Red Carpet
+7
Cvjećko
asteroid
>>Been<<
Kruno
Monika
Misfit
Pauly D
11 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 1.
Red Carpet
Dakle ovdje pišimo o ovoj emisiji i gostima u ovoj emisiji
Jel tko sada gledao ovo? Ova nakza polumuška puj puj :shock:
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Re: Red Carpet
Daj si šok radi diskriminacije molim te.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Little Monster je napisao/la:Daj si šok radi diskriminacije molim te.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, za mene je on nakaza. Netko kome je uzor Maja Morales zrel je za psihijatriju.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Dakle ovdje pišimo o ovoj emisiji i gostima u ovoj emisiji
Slažem se... Još kad kaže da "Mačak ima veći"... Omg ! Prestrašno !
Inače, emisija je super i redovito ju gledam... Najbolji dio "Egzorcisti", a najgori "Fashion Guru" ( Ne kužim u čemu je fora poticati ljude da nekog vrijeđaju u pokušaju da prokomentiraju njegov stayling )
Ima i RC na OBN-u al' tu sve priloge radi onaj nesretni Anel Albinović, a voditelji su glupi, sterlini i neduhoviti, prilozi uvijek isti, nevažni i nevezani..
Zato long live RC na nov@ tv !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
meni je malo falilo da me Red Carpet (obn) snimi za svoju prošlu emisiju
glupo mi je što idu od diskoteke do diskoteke i snimaju raju,mislim stvarno stupidno
glupo mi je što idu od diskoteke do diskoteke i snimaju raju,mislim stvarno stupidno
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Red Carpet na novoj je awesome, redovno pratim!
Na OBN je užas! :S
Na OBN je užas! :S
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Kruno!! je napisao/la:Ne kužim zašto takve bolesnike stavljaju pred tv kamere
pa da bi se rugali i smijali
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:Ne kužim zašto takve bolesnike stavljaju pred tv kamere
pa da bi se rugali i smijali
A,da... zbog toga
Evo i fešn guru komentirao Giannu.
I naša Đana Apostolski sa sisama ISTOK-ZAPAD hahahahhahahha
Selma Bajrami izjavila da je lik pokušao ubiti motornom pilom. HAHAHHAHA
UMIREEM HAHAHHA
UMIREEM HAHAHHA
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
I ja gledam
Selma ahahahahahahahahahahahha
Selma ahahahahahahahahahahahha
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Evo i fešn guru komentirao Giannu.
UMIREEM HAHAHHA
A to je stvarno bilo.. Neki beogradski ludak ju je proganjao i onda je uhvatio na nekom splavu.. Jedva živu glavu izvukla... Slatki su
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Bruno je napisao/la:Evo i fešn guru komentirao Giannu.
UMIREEM HAHAHHA
hahahahhah Selma hahahhahaha
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Giannin sin mami želi darovati "nove sise" - što o tome kažu psiholozi?
Prilog o tinejdžeru koji svojoj mami želi darovati “nove sise”, prikazan u vrlo gledanoj emisiji “Red Carpet” Nove TV, izazvao je dosta kontroverzija, iako je riječ o već dobro poznatoj protagonistici, ekscentričnoj starleti Gianni Apostolski (u novije vrijeme rado se naziva i Gianna Estrada).
“Štos” je u tome što je nekadašnjoj prvoj voditeljici Golih vijesti ovoga puta medijskom istupanju akvizicija bio njezin malodobni sin Dino, koji je uredništvu emisije o celebrity miljeu navodno poslao pismo u kojem izražava, blago rečeno, neuobičajene želje.
To, dakle, nije pismo Djedu Mrazu ili “Carpetu” da želi novi kompjutor ili, recimo, skije, nego je šesnaestogodišnjak zaželio “kompletni makeover” za vlastitu majku, s naglaskom na - dojkama. Razdragana Gianna, nakon uvodnog dijela, susreće sina na gradskom trgu i grli dječaka kao da je upravo dobio peticu u školi, a ne istu brojku zaželio majci u grudnjaku. Od pomalo otkačene wannabe-pjevačice, simpatične Apostolski, koja je željela biti nasljednicom Doris Dragović na tronu Kraljice Torcide (i od udruge navijača Hajduka dobila odbijenicu), to ne začuđuje.
No, koliko je etično u priču upletati dječaka u osjetljivoj tinejdžerskoj dobi, upitali smo mr. Danijelu Didić, stručnjakinju za kliničku psihologiju iz Splita. - Ako je to dijete izmanipulirano od medija, ali i ako je samoinicijativno napisalo mail ili pismo u kojem izražava navedenu želju, odgovornost je na odraslima koji su ispred mladog momka vodili razvojno neprimjerene diskusije. Priča o majčinim intimnim dijelovima tijela, pogotovo u tom kontekstu, nije sadržaj koji treba ekspolatirati pred dječakom.
Mediji tu, rekla bih, ne snose najveći dio odgovornosti jer su istraživanja pokazala da ona nemaju utjecaj na mlade u mjeri u kojoj to ima kućni odgoj. A budući da je mlada osoba za koju ste me pitali sin medijski eksponirane žene, jasno je da se neke stvari moraju reflektirati na njegov život.
Djetetu je inače potreban identifikacijski model, a istupi kojima je sklona njegova majka možda nisu najsretnija opcija za njega. Ipak, dobro je što pokazuje senzibilitet za posao kojim se ona bavi jer momak očigledno tijelo i vanjski izgled svoje roditeljice doživljava kao njen “alat” pomoću kojega zarađuje za život i, u konačnici, i njemu osigurava bolju budućnost - primijetila je psihologinja Didić.
S druge, pak, strane javio nam se Frane Lovrić, menadžer Gianne Apostolski, koji nam je ljubazno objasnio da su njegova štićenica i on zapriječeni ugovorom s Novom TV za davanje izjava drugim medijima.
- Mogu vam samo potvrditi da se Giannin sin uistinu samoinicijativno obratio uredništvu Carpeta, a da smo mi ponudu rečene postaje objeručke prihvatili jer je to vjetar u leđa Gianninu novom albumu u pripremi. O tome više kad dođe vrijeme - najavio je Lovrić, napomenuvši da glazbeni uradak otkačene Splićanke ovoga puta neće biti “trash”.
Mislim da ste gledali ovo u nedjelju
Prilog o tinejdžeru koji svojoj mami želi darovati “nove sise”, prikazan u vrlo gledanoj emisiji “Red Carpet” Nove TV, izazvao je dosta kontroverzija, iako je riječ o već dobro poznatoj protagonistici, ekscentričnoj starleti Gianni Apostolski (u novije vrijeme rado se naziva i Gianna Estrada).
“Štos” je u tome što je nekadašnjoj prvoj voditeljici Golih vijesti ovoga puta medijskom istupanju akvizicija bio njezin malodobni sin Dino, koji je uredništvu emisije o celebrity miljeu navodno poslao pismo u kojem izražava, blago rečeno, neuobičajene želje.
To, dakle, nije pismo Djedu Mrazu ili “Carpetu” da želi novi kompjutor ili, recimo, skije, nego je šesnaestogodišnjak zaželio “kompletni makeover” za vlastitu majku, s naglaskom na - dojkama. Razdragana Gianna, nakon uvodnog dijela, susreće sina na gradskom trgu i grli dječaka kao da je upravo dobio peticu u školi, a ne istu brojku zaželio majci u grudnjaku. Od pomalo otkačene wannabe-pjevačice, simpatične Apostolski, koja je željela biti nasljednicom Doris Dragović na tronu Kraljice Torcide (i od udruge navijača Hajduka dobila odbijenicu), to ne začuđuje.
No, koliko je etično u priču upletati dječaka u osjetljivoj tinejdžerskoj dobi, upitali smo mr. Danijelu Didić, stručnjakinju za kliničku psihologiju iz Splita. - Ako je to dijete izmanipulirano od medija, ali i ako je samoinicijativno napisalo mail ili pismo u kojem izražava navedenu želju, odgovornost je na odraslima koji su ispred mladog momka vodili razvojno neprimjerene diskusije. Priča o majčinim intimnim dijelovima tijela, pogotovo u tom kontekstu, nije sadržaj koji treba ekspolatirati pred dječakom.
Mediji tu, rekla bih, ne snose najveći dio odgovornosti jer su istraživanja pokazala da ona nemaju utjecaj na mlade u mjeri u kojoj to ima kućni odgoj. A budući da je mlada osoba za koju ste me pitali sin medijski eksponirane žene, jasno je da se neke stvari moraju reflektirati na njegov život.
Djetetu je inače potreban identifikacijski model, a istupi kojima je sklona njegova majka možda nisu najsretnija opcija za njega. Ipak, dobro je što pokazuje senzibilitet za posao kojim se ona bavi jer momak očigledno tijelo i vanjski izgled svoje roditeljice doživljava kao njen “alat” pomoću kojega zarađuje za život i, u konačnici, i njemu osigurava bolju budućnost - primijetila je psihologinja Didić.
S druge, pak, strane javio nam se Frane Lovrić, menadžer Gianne Apostolski, koji nam je ljubazno objasnio da su njegova štićenica i on zapriječeni ugovorom s Novom TV za davanje izjava drugim medijima.
- Mogu vam samo potvrditi da se Giannin sin uistinu samoinicijativno obratio uredništvu Carpeta, a da smo mi ponudu rečene postaje objeručke prihvatili jer je to vjetar u leđa Gianninu novom albumu u pripremi. O tome više kad dođe vrijeme - najavio je Lovrić, napomenuvši da glazbeni uradak otkačene Splićanke ovoga puta neće biti “trash”.
Mislim da ste gledali ovo u nedjelju
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ajme jesam Malo je pretjerao, al' ok, akpo on misli da će njoj to ispuniti snove, uredu. Inače mi se ne sviđa njezino 'novo ime' - Gianna Estrada Baš je bzvz.
Meni je najintrigantniji dio ove epizode RCa bio onaj intervju sa nekm prostitutkom, Željka
Meni je najintrigantniji dio ove epizode RCa bio onaj intervju sa nekm prostitutkom, Željka
Kontinent Helia
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Ajme jesam Malo je pretjerao, al' ok, akpo on misli da će njoj to ispuniti snove, uredu. Inače mi se ne sviđa njezino 'novo ime' - Gianna Estrada Baš je bzvz.
Nije prostitutka nego striptizeta.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Dominkovic Boris - lik je uzasan, on i Maja Morales su si savrseni - bljuf, cak sam ga vidio uzivo - katastrofa
Gianna - istok zapad - ahahaha
Gianna - istok zapad - ahahaha
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
@Ighor: Da, striptizeta, znao sam da je nešta u tom poslu
Ajme, Boris!!! Katastrofa, užas šta je tip od sebe napravio...
Ajme, Boris!!! Katastrofa, užas šta je tip od sebe napravio...
Kontinent Helia
Obavijest:
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 1.