EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

+15
Kruno
Lunke
>>Been<<
Goxy
Bilby
Pantomimicar
Mara
HaYrOLa
Tinchey
frozen
Bebi
kodi
Jasmin
Leo
Marijo
19 posters

Stranica 12 / 40. Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 12 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by Jasmin 09.05.12 16:52

Gdje mi je pamet bila silent
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 12 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by kodi 09.05.12 17:08

Jasmin je napisao/la:Gdje mi je pamet bila silent
još se i danas pitam to Suspect upravo si im otkrio što budeš pjevao Crying or Very sad
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 09.05.12 17:15

kodi je napisao/la:
još se i danas pitam to Suspect upravo si im otkrio što budeš pjevao Crying or Very sad

aagaaahahahahah talenat sam za gluposti, a uskoro i za srpski jezik! Smile
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 10.05.12 2:02

Kandidati spremaju finalne verzije svojih pesama, drama se pojačava i moja grupa je totalno hilarious! Very Happy
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 10.05.12 2:15

Do kad trebam poslati finalnu verziju?
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 10.05.12 2:20

Tinchey je napisao/la:Do kad trebam poslati finalnu verziju?
ja poslao nemam živaca više to pjevati... neki dan vježbao i onda se 10x snimao jer uvijek nešto zeznuo ahah.. sad tek vidim kako je zaje... pjevačima Very Happy
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 10.05.12 2:34

croato je napisao/la:ja poslao nemam živaca više to pjevati... neki dan vježbao i onda se 10x snimao jer uvijek nešto zeznuo ahah.. sad tek vidim kako je zaje... pjevačima Very Happy

Ja sam slušao sebe par puta i shvatio sam da pjevam krivu pjesmu pa sam našao drugu, samo nikako da nađem vremena da se snimim. Sad
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Bilby 10.05.12 8:45

Ja sam se snimio ali imam nekih gresaka pa cu ponovno. Ja ne znam sta vam je tako tesko pjevati? Very Happy
Bilby
Bilby

Broj postova : 1331

Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.05.12 14:51

3 DAYS TO GO

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 12 Divah1wmi

DO YOU HAVE HAYROLA FACTOR?
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 11.05.12 14:42

Uh, ajme, ovo je katastrofa. Laughing
Šta će bit sa nekim ko ne pošalje snimak? ^^
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 11.05.12 14:47

Cvjećko je napisao/la:Uh, ajme, ovo je katastrofa. Laughing
Šta će bit sa nekim ko ne pošalje snimak? ^^

Gledaj svi ste vi amateri.Baš kao i mi koji smo nastupali u prvoj sezoni.Ovo je show,igrica,između nas.Svi smo svjesni da ne pjevamo najbolje,ali glupo je sad odustati.
Nitko te neće kamenovati ako si loše izveo nešto niti ti dati novčanu nagradu ako pjevaš odlično .
Kako god bilo ,kakva god izvedba bila ,pošalji;ne znaš koliko ima gorih/boljih od tebe,dok ne probaš ... Smile
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 11.05.12 15:04

Sve ja to razumijem, al' Kodi, srećo moja, nemam ja muda za ovo. Laughing
Cvjećko
Cvjećko

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 11.05.12 15:08

Cvjećko je napisao/la:Sve ja to razumijem, al' Kodi, srećo moja, nemam ja muda za ovo. Laughing

Imaš !!!,ispoštuj Bebija barem Smile
Vidjet ćeš da ste svi tu negdje isti već u nedjelju pa će ti biti lakše.A sad pošalji Bebiju svoj uradak Wink
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 11.05.12 15:34

kodi je napisao/la:

Imaš !!!,ispoštuj Bebija barem Smile
Vidjet ćeš da ste svi tu negdje isti već u nedjelju pa će ti biti lakše.A sad pošalji Bebiju svoj uradak Wink
Nisam mogao a da ne pomislim na nešto... "nešto", ahhaha, kad sam pročitao 'uradak'. Laughing
Okaaaay
Cvjećko
Cvjećko

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 11.05.12 19:19

ja sam se snimila Smile jos cu sad probati par puta i to je to, jednostavno ili se ne cuje moj glas ili se ne cuje matrica, poludecu!!!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 11.05.12 19:25

ajd pošaljite to mariju danas svi ako je moguće da ipak mi imamo svi vremena u miru poslušati okomentirati i donijeti odluke o kartonima,da ne bude sve u zadnji čas zbrda zdola.Hvala Smile
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 12.05.12 0:46

Jel mogu poslat u nedjelju ujutro/podne, stvarno sam zauzet prek vikenda. :S A htio bih dobro zvučati iako ne mogu. Laughing
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 12.05.12 1:01

Tinchey je napisao/la:Jel mogu poslat u nedjelju ujutro/podne, stvarno sam zauzet prek vikenda. :S A htio bih dobro zvučati iako ne mogu. Laughing
AKO je pravilo do subote onda je subota Wink
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 12.05.12 1:05

croato je napisao/la:AKO je pravilo do subote onda je subota Wink

Kako me želiš eliminirati iz utrke. Laughing
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 12.05.12 1:05

Tinchey je napisao/la:

Kako me želiš eliminirati iz utrke. Laughing
nimalo Smile TLC DO FINALA!!! Smile Laughing
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 12.05.12 2:07

Tinchey je napisao/la:Jel mogu poslat u nedjelju ujutro/podne, stvarno sam zauzet prek vikenda. :S A htio bih dobro zvučati iako ne mogu. Laughing
I meni bi ovo jako odgovaralo.
Cvjećko
Cvjećko

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 12.05.12 2:56

Cvjećko je napisao/la:I meni bi ovo jako odgovaralo.

takodje!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 12.05.12 10:15

....

Zadnja promjena: Marijo; 12.05.12 11:32; ukupno mijenjano 1 put.
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 12.05.12 11:01

Već je počelo.Niste fer takvim pristupom.Znači svi od žirija (nas 4 ) ćemo morati biti tu od 15,00-20,00 sutra kako bi mogli iskomentirati emisiju i ocijeniti ju.I ako jedan od nas neće moći onda će biti buna i pobuna?
Vi ste imali 6 dana a mi ćemo imati 5 sati.Osobno ja ću moći to ovaj put ,ali znam da Panta recimo nije svaki dan na forumu i da mu je dana obavjest da će snimke primati subotom navečer.
Nemojte samo reći da nemate vremena jer je Jasmin imao jučer ispit,ima u ponedjeljak a poslao je sve uredno do četvrtka,štovište imam punu mapu njegovih izvedbi,jednako kao i >Goxyijevih i Bilbiyjevih.
Poanta:
Organizatore molim te da se ne pretvaraš u organizatora od prošle sezone i da striktno staviš pravilo da se snimke šalju do subote u neko određeno vrijeme i da se to poštuje od druge do zadnje emisije.Inače će joj se dogoditi što i prvoj da svi kolo vode,a to ne želimo.
Hvala.
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 12.05.12 11:14

Ja predlažem da svi učesnici pptpišu bileteralni sporazum s organizatorom i da, u slučaju da ga se ne drže, isti odsluže kaznu u najbližem zavodu za izdržavanje zatvroskih kazni !
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 12 / 40. Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics