Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 5 / 40.
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Sport
Gospodin Plati-mi u misiji "Francuzi moraju proći"
Valjda nisam dosadan, al ovo me fakat frustrira za popizdit.. Evo pogledajte video.. Dva žuta kartona koja smo dobili, a koja nisu postojali ni u dimenziji X, su nas osakatili pred baraž.. Procijenite sami ko je trebao dobiti kartone i zašto
[Only mods are allowed to see this link]
Valjda nisam dosadan, al ovo me fakat frustrira za popizdit.. Evo pogledajte video.. Dva žuta kartona koja smo dobili, a koja nisu postojali ni u dimenziji X, su nas osakatili pred baraž.. Procijenite sami ko je trebao dobiti kartone i zašto
[Only mods are allowed to see this link]
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Ja ne verujem da ste opet dobili Portugal...pa ovo stvarno vise nema smisla
Ceska prolazi Crnu Goru siguran sam, Irska dobija Estoniju, dok su sanse u duelu Turska-Hrvatska 50-50.
Ceska prolazi Crnu Goru siguran sam, Irska dobija Estoniju, dok su sanse u duelu Turska-Hrvatska 50-50.
Lunke- Broj postova : 9635
Joj super Turska, najbolje smo dobili. Idemo po osvetu!!!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Becher je napisao/la:Sutra je prva utrka nove sezone skijaškog svjetskog kupa!
napokooooon
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Sofija je završila kao 40. nakon 1. vožnje...
Moglo je i bolje..,al sa brojem 60 to je očekivano.
Moglo je i bolje..,al sa brojem 60 to je očekivano.
Federika Bridjone, razvalila kako je vozila, toliko sigurna i ubedljiva, ocekujem da u drugoj voznji samo potvrdi trijumf.
Tina Maze razocarala, Von odlicna 4. za sada, Maria Ris mogla i bolje.
Zao mi Tanje Putiainen sto nije zavrsila trku
Lunke je napisao/la:Federika Bridjone, razvalila kako je vozila, toliko sigurna i ubedljiva, ocekujem da u drugoj voznji samo potvrdi trijumf.
Talijanke su se pripremale na glečeru stoga me ne čudi 1. mjesto Federice
Mrzim kad počne skijaška sezona, uvijek prespavam prve vožnje. -.-
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Mrzim kad počne skijaška sezona, uvijek prespavam prve vožnje. -.-
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Veronica je napisao/la:Lindsey pobjedila
Ona je najantipatičnija skijašica ikada. Ne volim ju. Koja je bila Tessa Worley?
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Veronica je napisao/la:Lindsey pobjedila
Ona je najantipatičnija skijašica ikada. Ne volim ju. Koja je bila Tessa Worley?
or not
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Tinchey je napisao/la:
Mislim da 4.
Dobila Von ona je prelepa i tako super, ostvarila prvu pobedu ikada u vele slalomu Dakle moze se reci da ce ovo biti njena sezona
Marija Ris razocarala potpuno
Zao mi samo Bridjoni sto nije zavrsila trku, a bila je vodeca nakon prve voznje. Steta za nju jer je imala lepu prednost u odnosu na ostale i jednom dosta dobrom voznjom bi se ugurala na pobednicko postolje.
Marija Ris razocarala potpuno
Zao mi samo Bridjoni sto nije zavrsila trku, a bila je vodeca nakon prve voznje. Steta za nju jer je imala lepu prednost u odnosu na ostale i jednom dosta dobrom voznjom bi se ugurala na pobednicko postolje.
24. godisnji vozac moto GP-a, italijan Marko Simonceli, poginuo je danas na trci za veliku nagradu Malezije. On je izgubio kontrolu nad svojim motorom, a zatim su u njega udarili Kolin Edvards i Valentino Rosi. Simonceliju je spala kaciga od udara i ostao je da lezi na stazi...preminuo je nakon pola sata.
Jadan Marko, RIP
Jadan Marko, RIP
Veronica je napisao/la:Čestitke Ivici na petom mjestu
Daaa
Najbolje vrijeme 2. vožnje
Nadam se da je ovo pokazatelj da nas čeka još jedna uspješna sezona!
Čestitke Ligetyu na pobjedi, zasluženo
Zao mi Pinteroa, decko je dosta lose odvozio drugu voznju, a ipak zavrsio kao drugi. Odusevio me je, sobzirom da je tek 91. godiste...ima da kida u buducnosti, bar sto se veleslaloma tice
Ligeti je protutnjao u prvoj trci i jednom solidnom voznjom zadrzao vodecu poziciju...po svemu sudeci ima velike sanse da odbrani titulu u veleslalomu. [Only mods are allowed to see this image]
Ipak najveci naklon ide Ivici koji je sa 18. dospeo na cak 5. poziciju. [Only mods are allowed to see this image] Najbolja druga voznja i prava je steta sto u prvoj nije bio za nijansu uspesniji, ali svaka cast.
Miler se ugurao u top 10 sto je dosta dobro za njega, Beni Rajh nista, Kus nije ni zavrsio...
Ligeti je protutnjao u prvoj trci i jednom solidnom voznjom zadrzao vodecu poziciju...po svemu sudeci ima velike sanse da odbrani titulu u veleslalomu. [Only mods are allowed to see this image]
Ipak najveci naklon ide Ivici koji je sa 18. dospeo na cak 5. poziciju. [Only mods are allowed to see this image] Najbolja druga voznja i prava je steta sto u prvoj nije bio za nijansu uspesniji, ali svaka cast.
Miler se ugurao u top 10 sto je dosta dobro za njega, Beni Rajh nista, Kus nije ni zavrsio...
Danas ivica odličan ..Čestitke na 5.mjestu
i danas sam se zapitao kad je rečeno da je ana postala novinarka fis ..pa jel stvarno ona odusta za stalno od skijanja ili kako je bilo rečeno propušta samo ovu sezonu ??
i danas sam se zapitao kad je rečeno da je ana postala novinarka fis ..pa jel stvarno ona odusta za stalno od skijanja ili kako je bilo rečeno propušta samo ovu sezonu ??
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Vinky je napisao/la:Danas ivica odličan ..Čestitke na 5.mjestu
Mislim da je uzela samo sezonu stanke, tako je potvrđeno na službenoj stranici našeg saveza
Manchester United 1
Manchester City 6 ( Baloteli x2, Augero, Džeko x2, Silva)
Još sinoć Barcelona - Sevila 0:0 ( golman Sevile skinuo Messiju penal u 92 minuti )
Još noćas Lazio da dobije i
Manchester City 6 ( Baloteli x2, Augero, Džeko x2, Silva)
Još sinoć Barcelona - Sevila 0:0 ( golman Sevile skinuo Messiju penal u 92 minuti )
Još noćas Lazio da dobije i
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Manchester United 1
Manchester City 6
Raspad
Tipsarevic osvojio drugu ATP titulu u karijeri, pobedivsi u finalu Moskve Viktora Troickog 6-4,6-2
Inace ovo je bilo prvo srpsko finale u istoriji tenisa...svaka cast i Janku i Viktoru
Inace ovo je bilo prvo srpsko finale u istoriji tenisa...svaka cast i Janku i Viktoru
Lunke je napisao/la:Tipsarevic osvojio drugu ATP titulu u karijeri, pobedivsi u finalu Moskve Viktora Troickog 6-4,6-2
Zasluzeno .Tako blizu Mastersa al tesko ce skloniti Congu sa 8 mesta.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Stranica 5 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 5 / 40.