EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

+15
Kruno
Lunke
>>Been<<
Goxy
Bilby
Pantomimicar
Mara
HaYrOLa
Tinchey
frozen
Bebi
kodi
Jasmin
Leo
Marijo
19 posters

Stranica 25 / 40. Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 25 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 0:05

Za sve moje fEnove, opet sam na twittiju Smile Pratite me tamo I naravno glasajte za mene, najbolja sam !
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 25 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by Pantomimicar 14.05.12 0:06

Roze rendžeri u duelu. Za duel ih u rupi vokalno priprema Zorica Brunclik, najpoznatiji predstavnik njihove vrste. Laughing

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 25 4544_zorica-brunclik01_cl

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 25 Images?q=tbn:ANd9GcT0KTHw11oAT0_TaI_SWHut03nxXnj_rOrgqASv090jD4fFmZ3h0o5LPQ9D

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 25 2ufg4g2

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 25 Jh8thy

Zadnja promjena: Pantomimicar; 14.05.12 0:06; ukupno mijenjano 1 put.
Pantomimicar
Pantomimicar

Broj postova : 710

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 0:06

Bebi je napisao/la:

Nabaviće Bebana armiju sa prošlog FAKTORA!

Zovi Kobilice, hahahah idemoooooo do pobedeeeeeeeeeeeeeee
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 0:06

Pantomimicar je napisao/la:
Roze rendžeri u duelu. Za duel ih u rupi vokalno priprema Zorica Brunclik, najpoznatiji predstavnik njihove vrste. Laughing

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 25 4544_zorica-brunclik01_cl

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 25 Images?q=tbn:ANd9GcT0KTHw11oAT0_TaI_SWHut03nxXnj_rOrgqASv090jD4fFmZ3h0o5LPQ9D

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 25 2ufg4g2

TI SI MI OTKRICE VECERI! Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 14.05.12 0:08

Diva je imala pre agresivan marketing bas kao i Antony prosle godine, izgleda da se to lose zavrsi Sad

Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 14.05.12 0:10

Lunke je napisao/la:Diva je imala pre agresivan marketing bas kao i Antony prosle godine, izgleda da se to lose zavrsi Sad

Skroz.

Anthony K ostaje u našim srcima, u našim venama i ušima !
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Pantomimicar 14.05.12 0:10

HaYrOLa je napisao/la:

TI SI MI OTKRICE VECERI! Smile

Ja sam tu da pružim što ne mogu Embarassed
Pantomimicar
Pantomimicar

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 14.05.12 0:11

>>Been<< je napisao/la:

Skroz.

Anthony K ostaje u našim srcima, u našim venama i ušima !

AMIN Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 14.05.12 0:12

WOW! Ne mogu vjerovati da imam tako pozitivan feedback. Very Happy Hvala svima na komentarima, koji su me ugodno iznenadili. Smile Oh i prošao sam? Laughing
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Bilby 14.05.12 0:13

Tinchey je napisao/la:WOW! Ne mogu vjerovati da imam tako pozitivan feedback. Very Happy Hvala svima na komentarima, koji su me ugodno iznenadili. Smile Oh i prošao sam? Laughing

Šta se smiješ? Imaš najbolji glas po meni! Ostali neka se ne uvrijede!
Bilby
Bilby

Broj postova : 1331

Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 14.05.12 0:18

PANTOMIMICAR I love you I love you I love you
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 0:18

Zelim da kazem svima vama koji glasate ...

Kruno - ti si najzgodniji decko koga sam ikada videla. Najbolji pevac. Obozavam da slusam tvoje diskove. Znas koliko mi je tesko sto smo se svadjali nekada, plakala sam nocima... Imaj to u vidu kad budes glasao....

Randajad - Ah, tebe sam zaduzila mnogo sa onom pobedom na HSC 101, seti me se Smile

Vinky - Ti si najbolji pevac na svetu, ti si mega zvezda, ti obaras sve sa nogu kada prosetas svojim prada gucci armani krpicama! Znas da te postujem i da obozavam da se budim uz tvoj mio glas....Seti me se tako kad glasas Wink

Asteroid - Ti si najdivnije bice na ovom forumu, miran , kulturan i povucem mladic. Uvek sam te gledala kao svoje cedo, znas to, davala ti poene na HSC kad ti niko davao nije... Samo da te podsetim, pre nego glasas...

Nymerya - Sestro, secas se kad si bila na Rehabu... ono, da ne kazem ludari... bila sam tu, za tebe, htela sam da te pustim na HSC, al ona Vevletusa nije dala, kunem ti se nije do mene, zivot svoj za Nymy moju, al dusmani nisu dali... Ono, seti me se....

Bruno - Bruno, znas da bi se s tobom kresnula na prvu, ono najbolji si fradzos ovde, sexy si i ti know that. Ja se samozadovoljavam svako vece na tebe, ono seti se i ti mene sad Smile

Vasilije - Vaso , tebra, ono, svi bivsi momci su mi bili Crnogorci, ono, preko mene je preslo pola CG, to sam radila za dobrobit svih vas, ono, seti me se kad glasas, jer da mene nije bilo, svi vasi pederi bi i dalje jeb*li KOZE po planinama i bili frustrirani i izbio bi gradjanski rat!!!!

Veronica - ono sestro, sve sam ti frajere prepustila ovde, i ono kao , dozvolila da ispadne da si mi ih preotela. Aj majke ti seti me se sad malo , vracanje dugova i za to i za sve one silne 12ce na HSC.

HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 14.05.12 0:19

Pogledajte semafor, pogledajte semafor!!!

VODECI NA TABELI Prinčevi MOLIM LEPO, SVE JE KRISTALNO JASNO!!!

POBEDNIK PRVE ETAPE!!! Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 14.05.12 0:20

Lunke, prenosiš poen u sledeći krug Smile
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Pantomimicar 14.05.12 0:22

Diva ahahahahahhahahahahhahahahahahhaa Laughing
Pantomimicar
Pantomimicar

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 0:22

Pantomimicar je napisao/la:Diva ahahahahahhahahahahhahahahahahhaa Laughing

Dobro Smile ali mislim da je ovo neprocenjivo Smile Tu sam i ja pala sa stolice Smile

Vasilije - Vaso , tebra, ono, svi bivsi momci su mi bili Crnogorci, ono, preko mene je preslo pola CG, to sam radila za dobrobit svih vas, ono, seti me se kad glasas, jer da mene nije bilo, svi vasi pederi bi i dalje jeb*li KOZE po planinama i bili frustrirani i izbio bi gradjanski rat!!!!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 14.05.12 0:23

Imam dokaze da je neko ukrao Divi 300.000 glasova !

Banda Silenthilska !

Sutra Vučić i ja imamo konferenciju za štampu.

Be there Laughing
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 14.05.12 0:23

Bebi je napisao/la:Lunke, prenosiš poen u sledeći krug Smile

Ajojjjjjjjjjj cheers cheers cheers

Koji sam bre Pavaroti, a nisam ni znao za to Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Pantomimicar 14.05.12 0:23

Taj deo je i najjači Laughing
Pantomimicar
Pantomimicar

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 0:24

>>Been<< je napisao/la:Imam dokaze da je neko ukrao Divi 300.000 glasova !

Banda Silenthilska !

Sutra Vučić i ja imamo konferenciju za štampu.

Be there Laughing

Spasi meeeeeeeeeeee

p.s odakle su listici, iz Poljske? Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pantomimicar 14.05.12 0:25

Goxy je napisao/la:PANTOMIMICAR I love you I love you I love you

Bolji odabir pesme sledeći put. Reci teta Koviljki da ti da nešto za tvoj baritončić Smile
Pantomimicar
Pantomimicar

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 14.05.12 0:26

Iz Musiclanda.

Mad
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 14.05.12 0:27

>>Been<< je napisao/la:Iz Musiclanda.

Mad

kaj tebe svrbi Very Happy
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 14.05.12 0:27

>>Been<< je napisao/la:Iz Musiclanda.

Mad

Znala sam , Leo Kodic je bio kontrolor glasanja na izbornom mestu br. 23 u Pedercicima, evo pise na kontrolnom listu koji sam nasla u dzaku!!! LOPOVI LOPOVI
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 14.05.12 0:28

Nadam se da vam se svidio show hvala na pohvalama za Celebrate napokon mi se glas oporavlja hahaha I love you Kiss
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 25 / 40. Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics