EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

+15
Kruno
Lunke
>>Been<<
Goxy
Bilby
Pantomimicar
Mara
HaYrOLa
Tinchey
frozen
Bebi
kodi
Jasmin
Leo
Marijo
19 posters

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 26 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by Tinchey 14.05.12 0:33

Bilby je napisao/la:

Šta se smiješ? Imaš najbolji glas po meni! Ostali neka se ne uvrijede!

Aww fala Bilbač.
Al Kruno, pretjerao si da si se naježio. Evo sad sam sve prelistao. Laughing
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 26 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by Cvjećko 14.05.12 1:06

Ja ovo ništa nisam skužio, šta sad, jesam li ja prošao, jel' nisam, de mi objasnite?
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 14.05.12 1:10

Cvjećko je napisao/la:Ja ovo ništa nisam skužio, šta sad, jesam li ja prošao, jel' nisam, de mi objasnite?
sad publika bira izmedu tebe i dive ko ide dalje
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 14.05.12 1:18

Jel' mogu i ja da glasam? Ja bi za divu
Cvjećko
Cvjećko

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 14.05.12 1:19

Cvjećko je napisao/la:Jel' mogu i ja da glasam? Ja bi za divu
kandidati ne mogu glasat Wink
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 1:28

Cvjećko je napisao/la:Jel' mogu i ja da glasam? Ja bi za divu

Ovo je poziv javan za sve vas, priznao je poraz, hahahaha

Iskreno, ja sam najgora pevaljaka od svih bila, ali mislim da sam obelezila show, hahaha (POZDRAVIO VAS ANTONI K, hahaha)
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 14.05.12 1:29

HaYrOLa je napisao/la:

Iskreno, ja sam najgora pevaljaka od svih bila, ali mislim da sam obelezila show, hahaha (POZDRAVIO VAS ANTONI K, hahaha)

Hello Hilija! I love you
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 14.05.12 1:33

HaYrOLa je napisao/la:

I love you
Cvjećko
Cvjećko

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 14.05.12 1:33

hvala mentorima na lijepim komentarima.. ovaj show izmori, a najviše nasmije vrištim od smijeha... i u ovom showu će pobijedit onaj koji će napravit najviše skandala i biti najpopularniji Wink mene je goxy baš dobro iznenadio kao i bilby Wink tinchey bravo! Smile TLC DO POBJEDE HAHAHAHAHHAHA! lunke mnogo sexy glas! Very Happy

frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 1:45

croato je napisao/la:hvala mentorima na lijepim komentarima.. ovaj show izmori, a najviše nasmije vrištim od smijeha... i u ovom showu će pobijedit onaj koji će napravit najviše skandala i biti najpopularniji Wink mene je goxy baš dobro iznenadio kao i bilby Wink tinchey bravo! Smile TLC DO POBJEDE HAHAHAHAHHAHA! lunke mnogo sexy glas! Very Happy

Helloooooo, ja sam u RUPI! hahah
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 14.05.12 10:36

Marijo možda bi bilo dobro da ti svi pošaljemo svoj spisak 9 pjesama (za svakog 3) koje smo spremili kako se ne bi ponavljali isti izvođači i skladbe pa ću ja to upravo sada učiniti Smile
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 10:51

kodi je napisao/la:Marijo možda bi bilo dobro da ti svi pošaljemo svoj spisak 9 pjesama (za svakog 3) koje smo spremili kako se ne bi ponavljali isti izvođači i skladbe pa ću ja to upravo sada učiniti Smile

Lako je tebi, sta da radi jadna Bebana, 2 od 3 kandidata mu u rupi!!! Hahahaha ja i Janko cemo iz rupe da se spremamo, hahahaha
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 14.05.12 10:52

HaYrOLa je napisao/la:

Lako je tebi, sta da radi jadna Bebana, 2 od 3 kandidata mu u rupi!!! Hahahaha ja i Janko cemo iz rupe da se spremamo, hahahaha

pa mora i on za vas izabrat za svakoga po 3. jedan će mu ipak ostati Smile
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 10:54

DOBRO JUTRO FANOVI. VASA DIVA HAYROLA SPREMA CVJECKA ZA ISPADANJE! HAHAHAHAHA

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 26 Jeffree-star-and-gabe-saporta-gallery
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 14.05.12 10:56

uuu Cvjecko je pravi macan Cool
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 14.05.12 10:57

hahahah .Jel glasa i ziri za jednog od ove dvojice?
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 10:57

kodi je napisao/la:uuu Cvjecko je pravi macan Cool

A vidju mene, kaka` sam macka, riba, ljepotica ! Smile A sladak mi je Cvjecko, al sta da se radi, ispasce, hahahah Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 10:57

Leo je napisao/la:hahahah .Jel glasa i ziri za jednog od ove dvojice?

DVOJE!!! LEO!!! I`m a lady Wink
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 14.05.12 10:59

HaYrOLa je napisao/la:

DVOJE!!! LEO!!! I`m a lady Wink

Ja to ne priznajem Very Happy
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 14.05.12 10:59

Leo je napisao/la:hahahah .Jel glasa i ziri za jednog od ove dvojice?

Ne,samo Pantomimicar jer on nema svojih kandidata
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 11:01

Leo je napisao/la:

Ja to ne priznajem Very Happy

DISKRIMINACIJA! DISKVALIFIKUJTE OVOG MENTORA KOJI DISKRIMINISE MENE OVAKO CEDNU I ZANOSNU!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 14.05.12 11:10

HaYrOLa je napisao/la:

DISKRIMINACIJA! DISKVALIFIKUJTE OVOG MENTORA KOJI DISKRIMINISE MENE OVAKO CEDNU I ZANOSNU!

Cednog .Ja sam cuo muski glas u pesmi Very Happy
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 11:18

Leo je napisao/la:

Cednog .Ja sam cuo muski glas u pesmi Very Happy

JOS JEDNA DISKRIMINACIJA!!! STA AKO SAM ZENSKA SA MALO MUSKOBANJASTIM GLASOM, KO DA SE TEBI TO NIJE DESILO NIKAD!!!!???
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 11:20

Inace, u drugom krugu , ako se desi da prodjem... ahahahahahahaah mislim da ce biti valjanje, nasla sam pesmu iz 80tih u mom stilu, evo snimila sam se prvi put , Stereo Ding Dong je bio mala beba za ovo! LUDNICAAAAAAA Nadam se da ce Bebana da odobri , hahahahaha
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 14.05.12 12:04

a panta je bio baš fin prema nama s obzirom da je glazbeno potkovan a morao je nas sve slušat ahahaha
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 26 / 40. Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics