EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

+15
Kruno
Lunke
>>Been<<
Goxy
Bilby
Pantomimicar
Mara
HaYrOLa
Tinchey
frozen
Bebi
kodi
Jasmin
Leo
Marijo
19 posters

Stranica 14 / 40. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 14 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by >>Been<< 12.05.12 23:39

Jedna studija na prostoru BiH je pokazala da svaki treći stanovnik ima govornu manu. Najjčešće slovo koje ne znamo izgovarati je - (fanfare) - slovo L

Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 14 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by Bebi 12.05.12 23:43

Govorna mana uglavnom ume da bude simpa Very Happy
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.05.12 0:12

ja ne zanm da kazem slovo R i bas sam sladak Laughing Prinčevi
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 13.05.12 0:13

Ajme, ovo očajno zvuči, no dobro, što je-tu je. I imam osjećaj da mi je glas totalno izokrenut. :S Makar sam skužio da izgovaram ove sa kvakicom čudno, onako, nekako... LOL. Moram posjetiti logopeda. Al' aj'.

Poslao (konačno). ^^ Ako želite da spasite svoje uši, nemojte slušati, hehe.
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 13.05.12 0:33

Ugh, sad sam tek došao... imao sam odlučujući tjedan u školi pa nisam stigao se nanovo snimiti, sad ću poslat svoju probnu snimku. Smile
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 13.05.12 0:36

Cvjećko je napisao/la:Ajme, ovo očajno zvuči, no dobro, što je-tu je. I imam osjećaj da mi je glas totalno izokrenut. :S Makar sam skužio da izgovaram ove sa kvakicom čudno, onako, nekako... LOL. Moram posjetiti logopeda. Al' aj'.

Poslao (konačno). ^^ Ako želite da spasite svoje uši, nemojte slušati, hehe.

Odličan si! Very good!
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 13.05.12 0:41

Marijo je napisao/la:CRVENI TIM

Jasmin
Goxy
Bilby

ROZI TIM
Diva Hayrola
Cvjećko
Grofica Lidia

PLAVI TIM
Lunke
Croato
Tinchey

- obojeni kandidati su poslali svoje snimke Smile
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.05.12 0:54

znaci poslacu ujutru, imam nesto spremno, ali ocu jos sutra sa ovim beenovim programom da probam jos malo. Pevala sam lezeci na pod jer to je najbolje mesto za ne sustanje kada se sacuva snimak izgleda!!! ZNACI KUD SE PRIJAVIH!!!

U svakom slucaju, sutra cu jos malo ujutru da probam, sad sam mrtva umorna Smile i saljem !
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 13.05.12 0:55

HaYrOLa je napisao/la:znaci poslacu ujutru, imam nesto spremno, ali ocu jos sutra sa ovim beenovim programom da probam jos malo. Pevala sam lezeci na pod jer to je najbolje mesto za ne sustanje kada se sacuva snimak izgleda!!! ZNACI KUD SE PRIJAVIH!!!

U svakom slucaju, sutra cu jos malo ujutru da probam, sad sam mrtva umorna Smile i saljem !

jedna riječ: BOGINJO!
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 13.05.12 0:56

Znači Diva ne pjeva iz glasa. Very good!
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 13.05.12 0:57

ahahahaa u ovim teskim trenucima moga zivota, ovo me fino nasmijalo Smile
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 13.05.12 0:59

To je nova tehnika pevanja "Ležeći" vrlo je praktično! Very Happy
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 13.05.12 1:01

Jebo vas, pa vii nove tehnike razvijate Very Happy

Slijedeće sedmice tema je - pjevanje u pozi "stoj na rukama" Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 13.05.12 11:04

Onaj osjećaj dok ujutro skuhaš kavu,zapališ cigaru sjedneš na balkon i pustiš svog kandidata na X factoru I love you
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.05.12 13:26

Ulazim u studijo po ko zna koji put : KONACNI OBRACUN! ZA najvise sat vremena KONACNO BEBI DOBIJA MOJ MATERIJAL Smile Ako bude sustalo nesto, moj komp rizikuje da ga polijem pink farbom i zapalim!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.05.12 14:05

GOTOVA!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.05.12 14:14

Bebana, majko mentorko cuvaj me od zla! Smile EVO MARIJO TI USKORO SALJE KAD MAKNE SUSTANJE Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 13.05.12 14:18

HaYrOLa je napisao/la:Bebana, majko mentorko cuvaj me od zla! Smile EVO MARIJO TI USKORO SALJE KAD MAKNE SUSTANJE Smile

Vozi me Marjane! Smile
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.05.12 14:26

Bebi je napisao/la:

Vozi me Marjane! Smile

Ahahahahaha Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bilby 13.05.12 15:06

Jedva čekam show danas! cheers
Bilby
Bilby

Broj postova : 1331

Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 13.05.12 15:51

Poslusao sve kandidate i lupio komentare! Embarassed
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 13.05.12 16:07

Bebi je napisao/la:Poslusao sve kandidate i lupio komentare! Embarassed

Kako ja nisam dobio izvedbe Very Happy
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 13.05.12 16:23

Izgleda da sam ja privilegovan, ni kodi nije dobio Very Happy Poslace vam Marijo, nije kuci sada...
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 13.05.12 16:38

Bebi je napisao/la:Izgleda da sam ja privilegovan, ni kodi nije dobio Very Happy Poslace vam Marijo, nije kuci sada...
pa pošalji im ti hahahaha
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 13.05.12 16:43

Leo je napisao/la:

Kako ja nisam dobio izvedbe Very Happy
zato što još tada nisma Divu imao sad imam Smile
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 14 / 40. Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics