Chat
+22
Lunke
Vinky
The Đole
Misfit
malin-d1i1n1
Mara
HaYrOLa
asteroid
Nymeria
Leo
Marijo
pRp@
>>Been<<
Pauly D
Ighor
Velvet
Kerber
^.^ Swedish Hero
Kruno
MarijOoo
Cvjećko
Veronica
26 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 40.
Stranica 1 / 40. • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Chat
Evo malo da pričamo ovdje bez obzira na dolje veliki chat,nikako da se neko dolje uputi
kaj ima od vas,ja baš razmišljam da na forumu mijenjam ime iz Veronica u Drusilla
kaj ima od vas,ja baš razmišljam da na forumu mijenjam ime iz Veronica u Drusilla
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Re: Chat
Veronica je napisao/la:Evo malo da pričamo ovdje bez obzira na dolje veliki chat,nikako da se neko dolje uputi
Ma evo... Odoh nešta do faksa. A kako se može promjeniti nick??
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Janko_ je napisao/la:Veronica je napisao/la:Evo malo da pričamo ovdje bez obzira na dolje veliki chat,nikako da se neko dolje uputi
Ma evo... Odoh nešta do faksa. A kako se može promjeniti nick??
mi administratori vam ga mozemo promjeniti
Veronica- administrator
Na ovom forumu i članovi mogu da menjaju svoj nick, treba da odete u podešavanja profila i prosto promenite nick. ;-)
Gost- Gost
Tonnerre je napisao/la:Na ovom forumu i članovi mogu da menjaju svoj nick, treba da odete u podešavanja profila i prosto promenite nick. ;-)
još bolje
na onom starom samo administratori su mogli
Veronica- administrator
I ovde je isprva mogao samo administrator, pa sam posle isto omogućio i članovima. ;-)
Gost- Gost
Aha... Evo promjenio sam! . Baš je super!
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja evo gledam ''Farmu'', pa onda poslije ima dobar film ''Prirodne plavuše'' se zove, ja mislim... možda je nešta drugo umjesto prirodne, al' uglavnom su neke plavuše. Glavne uloge : Pamela Anderson, Deniz Ričardson.
nov@ tv
nov@ tv
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja ceo dan bio za kompom, oko pet otišao u lunapark, bio malo tamo i došao kući pre dva sata. :-)
Gost- Gost
Ja sam jučer bio na putu, te sam se čitav današnji dan odmarao i izležavao!
Sutra bih trebao donijeti jednu veoma važnu odluku, pa ću oko 1, pola 2, na spavanje, a sutra cio dan razmišljat, a imam i učiti, u utorak imam ispit
Sutra bih trebao donijeti jednu veoma važnu odluku, pa ću oko 1, pola 2, na spavanje, a sutra cio dan razmišljat, a imam i učiti, u utorak imam ispit
Zadnja promjena: x_Janko_x; 02.05.10 16:57; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja sam bio na zabavi danas do jutra,bilo je predobro.
A,neki moji frendovi su zaključili da Feminemke imaju najbolju pjesmu na ovogodišnjem eurosongu.
Ne razumiju zašto je Azerbajžadan visoko na kladionicama.
Neki obožavaju "Ovo je Balkan"
I takooo
A,neki moji frendovi su zaključili da Feminemke imaju najbolju pjesmu na ovogodišnjem eurosongu.
I takooo
DJ Kruno je napisao/la:Ja sam bio na zabavi danas do jutra,bilo je predobro.
I takooo
Uh, i ti si se odlično proveo! Bio ja sinoć do pola 2 ovdje, a vidim nema Krune.. Sad znam zašto
Danas trebam učit'!
Kontinent Helia
Obavijest:
x_Janko_x je napisao/la:DJ Kruno je napisao/la:Ja sam bio na zabavi danas do jutra,bilo je predobro.
I takooo
Uh, i ti si se odlično proveo! Bio ja sinoć do pola 2 ovdje, a vidim nema Krune.. Sad znam zašto
Danas trebam učit'!
A,sretno s učenjem.
I ja bih trebao učiti,ali mi se neda,vidjet ću.
Dan je relativno dug
DJ Kruno je napisao/la:x_Janko_x je napisao/la:DJ Kruno je napisao/la:Ja sam bio na zabavi danas do jutra,bilo je predobro.
I takooo
Danas trebam učit'!
A,sretno s učenjem.
I ja bih trebao učiti,ali mi se neda,vidjet ću.
Dan je relativno dug
Meni je ovo prvi tjedan da ne moram učiti. [Only mods are allowed to see this image]
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Ja fala Bogu danas neman ama baš ništa za učit.Jedino bi me moglo pitat eng. al to je mačji kašalj.Danas na neki dosadni pir.
Kerber- Broj postova : 474
Ja ne moran ništa ispravljat i da sutra mi donosi rezultate kontrolnih iz matiše i fizike.Valjda ću dobit 4.Alter zašto ne idete??
Kerber- Broj postova : 474
Pa juče je bio praznik rada, ali pošto je bila subota, a imamo pravo na jedan slobodan dan, ne idemo u ponedeljak. A pre dva dana (petak) smo radili po rasporedu od ponedeljka. ;-)
Gost- Gost
Imam naučiti još 50-ak stranica!
Kontinent Helia
Obavijest:
x_Janko_x je napisao/la:Imam naučiti još 50-ak stranica!
A, jadan ti. [Only mods are allowed to see this image]
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Stranica 1 / 40. • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 40.