London 2012
+15
Jasmin
Steffan
Mara
mm1991sthr
>>Been<<
Bilby
Veronica
Lunke
HaYrOLa
Tinchey
Kruno
Bebi
frozen
Leo
Goxy
19 posters
Stranica 24 / 44.
Stranica 24 / 44. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Re: London 2012
Arunoviceva u finalu
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Tonči Stipanović osvojio je odlično 3. mjesto u 5. plovu klase Laser.
Pobjednik plova je Novozelanđanin Murdoch(bolji od Tončija 37 sekundi).
Danas je na rasporedu još jedan plov koji bi trebao početi iza 15:40.
croato je napisao/la:
car! oprao ih!
Prejadno mi je takvo ponašanje, to nije stav jednog izbornika, bez obzira na igru reprezentacije!
Leo je napisao/la:Arunoviceva u finalu
Ima šanse za medalju, bravo!
A, dobra je ova Korejka, olimpijski rekord postavila.
Kruno je napisao/la:Zna li ko di je onaj link od ebu-a gledao bih jedrenje
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/
Kontinent Helia
Obavijest:
jel gotovo? nakon tog zadnjeg plova?Kruno je napisao/la:Tonči Stipanović osvojio je odlično 3. mjesto u 5. plovu klase Laser.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Moram reć da bi je tako drago što smo slomili Srbiju, jer nakon Beogradskog meca, koji je bio sve a ne rukometni ovo je bilo baš što nam je trebalo
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Moram reć da bi je tako drago što smo slomili Srbiju, jer nakon Beogradskog meca, koji je bio sve a ne rukometni ovo je bilo baš što nam je trebalo
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:jel gotovo? nakon tog zadnjeg plova?
Ne regata ima 11. plovova
Danas je na redu još jedan, sutra je slobodan dan, pa u petak i subotu po dva plova, i u ponedjeljak je na rasporedu plov za medalje, a tamo jedri najboljih 10
Ali, prvih 5 jedriličara se odvojilo od ostatka.
Nakon 6. plova slijede nove jedriličarske minute
Zadnja promjena: Kruno; 01.08.12 17:58; ukupno mijenjano 1 put.
Zakazao im je golman koji po mome mišljenju jedini i drži Srbiju tako 'visoko'.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
pa u beogradu ih povukla publika i malo suđenje sudaca na stranu domaćina..što je "kao" pod normalno..uz to golman im je bio izvrstan inače srbija je prosječna rukometna reprezentacija... definitivno su tu najjače danska, hrvatska, francuska...Pauly D je napisao/la:Zakazao im je golman koji po mome mišljenju jedini i drži Srbiju tako 'visoko'.
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:pa u beogradu ih povukla publika i malo suđenje sudaca na stranu domaćina..što je "kao" pod normalno..uz to golman im je bio izvrstan inače srbija je prosječna rukometna reprezentacija... definitivno su tu najjače danska, hrvatska, francuska...
kakva danska, imaju vise srece nego pameti, i do tog europskog zlata su dosli vise srecom nego znanjem... Srbija može bolje nego sto su pokazali, i nije problerm golman jer golman nije svemirac da moze obranit hrpu čistih zicera odnosno lakih golova iz kontri koje smo mi imali zahvaljući odlicnoj obrani... njihova obrana je bila losa, a napad bez ideje, sto je rezultat ponavljam nase obrane!
Jasmin- Broj postova : 5457
Zamalo medalaj.Cestitke Zorani na 4.mestu
Kontinent Helia
Obavijest:
Bravo Zorana, izmakla medalja za dlaku, ali svaka cast devojko, izborila je finale u obe discipline u kojima je pucala
Lunke- Broj postova : 9635
Moracu u DIVINOM stilu...SVE SAMI VRHUNSKI POZNAVAOCI SPORTA
Tonči Stipanović ODLIČAN!
Tko želi neka prati
http://www.london2012.com/sailing/event/laser-men/phase=sam004906/index.html
Tko želi neka prati
http://www.london2012.com/sailing/event/laser-men/phase=sam004906/index.html
Pa Kruno imas prenos na evrovizijskom kanalu ovog jedrenja
Oce neko da mi objasni kako ovo jedrenje funkcionise? Cujem spominjete ovde neke plovke, neki poeni, a ja mislio ovo obicna trka jedrilica
Oce neko da mi objasni kako ovo jedrenje funkcionise? Cujem spominjete ovde neke plovke, neki poeni, a ja mislio ovo obicna trka jedrilica
Lunke je napisao/la:Pa Kruno imas prenos na evrovizijskom kanalu ovog jedrenja
Ima??, a nikako da se snađem na toj starnici
A, u svakoj utrci dobiš onoliko kaznenih bodova koje si mjesto osvojio.
Ova disciplina ima 11. plovova, ovaj zadnji plov je plov za medalje i jedre samo 10 najboljih.
Kako se iznerviram dok gledam odbojkasice pa to nije dobro...
Steffan- Broj postova : 1312
odustao ja ipak od jedrenja, nije mi dinamicno toliko To je lepo gledati uzivo
Vracam se ja na svoj teren i duel izmedju Mareja i Bagdatisa
Inace Novak dobio 2-1 Hjuita i plasirao se u 1/4 finale
Vracam se ja na svoj teren i duel izmedju Mareja i Bagdatisa
Inace Novak dobio 2-1 Hjuita i plasirao se u 1/4 finale
Tonči Stipanović je pobjedio u 6. plovu sa 23 sekudne prednosti pred Australcem Slingsbyem i 46 pred Mađarom Bereczom.
A, u ukupnom poretku disicpline nalazi se na sjajnom 3. mjestu!
A, u ukupnom poretku disicpline nalazi se na sjajnom 3. mjestu!
Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković održala je u Hrvatskoj kući u Londonu konferenciju za novinare na kojoj je naglasila kako joj je cilj u Londonu baciti najdalje ove godine.
Htjela bih ovdje baciti najdalje ove godine, ne obećavam zlato, ali znam koliko vrijedim, izjavila je Perković u prvom pojavljivanju pred novinarima u Londonu.
Htjela bih ovdje baciti najdalje ove godine, ne obećavam zlato, ali znam koliko vrijedim, izjavila je Perković u prvom pojavljivanju pred novinarima u Londonu.
Perković je doputovala na poprište Olimpijskih igara u ponedjeljak kasno navečer, kvalifikacije bacanja diska su 3. kolovoza, a finale 5. kolovoza.
"Nema nikakve nervoze, više je to uzbuđenje, slatko iščekivanje da konačno počne natjecanje. Ja volim velika natjecanja, draže mi je nastupati pred velikim brojem ljudi, negoli, primjerice, na prvenstvu Hrvatske. Pripremala sam se na Bjelolasici, tempirala formu za London jer je ovo daleko najvažnije natjecanje za mene. Ne obazirem se previše na protivnice, svi pričaju o kineskoj bacačici koja je potpuna nepoznanica, ali ja se ne opterećujem sa suparnicama. Ovo je natjecanje na kojem će za sve vrijediti isti uvjeti pa su dosadašnji rezultati u sezoni potpuno beskorisni i neusporedivi. U Pekingu je hitac preko 64 metra donio zlato, a držim da će se u Londonu medalje osvajati s hicima preko 66 metara, "izjavila je Perković.
Hrvatsku atletičarku ne zabrinjava moguća kiša tijekom natjecanja, ali podloga da: "Kiša meni uopće ne smeta, bacila sam državni rekord u Šangaju po kiši, odličan hitac u Eugeneu po kiši, tako da mi kiša ne bi trebala predstavljati problem. Više se bojim podloge, koja zna biti skliska. Na stadion ćemo prvi put ući tek u kvalifikacijama u petak, a ako će podloga biti jednaka kao na trening-borilištu, onda će biti super. U kvalifikacijama je bitno da prvi hitac uđe u sektor."
Perković u srijedu popodne ima trening, a u četvrtak slobodan dan. Perković boravi u Olimpijskoj selu, a nije izabrala mogućnost kao Blanka Vlašić u Pekingu, da spava izvan Sela i gužve.
S Blankom se nisam čula, neka ona nazove mene. Ne želim od smještaja raditi probleme, kad si dobar, dobar si bilo gdje. Bit olimpizma je zajedništvo i momčadski duh, a ja sam došla ovdje biti sa svojima. Trenutačno spavam u sobi s Nikolinom Horvat, a u apartmanu su sestre Zaninović. Od sutra spavam sama, ipak mi treba mir ova dva-tri dana. Nakon nastupa mogu spavati s bilo kim, veselo je izjavila Perković, koja je najveći favorit u disku na britanskim kladionicama i to s vrlo malim koeficijentom za pobjedu.
Onda je bolje da se ne kladite na mene, nećete puno zaraditi, našalila se Perković.
Stranica 24 / 44. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44
Similar topics
» London 2012(2)
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
Stranica 24 / 44.