London 2012
+15
Jasmin
Steffan
Mara
mm1991sthr
>>Been<<
Bilby
Veronica
Lunke
HaYrOLa
Tinchey
Kruno
Bebi
frozen
Leo
Goxy
19 posters
Stranica 25 / 44.
Stranica 25 / 44. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Re: London 2012
Evo mene... Ukratko da prepričam dosad viđeno na Olimpijskim igrama.
Dosad najzanimljivije - plivanje. Ye Schiwen je definitivno pomjerila granice općenito u poimanju čovjeka i ljudskog tijela, i tek ćemo saznati da li iza njenog uspjeha stoje anabolitici ili možda herojski podvig. Tu je i Francuz Agnel koji je svojski uništio Lochtea na štafeti 4 x 100, i svaka mu čast na tome. I naravno, najveći koji je ikad postojao - Micheal Phelps koji je 19 medaljom postao najbolji olimpijac u historiji.
Tu je svakako i gimnastika. Strašna dominacija Kineza u muškoj, a pogotovo Amerikanki u ženskoj konkurenciji. Možda ostaje gorak okus u ustima nakon onog što su Japanci uradili sa žalbom i spuštanjem Britanaca na treće mjesto, ali svejedno vrlo, vrlo interesantan duel. Posebno su me se dojmile Rumunjke.
Ovo će možda zvučati čudno, ali mislim da je i mačevanje najbolje ikad. Počeo sam pratiti i zaista me oduševilo. Pogotovo meč između Njemice i Korejanke, kad je onaj korejski trener ganjao sutkinju da je zadavi.
Što se košarke tiče, mislim da se tu i nema baš šta puno pričati - i muška, i ženska konkurencija će pripasti Amerikancima, dok bi se oko odbojke ipak moglo nešto pitati i Brazilce, odnosno Ruse, u muškoj konurenciji.
Rukomet - tu su me se Danci zasad najviše dojmili. Utakmica Hrvatska - Srbija je išla u očekivanom pravcu, kao i zločeste izjave Slavka Goluže za jutrošnje izdanje "Jutarnjeg Lista".
Ostalo pratim i nemam neki poseban stav.
Dosad najzanimljivije - plivanje. Ye Schiwen je definitivno pomjerila granice općenito u poimanju čovjeka i ljudskog tijela, i tek ćemo saznati da li iza njenog uspjeha stoje anabolitici ili možda herojski podvig. Tu je i Francuz Agnel koji je svojski uništio Lochtea na štafeti 4 x 100, i svaka mu čast na tome. I naravno, najveći koji je ikad postojao - Micheal Phelps koji je 19 medaljom postao najbolji olimpijac u historiji.
Tu je svakako i gimnastika. Strašna dominacija Kineza u muškoj, a pogotovo Amerikanki u ženskoj konkurenciji. Možda ostaje gorak okus u ustima nakon onog što su Japanci uradili sa žalbom i spuštanjem Britanaca na treće mjesto, ali svejedno vrlo, vrlo interesantan duel. Posebno su me se dojmile Rumunjke.
Ovo će možda zvučati čudno, ali mislim da je i mačevanje najbolje ikad. Počeo sam pratiti i zaista me oduševilo. Pogotovo meč između Njemice i Korejanke, kad je onaj korejski trener ganjao sutkinju da je zadavi.
Što se košarke tiče, mislim da se tu i nema baš šta puno pričati - i muška, i ženska konkurencija će pripasti Amerikancima, dok bi se oko odbojke ipak moglo nešto pitati i Brazilce, odnosno Ruse, u muškoj konurenciji.
Rukomet - tu su me se Danci zasad najviše dojmili. Utakmica Hrvatska - Srbija je išla u očekivanom pravcu, kao i zločeste izjave Slavka Goluže za jutrošnje izdanje "Jutarnjeg Lista".
Ostalo pratim i nemam neki poseban stav.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Izgubi nam Janko Sad svom snagom sa Zikijem u dublu
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Ahahaha... Nathan Adrian zlatni na 100-tki... Magnussen je sad rasplakao pola Australije.
Jel gleda neko mačevanje ? Ja sam se nenormalno zaljubio u to. Nevjerovatno koliko uzbudljiv sport.
Primjećujem strahovitu dominaciju obiju Koreja na ovim Igrama. Definitivno najveće otkriće dosad.
Jel gleda neko mačevanje ? Ja sam se nenormalno zaljubio u to. Nevjerovatno koliko uzbudljiv sport.
Primjećujem strahovitu dominaciju obiju Koreja na ovim Igrama. Definitivno najveće otkriće dosad.
>>Been<<- moderator
Daj link da gledam
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Daj link da gledam
Pa imaš li Sportsku TV ? To ja lovim od vas iz Hrvatske
Po cijeli dan tamo imaš mačevanje, odbojku na pijesku, badimnton i druge "manje atraktivne" stvari
>>Been<<- moderator
LEO DOKTRO DA MI SE JAVI HITNO NA PP!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kosarka na tv - u, rukomet na laptopu = dupla doza živciranja
Ajmo naše
Ajmo naše
Jasmin- Broj postova : 5457
Rukometašice dobile veliku Rusiju 30-28!
Svaka čast djevojke na jednoj odličnoj igri.
Jako dobra i čvrsta obrana, odlična Penezić sa 10 golova, Jelčić 12 obrana, odlična Gače na krilu i jako dobra Tatari.
U igri su za 1. mjesto u grupi koje bi donijelo lakšu reprezentaciju u četvrtfinalu.
Ajmo dobiti Crnogorke!
Svaka čast djevojke na jednoj odličnoj igri.
Jako dobra i čvrsta obrana, odlična Penezić sa 10 golova, Jelčić 12 obrana, odlična Gače na krilu i jako dobra Tatari.
U igri su za 1. mjesto u grupi koje bi donijelo lakšu reprezentaciju u četvrtfinalu.
Ajmo dobiti Crnogorke!
Ludilooooooooooooooooooooooooooooo
Koja tekma, bravo cure , jedna od najboljih utakmica odigranih
nikad mi taj zenski rukomet nije bio zanimljiv toliko , al danas sam bio uzbudjeniji nego kad rukometaši igraju!
Svaka čast
Koja tekma, bravo cure , jedna od najboljih utakmica odigranih
nikad mi taj zenski rukomet nije bio zanimljiv toliko , al danas sam bio uzbudjeniji nego kad rukometaši igraju!
Svaka čast
Uživa san gledajući ovo Ima dosta lijepih cura, nisu muškaraste, divota za očit Odlična igra, najbolja mi je ona Pipi Duga Čarapa, sad san zaboravio već kako se zove
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Uživa san gledajući ovo Ima dosta lijepih cura, nisu muškaraste, divota za očit Odlična igra, najbolja mi je ona Pipi Duga Čarapa, sad san zaboravio već kako se zove
Da, totalno i košarkašice su izgledale misisce na spram onih ružnih muškobanjastih Čehinja
Tako da im opraštam poraz.
Mišura je toliko zgodna cura, zatim ona Ciglar, Lelas,
Pauly D je napisao/la:Uživa san gledajući ovo Ima dosta lijepih cura, nisu muškaraste, divota za očit Odlična igra, najbolja mi je ona Pipi Duga Čarapa, sad san zaboravio već kako se zove
Kako ne znas kraljicu Mirandu
Jasmin je napisao/la:
Kako ne znas kraljicu Mirandu
Penezić je također zgodna i Lovrić, a ona Ruskinja Turei ko' neki eskim
Kruno je napisao/la:
Penezić je također zgodna i Lovrić, a ona Ruskinja Turei ko' neki eskim
Ma danas su mi sve cakane ali ipak Jovetić najljepsa
Meni ova olimpijada mnogo brzo prolazi...Očekujem sutra od Čavića plasman u finale, od drugog delfina minimum polufinale...Ziki i Tipsa bi trebalo dobiti slabiju francusku kombinaciju, od Noleta svi već očekuju medalju tako da se 1/4 finale mora proći. Biti ili ne biti nam je sa Nemačkom u odbojci, vaterpolo će biti poslastica dok u rukometu ne očekujem nista značajnije protiv Danske. Što se tiće Drenovaka tu je sve otvoreno, ali sasvim sigurno ga bodrimo sutra uveče za plasman u 1/4 finale :
2. avg
-Srbija-Nemačka (odbojka) 10:30
-Djerić, Jagar, Vasić, Vuković (veslanje) 11:10 1/2
-Milorad Čavić, Ivan Lendjer (plivanje) 12:21q, 21:51sf
-Djoković vs Tsonga (tenis) 14:30 1/4
-Srbija-Crna Gora (vaterpolo) 15:10
-Ivanović/Zimonjić vs Mirza/Paes (tenis) 17:30 1R
-Srbija-Danska (rukomet) 20:30
-Drenovak vs Killicci (boks) 23:00 R16
2. avg
-Srbija-Nemačka (odbojka) 10:30
-Djerić, Jagar, Vasić, Vuković (veslanje) 11:10 1/2
-Milorad Čavić, Ivan Lendjer (plivanje) 12:21q, 21:51sf
-Djoković vs Tsonga (tenis) 14:30 1/4
-Srbija-Crna Gora (vaterpolo) 15:10
-Ivanović/Zimonjić vs Mirza/Paes (tenis) 17:30 1R
-Srbija-Danska (rukomet) 20:30
-Drenovak vs Killicci (boks) 23:00 R16
Lunke- Broj postova : 9635
boleština kako su naše prešle ruskinje..stvarno su bile odlične svaka čast! i ovo mi je predobro što su naši rukometaši navijali za njih i obrnuto! bravo..
i čestitke čiliću i dodigu kojima još fali jedan meč do borbe za medalje.. bravo dečki s obzirom da niste double par idemo po 3. medalju u parovima na olimpijadi!
i čestitke čiliću i dodigu kojima još fali jedan meč do borbe za medalje.. bravo dečki s obzirom da niste double par idemo po 3. medalju u parovima na olimpijadi!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:boleština kako su naše prešle ruskinje..stvarno su bile odlične svaka čast! i ovo mi je predobro što su naši rukometaši navijali za njih i obrnuto! bravo..
Reci!!!!!!!!! Croato naucio razliku izmedju dubl igraca i singl igraca
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Reci!!!!!!!!! Croato naucio razliku izmedju dubl igraca i singl igraca
>>Been<< je napisao/la:
Za Juznu nije nista neobicno, u Pekingu su imali preko 30 medalja i bili negde oko 7-og mesta po ukupnom plasmanu
Sto se tice Severne Koreje oni su vece iznenadjenje...bas su ih nasi komentatori spomenuli kad je bilo otvaranje da im je neki list prognozirao jednu medalju samo i to bronzu, a oni u prvih 5 dana uzeli 4 zlata i jednu bronzu Oni su svakako otkrice igara.
Spanija ima samo jednu medalju do sad
Kakav poraz odbojkasa
Bravo za Cavica.
Bravo za Cavica.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Kakvi smo mi mentoli nismo ni igrali 3 i 4 set...umesto da ih stisnemo na 2-0 jer oni nemaju prava na greske mi se povukli ko pizdur*ne najgore!!!
ejjjjjjjj Sasa Starovic sedi 3 seta na klupi.ejjjjj Kolakovicu idio*e jedannnnnnnnn!!! ejjjjjjjjjjjjjj volinoooooooooooooo
ejjjjjjjj Sasa Starovic sedi 3 seta na klupi.ejjjjj Kolakovicu idio*e jedannnnnnnnn!!! ejjjjjjjjjjjjjj volinoooooooooooooo
I onaj Vlada Petkovic je najgori tehicar svih vremena....forsira onog Kovacevica a njemu nikako ne ide, dok Mitic sedi na klupi.
Onaj Kovacevic nikad nije imao muda da uradi nesto veliko...cak je i brat Uros koji je 93. hrabriji od njega.
Onaj Kovacevic nikad nije imao muda da uradi nesto veliko...cak je i brat Uros koji je 93. hrabriji od njega.
U la la la , la la la la la la
Zasto se nervirati !? Mora da su bolji kada su uspeli da pobede evropskog prvaka koji je pri tome vodio 2-0
Zasto se nervirati !? Mora da su bolji kada su uspeli da pobede evropskog prvaka koji je pri tome vodio 2-0
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 25 / 44. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44
Similar topics
» London 2012(2)
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» ASIAVISON 2012
» DANSKA | A Friend In London — „New Tomorrow“
» EURO 2012
Stranica 25 / 44.