Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
+42
Mara
Grofica Lidia
sky7
Ighor
strajker
Jasmin
Belvedere
dannydado
antica89
frozen
Luc
Santander
Gašpar66
VasilijeM.
SiXo
asteroid
^.^ Swedish Hero
Misfit
The Đole
Duje
ESCbigFan
>>Been<<
Velvet
Steffan
MonsterCroatia
Tinchey
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Lunke
mujo
vladimir7
Casper
Leo
mm1991sthr
dhatadi
Goxy
Veronica
Vinky
Kruno
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
46 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 35 / 41.
Stranica 35 / 41. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41
Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
SPOT JE PRESAVRŠEN Ja sam oduševljen
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Sve je super dok se ne pojave gologuzi samopadajući ljudi...
To mi je malo fail.
Ostalo je cool !
To mi je malo fail.
Ostalo je cool !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Spot je odličan! U svakom pogledu me oduševio!
I montaža je SAVRŠENA!!! Odlično ide uz pjesmu, toliko dobro da mi se pjesma još više svidjela!
I montaža je SAVRŠENA!!! Odlično ide uz pjesmu, toliko dobro da mi se pjesma još više svidjela!
SiXo- Broj postova : 162
Spot je savršen, efekti su odlični, SAVRŠENOOOO
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
ajde napokon da nemamo socijalni spot
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
omg, el itko čita komentare na youtube-u? SAVRŠENI SU!
Napokon!
Napokon!
Link netko.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:Link netko.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OL8oiaoBlmQ
Uživaj u savršenstvu!
Jako lijepo!
I pjesma mi sad bolje zvuči.
I pjesma mi sad bolje zvuči.
Kontinent Helia
Nakon 5 gledanja mislim da kužim kaj su htjeli reći sa spotom.
Kao dečki kroz spot padaju i na kraju vidimo lika kako napokon udara u zemlju, pa ispada da zapravo metaforički nebo kažnjava Nininog dečka za sve loše što je učinio.
Kao dečki kroz spot padaju i na kraju vidimo lika kako napokon udara u zemlju, pa ispada da zapravo metaforički nebo kažnjava Nininog dečka za sve loše što je učinio.
presavršen
I nova verzija je predobraaaa, BRAVO!
I nova verzija je predobraaaa, BRAVO!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kruno je napisao/la:Ovako polugoli moraju biti u Bakuu!
da definitivno, i nekaj raditi sa tim dugim plahtama, to će nam sigurno osigurati još koji bod!
silovao sam replay
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Vauu.Oduševljena sam.Najveći lajk za spot <3
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Fakat ste ponekad operisani od estetike.
Zadnje što treba baladama je neki nakaradni, wanna be "efektni" nastup koji odvlači pažnju od pjesme. Recimo, "Lako je sve" je imao živi kič sa onim klupama i srcima, i to nikako nije dobro završilo.
Nina treba na početku pjesmi stajati sama sa jednim plavim svjetlom fokusiranim samo na sebe. Kod prvog refrena iza nje se pali još pet takvih svjetala i vide se back vokali. Ostatak pjesme popratiti sa promjenama svjetla ili nešto slično.
Skakanje, poskakivanje, ciku, vrisku, gole guzice treba ostaviti onima koji nemaju dobre pjesme tipa Grčka, Kipar i Rumunija.
Zadnje što treba baladama je neki nakaradni, wanna be "efektni" nastup koji odvlači pažnju od pjesme. Recimo, "Lako je sve" je imao živi kič sa onim klupama i srcima, i to nikako nije dobro završilo.
Nina treba na početku pjesmi stajati sama sa jednim plavim svjetlom fokusiranim samo na sebe. Kod prvog refrena iza nje se pali još pet takvih svjetala i vide se back vokali. Ostatak pjesme popratiti sa promjenama svjetla ili nešto slično.
Skakanje, poskakivanje, ciku, vrisku, gole guzice treba ostaviti onima koji nemaju dobre pjesme tipa Grčka, Kipar i Rumunija.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Fakat ste ponekad operisani od estetike.
Joj daj de.
Sa početkom se slažem, ali od drugog refrena treba ubacit ove plesače sa plahtama iz vedra nema...i naravno u GRANICAMA NORMALE (da bude efektno, a ne opet too much ili in-your-face).
Problem kod Feminnemki je bio taj što je taj censki nastup bio PRE SOCIJALAN, a da ne spominjem onaj dio kad su "plesale".
Problem u Feminnemki je bio što su to očajno otpjevale bez emocije, baš ono bezveze, niti je lijepo zvučalo kad su sve tri pjevale odjednom niti išta.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Frajeri su vjerojatno "ljepota" Hrvatske.
AjLuci- Broj postova : 185
Jesu neki frajeri.
Kontinent Helia
Plusevi:
- produkcija; nije jeftin kao spot za Dat će nam Bog
- poklapa se tekstom (znači, ono što spot prikazuje i ono o čemu pjesma govori je povezano)
- Nina; sviđa mi se šminka i frizura, sviđa mi se kako je obučeno (donekle, jer u onom "mračnom" dijelu spot mislim da su je previše "španjolski" napravili)
Minusi:
-crvena boja. Nije trešerski kao u Dat će nam Bog gdje mi je ona zelena bila stvarno pretjerana, ali mislim da su crvenu boju, kao i vatru trebali izbaciti
-Ninine emocije; previše mi je sretna. Očekivao sam "ljutnju" i "tugu", a ne radost
-nepotrebno "skakanje" dečki. To je "odlična" koreografija o kojoj su govorili?
Vjerojatno tu ima još nešto, ali nisam zapazio.
U svakom slučaju, solidan spot.
- produkcija; nije jeftin kao spot za Dat će nam Bog
- poklapa se tekstom (znači, ono što spot prikazuje i ono o čemu pjesma govori je povezano)
- Nina; sviđa mi se šminka i frizura, sviđa mi se kako je obučeno (donekle, jer u onom "mračnom" dijelu spot mislim da su je previše "španjolski" napravili)
Minusi:
-crvena boja. Nije trešerski kao u Dat će nam Bog gdje mi je ona zelena bila stvarno pretjerana, ali mislim da su crvenu boju, kao i vatru trebali izbaciti
-Ninine emocije; previše mi je sretna. Očekivao sam "ljutnju" i "tugu", a ne radost
-nepotrebno "skakanje" dečki. To je "odlična" koreografija o kojoj su govorili?
Vjerojatno tu ima još nešto, ali nisam zapazio.
U svakom slučaju, solidan spot.
AjLuci- Broj postova : 185
što sam očekivao i kako je napravljeno s darijom ovaj spot je super..bravo nina i tim! iako mi i dalje pjesma nije naj spot j esuper! za eurosong vrh!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Stranica 35 / 41. • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41
Similar topics
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - 2. dio BAKU
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 35 / 41.