London 2012
+15
Jasmin
Steffan
Mara
mm1991sthr
>>Been<<
Bilby
Veronica
Lunke
HaYrOLa
Tinchey
Kruno
Bebi
frozen
Leo
Goxy
19 posters
Stranica 2 / 44.
Stranica 2 / 44. • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Re: London 2012
meni je najjače otvaranje imao peking.. pogotovo s onim bubnjarima..wow.. nadam se da će i ovo biti okVladan je napisao/la:Mene najviše veseli otvaranje, baš me zanima šta su Englezi spremili. :-) I naravno, takmičenja posle toga. :-)
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Leo je napisao/la:Lunke je napisao/la:
apsolutni, ja sam vec bio dao i predlog za to Ali to bi trebalo da se zavrsi do Londona, da se ne poklopimo
Pa da i ja sam mislio do tad da se zavrsi.E sad ako niko nece ja cu organizovati kao i prosle godine mada bi bilo dobro da je novi domacin.
Ja sam za,ako zelis Leo ti mozes otvoriti prijave za domaćina,nek traje dva dana i onda odabir sve isto kao dosad
Mislim ne bi bilo loše da ti opet organiziraš,al bolje bi bilo da je neko ko nije,recimo ja i ti jesmo
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:
Ja sam za,ako zelis Leo ti mozes otvoriti prijave za domaćina,nek traje dva dana i onda odabir sve isto kao dosad
Mislim ne bi bilo loše da ti opet organiziraš,al bolje bi bilo da je neko ko nije,recimo ja i ti jesmo
Da zato i kazem bilo bi dobro da neko drugi sad organizuje a slucaju da bas niko nece ja cu al verujem da ce se neko prijaviti.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
kruno smišlja da napravi OI Helije... ali misli da mu se nitko neće prijaviti..ima čak i logoLeo je napisao/la:
Da zato i kazem bilo bi dobro da neko drugi sad organizuje a slucaju da bas niko nece ja cu al verujem da ce se neko prijaviti.
Kontinent Helia
Obavijest:
Otvorio temu za kandidaturu pa nek se prijave svi koji hoce.
Jel moze neko od adm,mod da mi nadje temu od igara 1 i 2 posto ih ja ne mogu naci .
Jel moze neko od adm,mod da mi nadje temu od igara 1 i 2 posto ih ja ne mogu naci .
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja mogu se igram dok ne odem 1.
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Otvaranje olimpijade je nesto najbolje Po meni ne moguce je prevazici Peking koji je bio spektakularan i sto se tice otvarnja i sto se tice same organizacije...recimo "pticje gnezdo" je mnogo lepse izdanje od olimpijskog stadiona u Londonu, tu je i ona vodena kocka gde se odrzavalo plivanje...jeste da su i Britanci ulozili u novi veledrom, aquatic centar, ali cisto sumnjam da ce igre biti nadmasene.
Lunke- Broj postova : 9635
croato je napisao/la:kruno smišlja da napravi OI Helije... ali misli da mu se nitko neće prijaviti..ima čak i logo
pa nek napravi, verujem da ce biti jedini kandidat za domacina, a bice ljudi sigurno koji ce da ucestvuju
Goxy je napisao/la:
Necu da spavam ovo ljeto
Nema neke spektakularne razlike u vremenskim zonama.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
Nema neke spektakularne razlike u vremenskim zonama.
Mozda planira uvece da gleda snimke onoga sto je propustio jer se dosta toga odigrava u isto vreme
Lunke je napisao/la:
Mozda planira uvece da gleda snimke onoga sto je propustio jer se dosta toga odigrava u isto vreme
Sumnjam da ga toliko toga zanima. Ali ako voli golf nek gleda i uživa.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
Tako mi je zao sto nema Blanke Vlašić, ali kako cujem neka druga ce nastupat jos neka hrvatica ali joj je osobni 1.89 tako da nece bas daleko lol
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja volim golf.Tinchey je napisao/la:
Guest- Gost
Goxy je napisao/la:
Tako mi je zao sto nema Blanke Vlašić, ali kako cujem neka druga ce nastupat jos neka hrvatica ali joj je osobni 1.89 tako da nece bas daleko lol
Ako se ne varam,zove se Ana Šimić.
I meni je žao što Blanka neće nastupati,ja je znam.
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
rändajad je napisao/la:Ja volim golf.
I ja volim da gledam golf, ali na OI ce biti tek 2016
Ja najvise volim da gledam atletiku,tenis,gimnastiku i plivanje.
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja najvise volim atletiku!
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja volim sve Secam se da sam u Pekingu ustajao u 3 ujutro da bih gledao dizanje tegova ahhahahahhahaha
jao meni to užasno dosadno.i zanimljivo nogomet mi je na olimpijadi bezveze.. jer igraju sam ti profesionalna nogometaša a ostalo moraju biti u23.. ako se dobro sjećam tog nekog pravila... najviše volim vaterpolo, rukomet, košarku, skokove u vodu ... atletika mi dosadna za popi....Lunke je napisao/la:Ja volim sve Secam se da sam u Pekingu ustajao u 3 ujutro da bih gledao dizanje tegova ahhahahahhahaha
Kontinent Helia
Obavijest:
Meni je zapravo najzanimljivije otvorenje,a poslije toga atletika. Ostalo mi je onako.
Kontinent Helia
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Ovako ce reprezentativci Srbije biti obuceni na otvaranju
Au sto je dobra ova muska kombinacija Ova zenska kombinacija mi se na prvu i ne dopada bas mada je bolja od 2008.
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 2 / 44. • 1, 2, 3 ... 23 ... 44
Similar topics
» London 2012(2)
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
Stranica 2 / 44.