London 2012
+15
Jasmin
Steffan
Mara
mm1991sthr
>>Been<<
Bilby
Veronica
Lunke
HaYrOLa
Tinchey
Kruno
Bebi
frozen
Leo
Goxy
19 posters
Stranica 21 / 44.
Stranica 21 / 44. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Re: London 2012
Leo je napisao/la:
Lunke jel bila Nadja nisam gledao a nema nigde rezultata a trebala je poceti.
Nadja danas nije na programu, sutra je njena disciplina, a RTS nema pojma i pise gluposti i laze narod da pliva danas!!!
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:
Nadja danas nije na programu, sutra je njena disciplina, a RTS nema pojma i pise gluposti i laze narod da pliva danas!!!
hahahaa svasta
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
hahahaha koja drama na kraju utakmice Spanija-Hrvatska, cist go Spanije nije priznat u poslednjoj sekundi
Ali sve jedno je ko ce sa koje pozicije iz vase grupe jer ce pobednik grupe verovatno ici na Madjarsku, dok pobednik nase grupe ide na Grcku ili Australiju...eto zasto je nekad dobro imati tesku grupu na startu
Ali sve jedno je ko ce sa koje pozicije iz vase grupe jer ce pobednik grupe verovatno ici na Madjarsku, dok pobednik nase grupe ide na Grcku ili Australiju...eto zasto je nekad dobro imati tesku grupu na startu
Lunke je napisao/la:hahahaha koja drama na kraju utakmice Spanija-Hrvatska, cist go Spanije nije priznat u poslednjoj sekundi
Da bio je gol, ali sudac na crti je glavni i odgovorni za to.
Nisam gledao čitavu utakmicu, ali 13 minuta bez gola - jako je loš pokazatelj.
Grupe su nervanomjerno izždrijebane, tako da ćemo dobiti tešku ekipu u QF-u
Ljudi pozdravljam vas, slikaću se za vas!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Kruno je napisao/la:
Da bio je gol, ali sudac na crti je glavni i odgovorni za to.
Nisam gledao čitavu utakmicu, ali 13 minuta bez gola - jako je loš pokazatelj.
Grupe su nervanomjerno izždrijebane, tako da ćemo dobiti tešku ekipu u QF-u
Pa da li sam ja rekao da je neko drugi kriv za to??? Samo sam reko da cist go nije priznat, nista vise
Lunke je napisao/la:
Pa da li sam ja rekao da je neko drugi kriv za to??? Samo sam reko da cist go nije priznat, nista vise
Sve 5
Ivan Kljaković-Gašpić je osvojio 7. mjesto u 5. plovu klase Finn i u ukupnom je poretku za medalje 4. sa bodom više od Francuza Loberta.
Alo Lunke, pa nemoj mi se nervirat, nije jos vrijeme za to, to je na rasporedu u 17:15
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:Alo Lunke, pa nemoj mi se nervirat, nije jos vrijeme za to, to je na rasporedu u 17:15
Ne nerviram se ja lepi sad uopste, a necu ni kasnije
Lunke je napisao/la:
Ne nerviram se ja lepi sad uopste, a necu ni kasnije
kako god ti kazes, ali ak ti bude trebalo rame za plakanje tu sam!
Sve ja vas volim ali zna se za koga se čuva olimpijsko zlato u rukometu...
Naprijed naši !
Naprijed naši !
kodi- Broj postova : 2493
Ja sam jako nezadovoljan našim prijenosom i organizacijom 70% programa su usrane snimke to me jako
auuu kakava zavrsnica...nakon finala zlato uzeo Amerikanac, srebro Danac a za bronzu su morali da se raspucavaju Rus i covek iz Katra...pucali pucali i na kraju Katar dosao do bronze Svaka mu cast, a ruka mu se kad uzme pusku u ruke trese kao da ima epilepsiju.
Prva medalja za Katar jos od Sidneja 2000 :
Prva medalja za Katar jos od Sidneja 2000 :
kodi je napisao/la:Ja sam jako nezadovoljan našim prijenosom i organizacijom 70% programa su usrane snimke to me jako
ja ovo gledam na netu, ne brini ni nasi nisu bolji Sad cekam finale kanu slaloma za muskarce, Slovenac Savsek bio drugi u kvalifikacijama, drugi u 1/2 finalu, valjda ce uspeti da uzme medalju u finalu, za 15-ak minuta krece
Lunke je napisao/la:
ja ovo gledam na netu, ne brini ni nasi nisu bolji Sad cekam finale kanu slaloma za muskarce, Slovenac Savsek bio drugi u kvalifikacijama, drugi u 1/2 finalu, valjda ce uspeti da uzme medalju u finalu, za 15-ak minuta krece
pa baci nam linkove tu ne budi škrt
pa sto puta sam ostavljao onaj evrovizijski link http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html tu imate sve sportove sa ovih OI, a imate i skoro sve medijske evropske kuce koje prenose OI
Čestitke našim rukometašima na još jednoj sjanoj igri.
Odlična su nam krila bila danas, odlična obrana(iako je u pojedinim djelovima bila malo remanentna).
Sjajn Losert koji je obranio u ključnim momentima.
Bravo, drago mi je što se dobra igra nastavlja i ovakvu igru prenjeti na slijedeće bitne mečeve!
Odlična su nam krila bila danas, odlična obrana(iako je u pojedinim djelovima bila malo remanentna).
Sjajn Losert koji je obranio u ključnim momentima.
Bravo, drago mi je što se dobra igra nastavlja i ovakvu igru prenjeti na slijedeće bitne mečeve!
uzasno losa igra nasih, nemamo mi sta da trazimo ni protiv Madjarske sa takvom igrom. I vise nego zasluzena pobeda suseda
Inace Djokovic unistio Rodika, 6-2, 6-1 ali bukvalno ga je otresao sa terena.
U trecem setu nema taj brejka a Conga i Raonic igraju 19-19 u trecem setu ahhahahahah mislim da ce do sutra
U trecem setu nema taj brejka a Conga i Raonic igraju 19-19 u trecem setu ahhahahahah mislim da ce do sutra
Odusevljen igrom, samo se nadam da cemo tako nastavit, jer vjerujem da mozemo do 3. olimpijskog zlata u povijesti! Cekam jos Dansku i Španjolsku i onda cu još više vjerovat u to! Bravo naši! Hrvatska
Inace trener Srbije mi je odličan, kako je rekao što se ne vracate pizdurine jedne , tako treba pravi trener a svi šute i ne smiju dici glavu. Svaka cast na autoritetu! Susjedi probudite se jer Mađarska nije lak protivnik za tu 4. poziciju!
Inace trener Srbije mi je odličan, kako je rekao što se ne vracate pizdurine jedne , tako treba pravi trener a svi šute i ne smiju dici glavu. Svaka cast na autoritetu! Susjedi probudite se jer Mađarska nije lak protivnik za tu 4. poziciju!
Jedriličar Tonči Stipanović osvojio je 20. mjesto u 3. plovu klase Laser dok je u 4. plovu bio solidan 4. i nalazi se u ukupnom poretku na 5. mjestu sa 35 neg. bodova, 10 više od Šveđanina Mygrena koji se nalazi na 3. mjestu.
Luka Mratović u klasi RS-X osvojio je 24. i 19. mjesto u prva dva plova i ukupno je 21.
U klasi Finn Ivan Klajković-Gašpić zabilježio dva dobra plova. U 5. plovu je bio 5., a u 6. plovu 6. i u ukupnom poretku se nalazi na jako dobroj 4. poziciji, svega bod više od Francuza Loberta!
Luka Mratović u klasi RS-X osvojio je 24. i 19. mjesto u prva dva plova i ukupno je 21.
U klasi Finn Ivan Klajković-Gašpić zabilježio dva dobra plova. U 5. plovu je bio 5., a u 6. plovu 6. i u ukupnom poretku se nalazi na jako dobroj 4. poziciji, svega bod više od Francuza Loberta!
Čestitke Sloveniji na prvoj medalji osvojenoj u Londonu.
Zlatna je bila Urška Žolnir u džudu(kategorija od 63 kg)
Zlatna je bila Urška Žolnir u džudu(kategorija od 63 kg)
Stranica 21 / 44. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Similar topics
» London 2012(2)
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
Stranica 21 / 44.