London 2012
+15
Jasmin
Steffan
Mara
mm1991sthr
>>Been<<
Bilby
Veronica
Lunke
HaYrOLa
Tinchey
Kruno
Bebi
frozen
Leo
Goxy
19 posters
Stranica 5 / 44.
Stranica 5 / 44. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Re: London 2012
Bilby je napisao/la:
Kakav je to riječnik od jednog gospodina kao što si ti?
Ako uzmemo u obzir činjenicu da su izbačene kletve, želje za samoubistvom, proklinjanja i cvilež, rekao bih - sasvim pristojan !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ja ne znam sta bih radio da ne mogu da gledam OI
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
KRENULI ZA LONDON!!!
Aj nek je sa srecom i sto vise medalja da bude
Lunke- Broj postova : 9635
Sutra na Olimpijadi:
Zenski fudbal:
Velika Britanija - Novi Zeland 17:00
Japan - Kanada 18:00
SAD - Francuska 18:00
Kamerun - Brazil 19:45
Svedska - Juzna Afrika 20:45
Kolumbija - Demokratska Republika Koreja 20:45
Zenski fudbal:
zvanicni evrovizijski sportski stream Olimpijskih igara 2012
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/
prikazuju olimpijsko selo, trenutna desavanja u Londonu, atmosveru na ulicama itd...jako zanimljivo
kako sutra zar ne počinje u petak???Lunke je napisao/la:Sutra na Olimpijadi:
Zenski fudbal:
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:kako sutra zar ne počinje u petak???
samo fudbal do otvaranja.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
aham..ajme daaaa krunoo.. kada kaže CROATIA i tamo izlase naši sa zastavom aaaa... gotov!Leo je napisao/la:
samo fudbal do otvaranja.
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:aham..ajme daaaa krunoo.. kada kaže CROATIA i tamo izlase naši sa zastavom aaaa... gotov!
Ja samo to čekam fućkaš sve ovo ispred i poslije
Kruno je napisao/la:
Ja samo to čekam fućkaš sve ovo ispred i poslije
Ja čekam Island hahahahha
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Ma Hrvatska je uvek na pocetku jel se ide azbucnim redom....znas ti koliko treba da se ceka do slova S, a ispred tebe koje kakve Mikronezije i Kukova Ostrva...prosto me smori dok ne dodju nasi
Blago Grckoj, oni uvek prvi udju i zavrse posao
Meni je zanimljivo gledati sve zemlje,pa onda gledam koliko ima sportaša u odnosu na stanovnike tih zemalja
Kontinent Helia
Obavijest:
Inace Rio 2016 bice dosta drugaciji, naime ceremonija otvranja odigrace se na Marakani, najvecem stadionu, a nakon toga ce se igrati fudbal i ragbi, dok ce se na novom stadionu manjeg kapaciteta odrzavati atletska takmicenja
Sretno Hrvatska i sve najboje! Makar osvoji dotijednu medalju, nakon sto smo ispali se Eura.. Nadam se da im je to motivacija da se potrudu i da dadu sve od sebe pa tako i da pobijede! Idemo Hrvatska, samo naprid.. Najvise ove godine ima nasih sportasa, a proslih godina malo manje.. Sto vise nas, to vise i medalja.. Tako da cemo osvojiti vise medalja nego sto smo proslih godina, nadajmo se da cemo vise medalja osvojiti nego sto smo proslih godina osvojili a i trebamo da ih osvojimo vise kada nas ove godine ima vise.. Sretno Vam bilo nasi dragi hrvatski sportasi! Ajmo Hrvatska i sretno ti bilo moja Hrvatska!
mm1991sthr- Broj postova : 310
mm1991sthr je napisao/la:Sretno Hrvatska i sve najboje! Makar osvoji dotijednu medalju, nakon sto smo ispali se Eura.. Nadam se da im je to motivacija da se potrudu i da dadu sve od sebe pa tako i da pobijede! Idemo Hrvatska, samo naprid.. Najvise ove godine ima nasih sportasa, a proslih godina malo manje.. Sto vise nas, to vise i medalja.. Tako da cemo osvojiti vise medalja nego sto smo proslih godina, nadajmo se da cemo vise medalja osvojiti nego sto smo proslih godina osvojili a i trebamo da ih osvojimo vise kada nas ove godine ima vise.. Sretno Vam bilo nasi dragi hrvatski sportasi! Ajmo Hrvatska i sretno ti bilo moja Hrvatska!
Joj koji si ti domoljub hahaha
Kontinent Helia
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Ma Hrvatska je uvek na pocetku jel se ide azbucnim redom....znas ti koliko treba da se ceka do slova S, a ispred tebe koje kakve Mikronezije i Kukova Ostrva...prosto me smori dok ne dodju nasi
A kad smo bili Yugoslavia tek
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
A kad smo bili Yugoslavia tek
to tek, mada se secam samo igara u Sidneju kad smo jos ucestvovali kao Jugoslavija i to kroz maglu
Inace danas ce se podici Srpska zastava u olimpijskom selu, juce je cini mi se podignuta Hrvatska, a olimpijci Bosne danas stizu u London.
Inace u sobama Srpskih rukometasa nema vode
Inace Hrvatski teniseri Petra Martic i Ivo Karlovic najverovatnije nece ucestvovati na igrama zbog povreda...oni ce ipak danas doci u London, ali male su sanse i da ih vidimo na terenu.
doći će i igrat će parove jer je potrebno 3 meča pobjedit do medalje a to bi mogli izdržati... i uz to dobri su u parovima pa idu na toLunke je napisao/la:Inace Hrvatski teniseri Petra Martic i Ivo Karlovic najverovatnije nece ucestvovati na igrama zbog povreda...oni ce ipak danas doci u London, ali male su sanse i da ih vidimo na terenu.
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 5 / 44. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44
Similar topics
» London 2012(2)
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
Stranica 5 / 44.