EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

+15
Kruno
Lunke
>>Been<<
Goxy
Bilby
Pantomimicar
Mara
HaYrOLa
Tinchey
frozen
Bebi
kodi
Jasmin
Leo
Marijo
19 posters

Stranica 13 / 40. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 13 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by Goxy 12.05.12 11:19

Ja isto mislim da nije u redu, mislim nemojte se ljutit, ali ja sam imao i u četvrtak i u petak 2 testa pa sam se snimio.
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 13 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by HaYrOLa 12.05.12 12:11

Test, ispit? Hahaha! Ja sam se zaljubila Smile Ok, ja bi odustala, jer ne zelim da saljem snimak gde se nista ne cuje.
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 12.05.12 12:38

Juu, o čemu se radi? Da li sam ja to ostao bez kandidata? Sad
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 12.05.12 12:54

Rekao sma da ću se prilagođavat pa evo trenutka imate vremena do sutra 17h Smile show bi isao oko 22h
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 12.05.12 13:32

HaYrOLa je napisao/la:Test, ispit? Hahaha! Ja sam se zaljubila Smile Ok, ja bi odustala, jer ne zelim da saljem snimak gde se nista ne cuje.

snimaj se mobitelom. to uvijek pali Very Happy
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 12.05.12 13:37

o svašta... ja isto radim i treniram uz to živim sa starcima pa sam uspio naći vrijeme kada bih se snimio da me ne bi slušali i starci i kada bih stigao... jbg.. a ovo se slažem s kodijem..stavi rok i točka.. mislim da je 7 dana sasvim dovoljno bilo..
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 12.05.12 13:38

uostalom ne znam čemu filozofija? ja sam se snimio mobom... užasno zvuči pa što... nismo profesionalci..staviš mob pored sebe i snimiš se... dalje od zvučnika i nekako uspije..
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 12.05.12 13:40

Ja sam se snimao preko skajpa u drugoj državi, zvučalo je veoma tiho i loše pa sam dogurao do drugog mesta, dakle ljudi: Snimajte se loše! Very Happy (zvuči kao reklama za prašak)
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 12.05.12 13:42

Bebi je napisao/la:Ja sam se snimao preko skajpa u drugoj državi, zvučalo je veoma tiho i loše pa sam dogurao do drugog mesta, dakle ljudi: Snimajte se loše! Very Happy (zvuči kao reklama za prašak)

Kako ja tebe obožavam, I love you

ali fakat bebi je odero preko skajpa ja bio nazočan i bolelo ga je uvo kako e zvučati i baš je tako zvučso najbolje i vidi ga...porazio me Embarassed ali njemu to mogu tolerirati Prinčevi
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 12.05.12 14:03

ja kad god se snimim zvuci loše, u cemu je problem ja ni ne znam drugacije hahaahhaahaha Smile
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 12.05.12 14:05

Jasmin je napisao/la:ja kad god se snimim zvuci loše, u cemu je problem ja ni ne znam drugacije hahaahhaahaha Smile
kralj Prinčevi
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 12.05.12 15:28

CRVENI TIM

Jasmin
Goxy
Bilby

ROZI TIM
Diva Hayrola
Cvjećko
Grofica Lidia

PLAVI TIM
Lunke
Croato
Tinchey

- obojeni kandidati su poslali svoje snimke Smile
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 12.05.12 15:42

ajmo momci i vi jos danas Wink
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 12.05.12 16:17

nije problem meni da se cuje i zvuci lose, ja kad kazem SAVE preko marijevog programa, kad se sejvuje, to se NE CUJE! probao sam i ostala dva programa i zaista se ne cujeeeee, susti, mislim mogu da posaljem to , ali je neupotrebivo, ima li neko neki program koji je ok>!>!> Ako ne uspem, onda cu MOBITELOM!

I da, sada ste svi kao cooooool, ovo ono, snimi kako mozes, a zaboravljate kakvi ste bili za pojedine takmicare kad su im snimci bili `vise se cuje original pevac nego vi` itd. Zato, dajte molim vas, ne kakite
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 12.05.12 16:28

HaYrOLa je napisao/la:nije problem meni da se cuje i zvuci lose, ja kad kazem SAVE preko marijevog programa, kad se sejvuje, to se NE CUJE! probao sam i ostala dva programa i zaista se ne cujeeeee, susti, mislim mogu da posaljem to , ali je neupotrebivo, ima li neko neki program koji je ok>!>!> Ako ne uspem, onda cu MOBITELOM!

I da, sada ste svi kao cooooool, ovo ono, snimi kako mozes, a zaboravljate kakvi ste bili za pojedine takmicare kad su im snimci bili `vise se cuje original pevac nego vi` itd. Zato, dajte molim vas, ne kakite

šta se pjeniš ko jadransko more koji vrag, probaj se snimit opet danas, ja i dalje ocekujem onaj duet, pa ti sad izmisljaj razloge da me odbijes Embarassed
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 12.05.12 16:28

HaYrOLa je napisao/la:nije problem meni da se cuje i zvuci lose, ja kad kazem SAVE preko marijevog programa, kad se sejvuje, to se NE CUJE! probao sam i ostala dva programa i zaista se ne cujeeeee, susti, mislim mogu da posaljem to , ali je neupotrebivo, ima li neko neki program koji je ok>!>!> Ako ne uspem, onda cu MOBITELOM!

Ultra Audio Recorder je zahvalan prilično za ta snimanja.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 12.05.12 16:29

>>Been<< je napisao/la:

Ultra Audio Recorder je zahvalan prilično za ta snimanja.

Hvala, konacno neko! Hvala!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 12.05.12 17:06

Divo moja, nemoj se nervirati! Biće super, ja SVIMA GARANTUJEM!
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 12.05.12 19:16

Kakvi crni programi, telefon u ruke i aj zdravo!!!
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 12.05.12 21:09

Lunke je napisao/la:Kakvi crni programi, telefon u ruke i aj zdravo!!!

mislim da bi mi telefon prigorio od lošeg zvuka Smile
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 12.05.12 22:41

Ej, snimio sam se, pa kako je-tako je, šaljem uskoro (idem ipak da probam još jednom, možda bude bolje zvučalo). Smile
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 12.05.12 22:45

Cvjećko je napisao/la:Ej, snimio sam se, pa kako je-tako je, šaljem uskoro (idem ipak da probam još jednom, možda bude bolje zvučalo). Smile

Jeeeej! cheers
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 12.05.12 23:16

Btw, skužio sam da totalno čudno izgovaram 'š'. Laughing
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bilby 12.05.12 23:22

Ja imam čudan naglasak kad pjevam na engleski jezik jer inače stalno govorim britanskim naglaskom,pa mi to pređe i u pjevanje. Laughing
Bilby
Bilby

Broj postova : 1331

Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 12.05.12 23:35

Cvjećko je napisao/la:Btw, skužio sam da totalno čudno izgovaram 'š'. Laughing

I ja sam to provalio kad sam pevao Natu Bekvalac xD "Šta je to što bi trebalo svaka devojka da zna..." xD

Šalji mi snimak Smile
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 13 / 40. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics