Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
+42
Mara
Grofica Lidia
sky7
Ighor
strajker
Jasmin
Belvedere
dannydado
antica89
frozen
Luc
Santander
Gašpar66
VasilijeM.
SiXo
asteroid
^.^ Swedish Hero
Misfit
The Đole
Duje
ESCbigFan
>>Been<<
Velvet
Steffan
MonsterCroatia
Tinchey
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Lunke
mujo
vladimir7
Casper
Leo
mm1991sthr
dhatadi
Goxy
Veronica
Vinky
Kruno
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
46 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 8 / 41.
Stranica 8 / 41. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41
Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
Ja mislim da je to protivno pravilima EBU-a da pjesma prethodno ne smije biti objavljivana na nosačima zvuka.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ja samo znam da pjesma ne smije biti objavljena niti promovisana prije 1. septembra prethodne godine...
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Pauly D je napisao/la:
Možda stavi pjesmu Dat će nam Bog
to bi bilo savršeno
go nina
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Ma sigurno će ić nova nova pjesma, to nije upitno.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Misfit je napisao/la:Ma sigurno će ić nova nova pjesma, to nije upitno.
Deff.
BTW, kako je dooooobraaaaaaaaaaaaa na ovom nastupu
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Pjesma će se birati na Dori u trećem mjesecu navodno. Sutra bi trebali izaći svi detalji
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Kontinent Helia
Baš sam sretan :DDDDDDDD Neka cijeli Balkan bude na vrhu u Azerbajdžanu
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Sad kad pobijedimo na Eurosongu, pa kad ono smak svijeta
Kontinent Helia
Sutra u Jutarnjem listu sve informacije.
Navodno dvije večeri, jedna retrospektivna sa svim pobjednicima Dore pa i Sevom ako bude u stanju. Dan poslije Nina ima svoj show gdje će ili predstaviti pjesmu ili će se najvj birati, bit će 3 pjesme.
U užem izboru je bila i Rozga, ali se Elizabet Holmsi koja je birala predstavnika odlučila za kako ona kaže urbani glazbeni izričaj.
Navodno dvije večeri, jedna retrospektivna sa svim pobjednicima Dore pa i Sevom ako bude u stanju. Dan poslije Nina ima svoj show gdje će ili predstaviti pjesmu ili će se najvj birati, bit će 3 pjesme.
U užem izboru je bila i Rozga, ali se Elizabet Holmsi koja je birala predstavnika odlučila za kako ona kaže urbani glazbeni izričaj.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
ZNACI NINA
ODLICNA VEST!
NADAM SE DOBROJ PESMI I SIGURNOM PROLASKU U FINALE!
ODLICNA VEST!
NADAM SE DOBROJ PESMI I SIGURNOM PROLASKU U FINALE!
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Sutra u Jutarnjem listu sve informacije.
odakle ti to?
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Online izdanje Jutarnjeg lista
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Online izdanje Jutarnjeg lista
link?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Eto pa zumirajte!
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
Eto pa zumirajte!
pa gde ovde pise za Rozgu i doru?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ne piše tu pisat će sutra u ovim novinama.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Ne piše tu pisat će sutra u ovim novinama.
pa odakle tebi to? radis za njih? bas me zanima oce li biti Dore na taj nacin, bilo bi super
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Pauly D je napisao/la:Ne piše tu pisat će sutra u ovim novinama.
pa odakle tebi to? radis za njih? bas me zanima oce li biti Dore na taj nacin, bilo bi super
Ne radim, al sam se informirao Al to nije ni bitno kad sam loš admin
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
prelos! zaista, mesecima tu dajes neke informacije o Dori, i na kraju Djole i ja treba da ti javljamo ko je izabran!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Pauly D je napisao/la:
prelos! zaista, mesecima tu dajes neke informacije o Dori, i na kraju Djole i ja treba da ti javljamo ko je izabran!
Eh pa eto, ja sam znao neke druge informacije o kojima sam trebao šutit. A eto, nisam lajkao Ninu na fejsu pa ni ne vidim kad nešto napiše, to je bilo na sreću, tko je ima i tko je prvi vidio blago njemu
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ovogodišnja hrvatska predstavnica na Eurosongu bit će Nina Badrić! Vijest nam je večeras potvrdila i Ninina menadžerica Mia Milovčić.
- Istina je. Nina će predstavljati ove godine Hrvatsku na izboru za pjesmu Eurovizije, a sve pojedinosti znat će se već sutra – rekla nam je Mia stavši tako na kraj nekim forumašima koji su mislili kako je vijest objavljena na Nininom Twitteru i Facebooku lažna.
story.hr
- Istina je. Nina će predstavljati ove godine Hrvatsku na izboru za pjesmu Eurovizije, a sve pojedinosti znat će se već sutra – rekla nam je Mia stavši tako na kraj nekim forumašima koji su mislili kako je vijest objavljena na Nininom Twitteru i Facebooku lažna.
story.hr
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pjesmu bira HRT, dvije pjesme u igri, jedne je autor Nina sama. To je sve što se zna.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Nina Badrić predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2012. godine. Ove godine za 20.rođendan Dore, HRT se odlučio na direktni poziv jednome izvođaču da sa svojim autorskim timom ponudi pjesmu za Eurosong 2012.u glavnome gradu Azerbajdžana, Bakuu.
Koncept Dore i sam izbor izvođača podržan je i od Instituta hrvatske glazbene industrije i glazbenih udruga. Dora će se održati početkom ožujka, a mjesto događaja još uvijek je u pregovorima.
Programski koncept predviđa dvije večeri. U prvoj ćemo se prisjetiti svih pobjednica Dore unazad 19 godina i dati gledateljima da glasuju za svoju naj Doru, a u subotu sijedi posebnan show sa Ninom gdje će se gledateljstvu prvi puta predstaviti pjesma koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.
"Kriterij je bio ne ići na izvođače koji su već pobjedili na Dori i koji su bili na Eurosongu, već odabrati urbani glazbeni stil, jakog top recentnog izvođača, kvalitetan i snažan vokal u izvedbi i interpretaciji, a Ninina biografija sama za sebe govori zašto je u sam vrh izbora upravo došla ona. Želja nam se za 20.rodendan vratiti u Opatiju i u tradicionalnom ozračju proslaviti 20.rodendan najvećeg glazbenog događaja u godini.", izjavila je urednica Zabavnog programa HTV-a Elizabeth Homsi.
Koncept Dore i sam izbor izvođača podržan je i od Instituta hrvatske glazbene industrije i glazbenih udruga. Dora će se održati početkom ožujka, a mjesto događaja još uvijek je u pregovorima.
Programski koncept predviđa dvije večeri. U prvoj ćemo se prisjetiti svih pobjednica Dore unazad 19 godina i dati gledateljima da glasuju za svoju naj Doru, a u subotu sijedi posebnan show sa Ninom gdje će se gledateljstvu prvi puta predstaviti pjesma koja će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.
"Kriterij je bio ne ići na izvođače koji su već pobjedili na Dori i koji su bili na Eurosongu, već odabrati urbani glazbeni stil, jakog top recentnog izvođača, kvalitetan i snažan vokal u izvedbi i interpretaciji, a Ninina biografija sama za sebe govori zašto je u sam vrh izbora upravo došla ona. Želja nam se za 20.rodendan vratiti u Opatiju i u tradicionalnom ozračju proslaviti 20.rodendan najvećeg glazbenog događaja u godini.", izjavila je urednica Zabavnog programa HTV-a Elizabeth Homsi.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Koji vrag?! Ja mislio ona zadnja osoba koja će pristat...a niš finale nam gine.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Stranica 8 / 41. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41
Similar topics
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - 2. dio BAKU
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 8 / 41.