Bosna i Hercegovina 2012. | Maya Sar - "Korake ti znam"
+34
Lunke
alien
Mara
SiXo
Kruno
Velvet
Ighor
Jasmin
Vinky
HaYrOLa
Tinchey
AjLuci
Misfit
Goxy
frozen
^.^ Swedish Hero
antica89
VasilijeM.
Belvedere
ESCbigFan
Duje
Marijo
The Đole
stribor7
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Cvjećko
Leo
asteroid
>>Been<<
mujo
Casper
mm1991sthr
Pauly D
38 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 5 / 12.
Stranica 5 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Bosna i Hercegovina 2012. | Maya Sar - "Korake ti znam"
Dejan Kukrić, bivši šef bh. delegacije, na facebooku stavio pjesmu i napisao - "Sorry" kao komentar. Zašto ?! Ja razumijem da on gaji veliku simpatiju prema Merlinu i Hari Mata Hariju, ali ima valjda i neko drugi da nas predstavlja.
Srećom pa nismo poslali über dosadnu "Verjamem" koja mi se iskreno ne sviđa i koja mi je previše "molitvasta".
Ovako, autentični, pomalo drugačiji, kvalitetni, sa novim, svježim, kvalitetnim vokalom, i jednom divnom baladom, pa šta Bog da
Srećom pa nismo poslali über dosadnu "Verjamem" koja mi se iskreno ne sviđa i koja mi je previše "molitvasta".
Ovako, autentični, pomalo drugačiji, kvalitetni, sa novim, svježim, kvalitetnim vokalom, i jednom divnom baladom, pa šta Bog da
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Zasto je slika crno i bijela?! Valjda se je tako isto prikazivalo na televiziji, bezveze.. Ok pisma, nije nesto tako losa ali nazalost na dnu moje ljestvice.. Zato jer ima i boljih pisama a pogotvo one sve brze plesne pisme i Hrvatska balada i Albanska balada! Sve su mi spore pisme zajedno sa baladama na samom dnu, jednostavno ih ne volim.. Samo nekoliko njih prodju, a vise njih nazalolst ne.. To nije moj stil slusanje glazbe! Ja volim brze plesne pisme! Zelio bih i navijam da sve balade ispadnu medju kojima i ova balada ali ne Hrvatska balada i Albanska balada, jer su stvarno super i jedino su mi se svidili od svih onih pustih balada.. Pitam se koliko cu puta ponoviti to jos, puno puta sam to rekao.. Ne znam zasto se ne potrudu da napravu neku zaraznu brzu plesnu pismu, zato jer su definitivno bolje i definitivno bolji je to zanr glazbe..
mm1991sthr- Broj postova : 310
Tebi su "brze pisme" žanr glazbe ?!
O Bože, baci ciglu i budi precizan !
A "crno i bijela" slika je napravljena u kooperaciji sa Kaliopi da je malo reklamiramo.
Aj sad pedala !
O Bože, baci ciglu i budi precizan !
A "crno i bijela" slika je napravljena u kooperaciji sa Kaliopi da je malo reklamiramo.
Aj sad pedala !
>>Been<<- moderator
Prelijapa pjesma i fantastičan vokal!
Bravo susjedi
Bravo susjedi
pa ovo je totalna koma. ne vjerujem da će u finale - osim ako ne dobije glasove od ex-yu (a hoće) i žirija...
SiXo- Broj postova : 162
Dobiće i od žirija, siguran sam.
"brze plesne pisme" nisu žanr, mm1991sthr. To se zove pop-dance, mili moj. ;*
"brze plesne pisme" nisu žanr, mm1991sthr. To se zove pop-dance, mili moj. ;*
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
SiXo je napisao/la:pa ovo je totalna koma. ne vjerujem da će u finale - osim ako ne dobije glasove od ex-yu (a hoće) i žirija...
Sorry, al' od koga drugog bismo trebali dobiti poene za finale ?
Ne zaboravite da imamo jako dijasporu u Njemačkoj, Turskoj, Švedskoj, Norveškoj i Holandiji.
>>Been<<- moderator
Da, ali cijela ta dijaspora više zna i voli Željka nego Mayu...
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
The Đole je napisao/la:Da, ali cijela ta dijaspora više zna i voli Željka nego Mayu...
Postoji razlika
bh. dijaspora glasa za BiH
srpska dijaspora glasa za Srbiju
>>Been<<- moderator
Dragi moj ti,mm1991sthr je napisao/la:https://www.youtube.com/v/TwpN-EfxSQ8
Zasto je slika crno i bijela?! Valjda se je tako isto prikazivalo na televiziji, bezveze.. Ok pisma, nije nesto tako losa ali nazalost na dnu moje ljestvice.. Zato jer ima i boljih pisama a pogotvo one sve brze plesne pisme i Hrvatska balada i Albanska balada! Sve su mi spore pisme zajedno sa baladama na samom dnu, jednostavno ih ne volim.. Samo nekoliko njih prodju, a vise njih nazalolst ne.. To nije moj stil slusanje glazbe! Ja volim brze plesne pisme! Zelio bih i navijam da sve balade ispadnu medju kojima i ova balada ali ne Hrvatska balada i Albanska balada, jer su stvarno super i jedino su mi se svidili od svih onih pustih balada.. Pitam se koliko cu puta ponoviti to jos, puno puta sam to rekao.. Ne znam zasto se ne potrudu da napravu neku zaraznu brzu plesnu pismu, zato jer su definitivno bolje i definitivno bolji je to zanr glazbe..
povratni glagol potruditi se u trećem licu množine prezenta aktiva ima oblik "potrude se" ili "se potrude",
iskreno ränđo.
Guest- Gost
Ovo je meni SAVRŠENSTVO !!
Izvrsna pjesma, puna emocija, njezin glas je jednostavno predivan. Mogla bi BIH prvi put po 2. mjesto. Vjerujem da će nas ugodno iznenaditi.
Izvrsna pjesma, puna emocija, njezin glas je jednostavno predivan. Mogla bi BIH prvi put po 2. mjesto. Vjerujem da će nas ugodno iznenaditi.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
>>Been<< je napisao/la:Dejan Kukrić, bivši šef bh. delegacije, na facebooku stavio pjesmu i napisao - "Sorry" kao komentar. Zašto ?! Ja razumijem da on gaji veliku simpatiju prema Merlinu i Hari Mata Hariju, ali ima valjda i neko drugi da nas predstavlja.
I meni je drago što nas predstavlja Maya Sar, iako mi se osobno ne sviđa ovakav tip glazbe, ali je pjesma dobra i iznad mojih očekivanja. Bolje i ovi Koraci, nego ta Molitva II.
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:
Postoji razlika
bh. dijaspora glasa za BiH
srpska dijaspora glasa za Srbiju
Jest al zamalo. Sve se bojim da je Dino bio 6. prošle godine zbog BH dijaspore. Da je išao Željko za Srbiju prošle godine, Dino ne bi bio šesti, ali nikako. Nego je išla Nina, koju niko od srpske dijaspore nije znao, a znali su Dinu i glasali su za njega. Znam Bože, pričali mi rođaci da su Srbi u Njemačkoj glasali za Dinu jer je on "ime" a Ninu nisu znali.
Tako da msm da će ove godine BH dijaspora u Švedskoj, Norveškoj, Holandiji, ipak više podržati Željka.
Kontinent Helia
Uskoro italijanska i engleska verzija pjesme.
Najvjerovatnije će pjevati na b/h/s-u.
Najvjerovatnije će pjevati na b/h/s-u.
>>Been<<- moderator
Mora pjevati na NAŠEM ;D
Kontinent Helia
Predivna pjesma, iako mislim da bi mogla biti zaboravljiva. Hrvatska mora dati 12 bodova!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Samo da ne bude sedmica kao prošle godine..
>>Been<<- moderator
Ta sedmica je bila sramota!
Ako ju netko nije zaslužio to je BiH koja nas nikad nije ostavljala praznih ruku već bi nam uvijek dala 10 ili 12, a mi njima ovako...c c c
Ako ju netko nije zaslužio to je BiH koja nas nikad nije ostavljala praznih ruku već bi nam uvijek dala 10 ili 12, a mi njima ovako...c c c
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
pjesma je bila bezveze dovoljno je id obila>>Been<< je napisao/la:Samo da ne bude sedmica kao prošle godine..
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:pjesma je bila bezveze dovoljno je id obila
Dragi moj, sjeti se da su oni nama za pjesme poput Romanca, Vjerujem u ljubav... dali 10 a pjesme su bile krasne
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
pa tko kaže da je romanca super? ja bio joj dao 0Goxy je napisao/la:
Dragi moj, sjeti se da su oni nama za pjesme poput Romanca, Vjerujem u ljubav... dali 10 a pjesme su bile krasne
Kontinent Helia
Obavijest:
vjerujem u ljubav bih diskvalificirao koliko dosadna i glupa pjesma
Kontinent Helia
Obavijest:
Vama je Rusija izvrsna, a Romaca vam se ne sviđa ?
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
meni je rusija užas..za zadnje mjesto bez ikakvog boda..no odavno znamo da je eurosong sve samo ne ocjenjivanje kvalitete -.-^.^ Swedish Hero je napisao/la:Vama je Rusija izvrsna, a Romaca vam se ne sviđa ?
Kontinent Helia
Obavijest:
Rusija
Romanca meni nije bila loša, ali opcenito se ljudima nije sviđala i zato ju naglašavam.
Romanca meni nije bila loša, ali opcenito se ljudima nije sviđala i zato ju naglašavam.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 5 / 12. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» BOSNA I HERCEGOVINA | Dino Merlin — „Love In Rewind“
» Bosna i Hercegovina 2010. | Vukašin Brajić - ''Thunder and Lighting''
» Ja znam najbolje! - strana 5 | Dvoboji - Glasovati do 16.02. - 20:00
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» So you think you can dance 2012
» Bosna i Hercegovina 2010. | Vukašin Brajić - ''Thunder and Lighting''
» Ja znam najbolje! - strana 5 | Dvoboji - Glasovati do 16.02. - 20:00
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» So you think you can dance 2012
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 5 / 12.