sandra je i europska prvakinja ove godine obranila zlato.. pobjedila u svim mitinizima dijamantne lige osim na zadnjem kad je bila 2. ... bilo je u novinama da generalno imamo šanse za čak 6 medalja.. a vidjet ćemo... šteta što se blanka ne ide. no dobro.. nije bed
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Mene najviše veseli otvaranje, baš me zanima šta su Englezi spremili. :-) I naravno, takmičenja posle toga. :-)
Gost- Gost
Stranica 1 / 44. • 1, 2, 3 ... 22 ... 44
Similar topics
» London 2012(2)
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
Stranica 1 / 44.