Chat
+27
Bebi
Ighor
Jasmin
asteroid
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
frozen
VasilijeM.
strajker
The Đole
Lunke
Duje
Vinky
Mara
Kruno
Marijo
Lucas
Leo
sandy
Veronica
_TabulaRasa_
HaYrOLa
Pauly D
Goxy
>>Been<<
Nymeria
Tinchey
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 27 / 40.
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Chat
KUKURIKUUU :DDDDD
Ajde sad se nadam da će ispunit obećanje i dati sve od sebe da nama mladima bude bolje
Ajde sad se nadam da će ispunit obećanje i dati sve od sebe da nama mladima bude bolje
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:KUKURIKUUU :DDDDD
Plan 21 [Only mods are allowed to see this image]
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Vinky je napisao/la:Plan 21 [Only mods are allowed to see this image]
omg, ovdje se svi lože na Milanovića
Sva sreća pa nisu glasali AHAHHAHAHAHAHAAHHAHAH. Šta ti vrijedi podupirati kad nit ne znaš program stranke
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Ne ložimo se na Milanovića, nego na politiku kakvu propagira
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Ne ložimo se na Milanovića, nego na politiku kakvu propagira [Only mods are allowed to see this image]
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Ne ložimo se na Milanovića, nego na politiku kakvu propagira
Znači ti si za privatizaciju svega mogućeg.
Kontinent Helia
A oni će kao ostavariti sve što su vam napričali ? :-)
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Tinchey je napisao/la:
Znači ti si za privatizaciju svega mogućeg. [Only mods are allowed to see this image]
pa ako to državno ne posluje dobro [Only mods are allowed to see this image]
Kontinent Helia
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:Pauly D je napisao/la:Ne ložimo se na Milanovića, nego na politiku kakvu propagira
Znači ti si za privatizaciju svega mogućeg.
Ljudi su pametni i vjerujem i njihove pametne odluke.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Vinky je napisao/la:
pa ako to državno ne posluje dobro [Only mods are allowed to see this image]
Milanović će po svemu što sam čuo tražiti pomoć MMF-a, što je loše za nas!
Becher je napisao/la:
Milanović će po svemu što sam čuo tražiti pomoć MMF-a, što je loše za nas!
E tu se ne slažem, jedino što će bit povrjeđeno je hrvatski ego.
Kontinent Helia
Daj ne govorite napamet, čovjek nije ni pobjedio odmah žugate
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ahahahahahah, koje iznenadjenje u Sloveniji, ovo neki nas pobedio?
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Vendi se potukla na pijaci zbog Cece
Pevačica je napravila u nedelju na pijaci na Banjici pravi šou-program. Prvo je prodavačicu Draganu Blagojević gađala jajima, a onda se potukla sa njom
Pevačica Vesna Vukelić Vendi napravila je u nedelju na pijaci na Banjici pravi šou-program. Prvo je prodavačicu Draganu Blagojević (22) gađala jajima, a onda se potukla sa njom. Pošto je u prvoj rundi izvukla deblji kraj i otišla, Vendi se ubrzo vratila u pratnji dvojice poznanika. Oni su se Dragani predstavili kao policajci, a potom se ponovo sukobili sa njom. Budući da je ponovo dobila „po nosu“, Vendi je pokupila stvari i otišla.
Kako saznajemo, do sukoba je došlo zbog Vendinih pogrdnih komenatara o Ceci Ražnatović, dok je prodavačica njen vatreni obožavalac. Već nekoliko dana, Vendi prolazi pijacom i dobacuje ružne komentare o Ceci, a i prodavce „časti“ pogrdnim imenima.
- Ovog puta odlučila sam da joj vratim za to što me svakodnevno naziva „majmunice“ - kaže Dragana. - Vendi je to čula, pa mi je u prolazu ponovo nešto dobacila. Sa jedne od tezgi ugrabila je jaja i počela da me gađa. Uspela sam da ih izbegnem. Onda sam joj prišla i „opalila“ joj dva šamara. Počele smo da se tučemo i jedna drugoj da čupamo kosu. Tada je napala još jednu ženu za susednom tezgom i udarila je po glavi. Otišla je tek kad sam joj polomila naočare.
Međutim, kontroverzna pevačica je posle samo desetak minuta došla sa novim „cvikerima“, drugom bundom i dvojicom poznanika. Predstavili su se kao policajci i ogradili prostor oko tezgi da niko ne može da im prođe. Usledila je još jedna runda u kojoj su nastradale dve pune kutije jaja. Dragana je zadobila udarac u nogu i glavu, a Vendi je opet ostala bez naočara i bez šake kose, posle čega je ubrzo i konačno otišla sa pijace.
- Nije mi zbogo štete, pomogle su mi komšije da počistim, već zbog bezobrazluka. Dosta više! - ljuta je Dragana, koja će u januaru početi da radi kao policajac u Kamenici.
Ekipa „Novosti“ pozvala je pevačicu kako bi čula njenu stranu priče, ali Vendi je bila nedostupna.
Radnike na pijaci uopšte ne čudi što je došlo do tuče između Vendi i Dragane. To su i iščekivali, jer kažu: - Više joj ni u prekratkim majicama i suknjicama nije polazilo za rukom da bude u centru pažnje. Sasvim je uobičajeno da Vendi „časti“ prodavce pogrdnim imenima. Pijaca joj, kažu, dođe kao „izduvni ventil“.
Pevačica Vesna Vukelić Vendi napravila je u nedelju na pijaci na Banjici pravi šou-program. Prvo je prodavačicu Draganu Blagojević (22) gađala jajima, a onda se potukla sa njom. Pošto je u prvoj rundi izvukla deblji kraj i otišla, Vendi se ubrzo vratila u pratnji dvojice poznanika. Oni su se Dragani predstavili kao policajci, a potom se ponovo sukobili sa njom. Budući da je ponovo dobila „po nosu“, Vendi je pokupila stvari i otišla.
Kako saznajemo, do sukoba je došlo zbog Vendinih pogrdnih komenatara o Ceci Ražnatović, dok je prodavačica njen vatreni obožavalac. Već nekoliko dana, Vendi prolazi pijacom i dobacuje ružne komentare o Ceci, a i prodavce „časti“ pogrdnim imenima.
- Ovog puta odlučila sam da joj vratim za to što me svakodnevno naziva „majmunice“ - kaže Dragana. - Vendi je to čula, pa mi je u prolazu ponovo nešto dobacila. Sa jedne od tezgi ugrabila je jaja i počela da me gađa. Uspela sam da ih izbegnem. Onda sam joj prišla i „opalila“ joj dva šamara. Počele smo da se tučemo i jedna drugoj da čupamo kosu. Tada je napala još jednu ženu za susednom tezgom i udarila je po glavi. Otišla je tek kad sam joj polomila naočare.
Međutim, kontroverzna pevačica je posle samo desetak minuta došla sa novim „cvikerima“, drugom bundom i dvojicom poznanika. Predstavili su se kao policajci i ogradili prostor oko tezgi da niko ne može da im prođe. Usledila je još jedna runda u kojoj su nastradale dve pune kutije jaja. Dragana je zadobila udarac u nogu i glavu, a Vendi je opet ostala bez naočara i bez šake kose, posle čega je ubrzo i konačno otišla sa pijace.
- Nije mi zbogo štete, pomogle su mi komšije da počistim, već zbog bezobrazluka. Dosta više! - ljuta je Dragana, koja će u januaru početi da radi kao policajac u Kamenici.
Ekipa „Novosti“ pozvala je pevačicu kako bi čula njenu stranu priče, ali Vendi je bila nedostupna.
Radnike na pijaci uopšte ne čudi što je došlo do tuče između Vendi i Dragane. To su i iščekivali, jer kažu: - Više joj ni u prekratkim majicama i suknjicama nije polazilo za rukom da bude u centru pažnje. Sasvim je uobičajeno da Vendi „časti“ prodavce pogrdnim imenima. Pijaca joj, kažu, dođe kao „izduvni ventil“.
Izvor: [Only mods are allowed to see this link]
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
[Only mods are allowed to see this image]
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Hahaha malo kasnim... :-D Sutra u pola 9Marijo je napisao/la:
odlična serija upravo zavrsio sa gledanjem kada je sljedeca epizoda ??
Guest- Gost
Svim Hrvatima i Hrvaticama sretan dan potpisivanja pristupnog ugovora s EU! JEEEJ Jedan od bitnijih datuma u našoj povijesti!
Kontinent Helia
Nisam za EU, doduše nismo dovoljno ni informirani, kolko ja znam ima puno exra stvari i loših, al je loših više i eto.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Nisam za EU, doduše nismo dovoljno ni informirani, kolko ja znam ima puno exra stvari i loših, al je loših više i eto.
A to je...?! Ja sam kao budući student sretan zbog ovog i ambiciozan sam.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
A to je...?! Ja sam kao budući student sretan zbog ovog i ambiciozan sam.
+1 Također. :-D
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Ja sam uvek bio za evropsku uniju i podrzavao ulazak, ali trenutno ne vidim bolji zivot ulaskom u nju. Grcka je u najvecim dugovima, Italija propada u Spaniji je zabelezena najveca stopa ne zaposlenosti u njihovoj istoriji, evro se jedva spasao danas i pitanje je vremena kada ce propasti, Britanija zeli da izadje iz unije, a EU-om trenutno diriguju samo Merkel i Sarkozi i za sve se samo njih dvoje pitaju (logicno kao predstavnici najvecih sila).
Ranije je unija pomagala novim drzavama koje su postajale clanice, ali situacija je takva da one drzave koje su cinile "stub" unije traze pomoc od iste tako da ne vidim kako bi mogli pomoci zemljama koje jos nisu postale clanice.
Da je to ona unija od ranije to bi vec bila druga prica, a ovako ocekujem da ce se EU kroz par godina skroz raspasti jer ne vidim kako bi ona mogla opstati.
A i kad se postane clanica nece odjednom pasti ogroman novac, otvoriti se mnogo radnih mesta i ziveti kao sto se zivi u Austriji i Svedskoj. Potrebno je mnogo godina da bi se ove nase zemlje iscupale iz ovog jada u kojem se nalaze. Evo i Slovenija je nezadovoljna EU-om i kad bi njihov narod ponovo mogao da bira vecina bi izabrala ne.
Ranije je unija pomagala novim drzavama koje su postajale clanice, ali situacija je takva da one drzave koje su cinile "stub" unije traze pomoc od iste tako da ne vidim kako bi mogli pomoci zemljama koje jos nisu postale clanice.
Da je to ona unija od ranije to bi vec bila druga prica, a ovako ocekujem da ce se EU kroz par godina skroz raspasti jer ne vidim kako bi ona mogla opstati.
A i kad se postane clanica nece odjednom pasti ogroman novac, otvoriti se mnogo radnih mesta i ziveti kao sto se zivi u Austriji i Svedskoj. Potrebno je mnogo godina da bi se ove nase zemlje iscupale iz ovog jada u kojem se nalaze. Evo i Slovenija je nezadovoljna EU-om i kad bi njihov narod ponovo mogao da bira vecina bi izabrala ne.
Lunke- Broj postova : 9635
Da li je neko raspolozen da mi napise seminarski rad na temu ciroza jetre???
ahhahahahhahahahhahahaha
ahhahahahhahahahhahahaha
Lunke- Broj postova : 9635
ciroza jetre (moj deda je umro od nje )
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 27 / 40.