Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 4 / 40.
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Sport
>>Been<< je napisao/la:Evo sad piše da BiH nije nosioc, nego Česi ... Ma svejedno...
ja ti kazem, Kruno pojma nema.. i ja sam to video, no ajde, necu da se raspravljam sa budalom.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lunke je napisao/la:
Pa ne mogu kad nisu nosioci ni CG ni Estonija
ma ja ne nam odakle to vamoa, na wiki su izasle tri tabela za 10 minuta i sve su bile razlicite
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
[Only mods are allowed to see this link]
Po ovom se gleda, iako su ovo stari podaci.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Izjava naseg Vladimira Petrovića Pižona: "Nismo imali sreće"
ahhahahhahahahahhahaha e moj selektore nismo mi imali znanja, ane sreće.
Nadam se da će se sam povući sa klupe, mislim da bi bilo u redu...bolje on sam nego da ga ja najurim
Nadam se da će se sam povući sa klupe, mislim da bi bilo u redu...bolje on sam nego da ga ja najurim
Lunke- Broj postova : 9635
Tinchey je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
pa da.. zreb je u cetvrtak, znaci jos treba da se unesu koeficijenti od ovog kola... ovo je od septembra.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
pa da.. zreb je u cetvrtak, znaci jos treba da se unesu koeficijenti od ovog kola... ovo je od septembra.
Pa al već su određeni.
Što je nas ta Gruzija skupo koštala.
Kontinent Helia
Nosioci:
Croatia
33,677
Portugal
33,226
Czech Republic
30,871
Turkey
29,447
-------------------------------------------
Republic of Ireland
25,971
Bosnia and Herzegovina
24,365
Montenegro
18,751
Estonia
17,792
Muški smo ga najebali. Dobijemo li Hrvatsku - vanredno stanje u zemlji. Dobijemo li Portugal - kukala nam mati. Turci će opet da nam tuku navijače, a ovi Česi se jedino čine koliko-toliko nomrlanima.. Ali njih će UEFA "slučajno" dodijeliti Portugalu. Jbga, da Rondalda maši EP..
Croatia
33,677
Portugal
33,226
Czech Republic
30,871
Turkey
29,447
-------------------------------------------
Republic of Ireland
25,971
Bosnia and Herzegovina
24,365
Montenegro
18,751
Estonia
17,792
Muški smo ga najebali. Dobijemo li Hrvatsku - vanredno stanje u zemlji. Dobijemo li Portugal - kukala nam mati. Turci će opet da nam tuku navijače, a ovi Česi se jedino čine koliko-toliko nomrlanima.. Ali njih će UEFA "slučajno" dodijeliti Portugalu. Jbga, da Rondalda maši EP..
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Lunke je napisao/la:Izjava naseg Vladimira Petrovića Pižona: "Nismo imali sreće"
jaoooo. ko ga stavi na klupu... isuse... prosle godine na svetskom prventstvu pobedjujemo Nemacku, a sad gledamo u ledja jednoj Estoniji....
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ajme ovde ima svako svoju tabelu ko ce biti nosioc
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ajme ako bude BiH - Hrvatska! To će biti ko zna koji Balkanski rat.
Kontinent Helia
HaYrOLa je napisao/la:
jaoooo. ko ga stavi na klupu... isuse... prosle godine na svetskom prventstvu pobedjujemo Nemacku, a sad gledamo u ledja jednoj Estoniji....
Pa njegova taktika je da kada nam treba pobeda igramo sa jednim napadacem Ja znam da kada juriš pobedu staviš dva ili tri čoveka napred
Ma čovek je nebitan lik, on tu ništa ni ne radi samo sedi na klupi, njemu jadnom sve govori savez i ne može im ništa.
Antić nije hteo da sluša nikog osim sebe i čovek nas je doveo u red, ali ga je logično savez odma izbacio da bi ponovo mogli oni da upravljaju i stavili ovog mutavog seljaka.
Lunke je napisao/la:
Pa njegova taktika je da kada nam treba pobeda igramo sa jednim napadacem Ja znam da kada juriš pobedu staviš dva ili tri čoveka napred
Ma čovek je nebitan lik, on tu ništa ni ne radi samo sedi na klupi, njemu jadnom sve govori savez i ne može im ništa.
Antić nije hteo da sluša nikog osim sebe i čovek nas je doveo u red, ali ga je logično savez odma izbacio da bi ponovo mogli oni da upravljaju i stavili ovog mutavog seljaka.
zovu te na hax
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ako se gleda po FIFA listi Česka nije u top 30, dok je Bosna 22.
JUa znam da bi Srbija sigurno bila nosilac da je prošla, a mi smo samo mesto ispred BIH.
JUa znam da bi Srbija sigurno bila nosilac da je prošla, a mi smo samo mesto ispred BIH.
[Only mods are allowed to see this link]
Konačna lista.
Konačna lista.
Kontinent Helia
[Only mods are allowed to see this image]
Po mom mišljenju, penala nema... Ali, moj kapitenu, praviti ovakav prekršaj u srcu Platinijeve domovine - No, no, no !
>>Been<<- moderator
E moj Been... to je FRANCUSKA. Šta misliš, da je bilo obrnuto, da li bi svirao penal za Bosnu?
Navikao sam ja na to, još poslije Irske i onog rukometaškog gola...
Nadam se da Bosna prolazi na EP, kako momci igraju... svaka im čast!
Navikao sam ja na to, još poslije Irske i onog rukometaškog gola...
Nadam se da Bosna prolazi na EP, kako momci igraju... svaka im čast!
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
HaYrOLa je napisao/la:
ja ti kazem, Kruno pojma nema.. i ja sam to video, no ajde, necu da se raspravljam sa budalom.
Ovo bi trebao biti šok.
Nakon odigranih utakmica na wikipediji je izašla lista sa nositeljima i nenositeljima!
Češka je bila nenositelj!
Becher je napisao/la:
Ovo bi trebao biti šok.
Nakon odigranih utakmica na wikipediji je izašla lista sa nositeljima i nenositeljima!
Češka je bila nenositelj!
dakle, jesi budala i to svi znaju, jer uvek dajes netacne info. kao i sada! Toliko. I ponovicu. Ti si budala!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
I jos nesto. Ako dobijem sok za ovo BUDALA, onda trazim sok za spamanje i to 2 komada , za gospodina Kruna, jer pisanje i pisanje u nedogled info koje nisu tacne su SPAMANJE!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kakav tekst, bravo za SPORTKLUB
Ajmo pošteno!
Doprinos ili ’’doprinos’’ svemu onome što se u našem fudbalu događa poslednjih
40 – ak godina dali su mnogi treneri, igrači, funkcioneri ...... O tome neka pišu i govore stručnjaci,
ja bih o publici i medijima svih vrsta i o još ponečem što ima veze sa ’’ najvažnijom ......’’
Ne samo da u poslednjih 20-ak godina imamo najgoru publiku još od vremena kad se fudbal zapatio na našim prostorima nego sam sklon poverovati da imamo najgoru publiku u Evropi. To su oni što su na utakmici sa Italijom / namerno ne kažem PROTIV Italije / najglasniji bili kad se zviždalo nacionalnoj himni gostiju!!!??? Ne tvrdim, ali ne čuh i ne pročitah da je to neko osudio!!! Kolike smo kazne i suspenzije ’’popili’’ na klupskom i reprezentativnom planu zbog ponašanja publike i ovde i napolju teško je sagledati. Ono što je jasno to je da oni koji su pozvani da o tome odlučuju smatraju da se takvo ponašanje ne sme tolerisati. Logično je pitanje: s kojim pravom najlošija ili najkažnjavanija / realno, i jedno i drugo / publika očekuje da reprezentacija i klubovi za koje oni navijaju pobeđuju i osvajaju trofeje?
Ne smem da tvrdim ali niti čuh niti pročitah da se neko zahvalio našim domaćinima u Mariboru što su pustili Srpske navijače na stadion, uprkos zabrani UEFA!!! Tema za maštanje: da je bilo obrnuto, bi li neko od naših učinio isti gest?
TV prenos utakmice sa Italijanima je nešto najgore iz te oblasti što sam imao prilike da gledam za života, a imao sam prilike. U celu sliku utopio se i komentator koji se nije prizvao zdravom razumu i profesonalnosti ni posle susreta u Mariboru. Šta mislite, zbog čega nije postavio pitanje selektoru o izboru izvođača najstrože kazne?
Ne tvrdim ali ne čuh i ne pročitah ništa o elementarnoj nepismenosti naših fudbalskih funkcionera, trenera, selektora i igrača! Čast izuzecima, naravno, ali su svi oni daleko od pozicija sa kojih bi mogli da učine nešto za poboljšanje stanja u fudbalskom sportu. Ta i tolika nepismenost u kombinaciji sa ohološću, sujetom i odsustvom kućnog i svakolikog vaspitanja dovodi nas do istine koju su neki od nas znali i ranije: NE VALJA!
Ovako dokon nudim opkladu: za manje od 24 sata počeće da isplivavaju prljavštine iz reprezentativnog tabora koje su se desile za vreme kvalifikacija za EURO 2012. Iznosiće ih dobro obavešteni novinari koji su za njih znali odavno ali su se u međuvremenu bavili važnijim temama!!! Zašto nisu ranije pisali o lošim stvarima? Nisu hteli da remete atmosferu i budu proglašeni krivcima za eventualni neuspeh, reći će.
Razumete matricu po kojoj sve funkcioniše, što nas dovodi tu gde smo. Logično pitanje: zašto ne ’’prepišu’’ kako se postižu uspesi od vaterpolista, odbojkaša i odbojkašica, tenisera, plivača, pa i košarkaša, što da ne?!
Odgovor je jednostavan, sadrži opcije A i B a vi zaokružite onu koja vam se čini tačnom:
A/ Mora mnogo da se radi a to zahteva da se zna šta se i kako radi
B/ Prepisali bi rado ali nema ko da im pročita
Ajmo pošteno!
Doprinos ili ’’doprinos’’ svemu onome što se u našem fudbalu događa poslednjih
40 – ak godina dali su mnogi treneri, igrači, funkcioneri ...... O tome neka pišu i govore stručnjaci,
ja bih o publici i medijima svih vrsta i o još ponečem što ima veze sa ’’ najvažnijom ......’’
Ne samo da u poslednjih 20-ak godina imamo najgoru publiku još od vremena kad se fudbal zapatio na našim prostorima nego sam sklon poverovati da imamo najgoru publiku u Evropi. To su oni što su na utakmici sa Italijom / namerno ne kažem PROTIV Italije / najglasniji bili kad se zviždalo nacionalnoj himni gostiju!!!??? Ne tvrdim, ali ne čuh i ne pročitah da je to neko osudio!!! Kolike smo kazne i suspenzije ’’popili’’ na klupskom i reprezentativnom planu zbog ponašanja publike i ovde i napolju teško je sagledati. Ono što je jasno to je da oni koji su pozvani da o tome odlučuju smatraju da se takvo ponašanje ne sme tolerisati. Logično je pitanje: s kojim pravom najlošija ili najkažnjavanija / realno, i jedno i drugo / publika očekuje da reprezentacija i klubovi za koje oni navijaju pobeđuju i osvajaju trofeje?
Ne smem da tvrdim ali niti čuh niti pročitah da se neko zahvalio našim domaćinima u Mariboru što su pustili Srpske navijače na stadion, uprkos zabrani UEFA!!! Tema za maštanje: da je bilo obrnuto, bi li neko od naših učinio isti gest?
TV prenos utakmice sa Italijanima je nešto najgore iz te oblasti što sam imao prilike da gledam za života, a imao sam prilike. U celu sliku utopio se i komentator koji se nije prizvao zdravom razumu i profesonalnosti ni posle susreta u Mariboru. Šta mislite, zbog čega nije postavio pitanje selektoru o izboru izvođača najstrože kazne?
Ne tvrdim ali ne čuh i ne pročitah ništa o elementarnoj nepismenosti naših fudbalskih funkcionera, trenera, selektora i igrača! Čast izuzecima, naravno, ali su svi oni daleko od pozicija sa kojih bi mogli da učine nešto za poboljšanje stanja u fudbalskom sportu. Ta i tolika nepismenost u kombinaciji sa ohološću, sujetom i odsustvom kućnog i svakolikog vaspitanja dovodi nas do istine koju su neki od nas znali i ranije: NE VALJA!
Ovako dokon nudim opkladu: za manje od 24 sata počeće da isplivavaju prljavštine iz reprezentativnog tabora koje su se desile za vreme kvalifikacija za EURO 2012. Iznosiće ih dobro obavešteni novinari koji su za njih znali odavno ali su se u međuvremenu bavili važnijim temama!!! Zašto nisu ranije pisali o lošim stvarima? Nisu hteli da remete atmosferu i budu proglašeni krivcima za eventualni neuspeh, reći će.
Razumete matricu po kojoj sve funkcioniše, što nas dovodi tu gde smo. Logično pitanje: zašto ne ’’prepišu’’ kako se postižu uspesi od vaterpolista, odbojkaša i odbojkašica, tenisera, plivača, pa i košarkaša, što da ne?!
Odgovor je jednostavan, sadrži opcije A i B a vi zaokružite onu koja vam se čini tačnom:
A/ Mora mnogo da se radi a to zahteva da se zna šta se i kako radi
B/ Prepisali bi rado ali nema ko da im pročita
"Primitivni Balkanci i kulturni Francuzi"
ŠUKO: FRANCUZI SU ME ISKLJUČILI IZ PRENOSA!
Komentator BHT-a Zoran Šuko imao je velikih problema sa francuskim "kolegama" tokom sinoćnjeg prenosta utakmice između Francuske i Bosne i Hercegovine.
Naime, pred kraj susreta Šuki je isključena konekcija, pa su gledoaci putem malih ekrana ostali uskraćeni za prenos uživo.
"Tokom cijelog prenosa, četvoro Francuza, tri momka i jedna djevojka, dolazili su kod mene u komentatorsku kabinu da gledaju na ekranu usporeni snimak. To mi nije smetalo neko vrijeme, ali su postali preglasni, pa sam ih zamolio da se sklone", kazao je Šuko za SportSport.ba.
"Međutim, oni su potom upalili alarme na mobitelima, te su tako ometali prenos. Kada su Franuzi postigli gol iz penala, jedan od njih je došao do mene i počeo mi vrištati, nakon čega sam ga odgurnuo. Tada su mi valjda isključili kabal, a ja nisam ni znao sve do kraja susreta da nisam u programu. Sramota! Da mi je neko pričao da će mi se sve ovo desiti na jednom tako slavnom stadionu kakav je Stade de France ne bih vjerovao", dodao je Šuko.
>>Been<<- moderator
Kako sam i najavio - u baražu protiv Portugala. Opet sudijska pljačka u sred Zenice.
Ne možemo protiv marketinške atraktivnosti i to je sve. Hrvatska vrlo loše prošla. Crna Gora je mogla i gore. Najbolje su dobili Irci.
Ne možemo protiv marketinške atraktivnosti i to je sve. Hrvatska vrlo loše prošla. Crna Gora je mogla i gore. Najbolje su dobili Irci.
>>Been<<- moderator
jao ne Turska
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
jadna Bosna Najbolje su prosli Crnogorci, pa Irci... Hrvatska ima velike sanse da prodje, Turci nemaju igru ove kvalifikacije...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 4 / 40.