Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
+42
Mara
Grofica Lidia
sky7
Ighor
strajker
Jasmin
Belvedere
dannydado
antica89
frozen
Luc
Santander
Gašpar66
VasilijeM.
SiXo
asteroid
^.^ Swedish Hero
Misfit
The Đole
Duje
ESCbigFan
>>Been<<
Velvet
Steffan
MonsterCroatia
Tinchey
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Lunke
mujo
vladimir7
Casper
Leo
mm1991sthr
dhatadi
Goxy
Veronica
Vinky
Kruno
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
46 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 13 / 41.
Stranica 13 / 41. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
Kruno je napisao/la:
Da, predviđa ulazak u polufinale, mada u predzadnjoj rečenici piše da prognozira da će proći finale
Svejedno dokaz novinarske neprofesionalnosti, vjerojatno nije ni provjeren tekst. :S
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Ili lapsus calami?Tinchey je napisao/la:
Svejedno dokaz novinarske neprofesionalnosti, vjerojatno nije ni provjeren tekst. :S
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
pa zar je moguce da će se ova zena pojaviti na tv-u nakon skoro 9 godina ipak ce biti Dora sa pobjednicima
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Ovo je bilo ima par godina...
Točno je, bio sam kraj namještaljki, priznaje Zoran Škugor kojega je na dobra stara vremena podsjetio dokumentarni film Tonyja Cetinskog “Blago onom tko te ima”, emitiran na RTL Televiziji. U jednom kadru Tony svog tadašnjeg menadžera pita je li mu namjestio pobjedu na Dori, a Škugor se zaklinje da nije i dodaje da je u mnogim pobjedama na Izboru za pjesmu Eurovizije doista imao svoje prste, ali ne i u Tonyjevoj.
Sredio sam pobjedu Doris Dragović s pjesmom “Željo moja”, Novim fosilima sa skladbom “Ja sam za ples”, a sudjelovao sam i u pobjedi hita “Rock me baby” tada anonimne grupe Riva - otkriva Škugor koji se namještanjem počeo baviti 1986. godine.
- Svi su te godine mislili da na Eurosong putuje Neda Ukraden, pa čak i Doris koja je nekoliko tjedana prije natjecanja htjela odustati. Posjeo sam je i rekao joj da ne izvodi jer će taj nastup mnogo toga promijeniti u njezinu životu.
Poslušala me, a pojma nije imala da sam ja potplatio televizijske centre da glasaju za nju - priča menadžer koji je istu priču ponovio i 1987. godine s Novim fosilima, te 1989. godine s Rivom.
- Princip je bio isti, nije bilo nikakvih nijansi. Nekim članovima žirija davao sam novac. Cijena je bila 1000 njemačkih maraka po glavi, a neke sam podsjećao na usluge koje su mi dužni - otkriva Škugor koji tvrdi da na Dori nije sudjelovao u namještanjima.
- Naprosto nisam imao interesa za to. Bi li se Dora mogla namjestiti? Sve se može kad se hoće, ali ovdje bih trebalo uložiti dvostruki trud. Trebalo bi potplatiti barem dvije trećine žirija, a potom još organizirati i telefonsko glasanje. Dakle, naći tridesetak ljudi, svakom dati po 200 - 300 kuna i reći im da glasaju. Kad se njihovi bodovi zbroje s bodovima publike, te s bodovima žirija dobivate pobjednika - objašnjava Škugor.
Točno je, bio sam kraj namještaljki, priznaje Zoran Škugor kojega je na dobra stara vremena podsjetio dokumentarni film Tonyja Cetinskog “Blago onom tko te ima”, emitiran na RTL Televiziji. U jednom kadru Tony svog tadašnjeg menadžera pita je li mu namjestio pobjedu na Dori, a Škugor se zaklinje da nije i dodaje da je u mnogim pobjedama na Izboru za pjesmu Eurovizije doista imao svoje prste, ali ne i u Tonyjevoj.
Sredio sam pobjedu Doris Dragović s pjesmom “Željo moja”, Novim fosilima sa skladbom “Ja sam za ples”, a sudjelovao sam i u pobjedi hita “Rock me baby” tada anonimne grupe Riva - otkriva Škugor koji se namještanjem počeo baviti 1986. godine.
- Svi su te godine mislili da na Eurosong putuje Neda Ukraden, pa čak i Doris koja je nekoliko tjedana prije natjecanja htjela odustati. Posjeo sam je i rekao joj da ne izvodi jer će taj nastup mnogo toga promijeniti u njezinu životu.
Poslušala me, a pojma nije imala da sam ja potplatio televizijske centre da glasaju za nju - priča menadžer koji je istu priču ponovio i 1987. godine s Novim fosilima, te 1989. godine s Rivom.
- Princip je bio isti, nije bilo nikakvih nijansi. Nekim članovima žirija davao sam novac. Cijena je bila 1000 njemačkih maraka po glavi, a neke sam podsjećao na usluge koje su mi dužni - otkriva Škugor koji tvrdi da na Dori nije sudjelovao u namještanjima.
- Naprosto nisam imao interesa za to. Bi li se Dora mogla namjestiti? Sve se može kad se hoće, ali ovdje bih trebalo uložiti dvostruki trud. Trebalo bi potplatiti barem dvije trećine žirija, a potom još organizirati i telefonsko glasanje. Dakle, naći tridesetak ljudi, svakom dati po 200 - 300 kuna i reći im da glasaju. Kad se njihovi bodovi zbroje s bodovima publike, te s bodovima žirija dobivate pobjednika - objašnjava Škugor.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Ovo je bilo ima par godina...
oh wow! :O :O :O
SiXo- Broj postova : 162
Pjesma će biti sa albuma Nebo i bit će izvedena na engleskom
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:Pjesma će biti sa albuma Nebo i bit će izvedena na engleskom
stvarno? Je l` to sigurno?
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
da bilo malo pre na tv-u nina izjavilaHaYrOLa je napisao/la:
stvarno? Je l` to sigurno?
Kontinent Helia
Ocekivao sam nesto drugo nijedna sa albuma mi nije to to za ESC
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:Ocekivao sam nesto drugo nijedna sa albuma mi nije to to za ESC
Šteta :O
Bzvz. Mozda Mama... ne znam... meni se taj album ne svidja, sta znam...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
DAT CE NAM BOG
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
HaYrOLa je napisao/la:Bzvz. Mozda Mama... ne znam... meni se taj album ne svidja, sta znam...
Mama i Moje oči pune ljubavi ne mogu jer su izdane prije 1.9
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
Mama i Moje oči pune ljubavi ne mogu jer su izdane prije 1.9
kako god da ga okrenes, ne valja!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Evo u igri su ove pjesme:
1. Neopisovo
2. Ljudi od ljubavi
3. Sve ju u redu
4. Nebo
5. Sanjam da sa smo skupa mi
A ako ona stalno naglašava da su autorske, onda možda mogu eliminirati one koje je radila u suradnji sa Gelom, pa ispada da su samo DVIJE pjesme koje su u cijelosti njen rad:
1. Neopisivo https://www.youtube.com/watch?v=O2wkxet_IrA
2. Nebo https://www.youtube.com/watch?v=ig4_k9UQ7Fw&feature=related
4. Nebo
5. Sanjam da sa smo skupa mi
A ako ona stalno naglašava da su autorske, onda možda mogu eliminirati one koje je radila u suradnji sa Gelom, pa ispada da su samo DVIJE pjesme koje su u cijelosti njen rad:
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
Zadnja promjena: Goxy; 15.01.12 22:02; ukupno mijenjano 1 put.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ni jedna ni druga nisu nešto :/
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nepoisivo loša, Nebo extra <3
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Sanjam da sa smo skupa mi
Kontinent Helia
NEBO je vrh, i nikako ne treba na engleski...
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
The Đole je napisao/la:NEBO je vrh, i nikako ne treba na engleski...
Mislim da će na eng i u boljem aražmanu zvučat još i bolje :DD Jer npr Molitva na engleskom je bezveze, a mislim daće Nebo na eng bit super jer su drugačiji tipovi pjesama Ukoliko uopće bude Nebo hahaha
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ne sviđa mi se nijedna :Ss Nebo je onako, osrednje :SS
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Stranica 13 / 41. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
Similar topics
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - 2. dio BAKU
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 13 / 41.