Chat
+27
Bebi
Ighor
Jasmin
asteroid
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
frozen
VasilijeM.
strajker
The Đole
Lunke
Duje
Vinky
Mara
Kruno
Marijo
Lucas
Leo
sandy
Veronica
_TabulaRasa_
HaYrOLa
Pauly D
Goxy
>>Been<<
Nymeria
Tinchey
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 15 / 40.
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Chat
Mara je napisao/la:Dzej sutra nastupa u mom rodnom gradu, ali ja nisam tamo... Da jesam, isla bih sigurno
Jao bio je jednom i kod mene ovde u kraju, ali nisam mogao otići Nadam se da će opet doći
Inače Dejan Matić i Tropico band su sjajni uživo
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:
Jao bio je jednom i kod mene ovde u kraju, ali nisam mogao otići Nadam se da će opet doći
Inače Dejan Matić i Tropico band su sjajni uživo
Vesna Zmijanac je Bog za sve njih live
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Dzenan Loncarevic isto sjajan uzivo
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:Dzenan Loncarevic isto sjajan uzivo
Mene ja razočarao..bio sam dva puta, jednom na moru jednom kad je ovde kod nas gostovao i razočarao me, od svojih nije ništa skoro otpevao, a i pevao čovek sat-dva i krajjj Baš me je razočaro što se toga tiče, inače obožavam sve njegove
Vesna Zmijanac se, kad je bila ovdje kod nas, toliko napila da se popela na binu i vikala : "Ajde gazda plati piće. Šta si se stis'o ?!"
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Vesna Zmijanac se, kad je bila ovdje kod nas, toliko napila da se popela na binu i vikala : "Ajde gazda plati piće. Šta si se stis'o ?!"
boem
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Odoh da gledam Štrumfove, konačno sam ih skinuo sa netaaaaa
Jedva čekam da se podetim malih plavih stvorenja
Jedva čekam da se podetim malih plavih stvorenja
Džej je najveći kralj hahaha
Bio u Banjaluci početkom godine, trebao nastupati u jednom klubu, al' otiš'o u restoran, napio se i zaboravio da nastupa
I sad skoro došao i bio besplatan ulaz
Kažu da mu plate 5000KM da dođe, a on potroši 6000 ovde
Bio u Banjaluci početkom godine, trebao nastupati u jednom klubu, al' otiš'o u restoran, napio se i zaboravio da nastupa
I sad skoro došao i bio besplatan ulaz
Kažu da mu plate 5000KM da dođe, a on potroši 6000 ovde
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Odoh ja na Britney! PUSABOK!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
U mom mestu peva Lana
Ulicu od mene je ,sve se trese
Kakva Britney Lana je zakon
Ulicu od mene je ,sve se trese
Kakva Britney Lana je zakon
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
[Only mods are allowed to see this link]
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:Odoh ja na Britney! PUSABOK!
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
BRITNEY NIJE RAZOČARALA, ALI HRVATSKA JEST. POLUPRAZNA ARENA. ŠOK
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:BRITNEY NIJE RAZOČARALA, ALI HRVATSKA JEST. POLUPRAZNA ARENA. ŠOK
I mislio sam da će tako biti. Ovde se apsolutno nije pričalo o Britney, dok o Gagoj jeste.
Kontinent Helia
Da nije bilo OGROMNE greške organizatora ova pjesma je mogla osvojiti mjesto koje zaslužuje <3 <3 <3
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Ko je slao ovu, Bruno, dobio bi od mene 12 ko kuću. <3
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Ja sam slao, i putovao i glasove poslao unaprijed scijelu listu, al ju je org izgubio i napisao da sam dnq pa su neki glasali ipak za moju pjesmu neki ne i završio na 10. mjestu na kraju, užas.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
[Only mods are allowed to see this image]
Larisa Kiseleva (45) iz Rusije počinila je samoubojstvo u subotu nakon što su dva psa do smrti izgrizla njeno unuče (1). Dječak je u subotu ostao sam kod kuće na neko vrijeme, a pretpostavlja se kako je otpuzao ili odšetao do sobe u kojoj su bili pitbull i staffordski terijer.
Life.ru javlja kako se žena vratila u kuću nekoliko minuta nakon stravičnog napada. Beživotno tijelo dječaka je odnijela u drugu sobu te je otišla u staju, gdje se objesila.
- Policijska istraga je još u tijeku. Nije poznato koliko dugo je dječak bio sam kod kuće - izvijestila je ruska policija. Ne zna se ni gdje je bila dječakova majka Tatjana.
Larisa Kiseleva (45) iz Rusije počinila je samoubojstvo u subotu nakon što su dva psa do smrti izgrizla njeno unuče (1). Dječak je u subotu ostao sam kod kuće na neko vrijeme, a pretpostavlja se kako je otpuzao ili odšetao do sobe u kojoj su bili pitbull i staffordski terijer.
Life.ru javlja kako se žena vratila u kuću nekoliko minuta nakon stravičnog napada. Beživotno tijelo dječaka je odnijela u drugu sobu te je otišla u staju, gdje se objesila.
- Policijska istraga je još u tijeku. Nije poznato koliko dugo je dječak bio sam kod kuće - izvijestila je ruska policija. Ne zna se ni gdje je bila dječakova majka Tatjana.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bože oprosti, ali ništa drugo nije ni trebala uraditi. Ostaviti SAMO dijete u stanu gdje su još pitbul i terijer... debilizam.
Jadno dijete
Jadno dijete
Kontinent Helia
Užaaas, ono dijete malo nemoćno i onda ga pasi izgrizli katastrofa! Pse možemo i ne moramo krivit, krivi jesu jer su ga izgrizli do smrti, ali kao da su znali što čine :/ Najveća je greška babe.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Greška 1. - Držiš pittbula i s. terijera skupa, iako su to psi sa izraženim borbenim i agresivnim osobinama koje se još i pojačaju kad se moraju boriti za hranu i pažnju vlasnika.
Greška 2. - Držiš takva dva psa u kući. To nisu psi za kuće, već psi čuvari koji moraju trčati i kretati se jako, jako puno.
Greška 3. - Ostavljaš dijete u kući u kojoj prethodno nisi osigurao da dijete ne može izaći iz kuće.
Greška 4. - Ostavljaš dijete samo u kući s psima, iako oni mogu napustiti svoju prostoriju.
Greška 5. - Ubiješ se.
Nema nimalo krivnje za pse. Možda je dijete pokušalo povući psa za rep ili krenuti prema njegovoj posudi s hranom, a to je obično okidač kod ne-socijaliziranih vrsta. Pas ne zna. On razaznaje dobre i loše postupke čovjeka i postupa u skladu s njima .)
Greška 2. - Držiš takva dva psa u kući. To nisu psi za kuće, već psi čuvari koji moraju trčati i kretati se jako, jako puno.
Greška 3. - Ostavljaš dijete u kući u kojoj prethodno nisi osigurao da dijete ne može izaći iz kuće.
Greška 4. - Ostavljaš dijete samo u kući s psima, iako oni mogu napustiti svoju prostoriju.
Greška 5. - Ubiješ se.
Nema nimalo krivnje za pse. Možda je dijete pokušalo povući psa za rep ili krenuti prema njegovoj posudi s hranom, a to je obično okidač kod ne-socijaliziranih vrsta. Pas ne zna. On razaznaje dobre i loše postupke čovjeka i postupa u skladu s njima .)
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Samo da obavijestim lea de se njemu i meni skinulo oko dvjesto posteva buduci da sam obrisala sve teme HSI
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 15 / 40.