Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
+42
Mara
Grofica Lidia
sky7
Ighor
strajker
Jasmin
Belvedere
dannydado
antica89
frozen
Luc
Santander
Gašpar66
VasilijeM.
SiXo
asteroid
^.^ Swedish Hero
Misfit
The Đole
Duje
ESCbigFan
>>Been<<
Velvet
Steffan
MonsterCroatia
Tinchey
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Lunke
mujo
vladimir7
Casper
Leo
mm1991sthr
dhatadi
Goxy
Veronica
Vinky
Kruno
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
46 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 29 / 41.
Stranica 29 / 41. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
kazalište sjena bi bilo savršeno
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Pauly D je napisao/la:I ja, pjesma je savršena i mora u finale mora!
Sad nezz dal da npr dovede Kazalište sjena ili tako nešto da napravi show ili da se pojavi sama na sceni, a opet da bude efektivno
nek ponovi isti scenski nastup s 5 jakih backvokala (koje treba razbacat u ovalni oblik iza nje) s prizorom neba u pozadini i sve će bit dobro
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Lunke je napisao/la:
Ma jok, ide Carobno jutro, iz pouzdnih izvora znam
Belvedere- Broj postova : 180
Vinky je napisao/la:
nek ponovi isti scenski nastup s 5 jakih backvokala (koje treba razbacat u ovalni oblik iza nje) s prizorom neba u pozadini i sve će bit dobro :)
Ali backvokali se moraju još dobro uvježbati. Plus, neka obavezno zadrži onaj ''plašt''.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
^.^ Swedish Hero je napisao/la:
Ali backvokali se moraju još dobro uvježbati. Plus, neka obavezno zadrži onaj ''plašt''.
upravo tako
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Nina Badrić (39) u dugoj bijeloj haljini koju je dizajnirala Matija Vuica u subotu na Dori otpjevala je autorsku pjesmu ‘Nebo’, s kojom će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu u Azerbajdžanu. Iako je pjevačica miljenica javnosti, glazbeni stručnjaci s oprezom govore o plasmanu njezine ljubavne balade. Smatraju da nije otpjevala ništa neočekivano ni izvan svog već poznatog glazbenog izričaja.
- Pjesma je lijepa, ali nisam sigurna je li prava za Eurosong. Ja bih osobno radije da je odabrala neku bržu - rekla je Sanja Doležal, koja je s Novim Fosilima i pjesmom ‘Ja sam za ples’ 1987. na Eurosongu osvojila četvrto mjesto.
Skladatelj Tonči Huljić ističe da je u Azerbajdžan trebala ići neobična, ali jednostavna pjesma jer Ninu tamo čeka jaka konkurencija. Bivša urednica Zabavnog programa Ksenija Urličić, koja je godinama bila zadužena za Doru smatra da će na Eurosongu biti puno balada koje će pjevati odlični vokali poput makedonske Kaliopi pa će Badrić njima teško konkurirati.
- Teško mi je sada govoriti o plasmanu - rekla je Ksenija Urličić. Na Dori je Nini pucao glas, ali Ksenija je sigurna da će pjevačica do svibnja riješiti probleme. Severina smatra da bi Urličić trebala sama otići na Eurosong, s bilo kojim izvođačem u pratnji. Ona je na Eurosongu s “Mojom štiklom” završila na 13. mjestu.
- Pjesma je lijepa, ali nisam sigurna je li prava za Eurosong. Ja bih osobno radije da je odabrala neku bržu - rekla je Sanja Doležal, koja je s Novim Fosilima i pjesmom ‘Ja sam za ples’ 1987. na Eurosongu osvojila četvrto mjesto.
Skladatelj Tonči Huljić ističe da je u Azerbajdžan trebala ići neobična, ali jednostavna pjesma jer Ninu tamo čeka jaka konkurencija. Bivša urednica Zabavnog programa Ksenija Urličić, koja je godinama bila zadužena za Doru smatra da će na Eurosongu biti puno balada koje će pjevati odlični vokali poput makedonske Kaliopi pa će Badrić njima teško konkurirati.
- Teško mi je sada govoriti o plasmanu - rekla je Ksenija Urličić. Na Dori je Nini pucao glas, ali Ksenija je sigurna da će pjevačica do svibnja riješiti probleme. Severina smatra da bi Urličić trebala sama otići na Eurosong, s bilo kojim izvođačem u pratnji. Ona je na Eurosongu s “Mojom štiklom” završila na 13. mjestu.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
totalno se slažem... ova pjesma nije ni po čemu nešto wow što će oduševiti Europu... nama Hrvatima je možda super jer znamo jezik, emocije i to sve o čemu ona pjeva, ali definitivno nije nešto ono po čemu ćeš reći idem joj dati bod... jer je tu još ostalih 42 država koje se bore... a ovo nije ni za top 10.. sada će me neki pojesti što sam to rekao ali je tako moglo je i bolje... pogotovo jer je nina super pjevačica... i mogla je i morala je bolje
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
pjesma je savršena, vjerujem u scenski nastup i nadam se a će biti na eng
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
tebi je nije i europi a bitno je da se i njima svidi... recimo, zašto je marija magdalena svima super?? nije to ne znam kakav tekst, ali je u tom trenutku bila nešto novo nešto drugačije, potpuno nabrijana pjesma gdje od 1 sekunde zaintrigira čovjeka... a ova će se utopiti u svim mogućim baladama.. jedino možemo u finale zbog velikog broja bodova ex - yu država, iako je i to relativno jer srbija ima joksu, makedonija kaliopi, a i ona iz bih ženska je jako dobra...Goxy je napisao/la:pjesma je savršena, vjerujem u scenski nastup i nadam se a će biti na eng
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Meni je pesma lepa, prvi put sam je sad cula ali mislim da nije za Eurosong
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
croato je napisao/la:tebi je nije i europi a bitno je da se i njima svidi... recimo, zašto je marija magdalena svima super?? nije to ne znam kakav tekst, ali je u tom trenutku bila nešto novo nešto drugačije, potpuno nabrijana pjesma gdje od 1 sekunde zaintrigira čovjeka... a ova će se utopiti u svim mogućim baladama.. jedino možemo u finale zbog velikog broja bodova ex - yu država, iako je i to relativno jer srbija ima joksu, makedonija kaliopi, a i ona iz bih ženska je jako dobra...
Imamo žiri, kod njih bi mogli jako dobro proć
Mislim da bi od svih susjeda trebali dobiti 8 i možda od BIH 10
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pjesma je super, pa nije ni 'Running scared' nešto posebno, obična blijeda balada s pjevačima prosječnih glasova, takva pjesma kod nas na Dori nebi prošla ni u finale npr... tako da ja vjerujem u Nebo <3
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Pjesma je super, pa nije ni 'Running scared' nešto posebno, obična blijeda balada s pjevačima prosječnih glasova, takva pjesma kod nas na Dori nebi prošla ni u finale npr... tako da ja vjerujem u Nebo <3
Ninina pjesma je tisucu puta bolja od tog pjesmuljka!
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:
Ninina pjesma je tisucu puta bolja od tog pjesmuljka!
Ali mi smo Hrvatska, a ne Azerbajždan i to je bitna razlika
treba nam mnogo truda za dobar plasman...
Kontinent Helia
Kruno je napisao/la:
Ali mi smo Hrvatska, a ne Azerbajždan i to je bitna razlika
ma u kakvoj su to oni prednosti, pa do jucer nitko nije znao da oni postoje!
Jasmin je napisao/la:
ma u kakvoj su to oni prednosti, pa do jucer nitko nije znao da oni postoje!
a svaki put u top 10 bili?
Kontinent Helia
Duje je napisao/la:
a svaki put u top 10 bili?
pa zbog istocnog bloka , i tada boljih pjesama od nas, ali nisu nist poznatiji od nas !
Iz BiH vraćamo za onu sedmicu prošle godine
Šalim se. Opet ponavljam, žiri je 2011. dao više bodova Švedskoj , Irskoj, Moldaviji, nego recimo Litvaniji ili Ukrajini. Ne mora značiti ako je pjesma balada da će je žiri odmah voljeti.
Moj stav je i dalje isti - pjesma je dobra i borit će se za finale. Da je pjesma fantastična, senzacionalna, - nije.
Šalim se. Opet ponavljam, žiri je 2011. dao više bodova Švedskoj , Irskoj, Moldaviji, nego recimo Litvaniji ili Ukrajini. Ne mora značiti ako je pjesma balada da će je žiri odmah voljeti.
Moj stav je i dalje isti - pjesma je dobra i borit će se za finale. Da je pjesma fantastična, senzacionalna, - nije.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Iz BiH vraćamo za onu sedmicu prošle godine
Kod žiria,Nina vjerovatno dobro prolazi
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ESCbigFan je napisao/la:
Kod žiria,Nina vjerovatno dobro prolazi
Ja sam 100 % siguran da ne prolazi. Bolje će proći kod publike.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Znaci, pjesma koju smo čuli u subotu, je definitivno finalna verzija.
A koliko i vidim Nina neće sto posto mijenjati scenski nastup.
Drugim riječima, ono što smo vidjeli u subotu vidjet ćemo i Baku, samo ako bog da sa odličnim položajem kamera.
A koliko i vidim Nina neće sto posto mijenjati scenski nastup.
Drugim riječima, ono što smo vidjeli u subotu vidjet ćemo i Baku, samo ako bog da sa odličnim položajem kamera.
SiXo- Broj postova : 162
Neznam, nije nekako upečatljiva na prvu, sad treba računati na efektan nastup i redoslijed nastupanja koji donosi sreću, te glasove iz susjedstva
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:
Ja sam 100 % siguran da ne prolazi. Bolje će proći kod publike.
Aaaa.Šta znam višee. Ali uglavnom glasovi publike idu za Švedsku,Norvešku,Srbiijuu
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 29 / 41. • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
Similar topics
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - 2. dio BAKU
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 29 / 41.