EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

+15
Kruno
Lunke
>>Been<<
Goxy
Bilby
Pantomimicar
Mara
HaYrOLa
Tinchey
frozen
Bebi
kodi
Jasmin
Leo
Marijo
19 posters

Stranica 7 / 40. Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 7 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by frozen 06.05.12 2:09

Cvjećko je napisao/la:Al' ja nemam iPhone, ja imam neki Samsung Galaxy. Sad
i taj je dobar..izašla je trojka Smile)) brijem da ću si ga kupit Smile
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 7 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by >>Been<< 06.05.12 2:09

Cvjećko je napisao/la:Al' ja nemam iPhone, ja imam neki Samsung Galaxy. Sad

Ti si sirotinja ! Aha!
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 06.05.12 2:09

Ja sam se recimo snimao preko skajpa, pustim pesmu i pevam, a Marijo me snima xD Otud je nastao Studio Kobilich! Very Happy
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 06.05.12 2:10

croato je napisao/la:i taj je dobar..izašla je trojka Smile)) brijem da ću si ga kupit Smile
Al' kako da snimim glazbu? Ja mogu glas, al' ne znam kako glazbu.

P.S. Sorry što smaram. ^^
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 06.05.12 2:10

Bebi je napisao/la:Ja sam se recimo snimao preko skajpa, pustim pesmu i pevam, a Marijo me snima xD Otud je nastao Studio Kobilich! Very Happy
bože petra Laughing Laughing
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 06.05.12 2:15

>>Been<< je napisao/la:

Ti si sirotinja ! Aha!
Ismijavaš me, žaliću se Verki!!! Sad
Cvjećko
Cvjećko

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 06.05.12 2:15

Cvjećko je napisao/la:Al' kako da snimim glazbu? Ja mogu glas, al' ne znam kako glazbu.

Probaj preko programa Audacity, tu ti je dovoljno da samo imaš onaj običan mikrofon...na youtube pustiš karaoke verziju, malo približiš mikrofon zvučniku i tako se usnimiš Very Happy i to sam jednom radio!
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 06.05.12 2:17

Cvjećko je napisao/la:Al' kako da snimim glazbu? Ja mogu glas, al' ne znam kako glazbu.

stavim iphone pored sebe i kompa, upalim karaoke na youtube i tamo mi je i tekst i staviš da kao snima video... zapravo snima tvoj glas... i to uploadaš.. ako ti je velik video konvertiraj u avi i ići će brže Wink
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 06.05.12 2:19

Okay, hvala.
Cvjećko
Cvjećko

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 06.05.12 2:19

Brate uzmi mobilni telofon, pusti pesmu nek ide, i revaj uporedo sa pevacem, stim da ne sedis bas pored zvucnika, da se ne bi on cuo vise nego ti i eto ti Prinčevi
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 06.05.12 2:21

Lunke je napisao/la:Brate uzmi mobilni telofon, pusti pesmu nek ide, i revaj uporedo sa pevacem, stim da ne sedis bas pored zvucnika, da se ne bi on cuo vise nego ti i eto ti Prinčevi
e tako ću i ja Smile jer slabo ima dobrih karaoka
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pantomimicar 06.05.12 2:25

Spremite se za show cheers
Pantomimicar
Pantomimicar

Broj postova : 710

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 06.05.12 8:44

Lunke je napisao/la:Zadovoljan mentorom, Leo mene gotivi Prinčevi

Pa zato sam tebe i izabrao od imena koje mi je Marijo dao Laughing
Sva tri kandidata mi imaju sanse za pobedu cheers
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 06.05.12 9:09

Zašto ja nemam nikakvu kvazi-ulogu?

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 06.05.12 13:15

Ma vidi ih i Lea i Bebija njihovi su najbolji njihovi će pobijediti moj dječji vrtić na čelu s Jasminom ide do kraja Smile
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 06.05.12 13:17

rändajad je napisao/la:Zašto ja nemam nikakvu kvazi-ulogu?
ti možeš brisati pozornicu iza svakog nastupa onako u reklamama Razz šalim se malo.pa već je sad uključeno 16 ljudi u projekt tko bi onda glasao Suspect
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 06.05.12 13:19

Kodi miči taj avatar. Uznemirava me. Sad
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 06.05.12 13:22

Tinchey je napisao/la:Kodi miči taj avatar. Uznemirava me. Sad

ne budi dijete Embarassed i idi pjevaj,ko pjeva zlo ne misli Bye!
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 06.05.12 13:25

Meni se ovih 2:30 nikako ne uklapa u pesmu, jednostavno mi je presece u sred refrena....ja cu morati bar 10-ak do 15 sekundi duze!!! Embarassed
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 06.05.12 13:27

Lunke je napisao/la:Meni se ovih 2:30 nikako ne uklapa u pesmu, jednostavno mi je presece u sred refrena....ja cu morati bar 10-ak do 15 sekundi duze!!! Embarassed

nije problem ak je duže završi na nekoj dionici di se da završit.a stavljeno je 2,30 ono ko okvirni minimum možeš ti i 5,00 ako želiš Smile
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 06.05.12 14:20

Lunke je napisao/la:Meni se ovih 2:30 nikako ne uklapa u pesmu, jednostavno mi je presece u sred refrena....ja cu morati bar 10-ak do 15 sekundi duze!!! Embarassed
ma uredu je mozes malo vise snimiti Smile
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 06.05.12 14:36

rändajad je napisao/la:Zašto ja nemam nikakvu kvazi-ulogu?

Mora neko i da glasa! Very Happy
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 06.05.12 14:40

Očito je da je Tim LCT puno jači pa ne treba nikakvu promociju. Smile
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 06.05.12 14:48

Tinchey je napisao/la:Očito je da je Tim LCT puno jači pa ne treba nikakvu promociju. Smile

ili to ili se nadležni najmanje trudi Very Happy
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 06.05.12 14:57

Tinchey je napisao/la:Očito je da je Tim LCT puno jači pa ne treba nikakvu promociju. Smile

Naravno.Necemo mi da prodjemo kao Anthony K Very Happy A nama ne treba nikakava promocija . Dovoljno smo jaki Wink
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 7 / 40. Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics