Bosna i Hercegovina 2012. | Maya Sar - "Korake ti znam"
+34
Lunke
alien
Mara
SiXo
Kruno
Velvet
Ighor
Jasmin
Vinky
HaYrOLa
Tinchey
AjLuci
Misfit
Goxy
frozen
^.^ Swedish Hero
antica89
VasilijeM.
Belvedere
ESCbigFan
Duje
Marijo
The Đole
stribor7
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Cvjećko
Leo
asteroid
>>Been<<
mujo
Casper
mm1991sthr
Pauly D
38 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 10 / 12.
Stranica 10 / 12. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Bosna i Hercegovina 2012. | Maya Sar - "Korake ti znam"
SiXo je napisao/la:I dalje mislim da ovo nema šanse za finale...
S obzirom da je u polufinalu sa Norveškom, Švedskom, Turskog, Slovenijom, Srbijom, Hrvatskom i Makedonijom mislim da nema šanse da ne uđe u finale
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Njemačka glasa, a iz Holandije će biti nešto, as usual
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
prije će ispasti slovenija, makedonija i hrvatska nego BIH!Goxy je napisao/la:
S obzirom da je u polufinalu sa Norveškom, Švedskom, Turskog, Slovenijom, Srbijom, Hrvatskom i Makedonijom mislim da nema šanse da ne uđe u finale
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:prije će ispasti slovenija, makedonija i hrvatska nego BIH!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ispašće Slovenija, BiH nema šanse da ispadne.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Jako lepa pesma Muzika je divna, Maya odlican vokal Pesma ne pali na prvu, ali se nadam da ce uci u finale
Pantomimicar- Broj postova : 710
Sutra je Maya kod Dalibora Petka.
https://twitter.com/#!/MayaSarOfficial
Mayin twitter!
http://www.24sata.tv/specijali/bez-ograde-intervju-maya-sar-39386
https://twitter.com/#!/MayaSarOfficial
Mayin twitter!
http://www.24sata.tv/specijali/bez-ograde-intervju-maya-sar-39386
AjLuci- Broj postova : 185
Krive riječi - naziv albuma i prvi single.
Potvrđeno u šou Dalibora Petka. Odlična je bila.
Potvrđeno u šou Dalibora Petka. Odlična je bila.
AjLuci- Broj postova : 185
Danas je dan B&H na eurovision.tv !
Definitivno moj favorit, odlična pjesma, i harizmatična pjevačica.
Definitivno moj favorit, odlična pjesma, i harizmatična pjevačica.
Guest- Gost
Hmm..Interesantan naziv albuma... Inače, tom se albumu jako, jako veselim jer žena ima tri pjesme i sve tri su mi već predobre, pa ćemo vidjeti još šta sve zna
>>Been<<- moderator
Za Mayin stajling zadužena je Selma Berisalić, uspješna Sarajka koja je već dugi niz godina poznato ime svjetskih modnih scena.
"Ono što ćemo da prikažemo u Bakuu bit će nešto prekrasno. Maya će u crnoj haljini fantastično izgledati. Radujem se i ja da vidim kako će to sve izgledati, a vi ćete sigurno biti sretni i ponosni na ono što smo pripremili. Tradicija je da u finalu i polufinalu izvođaći imaju isti kostim, tako da će i Maya imati isti. On je toliko savršen da nije potrebno da se mijenja i nadam se da ćemo ga pokazati u Bakuu dva puta", kazala je Berisalić.
Favoriti nisu uvijek favoriti
Iako je ove godine cijelu organizaciju bh. tima posmatrao sa strane Dejan Kukrić bit će i ove godine glas Eurosonga na TV-u. Uvjerene je da će naš tim proći u finale i da ćemo zadržati tu tradiciju uspjeha.
Govoreći o favoritima Kukrić je kazao kako oni uvijek postoje, ali je pitanje da li se uvijek održe do kraja.
"Vidjet ćemo šta će biti. Novinari kažu da ćemo sljedeće godine putovati u Švedsku, ali evo prošle godine su bile snažne kladionice za Francusku pa je predstavnik završio na 14. mjestu. Kladionice su varljive. Mislim da ćemo dobro proći", kazao je Kukrić.
BiH će svoju kartu u finale tražiti u drugoj polufinalnoj večeri 24. maja kao 17. izvođač.
>>Been<<- moderator
Neće ju haljina spasiti...
Ali nadam se da će ju u srijedu obući pa da vidimo kako će to sve izgledati i sa sveukupnom prezentacijom.
Ali nadam se da će ju u srijedu obući pa da vidimo kako će to sve izgledati i sa sveukupnom prezentacijom.
SiXo- Broj postova : 162
Naravno da neće.
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Naravno da neće.
Volim i ja tebe, bez brige.
SiXo- Broj postova : 162
Ke wertmäärne kuid kohlaiska täprü ii rahle tajnõõ nipleiska mi e mei to grandiirilt?!
Ova pjesma je stvarno prelijpa, jedna od one vrste čiji jezik ne moraš da znaš da bi te dirnula. Osim toga Maja je stvarno vrhunski pjevač, te će pjesma biti savršeno izvedena u Bakuu, i naravno da će u finale najmanje zbog haljine ili šta već obuče. Maja je dama, ne vjerujem da bi izašla u nećem förneüüjiska, tako da šššš...
Ova pjesma je stvarno prelijpa, jedna od one vrste čiji jezik ne moraš da znaš da bi te dirnula. Osim toga Maja je stvarno vrhunski pjevač, te će pjesma biti savršeno izvedena u Bakuu, i naravno da će u finale najmanje zbog haljine ili šta već obuče. Maja je dama, ne vjerujem da bi izašla u nećem förneüüjiska, tako da šššš...
Guest- Gost
Bosna je po meni jedini siguran finalist. Ako se ne varam ima čak 9 država koje njima uvijek davaju high points
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja msilim da bi bilo najbolje da je cijelo vrijeme za klavirom.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jutrošnji Avaz donosi izjavu predsjednice bh. delegacije koja kaže da su jako nezadovoljni pozadinom koja nam je dodjeljena i da su od odgovornih već tražili neku drugu i da su dobili obećanje da će do naredne probe ići sa drugom pozadinom.
Isto tako, kaže da je jučerašnja proba bila više tonska, a da već rade i na nekim drugim varijantama koje će probati do 20.5.
Isto tako, kaže da je jučerašnja proba bila više tonska, a da već rade i na nekim drugim varijantama koje će probati do 20.5.
>>Been<<- moderator
izvrsno! jer ona pozadina nema veze sa pjesmom...>>Been<< je napisao/la:Jutrošnji Avaz donosi izjavu predsjednice bh. delegacije koja kaže da su jako nezadovoljni pozadinom koja nam je dodjeljena i da su od odgovornih već tražili neku drugu i da su dobili obećanje da će do naredne probe ići sa drugom pozadinom.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Proći će u finale, ipak je to Bosna
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Maya is her fabulous black sparly dress and the lighting has hugely improved making her stand out on stage. Best use of a wind machine this year. Sweet vocal. Likely qualifier.
Pišu na AKOE o našoj probi
Pišu na AKOE o našoj probi
>>Been<<- moderator
Stranica 10 / 12. • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» BOSNA I HERCEGOVINA | Dino Merlin — „Love In Rewind“
» Bosna i Hercegovina 2010. | Vukašin Brajić - ''Thunder and Lighting''
» Ja znam najbolje! - strana 5 | Dvoboji - Glasovati do 16.02. - 20:00
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» So you think you can dance 2012
» Bosna i Hercegovina 2010. | Vukašin Brajić - ''Thunder and Lighting''
» Ja znam najbolje! - strana 5 | Dvoboji - Glasovati do 16.02. - 20:00
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» So you think you can dance 2012
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 10 / 12.