EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RED CARPET

+17
HaYrOLa
Marijo
strajker
Cvjećko
Misfit
Kruno
Pauly D
Jasmin
^.^ Swedish Hero
Goxy
>>Been<<
Duje
Tinchey
Bebi
frozen
Leo
kodi
21 posters

Stranica 6 / 9. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

RED CARPET - Page 6 Empty Re: RED CARPET

Postaj by >>Been<< 10.02.12 13:25

Goxy je napisao/la:

to je najbolje Razz

Pa valjda je fora da svi mislimo kako vlada idila na forumu, kako jedni druge volimo i poštujemo. Jedna ružna riječ i odmah krahiraju.

Naprijed tračarenju ! Smrt patetici ! cheers Shiny
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 10.02.12 13:34

>>Been<< je napisao/la:

Pa valjda je fora da svi mislimo kako vlada idila na forumu, kako jedni druge volimo i poštujemo. Jedna ružna riječ i odmah krahiraju.

Naprijed tračarenju ! Smrt patetici ! cheers Shiny

Very Happy Very Happy cheers
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 10.02.12 14:22

OSOBA FORUMA

Drugi tjedan u našoj drugoj emisiji uvodimo i kategoriju pod nazivom osoba foruma.Naime da objasnimo o čemu se zapravo radi.U narednih 7 emisija odvijat će se ovo natjecanje. Kako će ono izgledati.Svaku emisiju gostovat će nam tri forumaša .Oni će odgovarati na neka pitanja koja zasigurno nikad nisu dobili ni od koga .Pitanja nisu povezana s općom kulturom bilo kojim oblikom školstva, niti SEKSUALNOSTI .,samo napominjem Very Happy nego su napravljena tako da vidimo kako tko razmišlja,koliko je tko vješt u nalaženju nekog problema i koliko dobre ideje čovjek može imati.Naravno sve će biti popraćeno dozom humora,ali kako je ovo natjecanje od 3 forumaša jedan će proći u polufinalni okršaj ,Dakle imati ćemo 4 četvrtfinalne emisije iz kojih pobjednici prolaze dalje 2 polufinala koja će biti lice u lice okršaj i naravno finale o kojemu vam za sada još ništa nećemo otkrivati Smile

Prijave su u tijeku .Možete se sami prijaviti ,a možete prijaviti i nekog drugog koga biste voljeli vidjeti u emisiji.
Nemojte da vam poslije bude krivo.Mjesta ima samo za 12 forumaša.. a samo jedan može biti osoba foruma Very Happy
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.02.12 14:59

#epicfail
totalni
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 10.02.12 15:03

HaYrOLa je napisao/la:#epicfail
totalni

Hvala na komentaru,ali tako nešto smo i očekivali ali s druge strane. imamo dovoljno publike koja će nas nastaviti pratiti i dalje I love you
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 10.02.12 15:07

kodi je napisao/la:

Hvala na komentaru,ali tako nešto smo i očekivali ali s druge strane. imamo dovoljno publike koja će nas nastaviti pratiti i dalje I love you

cheers
Duje
Duje

Broj postova : 3686

Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage

https://www.facebook.com/duje.skender

[Vrh] Go down

Postaj by Vinky 10.02.12 15:07

kodi je napisao/la:

Hvala na komentaru,ali tako nešto smo i očekivali ali s druge strane. imamo dovoljno publike koja će nas nastaviti pratiti i dalje RED CARPET - Page 6 69945

to je to RED CARPET - Page 6 664884 RED CARPET - Page 6 664884 RED CARPET - Page 6 664884
Vinky
Vinky

Broj postova : 1976

Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.02.12 15:11

kodi je napisao/la:

Izvini, ali za mene, ovo je promasaj veci no stolni tenis za ljude. Koji format, koji nacin pisanja, koja forma pisanja... Sadrzaj intervjua, ajme znaci katastrofa! U vecini nisi ti kriv, ali ono, ovo je bzvz. Emisija ce ti trajati 2,3 nedelje, ako ne i manje.

p.s

kako si dobio inspiraciju za ovaj novi deo emisije `Osoba foruma` ?
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 10.02.12 15:15

HaYrOLa je napisao/la:

Izvini, ali za mene, ovo je promasaj veci no stolni tenis za ljude. Koji format, koji nacin pisanja, koja forma pisanja... Sadrzaj intervjua, ajme znaci katastrofa! U vecini nisi ti kriv, ali ono, ovo je bzvz. Emisija ce ti trajati 2,3 nedelje, ako ne i manje.

p.s

kako si dobio inspiraciju za ovaj novi deo emisije `Osoba foruma` ?

gle ja sam na forumu manje od mjesec dana. Ne mogu raditi formu koju radite vi koji ste duže jel još nisam skužio kako se sve radi. možeš protumačiti da sam g*** nebitno mi je Smile Kao drugo ako ti se nešto ne sviđa zaista to ne moraš pratiti.Poštujem tvoj komentar,ali mi ne pada na pamet ako se jednoj osobi nešto ne sviđa to mjenjati.Sve što valja niti ne vole svi Smile
ovo za osobu foruma.Ne nisam to dobio ideju od tvoje emisije nego ju je moja glava smislila ali mi je bebi upravo rekao da ti kaniš raditi nešto takvo i ukoliko želiš ja ću to maknuti.Nije mi u intersu da mi netko govori da sam plagijat,jel u konačnici nisam. Sve se možemo dogovoriti Very Happy Ljudi smo I love you
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.02.12 15:19

kodi je napisao/la:

gle ja sam na forumu manje od mjesec dana. Ne mogu raditi formu koju radite vi koji ste duže jel još nisam skužio kako se sve radi. možeš protumačiti da sam g*** nebitno mi je Smile Kao drugo ako ti se nešto ne sviđa zaista to ne moraš pratiti.Poštujem tvoj komentar,ali mi ne pada na pamet ako se jednoj osobi nešto ne sviđa to mjenjati.Sve što valja niti ne vole svi Smile
ovo za osobu foruma.Ne nisam to dobio ideju od tvoje emisije nego ju je moja glava smislila ali mi je bebi upravo rekao da ti kaniš raditi nešto takvo i ukoliko želiš ja ću to maknuti.Nije mi u intersu da mi netko govori da sam plagijat,jel u konačnici nisam. Sve se možemo dogovoriti Very Happy Ljudi smo I love you

Ej, opusteno. I onako kad krene moja emisija, sve ostale ce se ugasiti. Ponavljam ti, nije bitno da li je tvoj format isiti kao moj za koji sam ti SAM ispricao na Skype, bitan je sadrzaj, a tu si apsolutno nemocan preda mnom. Nista zlonamerno Kodi, ono, kritika je da bi bio bolji.
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 10.02.12 15:21

Kao što rekoh Divo poštujem.Ti odlično radiš svoj posao ali to ne mora nužno značiti da mora postojati samo jedna emisija Smile I love you
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 10.02.12 15:24

btw Divo kad smo kod potencijalnog Gašenja emisije...
u nešto više od 15 sati preko tisuću pregleda dovoljna je motivacija da u 2. emisiji budemo još daleko bolji I love you
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.02.12 15:28

kodi je napisao/la:btw Divo kad smo kod potencijalnog Gašenja emisije...
u nešto više od 15 sati preko tisuću pregleda dovoljna je motivacija da u 2. emisiji budemo još daleko bolji I love you

Naravno! Ja te podrzavam, zato i ovi komentari. To je jedino sto valja za sada, live format! U statru prikuplja vise pregleda! Al poradi na formi pisanja, sadrzaju intervjua, izgledu same emisije.
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 10.02.12 15:31

Prvi mačići se u vodu bacaju, a ovo je mačketina! Very Happy
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 10.02.12 15:32

Nitko nije rekao da ne može biti bolje.Bit će s vremenom Smile Pronaći ću i ja u sebi žicu za estetiku i urediti emisiju kako valja. i prije nego što nešto počnem izjasni mi se je li želiš da maknem rubriku osoba foruma jer ne želim da se kasnije priča da sam ju ukrao od tebe. Hvala
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.02.12 15:37

kodi je napisao/la:Nitko nije rekao da ne može biti bolje.Bit će s vremenom Smile Pronaći ću i ja u sebi žicu za estetiku i urediti emisiju kako valja. i prije nego što nešto počnem izjasni mi se je li želiš da maknem rubriku osoba foruma jer ne želim da se kasnije priča da sam ju ukrao od tebe. Hvala

Pa rekao sam ti da nema problema, nebitno je sto ce kod tebe biti nesto istog formata kao i kod mene i obrnuto. Bitan je sadrzaj. i naravno titula koja se na kraju vrednuje! Kao sto na svetu imas milion izbora za miss, al zna se sta su Miss Universe i Miss World, a sta ostali izbori... Slobodno, meni ne smeta.
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 10.02.12 15:39

HaYrOLa je napisao/la:

Pa rekao sam ti da nema problema, nebitno je sto ce kod tebe biti nesto istog formata kao i kod mene i obrnuto. Bitan je sadrzaj. i naravno titula koja se na kraju vrednuje! Kao sto na svetu imas milion izbora za miss, al zna se sta su Miss Universe i Miss World, a sta ostali izbori... Slobodno, meni ne smeta.

Onda u redu .Ugodan dan Smile
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 10.02.12 15:44

kodi je napisao/la:

Onda u redu .Ugodan dan Smile

#mirnospavam
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 16.02.12 20:42

Pošto još nismo prikupili sve izjave naših zvijezdi zbog njihovih poslovnih obaveza odgađamo emisiju za utorak
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Misfit 17.02.12 20:32

Šta nije uživo s Dore? Razz
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 17.02.12 22:56

neće biti uživo ali će biti post svega što je bilo...iz naše perspektive Wink
Red Caret su ubiti događaji tjedna Wink
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 24.02.12 16:15

2.EMISIJA
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 24.02.12 17:53

Večeras ćemo uživati u novoj emisiji koja je potukla sve rekorde gledanosti već u svom prvom izdanju.

Samo za vas danas smo pripremili

-Doživljaje s Dore
-Osoba Foruma
-60 sekundi
-Zvijezda večeri

Pa krenimo:

Prošle subote u Zagrebu se održavao izbor za pjesmu Eurovizije. Već unaprijed poznato da će nas predstavljati Nina Badrić jer je navodno Žena majka kraljica odbila poziv sa HRT-a. Nitko previše nije žalio za tom njenom odlukom.Tjednima se nagađalo sa kojom će nas pjesmom Nina Badrić predstavljati i sve se vrtjelo oko pjesme "Nebo" i "Sanjam da smo skupa mi",tako da sam odabir pjesme i nije bilo neko iznenađenje.
Na Ninin nastup odazvalo se nekoliko zemalja Helije te su predstavnici zemalja došli popratiti njen nastup uživo.
Prije samog nastupa predstavnici delegacije Silent Hilla i Westlife-a gostovali su u Musiclandu i bili su počašćeni našom domaćom kavom od koje im se na trenutak zaustavio mehanizam te su je vjerojatno pili iz poštovanja prema ljudima iz Musiclanda.
Illumia i Fabray nisu poslali svoje predstavnike u Musicland jer kako doznajemo predstavnik Illumije se zadržao u solariju dok je predstavnik Fabraya morao na neodgodivu večeru kod punice.
Predstavnici Musiclanda,Silent Hilla i Westlifea bili su popraćeni zaštitarima kako ih nitko ne bi smarao pošto je njihova popularnost X factorom prošla sve granice.Zaštitari iz Silent Hilla su tako imali pune ruke posla.
Na ulazu smo doživjeli šok pošto predstavnik Westlifea nije bio na popisu i doživio je velike neugodnosti te je kasnije dobio isprike od same Nine Badrić.A pošto je sam Kruno toliko dobar i pristojan ,prihvatio je ispriku.
Na ulazu gomila fanova što same Dore i Eurosonga, što naše predstavnice da je bilo dobro što su zaštitari Silent Hilla ponjeli lepeze jer je bilo ponestajalo zraka.Glavni delegat Dore otpratio nas je do naših sjedećih mjesta kako bismo imali savršen pogled na pozornicu na kojoj je Nina imala svoju večer. Obični fanovi koji su bili oduševljeni samim pozivom na Doru stajali s dolje i Mahali tzv. pom-pomom kako ih je učila tamo neka žena koja je za to dobivala đeparac.Delegat nas je smjestio kod predstavnika Fabraya i Illumije koji su se držali nekako po strani ,ali nekako smo razumjeli obojicu jer Fabrayje ipak proveo večer sa punicom dok je Illumijin teen iz solarija bio jasno uočljiv kada bi nas osipala svjetla reflektora.
Nama je doduše već normalno da sjedimo u društvu sestara Husar,Femminemki koje su prihvatile naš savjet da prestanu pjevati više zajedno jer i nisu više tako kul(da mi smo zaslužni),Rajka,Žakeca, i ostale glazbene kreme.
Večer je bila prema našim standardima,ništa neočekivano,ali sve u svemu lijepo.Pobjednička pjesma na koncu je bila dobro preparirana.Nakon što je večer završila predstavnici delegacija su se spustili u publiku i počeli se zezati s onim rekvizitima koje su fanovi dolje imali..
pa pogledajmo kako je to izgledalo:

RED CARPET - Page 6 39594429324426633111028

Predstavnik Silent Hilla (u crvenom) umalo da nije skočio na pozornicu jer je njegova želja za zajedničkim nastupom s Ninom rezultirala tako da ga je predstavnik Westlifea morao pridržavati kako su i sami naši paparazzi uspjeli snimiti.

Cjelokupni dojam Dore sasvim solidan.Nekima je to bila fina večer dok je nekima bilo samo onako okej...
na samom izlazu čuo se zvonki glas predstavnika Illumije:
"Nisam ih dovoljno hejtao večeras"...na što je Fabray samo kimnuo glavom...

OSOBA FORUMA

Kao što smo već naveli u prošloj emisiji u sklopu emisije uživo imati ćemo izbor za osobu foruma.U svakoj emisiji bit će četiri forumaša koji će dobiti istih 10 pitanja a vi ćete dragi gledatelji odlučiti svojim glasovima (na pp ocjenama 3,2,1,0) koja dva forumaša idu u idući krug.Nadamo se da vas neće umoriti čitati ista pitanja,ali nadamo se da će vam se barem neki odgovori svidjeti i da ćete poslati u sljedeći krug onoga koji je po vašem mišljenju najbolje odgovarao na postavljena pitanja...Razmišljali smo hoćemo li staviti imena forumaša koji se nalaze iza pojedinih odgovora ili ćemo ih staviti pod šifre tako da ne znate o kome se radi i da nekome dadete nesvjesno bodove,ali opet po odgovorima biste shvatili tko su oni koliko god mi to cenzurirali,pa će sve biti objavljeno pod njihovim pravim imenima a vi glasujte fer...

Pa počnimo:

Naši natjecatelji su :

Velvet,Kruno,Vinky i Goxy

1.Nalazite se na nekom nepoznatom mjestu u nekoj nepoznatoj zemlji,čujete jezik,koji vam je također nepoznat.Nitko od građana ne govori vama razumljivim jezikom .Kako ćete se vratiti kući?

Velvet:Ako mi se tamo svidi, vjerojatno bi ostao i zabavljao se 24h dnevno, a ako ne, onda bi počeo istraživati gdje se nalazim pa bi sigurno našao neko rješenje kako doći kući.

Goxy:Ko kaže da se želim vratit kući?

Vinky:Kupit ću rječnik na nekom od štandova,a nakon toga uzet taxi i odvest se do zrakoplovne luke i pravo u Hrvatsku hhhh

Kruno:Najbolje je zapjevati i dignuti atmosferu Pa malo perverzija xD i svi sve znaju.

2.Imate mogućnost posjedovati jednu super moć.koja bi to bila i zašto?

Velvet:Određivanje ljudske sudbine. To bi bila jedna vrrrlooo odlična moć.

Goxy:Čitanje misli...jer bi znao na cemu sam, jer najcesce oni kojima najvise vjerujes te najvise razocaraju.

Vinky:super moć ??? hmm to je ipak malo nerealno.Al ajde besmrtnost jer bez obzira koliko dugo ljudi živjeli uvijek taj život brzo prođe i nikad ga nitko nije uspio iskoristiti do kraja

Kruno:To bi def. bil moć ozdravljivanja ljudi jer sam se u životu susreo u teškim situacijama i gubio neke bitke, a nedavno je moja frendica izgubila veoma važnu osobu zbog bolesti.

3. idete iz grada u pripitom stanju i najednom se pred tobom ukaže duh.Kako biste reagirali?

Velvet:hi?

Goxy:Razmjenili bi brojeve telefona

Vinky:Pokušao bi jednostavno to zanemariti i fokusirati se na jedan cilj,a to je doći kući

Kruno:Ne bojim se takvih stvari dok sam trijezan, a di bi onda kad sam pripit. Vjerojatno bi zapjevao sa njim i zaplesao. Veoma se slobodno ponašam u takvom stanju.

4.Pokušajte opisati neku situaciju u kojoj ste se našli i da ste pritom ostao bez teksta?

Velvet:Kada ti jedna od boljih prijateljica, nakon dugogodišnjeg prijateljstva, kaže sve najgore o tebi te kako je glumila sve te godine da je jedna dobra prijateljica.

Goxy:Kad sam shvatio da sam nijem.

Vinky:pa iskreno bilo je par takvih situaciju.Npr.kad sam s društvom slavio i malo se više popilo,pa pola nas nije imalo pojma što se uopće dogođalo.Među tima sam bio i ja ali kad sam od najboljeg prijatelja čuo sve što sam činio tu večer nije mi bilo svejedno

Kruno:Naravno da jesam, obično su to teške i bolne situacije, ali neću sad o tome već o nešto pozitivnijim temama. Npr. dobim 5 iz matematike(u zadnje vrijeme je to česta pojava ) i skoro dobim srčanim i naravno bez teksta sam

5. da na jedan dan možete biti netko drugi tko biste bili i zašto?

Velvet:Cheryl Cole, da barem jedan dan u mom životu budem sexy i da znam super pjevat xd

Goxy:Nemam potrebe za tim, držim se one "budi svoj jer svi drugi su već zauzeti"

Vinky:Pa izabrao bih sebe,jer svatko od nas je poseban na svoj način i ne vidim razloga žasto bih htio biti netko drugi.

Kruno:Pa,možda Brad Pitt. Htio bih uživati uz prekrasnu Angelinu.

6. 2030. Je godina .izabrani ste da predstavljate svoju zemlju na eurosongu.Kakva bi bila vaša reakcija?

Velvet:To bi bilo odlično. Pripremio bi jednu super koreografiju, putovao i tako se promovirao, sve u cilju da osvojim što bolji plasman za moju domovinu. Bio bih ponosan na sebe jer sam ja dobio čast da budem idući predstavnik zemlje.

Goxy:Naravno pristao bih te bi poceo odmah bih skupljat lovu da potkupim "strucni žiri" da pobjedim.

Vinky:Bio bih presretan jer je to moj životni san,biti predstavnih Hrvatske na eurosongu.No zašto 2030.,to je ipak malo kasno pa neću valjda sa 35 na eurosong..To je po meni ipak malo kasno

Kruno:Pa, sad ovisi o tome kakav bi bio moj status na estradi i u pjevačkom showbizu. Velika je stvar kad predstavljaš svoju zemlju na takvom događaju. Sreća, ponos, prekrasne reakcije

7.Na koji način bi opisali ekipu sa foruma da negdje o njima moraš pisati?

Velvet:Svi su drugačiji, posebni na svoj način. Jedna super ekipa koja te katkad živcira ali sve u svemu su cool

Goxy:U tri slova D: Dobri, debeli, duhoviti.

Vinky:Pa ovisi.O nekim forumašila ima jako lijepo mišljenje,o drugima malo lošije,a što se tiče nekih i nemam neko posebno mišljenje.Tako da,kako o kome .

Kruno:Hehe.
Većinu njih u pozitivnom smislu, a ove kaj znam u živo, preodlični ljudi. Obožavam ih

8.Dobili ste posao iz snova inozemstvu.Biste li ga prihvatili uz uvjet da morate uzeti državljanstvo te zemlje?zašto?

Velvet:Ne, jednostavno sam povezan uz svoju zemlju i svoju obitelj u zemlji. Mislim da je važnije biti uz svoju obitelj, već biti rastavljen od nje zbog posla iz snova

Goxy:Naravno da bi. Zašto ne bi? Ako je to prilika iz snova...pa osim toga jeste li ikad culi za dvostruko državljanstvo??

Vinky:Prihvatio bih ga u slučaju da je to baš posao koji ja želim raditi,da su to moji snovi što se tiče karijere

Kruno:Uzeo bih. Kao prvo to je posao iz snova, a kao drugo nije važno gdje sam jer moje srce uvijek kuca za domovinu!

9.Navedite neku situaciju u kojoj ste iskoristili priliku da dobijete nešto što ne biste mogli u normalnim okolnostima?

Velvet:Pijani profesor dolazi u školu i upisuje mi u imenik dvije petice, hahah

Goxy:Koristim joker preskoci pitanje..

Vinky:HAHAHAHAHA...pa neću valjda odavati tajne kako dobivam ono što hoću.Samo ću kazati veze čine čuda i to je mišljenje svih ljudi iako neke od nas to neće priznati

Kruno:Pa, kad smo frendica i ja bili pijani, ljubili smo se, to vjerojatno nebi mogli trijezni xD

10.Tko je vaš idol i zašto?

Velvet:Mama, jer me ona najbolje poznaje, jer ju najviše volim, jer me pametno savjetuje, jer mi pruža sigurnost

Goxy:Me, myself and I

Vinky:Idola nemam.Idol može biti jedino ono što vidim u ogledalu.Postoje ljudi koje cijenim a to su ljudi koji svakodnevno žrtvuju svoj život da bi pomogli drugima.Oni zaslužuju od mene jedno veliko I love you

Kruno:Pa,to bi bio Toše Proeski. Njegov glas i stas je oduševio mnoge, pa tako i mene.

ETO HELIJO TO SU RAZMIŠLJANJA NAŠIH KANDIDATA ,A VI SVOJIM GLASOVANJEM DO SLJEDEĆE EMISIJE ODLUČITE KOJU DVOJICU ŽELITE GLEDATI DALJE..

...nastavljamo sa 60 sekundi gdje ugoščujemo Marija....

Marijevih 60 sekundi.
1.Smatrate li da dobro pjevate?
Ne
2.Jeste li zadovoljni svojim izgledom?
Ne
3.Ljuti li vas što još nemate pobjede na HSCu?
Ne
4.Jeste li ikada „politički“ glasali?
Ne
5.Jeste li očekivali da ćete se naći u rupi već u prvoj emisiji?
Da
6.Jeste li se ikad napili?
Ne
7.Smatrate li da se morate pokrenuti jer trenutno stagnirate u životu?
Da
8.Biste li željeli pjevačku karijeru?
Ne
9.Jeste li ikad maštali o muškarcu?
Ne
10.Je li vam teško pošto su vam roditelji rastavljeni?
Ne
11.Biste li htjeli da ste imali drugačije djetinstvo?
Da
12.Bojite li se smrti?
Da
13.Imate li potrebu nekog izvrijeđati na forumu?
Ne
14.Imate li neku tajnu za koju nitko ne zna?
DA
15.Osjećate li se manje vrijednim zato što ne idete na fakultet?
Ne
16.Je li vam odlazak na Doru događaj godine?
Ne
17.Vjerujete li u svoj plasman u top 5 na X factoru?
Ne
18.Volite li Bebija više od ostalih forumaša?
Ne
19.Jeste li ikad varali na forumu?
Ne
20.Smatrate li da previše živite u virtualnom svijetu?
Da

.....I ZA KRAJ ZVIJEZDA VEČERI.......

TINCHEY

1.Kako i zašto ste se priključili na forum?
Hmmm...ovako. Dakle Misfit mi je puno pričao o ovom forumu budući da je znao da sam fan eurosonga, pa sam se odlučio pridružiti. Sjećam se da mi je čak i pomogao osmisliti ime države. Morao sam nešto vezano uz illuminate sa 7 slova (broj savršenstva) i tako je nastala Illumia, a ja sam postao član ove male zajednice.

2.Kakva vam je ekipa ovdje?
Super su svi, zapravo...ne neću hejtat nikoga posebno. hehe Oduvijek je bila dobra ekipa pa će tako i ostati.

3.Koga biste izdvojili po nekoj određenoj različitosti i koja bi to različitost bila?
Hmmm... to bi sigurno bio Randajad za kojeg ne moram niti izdvajat zašto je poseban. Taj njegov grifinski mi malo ide na živce, a malo ga obožavam. hehe. Ma on je superjaja.

4.Jeste li zaljubljeni?
Ajme di si me našao s tim pitanjem. Ali dobro, da jesam, nesretno sam zaljubljen. #depresija #tuga #očaj To je sve što ću reći.

5.Plašite li se novih poznanstava?
U pravilu se ne bojim upoznavanja novih ljudi, ali ponekad mi se dogodi da se pomalo i zabrinem u vezi određenih ljudi jer svakakvih likova ima. hehe. Sve to ovisi o osobi o kojoj je riječ.

6.Kada ste se u životu osjećali najbolje?
Mislim sada, kada mi je srednja škola pri kraju. Nekako sam si bliži s prijateljima, nekima je ovo razdoblje pred maturu stresno, međutim meni je nekako sve to normalno i ne dam se pretjerano uzrujavati. Isto tako jedan od svjetlijih trenutaka mog života je zasigurno moj "izlazak iz ormara".

7.Smatrate li da se dobro dobrim vrača ?
Ne nužno, ali opet činiš nešto zbog sebe a ne zbog drugih. Barem ja tako radim.

8.Koga volite najviše na svijetu?
Prijatelje, obitelj...mislim da je odgovor jasan. Nikog posebice, volim ih sve!

9.Koja vas životinja posebno iritira?
Čudno pitanje, moram priznati...hmmm...ne bih sad znao koja bi me životinja iritirala. Možda evo mačke, njih ne volim pretjerano, to je onaj tip kućnog ljubimca koji nije društveni tip poput psa. To bi eventualno bio razlog.

10.Da možete živjeti u nekom drugom vremenu koje bi to vrijeme bilo?
U antičkoj Grčkoj sigurno! To doba mi se najviše sviđa od svih povijesnih razdoblja iz razloga što smatram da su ljudi tada bili napredniji, opušteniji. Ja bih samo plandovao i uživao u životu kao najveći hedonist. Nažalost nisam to proživio ili barem to mislim.

11.Koje su po vama najveće kvalitete ljudi?
Nekako mi je pitanje preopćenito, al kad bih već morao birat, odabrao bih povjerljivost i vjernost. To mi je jedna od najvažnijih stvari kod osobe, kad je netko toliko dobar s tobom da bez obzira na sve uvijek čuva svoje tajne. Al opet ja ne mogu reći da sam takav...ali trudim se i napredujem.

12.Biste li rađe kampirali na planini ili se sunčali na plaži?
Plaža definitivno! Više volim sunce, more, kupanje...ah sad me hvata nostalgija za ljetom.

13.Koji vam je životni san?
Ne znam jesam li ovo ikome na forumu spomenuo, ali moja najveća želja je da postanem glumac, već se duže vrijeme bavim glumom i to mi je drugačiji način izražavanja svoje osobnosti. Volim se uživiti u likove i uvijek pokušavam odraditi predstavu najbolje što mogu. Pokušao bih i na audiciji za akademiju ali mi je to poprilično nedostižno. Nikad ne znaš, možda se predomislim pa odem.

14.Mislite li da osoba koja je jednom pogriješila može postati bolja?
Apsolutno da, svi mogu postati bolji ako se potrude. Zato i griješimo, da bismo iz tih pogrešaka naučili nešto.

15.Navedite nam jednu situaciju u kojoj ste potonuli od srama.
Hmmm...bilo ih je dosta...ali stvarno ne znam koju bih istaknuo. Ah da, evo npr. prije dosta godina sam imao predstavu na Interliberu gdje smo promovirali neku edukativnu slikovnicu. Tekst sam znao i prije te predstave jer smo imali dosta nastupa s istom, međutim usred Interlibera sam zanjemio i stajao na mjestu skamenjen. U potpunosti sam zaboravio tekst i tako sam stajao jedno minutu i pol sve dok mi netko nije šapnuo rečenicu koju sam trebao reći. Na kraju je sve dobro prošlo, ali toga se i dan danas sjetim. Kasnije sam imao par grešaka ali sam se naučio nosit s njima te mi je nekako bilo lakše.

16.Tko je po vama najljepši i najkvalitetniji muškarac(ne računajući vas)?
Onaj koji se krije pod pitanjem broj 4. lol Mislim nije najljepši al ono. Al kad bih bio ozbiljan rekao bih Jasmin (ahahahahahahhaahhahahahahahah).

17.Koje je vaše mišljenje o nogometu?
Nogomet ne volim igrati (eww), ali volim pogledati tu i tamo Ligu prvaka, a Europska i Svjetska prvenstva obavezno gledam. Inače mislim da je taj sport u Hrvatskoj precjenjen.

18.Kada ste se u životu najviše osjećali nemoćno?
Bilo je trenutaka ima ih i sada. Ali sve je to iza mene, tako da se nerado toga prisjećam.

19.Vjerojatno ste u nekom trenutku inspiracije napisali pokoji stih,biste li ga podijelili s nama?
Podsjetio si me na moj skriveni talent. Inače ja sam jedan od boljih pisaca improviziranog haikua. Primjerice ova:

Klamerica

ah ta klamerica
bol mi nanosi
zapela mi na zapešću

20. Što je vama najvažnije u životu?
Ovdje se moram složiti s Bebijem koji mi je otvorio oči što se toga tiče, dakle najvažnije mi je zdravlje i ništa drugo

21.Pamet ili izgled?
Mogu oboje? hahahaha Hmmm...nije sva pamet dobra pamet pa biram izgled

22.Postoji li osoba kojoj apsolutno sve možete reći u bilo kojem trenutku?
Naravno, svatko bi trebao imati takvu osobu. Jako mi je drago što ta osoba postoji, jer zna sve o meni i to drži za sebe.

23.Skriva li se iza Tincheya jedna jako mirna i povučena osoba?
Možda, nisam ja predruštven, prijem sam staložen i rezerviran.

24.Kako prihvaćate kritiku?
Ovisi od koga je upućena. Hejteri me samo čine jačim, tako da bring it on!

25.Mislite li da je X factor komičan što se tiče izvođača ?
Je, komičan je sve je to super, ali mi u jednom trenutku pomalo i tragikomičan. Ne znam, ne bih ja tako olako pristao pjevati pred nepoznatim ljudima. Trebaš imat muda za to. Ima naravno i dobrih i loših, uvijek postoji ta neka ravnoteža.

26.Kada ste imali najluđu noć u životu?
Kada nisam?! Kakvo je ovo pitanje? ahahahahahahh Nisam ih imao puno, ali kad se dogode, pamte se vječno.

27.Koji je vaš životni moto?
Živi polako, ima vremena iako je život kratak. HAHAHAH To sam upravo sad izmislio. Ne znam, malo mi je glupo postavljat si životni moto, nekako mi je to glupo i bespotrebno.

28.Ima li nešto što ste oduvijek htjeli poručiti forumašima,a nikada niste ovako javno? Ako ima slušamo vas.
Been je najgora osoba na forumu. :* Ali on to već zna.

29.Što mislite po čemu vas drugi pamte?
Pitam se...vjerojatno po tom tzv. hejtanju. Ali ja nikad sebe nisam doživljavao kao hejtera i nikad nisam nekog hejtao. I možda me još pamte kao šefa Kutasa. A u stvarnom životu svi pamte moj personaliti koji isijava.

30. Biste li ikad bili spremni mijenjati neke svoje navike pod cijenu ljubavi osobe koju želite?
Ne, šta me briga za njega. Mislim da je bit veze voljeti nekoga zbog onoga što on jest i bez obzira na njegove mane i te neke navike.

Na kraju bismo samo željeli poručiti našem sugovorniku da nikad ne odustaje od svojih snova i zahvaliti mu što je gostovao u današnjoj emisiji.

I to bi bilo sve od nas za danas.Emisija nekima neće biti puna sitnih gluposti koje jedva čekaju čuti,nekima će imati pametniju tematiku,ali odlučili smo se da eto baš napraivmo nešto ovako;ajmo reći u vedrom i opuštajućem tonu.
Sada kada su gotovi ispitni rokovi,možete očekivati da će 3. emisija biti zadovoljavajuća...s svakom pogledu...
srdačan ozdrav od ekipe Red Carpeta....

Zadnja promjena: kodi; 24.02.12 20:58; ukupno mijenjano 1 put.
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 24.02.12 18:04

Jao eno sestro drži me! Very good!
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down