Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
+42
Mara
Grofica Lidia
sky7
Ighor
strajker
Jasmin
Belvedere
dannydado
antica89
frozen
Luc
Santander
Gašpar66
VasilijeM.
SiXo
asteroid
^.^ Swedish Hero
Misfit
The Đole
Duje
ESCbigFan
>>Been<<
Velvet
Steffan
MonsterCroatia
Tinchey
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Lunke
mujo
vladimir7
Casper
Leo
mm1991sthr
dhatadi
Goxy
Veronica
Vinky
Kruno
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
46 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 14 / 41.
Stranica 14 / 41. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41
Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
Ja evo slusam to `Nebo` po 3ci put za redom, ne znam, ne mogu da razumem sta je ovde extra... ok je pesma, al ono, zamislite da to peva neka zena iz Andore na jeziku koji ne razumete... ovakvu pesmu niko glasati nece...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Ja evo slusam to `Nebo` po 3ci put za redom, ne znam, ne mogu da razumem sta je ovde extra... ok je pesma, al ono, zamislite da to peva neka zena iz Andore na jeziku koji ne razumete... ovakvu pesmu niko glasati nece...
Ja baš mislim da će dobro proć, puno toga ovisi i o pjevaču, energiji koju daje, a Nina je po tome odlična i samouvjerena. Baš zato će bit super ako bude pjevala na engleskom da ju svak razumije, meni je melodija odlična, a tekst na hrvatskom pogotovo!
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Sam vi hejtate Nina će oduseviti sa nastupom i eng verzijom
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Nebo bi na engleskom sigurno bolje zvučalo.
Na hrvatskom je ništa posebno.
Na hrvatskom je ništa posebno.
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Cek je li sigurno da ce jedno od ove dvije?
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Ce jeli sigurno da ce jedno od ove dvije?
Jedna od ovih više će, Nina je rekla da ide autorska, a sad ove dvije su skroz autorske,ove ostale također al u suradnji s nekim tako da nezz
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
JA BI DAT CE NAM BOOOOG
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Toliko se obradovah zbog vas , konacno da udjete u finale, a sad se smorih ako su ovo te dve pesme, nema finala opet. Ovo je ko San Marino od prosle godine.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
Jedna od ovih više će, Nina je rekla da ide autorska, a sad ove dvije su skroz autorske,ove ostale također al u suradnji s nekim tako da nezz
Pa ona može kupit od nekog stranca pjesmu, te je prodat kao svoju. Slušam Nebo, sve mi je bolja i bolja
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nije poanta da ti bude sve blja i bolja, ako ti ne valja na prvo onda je otpiši jer se na ESC-u samo jednom sluša
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Nije poanta da ti bude sve blja i bolja, ako ti ne valja na prvo onda je otpiši jer se na ESC-u samo jednom sluša
nekad i dva
a sad molin te napravi ono što si preko PP zamoljen, hvala <3
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ne mogu otvorit poruku jer si je naslovio samo s jednim slobom, zumirao sam do maximuma, al nikako i dalje, stavi dulji naslo malo :S
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Ne mogu otvorit poruku jer si je naslovio samo s jednim slobom, zumirao sam do maximuma, al nikako i dalje, stavi dulji naslo malo :S
jesam, sorry
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
nisu mi nešto ove pjesme, nebo se malo ističe, al opet ostat će to nezapaženo , šteta što ne prave novu pjesmu
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
ah ponadao sam se da ce stvoriti neku pesmu bas za ESC. Ona je album radila za ove prostore ne razmisljajuci uopste o ESC-u, to su sve lepe pesmice, ali ne dovoljno upecatljive da obori na prvo slusanje sto je i cilj kad ides na festival.
Daj boze da gresim ali ne verujem
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:ah ponadao sam se da ce stvoriti neku pesmu bas za ESC. Ona je album radila za ove prostore ne razmisljajuci uopste o ESC-u, to su sve lepe pesmice, ali ne dovoljno upecatljive da obori na prvo slusanje sto je i cilj kad ides na festival.
nije bit u prvotnoj verziji pjesme..Ne brini,Nina će sve to upakir u neki esc aražman i neka damo nekome da napiše neki eng.tekst (ne prijevod) i evo nam tipične esc.balade pa što bude
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Pa ne Nisam to želio.
Evo prvi put slušam Nebo, i što ja znam, okej je, nije loša to sigurno...Ali moramo ravnati da ce minuta pjesme morat bit odsjecena (dosadnjikavi kraj OBAVEZNO) jer pjesme za esc ne smiju biti duže od 3 minute.
Evo prvi put slušam Nebo, i što ja znam, okej je, nije loša to sigurno...Ali moramo ravnati da ce minuta pjesme morat bit odsjecena (dosadnjikavi kraj OBAVEZNO) jer pjesme za esc ne smiju biti duže od 3 minute.
SiXo- Broj postova : 162
Velvet je napisao/la:JA BI DAT CE NAM BOOOOG
TOTALNO! Ta bi pjesma uz savršen scenski nastup totalno rasturila!
SiXo- Broj postova : 162
NINA BADRIĆ kaže kako još ne zna s kojom će pjesmom ići na Eurosong, ali zna da će sigurno pjevati na engleskom. "Ono što je pomeni bilo najlošiji potez do sada je to što nitko nije otišao s onime što je. Ja idem drugim putem, ići ću sa svojom autorskom pjesmom, ne znam kako će proći, ali možda će to biti ključ. Idem s onime što ja jesam", rekla je za Exkluziv Vikend te dodaje: "Pravilo je tamo da nema pravila, a ako ih nema, onda sam ja za opciju svog pravila. Mislim da će to svatko znati cijeniti. Pjevat ću na engleskom, to je sigurno. A pjesma se sigurno mnogima na prvu neće svidjeti na prvu".
Nina kaže da ranije nije pratila Eurosong. "Nikad nisam znala snagu Eurosonga do ovoga trenutka. To mi je bila sekundarna stvar. Prošle godine mi je bilo žao što Jacques nije otišao. Užasno se radujem, jer ne znam ništa o Eurosongu, a drago mi je da ću sada imati i taj mali segment u svojoj biografiji. Treba biti hrabar, ili lud", smije se Nina.
Da li je to dobro ?
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Iskreno mislim da ti za ESC treba pjesma koja odmah uđe u uho, jer (rekoh ovo 50 puta) više od 70% ljudi prvi put čuje pjesmu na ESC-u, tako da - ako ne ostaviš dobar utisak u polufinalu, nema ti finala.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
The Đole je napisao/la:Iskreno mislim da ti za ESC treba pjesma koja odmah uđe u uho, jer (rekoh ovo 50 puta) više od 70% ljudi prvi put čuje pjesmu na ESC-u, tako da - ako ne ostaviš dobar utisak u polufinalu, nema ti finala.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:
Da li je to dobro ?
To je rekla za čarobno jutro, da se neće na prvu svima svidjet
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Kaže Nina da je ostalo dovoljno vremena za pripreme, pa čak i previše.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 14 / 41. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41
Similar topics
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - 2. dio BAKU
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 14 / 41.