EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo

+42
Mara
Grofica Lidia
sky7
Ighor
strajker
Jasmin
Belvedere
dannydado
antica89
frozen
Luc
Santander
Gašpar66
VasilijeM.
SiXo
asteroid
^.^ Swedish Hero
Misfit
The Đole
Duje
ESCbigFan
>>Been<<
Velvet
Steffan
MonsterCroatia
Tinchey
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Lunke
mujo
vladimir7
Casper
Leo
mm1991sthr
dhatadi
Goxy
Veronica
Vinky
Kruno
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
46 posters

Stranica 13 / 41. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Next

Go down

Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - Page 13 Empty Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo

Postaj by Tinchey 13.01.12 1:17

Kruno je napisao/la:

Da, predviđa ulazak u polufinale, mada u predzadnjoj rečenici piše da prognozira da će proći finale Smile

Svejedno dokaz novinarske neprofesionalnosti, vjerojatno nije ni provjeren tekst. :S
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - Page 13 Empty Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo

Postaj by Gašpar66 13.01.12 12:27

NinaNinaNina....

Gašpar66

Broj postova : 3

[Vrh] Go down

Postaj by Misfit 13.01.12 13:46

Tinchey je napisao/la:

Svejedno dokaz novinarske neprofesionalnosti, vjerojatno nije ni provjeren tekst. :S
Ili lapsus calami?
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 13.01.12 21:21

pa zar je moguce da će se ova zena pojaviti na tv-u nakon skoro 9 godina ipak ce biti Dora sa pobjednicima
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 14.01.12 0:24

Ovo je bilo ima par godina...

Točno je, bio sam kraj namještaljki, priznaje Zoran Škugor kojega je na dobra stara vremena podsjetio dokumentarni film Tonyja Cetinskog “Blago onom tko te ima”, emitiran na RTL Televiziji. U jednom kadru Tony svog tadašnjeg menadžera pita je li mu namjestio pobjedu na Dori, a Škugor se zaklinje da nije i dodaje da je u mnogim pobjedama na Izboru za pjesmu Eurovizije doista imao svoje prste, ali ne i u Tonyjevoj.

Sredio sam pobjedu Doris Dragović s pjesmom “Željo moja”, Novim fosilima sa skladbom “Ja sam za ples”, a sudjelovao sam i u pobjedi hita “Rock me baby” tada anonimne grupe Riva - otkriva Škugor koji se namještanjem počeo baviti 1986. godine.

- Svi su te godine mislili da na Eurosong putuje Neda Ukraden, pa čak i Doris koja je nekoliko tjedana prije natjecanja htjela odustati. Posjeo sam je i rekao joj da ne izvodi jer će taj nastup mnogo toga promijeniti u njezinu životu.

Poslušala me, a pojma nije imala da sam ja potplatio televizijske centre da glasaju za nju - priča menadžer koji je istu priču ponovio i 1987. godine s Novim fosilima, te 1989. godine s Rivom.

- Princip je bio isti, nije bilo nikakvih nijansi. Nekim članovima žirija davao sam novac. Cijena je bila 1000 njemačkih maraka po glavi, a neke sam podsjećao na usluge koje su mi dužni - otkriva Škugor koji tvrdi da na Dori nije sudjelovao u namještanjima.

- Naprosto nisam imao interesa za to. Bi li se Dora mogla namjestiti? Sve se može kad se hoće, ali ovdje bih trebalo uložiti dvostruki trud. Trebalo bi potplatiti barem dvije trećine žirija, a potom još organizirati i telefonsko glasanje. Dakle, naći tridesetak ljudi, svakom dati po 200 - 300 kuna i reći im da glasaju. Kad se njihovi bodovi zbroje s bodovima publike, te s bodovima žirija dobivate pobjednika - objašnjava Škugor.

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 14.01.12 11:25

Novi Fosili i Riva su odlično prošli Very Happy
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by SiXo 14.01.12 20:45

Pauly D je napisao/la:Ovo je bilo ima par godina...

Točno je, bio sam kraj namještaljki, priznaje Zoran Škugor kojega je na dobra stara vremena podsjetio dokumentarni film Tonyja Cetinskog “Blago onom tko te ima”, emitiran na RTL Televiziji. U jednom kadru Tony svog tadašnjeg menadžera pita je li mu namjestio pobjedu na Dori, a Škugor se zaklinje da nije i dodaje da je u mnogim pobjedama na Izboru za pjesmu Eurovizije doista imao svoje prste, ali ne i u Tonyjevoj.

Sredio sam pobjedu Doris Dragović s pjesmom “Željo moja”, Novim fosilima sa skladbom “Ja sam za ples”, a sudjelovao sam i u pobjedi hita “Rock me baby” tada anonimne grupe Riva - otkriva Škugor koji se namještanjem počeo baviti 1986. godine.

- Svi su te godine mislili da na Eurosong putuje Neda Ukraden, pa čak i Doris koja je nekoliko tjedana prije natjecanja htjela odustati. Posjeo sam je i rekao joj da ne izvodi jer će taj nastup mnogo toga promijeniti u njezinu životu.

Poslušala me, a pojma nije imala da sam ja potplatio televizijske centre da glasaju za nju - priča menadžer koji je istu priču ponovio i 1987. godine s Novim fosilima, te 1989. godine s Rivom.

- Princip je bio isti, nije bilo nikakvih nijansi. Nekim članovima žirija davao sam novac. Cijena je bila 1000 njemačkih maraka po glavi, a neke sam podsjećao na usluge koje su mi dužni - otkriva Škugor koji tvrdi da na Dori nije sudjelovao u namještanjima.

- Naprosto nisam imao interesa za to. Bi li se Dora mogla namjestiti? Sve se može kad se hoće, ali ovdje bih trebalo uložiti dvostruki trud. Trebalo bi potplatiti barem dvije trećine žirija, a potom još organizirati i telefonsko glasanje. Dakle, naći tridesetak ljudi, svakom dati po 200 - 300 kuna i reći im da glasaju. Kad se njihovi bodovi zbroje s bodovima publike, te s bodovima žirija dobivate pobjednika - objašnjava Škugor.

oh wow! :O :O :O
SiXo
SiXo

Broj postova : 162

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 15.01.12 20:11

Pjesma će biti sa albuma Nebo i bit će izvedena na engleskom Very Happy
Marijo
Marijo

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 15.01.12 20:14

Marijo je napisao/la:Pjesma će biti sa albuma Nebo i bit će izvedena na engleskom Very Happy

stvarno? Je l` to sigurno?
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 15.01.12 20:16

HaYrOLa je napisao/la:

stvarno? Je l` to sigurno?
da bilo malo pre na tv-u nina izjavila Wink
Marijo
Marijo

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 15.01.12 20:24

Ocekivao sam nesto drugo nijedna sa albuma mi nije to to za ESC Sad
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 15.01.12 20:34

Leo je napisao/la:Ocekivao sam nesto drugo nijedna sa albuma mi nije to to za ESC Sad

Šteta :O
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 15.01.12 20:34

Bzvz. Mozda Mama... ne znam... meni se taj album ne svidja, sta znam...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Velvet 15.01.12 21:06

DAT CE NAM BOG I love you
Velvet
Velvet

Broj postova : 4623

Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG

https://www.facebook.com/profile.php?id=1557283279&amp;amp;v=

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.01.12 21:26

HaYrOLa je napisao/la:Bzvz. Mozda Mama... ne znam... meni se taj album ne svidja, sta znam...

Mama i Moje oči pune ljubavi ne mogu jer su izdane prije 1.9 Smile

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 15.01.12 21:27

Pauly D je napisao/la:

Mama i Moje oči pune ljubavi ne mogu jer su izdane prije 1.9 Smile

kako god da ga okrenes, ne valja!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.01.12 21:30

Evo u igri su ove pjesme:
1. Neopisovo
2. Ljudi od ljubavi
3. Sve ju u redu
4. Nebo
5. Sanjam da sa smo skupa mi

A ako ona stalno naglašava da su autorske, onda možda mogu eliminirati one koje je radila u suradnji sa Gelom, pa ispada da su samo DVIJE pjesme koje su u cijelosti njen rad:

1. Neopisivo https://www.youtube.com/watch?v=O2wkxet_IrA
2. Nebo https://www.youtube.com/watch?v=ig4_k9UQ7Fw&feature=related

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 15.01.12 21:36

Nebo dobra, ali onako...

Zadnja promjena: Goxy; 15.01.12 22:02; ukupno mijenjano 1 put.
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 15.01.12 21:36

Ni jedna ni druga nisu nešto :/
ESCbigFan
ESCbigFan

Broj postova : 1992

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.01.12 21:36

Nepoisivo loša, Nebo extra <3

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 15.01.12 21:37

Sanjam da sa smo skupa mi I love you
Marijo
Marijo

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by The Đole 15.01.12 21:46

NEBO je vrh, i nikako ne treba na engleski...
The Đole
The Đole

Broj postova : 5600

Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 15.01.12 21:50

The Đole je napisao/la:NEBO je vrh, i nikako ne treba na engleski...

Mislim da će na eng i u boljem aražmanu zvučat još i bolje :DD Jer npr Molitva na engleskom je bezveze, a mislim daće Nebo na eng bit super jer su drugačiji tipovi pjesama Very Happy Ukoliko uopće bude Nebo hahaha Very Happy

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Velvet 15.01.12 21:54

Ne sviđa mi se nijedna :Ss Nebo je onako, osrednje :SS
Velvet
Velvet

Broj postova : 4623

Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG

https://www.facebook.com/profile.php?id=1557283279&amp;amp;v=

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 13 / 41. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Next

[Vrh]

- Similar topics