Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 2 / 40.
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Sport
Super Čestitam..
Inače, gdje se održavalo to prvenstvo ? Jel svjetsko ili evropsko ?
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Super Čestitam..
Europsko.
Italija/Srbija
Finale u Beogradu
Pobedaaaaaaaaaaaaa breeeeeeeeeeeeeee
Sjajno bilo u pioniru, krcat,krcat,krcat Atmosvera ludilo, non stop sam se drao kao manijak, glas sam izgubio zbog njih, ali vredelo jeeeeee
Sjajno bilo u pioniru, krcat,krcat,krcat Atmosvera ludilo, non stop sam se drao kao manijak, glas sam izgubio zbog njih, ali vredelo jeeeeee
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:Pobedaaaaaaaaaaaaa breeeeeeeeeeeeeee
Zavidim
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Fucking Pantelic!!! Komentator jos kaze `iznenadila je lopta Pantelica` ?!?!?!!?!? Covek je vecito u ofjsajdu, kako moze njega lopta da iznenadi za Boga miloga!??!!?!? COVEK PRESPAVA CELU UTAKMICU I SVE LOPTE KOJE MU SALJU FENOMENALNO SA OBE STRANE PROLAZE PORED NJEGA KO OD SALE!!!!!!! NAPOLJE!!!!!!!!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Fucking Pantelic!!! Komentator jos kaze `iznenadila je lopta Pantelica` ?!?!?!!?!? Covek je vecito u ofjsajdu, kako moze njega lopta da iznenadi za Boga miloga!??!!?!? COVEK PRESPAVA CELU UTAKMICU I SVE LOPTE KOJE MU SALJU FENOMENALNO SA OBE STRANE PROLAZE PORED NJEGA KO OD SALE!!!!!!! NAPOLJE!!!!!!!!
Nasi fudbaleri kad se sastave u jedan tim kao da imaju dve leve noge.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
BiH izbila iz obuće Luksemburg sa 5-0. Od 70' naši se dodaju bezveze i ne napadaju Baraž osiguran, sad u Pariz pred 10,000 naših navijača po moguću pobjedu i direktan plasman na Euro.
>>Been<<- moderator
Koji sok, Estonija preokrenula u Belfastu, 2 gola za 2 minuta... Ladno cemo ispasti ....
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Grci zabili i drugi gol. Mi igramo sa igračem manje :S
Repasaž siguran, gdje ćemo biti nositelji ,a možda nam Gruzija pomogne.
Repasaž siguran, gdje ćemo biti nositelji ,a možda nam Gruzija pomogne.
Ja ne mogu da verujem koji sok . A secam se naseg selektora kad je bio zreb... `Estonija i Farska Ostrva ce biti laksi trening i priprema za jace utakmice` ... ETO MU SAD, ODOSE ESTONCI NA EURO!!!!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jebote, kako Hrvatska sa ovako groznom igrom uopšte ulazi u TOP 20 na FIFA-inoj rang listi ?! Ali stvarno... U baražu čekaju ozbiljne reprezentacije, i ovakvom igrom ispadate glatko.. Ja sam u šoku.. I to u ovakvoj grupi da se dovedu pred ovakvu situaciju... Pa šta bi tek bilo u grupi sa Francuskom, Rumunijom i Bjelorusijom ( kao BiH) , ili ovom sa Slovenijom i Italijom ( kao Srbija )?! Očekivao sam da Hrvatska minimalno pobjedi, a ono ovakav horor.. Strinić i Kranjčar zapeli jedan za drugog i ostali ležati ?!
Sorry, ali ovo je daleko najgora utakmica koju sam ikad gledao od reprezentacije Hrvatske. Grci su, u svom stilu, očitali lekciju..
Završi Srbija - Italija. Nisam gledao, ali mislim da je to dobar rezultat. Ali Estonija ?! O.o Pa mi smo tu Estoniju lani pobjedili 7-0. Koji im se vrag zbiva ?!
Sorry, ali ovo je daleko najgora utakmica koju sam ikad gledao od reprezentacije Hrvatske. Grci su, u svom stilu, očitali lekciju..
Završi Srbija - Italija. Nisam gledao, ali mislim da je to dobar rezultat. Ali Estonija ?! O.o Pa mi smo tu Estoniju lani pobjedili 7-0. Koji im se vrag zbiva ?!
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
Apsolutni hit ovih kvalfikacija!!!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Aaaaaaaaaa !!!!
Crnogorci okrenuli 0-2 protiv Engleza.. Sad je 2-2 !!!!
Bravo Đetići !!!
Crnogorci okrenuli 0-2 protiv Engleza.. Sad je 2-2 !!!!
Bravo Đetići !!!
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Jebote, kako Hrvatska sa ovako groznom igrom uopšte ulazi u TOP 20 na FIFA-inoj rang listi ?! Ali stvarno... U baražu čekaju ozbiljne reprezentacije, i ovakvom igrom ispadate glatko.. Ja sam u šoku.. I to u ovakvoj grupi da se dovedu pred ovakvu situaciju... Pa šta bi tek bilo u grupi sa Francuskom, Rumunijom i Bjelorusijom ( kao BiH) , ili ovom sa Slovenijom i Italijom ( kao Srbija )?! Očekivao sam da Hrvatska minimalno pobjedi, a ono ovakav horor.. Strinić i Kranjčar zapeli jedan za drugog i ostali ležati ?!
Aj mi mi reci kakav stil ?!
Obje ekipe loše igrale, a Grci iskoristili prekid za 1. gol, a za 2. gol smo igrali sa igračem manje!
Srbije nema ništa težu skupinu.
Izrael,Latvija i Gruzija su na rangu Estonije i Slovenije
Becher je napisao/la:
Aj mi mi reci kakav stil ?!
Obje ekipe loše igrale, a Grci iskoristili prekid za 1. gol, a za 2. gol smo igrali sa igračem manje!
Srbije nema ništa težu skupinu.
Izrael,Latvija i Gruzija su na rangu Estonije i Slovenije
Grci igraju mudar fudbal. Uspavaju protivnika, umore ga dugim pasovima i onda ti ga zabiju da ne znaš šta te snašlo... Tako su ljudi postalii prvaci Evrope..
Srbija ima težu grupu. Kakva crna Gruzija... Sorry, al to što je neko pobjedio Hrvatsku uopšte ne znači da je jak. Slovenija je bila učesnik SP 2010. , a Gruzija "pan-kavkaskih ljetnih igara"
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
Grci igraju mudar fudbal. Uspavaju protivnika, umore ga dugim pasovima i onda ti ga zabiju da ne znaš šta te snašlo... Tako su ljudi postalii prvaci Evrope..
Srbija ima težu grupu. Kakva crna Gruzija... Sorry, al to što je neko pobjedio Hrvatsku uopšte ne znači da je jak. Slovenija je bila učesni
SP 2010. , a Gruzija "pan-kavkaskih ljetnih igara"
Slovenija je bila član SP-a zbog prelakog ždrijeba
Pa,Hrvatska je bila nositelj, normalno da nema jaču ekipu od sebe u skupini, al Izrael,Latvija su ekipe na jako dobrom nivou
Grci igraju tako bzvz nogomet, ništa nisu pokazali, al ništa :S
Još imamo teoretske šanse za 1. mjesto u grupi.
Da, sto posto su BiH i Srbija bolje od Hrvatske. Čudo kako Kazahstan nije... Vidit ćemo na kraju ko će na EP...
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Becher je napisao/la:
Slovenija je bila član SP-a zbog prelakog ždrijeba
Pa,Hrvatska je bila nositelj, normalno da nema jaču ekipu od sebe u skupini, al Izrael,Latvija su ekipe na jako dobrom nivou
Grci igraju tako bzvz nogomet, ništa nisu pokazali, al ništa :S
Još imamo teoretske šanse za 1. mjesto u grupi.
Jel ti stvarno misliš da je dobiti Rusiju, u sred novembra, u baražu - lagan ždrijeb ?!
Izrael i Latvije su dva ku*ca od ovna koja više nikom u svijetu nogometa ne znače ništa. Ne može jedna TOP 10 svjetska ekipa sebi to dozvoliti. Grci igraju pametan, neatraktivan nogomet, ali nogomet koji donosi pobjede.
Što se tiče teoretskih šansi, mislim da od toga nema ništa. Najbolja drugoplasirana je Švedska sa 21 bodom, a u zadnjoj dočekuju potpuno nezainteresirane Holanđane..
>>Been<<- moderator
Becher je napisao/la:Nadam se da ćemo dobiti Estoniju u repasažu
Daj Boze, da vas pocepaju u sred Zagreba.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Becher je napisao/la:
Hahaha
Samo se smej Kruno, smejali se i mi i Slovenci i S.Irci kad smo ih izvukli, pa odose oni u baraz, a mi im gledamo u ledja.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Samo se smej Kruno, smejali se i mi i Slovenci i S.Irci kad smo ih izvukli, pa odose oni u baraz, a mi im gledamo u ledja.
A,istina...al nisu ništa bolji od Latvije, sličan im je stil igre
Grkljani su luckeri
Po svemu sudeci i prikazanom, od proslih u baraz, po meni ide ovako jacina. Estonci i Cesi najslabiji i najbolje je njih izvuci, a za izbegavanje Portugal , Bosna i Crna Gora
1 Portugal
2 Bosna
3 Crna Gora
4 Irska
5 Hrvatska
6 Turska
7 Ceska
8 Estonija
1 Portugal
2 Bosna
3 Crna Gora
4 Irska