Chat
+27
Bebi
Ighor
Jasmin
asteroid
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
frozen
VasilijeM.
strajker
The Đole
Lunke
Duje
Vinky
Mara
Kruno
Marijo
Lucas
Leo
sandy
Veronica
_TabulaRasa_
HaYrOLa
Pauly D
Goxy
>>Been<<
Nymeria
Tinchey
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 40.
Stranica 1 / 40. • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: Chat
Bruno je napisao/la:
Onda neću reć
Heeeej! Al nije da me briga.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Naaaajs. Pošalji razglednicuTinchey je napisao/la:
Budimpešta - Bratislava - Prag - Beč
Nymeria- Broj postova : 370
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nymeria je napisao/la:
Naaaajs. Pošalji razglednicu
Kontinent Helia
Goxy je napisao/la:
gdje je Biba da me brani
zove ljude da žive s njom?
Okani me se
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
To, to , to... i 'oćemo detaljne izvještaje o SVEMU! To važi i za ostale. I 'oču da mi kupite po magnet za frižider! Jer sam ja zaboravio u Pragu -.-'' :-/Nymeria je napisao/la:
Naaaajs. Pošalji razglednicu
Guest- Gost
Nek ti rađe kupe nešto za U frižider hahahahhaharandajad je napisao/la:To, to , to... i 'oćemo detaljne izvještaje o SVEMU! To važi i za ostale. I 'oču da mi kupite po magnet za frižider! Jer sam ja zaboravio u Pragu -.-'' :-/
Ja od svakog očekujem razglednicu! Poslat ću i ja vama iz Dubrovnika
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ma može i za U frižider. :-DNymeria je napisao/la:
Nek ti rađe kupe nešto za U frižider hahahahhaha
Guest- Gost
Nymeria je napisao/la:
Nek ti rađe kupe nešto za U frižider hahahahhaha
kad ides ?
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
15.9.Goxy je napisao/la:
kad ides ?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nymeria je napisao/la:
15.9.
uzivaaj
lijep je Dubrovnik( bio sam dva put)
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Poštujem svačije mišljenje, ali Bruno sigurno ne. Lako je kad je iza tebe Hayrola, ha? Sve što sam htio reći jest da se sve promjenilo (nagore) otkako je Vladan otišao.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Poštujem svačije mišljenje, ali Bruno sigurno ne. Lako je kad je iza tebe Hayrola, ha? Sve što sam htio reći jest da se sve promjenilo (nagore) otkako je Vladan otišao.
Hayrola iza mene?
Važno je jedino da je pokraj mene Veronica, moja kolegica koja je tu da mi čuva leđa, kao i ja njena, zajedno radimo svoj posao najbolje što možemo.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:Poštujem svačije mišljenje, ali Bruno sigurno ne. Lako je kad je iza tebe Hayrola, ha? Sve što sam htio reći jest da se sve promjenilo (nagore) otkako je Vladan otišao.
molim vas nemojte rec da ne možemo vodit raspravu jedan bez drugoga ali ovo je stvarno istina
dok je bilo vladana bilo je 10x bolje
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Poštujem svačije mišljenje, ali Bruno sigurno ne. Lako je kad je iza tebe Hayrola, ha? Sve što sam htio reći jest da se sve promjenilo (nagore) otkako je Vladan otišao.
molim vas nemojte rec da ne možemo vodit raspravu jedan bez drugoga ali ovo je stvarno istina
dok je bilo vladana bilo je 10x bolje
A da ne kopiraš? Ne ide ti
Koja je razlika bila s vladanom? Koje je on odluke donosio pa je bilo tako bolje?
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:
Hayrola iza mene?
Važno je jedino da je pokraj mene Veronica, moja kolegica koja je tu da mi čuva leđa, kao i ja njena, zajedno radimo svoj posao najbolje što možemo.
Ja nisam spominjao Veronicu, protiv nje nemam apsolutno ništa. Čekaj malo, zašto sad govoriš o obrani kolega kad si se i sam žalio na Goxyja i mene.
Kontinent Helia
Bruno je napisao/la:
Koja je razlika bila s vladanom? Koje je on odluke donosio pa je bilo tako bolje?
bio je pravedan i jednak prema svima
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:Bruno je napisao/la:
Hayrola iza mene?
Ja nisam spominjao Veronicu, protiv nje nemam apsolutno ništa. Čekaj malo, zašto sad govoriš o obrani kolega kad si se i sam žalio na Goxyja i mene.
Znam da nisi nju spomenio, a si rekao da je lako kad je Hayrola iza mene, pa ti govorimda nije niko iza mene, zato sam ti rekao za Veronicu, nitko ne upravlja sa mnom. Zato jer smo ja i Veronica admini i kad donesemo neku odluku kojom niste zadovoljni moramo si čuvat leđa da bi forum opstao, nemas to veze s tobom i Goxyem
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ne znam kako kad nije ništa odlučivaoGoxy je napisao/la:Bruno je napisao/la:
bio je pravedan i jednak prema svima
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Isuse , koji sam ja faktor da budem iza admina? Gospode Boze, ja sam obican forumas, dva puta izbaivan, sa mozda najvise sokova nakupljenih do sada... daj
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bruno je napisao/la:
Ne znam kako kad nije ništa odlučivao
ahh
sad bas nikad nista
ali i da nije, nije u tome stvar
evo ono dijete asfalta, on se prema meni ponio jako dobro jer jedno vriijeme si mi nismo bili bas nesto, i on je lijepo mogao lagat i rec da sam to ja, dokazi su ionako tu, svi bi mu vjerovali, ali ne, on je napravio to posteno
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Gledam slike glavnih gradova, pejzaze zemalja Helije, plaze, planine... jbt, sve izgleda tako supeeeer, Helia je taman tamo sa neke druge planete, nigde siromasnih, zemljanih puteva, beskucnika, ludilo svi smo bogati, hoteli sa 15 zvezdica, arene sa 100 000 mesta, ma haos... Pederi bas pate za prestizom, hahaha
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
u mene nema arena takvih i imam i siromašnih najveća sam a mora najmanje...baš sam realna
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:u mene nema arena takvih i imam i siromašnih najveća sam a mora najmanje...baš sam realna
ma sestro, ludilo, gledam slike sad Griffin Empir-a za Miss, jbt, koja raskos, divim se ja tome, i onda skapiram , kako nesto sto u svom nazivu ima rec EMPIRE ima tako modernu infrastrukturu, zar oni jos uvek ne jasu konje i ne cuju se preko goluba pismonosa ?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:u mene nema arena takvih i imam i siromašnih najveća sam a mora najmanje...baš sam realna
ma sestro, ludilo, gledam slike sad Griffin Empir-a za Miss, jbt, koja raskos, divim se ja tome, i onda skapiram , kako nesto sto u svom nazivu ima rec EMPIRE ima tako modernu infrastrukturu, zar oni jos uvek ne jasu konje i ne cuju se preko goluba pismonosa ?
ahahahahahahahahha
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Stranica 1 / 40. • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 40.