Bosna i Hercegovina 2012. | Maya Sar - "Korake ti znam"
+34
Lunke
alien
Mara
SiXo
Kruno
Velvet
Ighor
Jasmin
Vinky
HaYrOLa
Tinchey
AjLuci
Misfit
Goxy
frozen
^.^ Swedish Hero
antica89
VasilijeM.
Belvedere
ESCbigFan
Duje
Marijo
The Đole
stribor7
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Cvjećko
Leo
asteroid
>>Been<<
mujo
Casper
mm1991sthr
Pauly D
38 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 7 / 12.
Stranica 7 / 12. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Bosna i Hercegovina 2012. | Maya Sar - "Korake ti znam"
To i ja htjedoh reći. Svi ovi stranci koje znam sa FB-a i Twittera kažu da im je pjesma smor, i vjerovatno zbog jezika, jer ne kontaju o čemu pjeva pa se smore. Iskreno i meni je tekst malo nepovezan ali lijepo ga je otpjevala
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
to je bila zaje..... no nebitno... pa da sada je kao problem jezik... a dok se moralo pjevati na svome jeziku takve pjesme su konstantno bile u vrhu...Tinchey je napisao/la:
Ne razumijem? Kako itko može biti emocionalno defektan. Problem je jezična barijera.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Ja glasam u polufinalu za Sloveniju ili BiH( vjerojatno za BiH jer se sramim one 7ice od prosle godine) a u finalu za Ruski Party
Pjesma je predivna i nije mi ni na jednom djelu dosadna
Pjesma je predivna i nije mi ni na jednom djelu dosadna
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja neću glasati.
Neću trošit pare za stvari koje mi ne donose profit
Neću trošit pare za stvari koje mi ne donose profit
Čitajući komentare na esctoday-u vrlo je jasno kome se sviđa, a kome ne sviđa, pa prema tome... Meni imponuje kad je pjesma "dosadna" ljudima koji se oduzimaju na "Aphrodisiac", "Mandingu" i takve nazovi "pjesme" jer shvatam da je takvima apsolutno sve što nema eksplozivni ritam od kojeg otpadaju uši - "smor", "dull", "booooring"...
Što se "nepovezanosti" teksta tiče, jedino da nacrta.. Onda bi valjda bio jasniji..
Što se "nepovezanosti" teksta tiče, jedino da nacrta.. Onda bi valjda bio jasniji..
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Pa može tako Pošto mi u jednom dijelu vuče na jednu, u drugom na drugu stranu. Uglavnom, nadam se da će biti s lijeve strane tabele u finalu, definitivno zaslužuje
Kontinent Helia
Meni se sve više čini da bi mogli izvisit ove godine. :S
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
meni se čini da bi jedna druga zemlja mogla završiti drugačije nego li oni misle isto..Tinchey je napisao/la:Meni se sve više čini da bi mogli izvisit ove godine. :S
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:meni se čini da bi jedna druga zemlja mogla završiti drugačije nego li oni misle isto..
AHAHAHAHAHAHAHAHA izazivaš.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
AHAHAHAHAHAHAHAHA izazivaš.
Kontinent Helia
Obavijest:
Mislim, može se desiti da failujemo, ali, ako smo prošli sa Vukašinom u duplo nepovljnijem polufinalu, teško mi je vjerovati da nećemo s Mayom. Imamo zemlje okruženja, zemlje sa jakom dijasporom i Tursku ( srećom nema Azera u pf. ), pa ako se ušićari šta od žirija, valjda će se nakukckati tih 55-65 bodova koliko će trebati za finale.
>>Been<<- moderator
ova pjesma mi je postala drugi favorit !
Jasmin- Broj postova : 5457
Maya je danas u jednom intervjuu rekla da će režiser nastupa biti Ahmed Imamović ( režiser spota ), a da će na pozornici biti sama jer "ne želi nastupom slati poruku već pjesmom".
Mislim da je to do kraja pogrešna i neshvatljiva odluka, ali valjda će je uspjeti odgovoriti od toga do maja
Za vikend će biti objavljene italijanska i engleska verzija pjesme
Mislim da je to do kraja pogrešna i neshvatljiva odluka, ali valjda će je uspjeti odgovoriti od toga do maja
Za vikend će biti objavljene italijanska i engleska verzija pjesme
>>Been<<- moderator
Realno, šta će joj iko više na sceni? Sve što je potrebno - ona, njen glas, mikrofon, reflektor i lijepa pozadina. Sve ostalo će uništiti samu pjesmu. Zamislite još 5 ljudi oko nje... ljudi treba da se fokusiraju na nju, a ne na ikoga više. Tako da, ispravna odluka
Kontinent Helia
Slažem se. I mislim da nema šanse da izvisite ove godine jer imate dosta susjeda, jako dijasporu i mislim da će žiri pasti na ovu pjesmu. Predviđam 5. mjesto u polufinalu
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bosna i Hercegovina definitivno ide u finale a tamo oko 10 mesta plasman .A trebala bi joj koreografja definitivno.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
The Đole je napisao/la:Realno, šta će joj iko više na sceni? Sve što je potrebno - ona, njen glas, mikrofon, reflektor i lijepa pozadina. Sve ostalo će uništiti samu pjesmu. Zamislite još 5 ljudi oko nje... ljudi treba da se fokusiraju na nju, a ne na ikoga više. Tako da, ispravna odluka :)
Naravno. Mislim da će još imati klavir.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Da, zaboravio sam klavir
Kontinent Helia
Ovom njezinom izjavom je upravo potvrđeno da BiH po prvu put ne ide u finale.
Naravno, to je moje mišljenje, ali ako će biti sama na pozornici bez efekata i samo sa pjesmom (koja po meni na prvo slušanje rijetko kome legne, a kamoli da netko uzme telefon i glasa za nju pored tolike konkurencije) onda teško da ovo ide u finale.
Naravno, to je moje mišljenje, ali ako će biti sama na pozornici bez efekata i samo sa pjesmom (koja po meni na prvo slušanje rijetko kome legne, a kamoli da netko uzme telefon i glasa za nju pored tolike konkurencije) onda teško da ovo ide u finale.
SiXo- Broj postova : 162
Na pitanje što misli o konkurenciji Tuzlanka rodom, a dijelom života Beograđanka i sada Sarajka, Maya Sar je izjavila kako joj je drago da većina izvođača iz regiona pjeva svoje autorske pjesme, koje zapravo opisuju glazbeni izričaj svakog od njih te dodala kako joj se iz ostatka Europe najviše dopadaju estonska balada “Kuula“ te “Euphoria“ šveđanke Loreen, koja je zapravo i prva na kladionicama.
A nije ni da nisam oduševljen.
Guest- Gost
Iako jako volim ovu pjesmu, sve više sumnjam da će proći u finale. :S
Kontinent Helia
Mislim da je dobra odluka što će biti sama na pozornici. Vjerovatno će svi imati dobro razrađene scenske nastupe, a ova ako ne bude imala koreofrafiju ni ništa će zasigurno zbuniti i gledatelje i žiri. Kao Francuska u Moskvi 2009.
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Patricia KaasOni_dolaze je napisao/la:Mislim da je dobra odluka što će biti sama na pozornici. Vjerovatno će svi imati dobro razrađene scenske nastupe, a ova ako ne bude imala koreofrafiju ni ništa će zasigurno zbuniti i gledatelje i žiri. Kao Francuska u Moskvi 2009.
Guest- Gost
Prolazi u finale 99,999999999999999999999999%
Kontinent Helia
Stranica 7 / 12. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» BOSNA I HERCEGOVINA | Dino Merlin — „Love In Rewind“
» Bosna i Hercegovina 2010. | Vukašin Brajić - ''Thunder and Lighting''
» Ja znam najbolje! - strana 5 | Dvoboji - Glasovati do 16.02. - 20:00
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» So you think you can dance 2012
» Bosna i Hercegovina 2010. | Vukašin Brajić - ''Thunder and Lighting''
» Ja znam najbolje! - strana 5 | Dvoboji - Glasovati do 16.02. - 20:00
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» So you think you can dance 2012
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 7 / 12.