EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo

+42
Mara
Grofica Lidia
sky7
Ighor
strajker
Jasmin
Belvedere
dannydado
antica89
frozen
Luc
Santander
Gašpar66
VasilijeM.
SiXo
asteroid
^.^ Swedish Hero
Misfit
The Đole
Duje
ESCbigFan
>>Been<<
Velvet
Steffan
MonsterCroatia
Tinchey
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Lunke
mujo
vladimir7
Casper
Leo
mm1991sthr
dhatadi
Goxy
Veronica
Vinky
Kruno
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
46 posters

Stranica 16 / 41. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Next

Go down

Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - Page 16 Empty Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo

Postaj by SiXo 16.01.12 19:07

el itko snimao? Molim vas objavite.
SiXo
SiXo

Broj postova : 162

[Vrh] Go down

Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - Page 16 Empty Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo

Postaj by KINGDOM_of_HEAVEN 16.01.12 19:46

Pa ovaj forum je mrtav........... najblaze receno i sluzi za igrice najvise, jadno!
KINGDOM_of_HEAVEN
KINGDOM_of_HEAVEN

Broj postova : 126

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 16.01.12 19:50

KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:Pa ovaj forum je mrtav........... najblaze receno i sluzi za igrice najvise, jadno!

Onda ne budi gdje su mrtvi. ćao!

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 16.01.12 19:52

Pauly D je napisao/la:

Tako je!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 16.01.12 22:57

KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:Pa ovaj forum je mrtav........... najblaze receno i sluzi za igrice najvise, jadno!

Realno, u pravu je Razz Al' dobro Smile
The Đole
The Đole

Broj postova : 5600

Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 16.01.12 23:19

The Đole je napisao/la:

Realno, u pravu je Razz Al' dobro Smile

realno, zasto si ti ovde onda? i ti i on? ne kapiram ljude koji dolaze ovde da bi pljuvali nesto , cega su i sami deo...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Vinky 16.01.12 23:20

alo skrenili smo s teme Wink
Vinky
Vinky

Broj postova : 1976

Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by SiXo 16.01.12 23:30

SiXo i dalje ceka snimku te radijske emisije. Music
SiXo
SiXo

Broj postova : 162

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 16.01.12 23:33

HaYrOLa je napisao/la:

realno, zasto si ti ovde onda? i ti i on? ne kapiram ljude koji dolaze ovde da bi pljuvali nesto , cega su i sami deo...

Čovjek je rekao: i sluzi za igrice najvise.
I s tim sam se složio. A to je i istina. Ja sam ovde jer je počela ESC sezona, čitam novosti koje stignu itd. Ali da je HSC ovde važniji od ESC-a, jeste.
The Đole
The Đole

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 16.01.12 23:37

The Đole je napisao/la:

Čovjek je rekao: i sluzi za igrice najvise.
I s tim sam se složio. A to je i istina. Ja sam ovde jer je počela ESC sezona, čitam novosti koje stignu itd. Ali da je HSC ovde važniji od ESC-a, jeste.

Pa dobro Djole, i ti ucestvujes na tom HSC-u. Al reci da je ovde mrtvo, malo pregrubo.
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 16.01.12 23:38

Dobro, ne slažem se sa tim da je mrtvo, jer nije. Dosta nas je, hvala Bogu Very Happy
A nisam ni rekao da HSC ne valja, nego sam samo rekao da je ovde važniji od ESC-a Wink
The Đole
The Đole

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 16.01.12 23:44

The Đole je napisao/la:Dobro, ne slažem se sa tim da je mrtvo, jer nije. Dosta nas je, hvala Bogu Very Happy
A nisam ni rekao da HSC ne valja, nego sam samo rekao da je ovde važniji od ESC-a Wink

pa... jos koju nedelju, a onda kad se sve lepo zahuhta, ESC ce biti bitniji...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 16.01.12 23:44

Pa i ja mislim, čim krene MF Laughing
The Đole
The Đole

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by KINGDOM_of_HEAVEN 17.01.12 0:01

Pauly D je napisao/la:

Srce forum kao forum je mrtav, skoro pa groblje,igraju se dive igara i izbace po koji vic i kakve su im haljine... Laughing Laughing Laughing

red hekleraja red goblena... i ti povremeno na svaku temu izbacis po 5 postova da preneses vesti mahom sa hrt.hr foruma..evo samo si dve moje preneo , sto mi ne smeta ni malo.....ali forum nije aktivan kako bi trebalo biti i povodom cega je !

Samo se vi igrajte! Laughing Laughing Laughing Laughing

A s druge strane ne moze ni biti aktivan kad postoje tri hiper aktivna foruma , kao i zvanicna stranica eurosong .hr dok traje sezona! Sezona je uveliko pocela , a broj strana na ovom forumu je nepromenjen skoro po svakoj temi izuzev igrica! prejadno! BORING! cisto dodjem da ne umrete od dosade, i to sa prve stranice ovog sajta i drugih foruma! Aha! Aha! Aha! Laughing
KINGDOM_of_HEAVEN
KINGDOM_of_HEAVEN

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by KINGDOM_of_HEAVEN 17.01.12 0:03

HaYrOLa je napisao/la:

pa... jos koju nedelju, a onda kad se sve lepo zahuhta, ESC ce biti bitniji...

a u medjuvremenu pricaj o svojim haljinama i laku za nokte Laughing Laughing Laughing
KINGDOM_of_HEAVEN
KINGDOM_of_HEAVEN

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 17.01.12 0:04

KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:

a u medjuvremenu pricaj o svojim haljinama i laku za nokte Laughing Laughing Laughing

Idi covece, je l te neko bije i primorava da budes ovde!! Ne razumem.
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 17.01.12 0:05

Prvo, tema je DORA 2012. - Nina Badrić. Ako nemate ništa pametno za reći o toj temi, a vidim da nemate, uzdržite se od komentara.
Drugo, forum je takav-kakav je. Kome smeta, može pronaći još 100 drugih, pa neka tamo drži predavanja, lekcije i sl.
Treće, ovo nije stranica, pa da danonoćno psujete, prosipate demagogiju i mudrujete.

Offtopic i spamm se kažnjava !
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by KINGDOM_of_HEAVEN 17.01.12 0:06

HaYrOLa je napisao/la:

Idi covece, je l te neko bije i primorava da budes ovde!! Ne razumem.

ni ja ne razuem da ti ovo sluzi samo za gay pricu a da nista ne kazes ninajednu temu normalno!
sramota!

Zadnja promjena: KINGDOM_of_HEAVEN; 17.01.12 0:08; ukupno mijenjano 1 put.
KINGDOM_of_HEAVEN
KINGDOM_of_HEAVEN

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 17.01.12 0:07

>>Been<< je napisao/la:Prvo, tema je DORA 2012. - Nina Badrić. Ako nemate ništa pametno za reći o toj temi, a vidim da nemate, uzdržite se od komentara.
Drugo, forum je takav-kakav je. Kome smeta, može pronaći još 100 drugih, pa neka tamo drži predavanja, lekcije i sl.
Treće, ovo nije stranica, pa da danonoćno psujete, prosipate demagogiju i mudrujete.

Offtopic i spamm se kažnjava !
Ponavljam.

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by KINGDOM_of_HEAVEN 17.01.12 0:09

rändajad je napisao/la:Ponavljam.

forum je bedan!
KINGDOM_of_HEAVEN
KINGDOM_of_HEAVEN

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 17.01.12 0:11

KINGDOM_of_HEAVEN je napisao/la:

forum je bedan!

Slobodan si da otiđeš Bye! Bye! Bye!
Što se tiće Nine vidi se da joj je jako stalo do rezultata što mi je jako drago, a ne ko ona Kinzerica "ajoooj nisam prošlaa u finalje, nema veze" Rolling Eyes
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 17.01.12 0:12

Pa šta će drugo, neće se ubiti jer nije prošla dalje, niti izvinjavati naciji KOJA JU JE IZABRALA. Smile
The Đole
The Đole

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 17.01.12 0:13

The Đole je napisao/la:Pa šta će drugo, neće se ubiti jer nije prošla dalje, niti izvinjavati naciji KOJA JU JE IZABRALA. Smile

Pa nitko nije to ni rekao, ali ono, čista ravnodušnost
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by KINGDOM_of_HEAVEN 17.01.12 0:15

Goxy je napisao/la:

Slobodan si da otiđeš Bye! Bye! Bye!
Što se tiće Nine vidi se da joj je jako stalo do rezultata što mi je jako drago, a ne ko ona Kinzerica "ajoooj nisam prošlaa u finalje, nema veze" Rolling Eyes

A pa nece valjati forum bez mene! No No No tako da tesko misko Bye! No Laughing

Ako bude pesma sa albuma sa dve ima neke sanse, prva je mama a druga nebo ...sve ostalo finale neizgledno!
Mada jos uvek mislim da ima nesto sasvim drugo, van albuma!

Zadnja promjena: KINGDOM_of_HEAVEN; 17.01.12 0:15; ukupno mijenjano 1 put.
KINGDOM_of_HEAVEN
KINGDOM_of_HEAVEN

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 17.01.12 0:15

Goxy je napisao/la:

Pa nitko nije to ni rekao, ali ono, čista ravnodušnost

Pa šta drugo hahahaha Very Happy
The Đole
The Đole

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 16 / 41. Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Next

[Vrh]

- Similar topics