Chat
+22
Lunke
Vinky
The Đole
Misfit
malin-d1i1n1
Mara
HaYrOLa
asteroid
Nymeria
Leo
Marijo
pRp@
>>Been<<
Pauly D
Ighor
Velvet
Kerber
^.^ Swedish Hero
Kruno
MarijOoo
Cvjećko
Veronica
26 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 3 / 40.
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Chat
x_Janko_x je napisao/la:Dobio sam 9 na ispitu!!! Toooo !!!
Sad ne moram učit' do početka juna !
Čestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! [Only mods are allowed to see this image]
Nisam ni sumnjao ! [Only mods are allowed to see this image]
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Bruno je napisao/la:Sutra latinski ispravvljam konjuktive Pojma nemam niti mi se da učit, još 13 sati do kraja latinskog onda ga više nema u sljedćeem razredu ) Uzdat ću se na ljude okolo mene koji to znaju haha
Sretno, ma znat ćeš. [Only mods are allowed to see this image]
Kontinent Helia
Bruno je napisao/la:Sutra latinski ispravvljam konjuktive Pojma nemam niti mi se da učit, još 13 sati do kraja latinskog onda ga više nema u sljedćeem razredu ) Uzdat ću se na ljude okolo mene koji to znaju haha
hahha... i ja sam danas radio test iz latinskog... samo je kod mene situacija drugačija... ja latinski rasturam... knjigu ne dirnem, a uradim sve za deset minuta i idem
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
AlterBoy je napisao/la:Ja imam samo engleski i nemački u školi, a od sledeće godine i italijanski. ;-)
Ja samo engleski!
mi ove godine završavamo sa muzičkim, likovnim i latinskim, a stiže nam psihologija, logika, sociologija, demokratija i ljudska prava i filozofija... brrrrrrrrrr....
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Bruno je napisao/la:Sutra latinski ispravvljam konjuktive
jooj... ja mrzim latinski... moram ispravit dva komada.... pisemo
uskoro test... znam kako ti je
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Sve sam ja to vaše prošao...
Iz Latinskog sam imao 4
A ostale mi je uvijek bilo il' 4 il' 5.
Jedino sam se sa Španjolskim mučio... Jedva 3 na kraju godine navučem, i ta 3 na lijepe oči. Zato sam jednom na raspustu sjeo, pa ga baš naštrebao, i sad ga poprilično znam..
Sretno svima koji će sutra nešta odgovarati !!!
Iz Latinskog sam imao 4
A ostale mi je uvijek bilo il' 4 il' 5.
Jedino sam se sa Španjolskim mučio... Jedva 3 na kraju godine navučem, i ta 3 na lijepe oči. Zato sam jednom na raspustu sjeo, pa ga baš naštrebao, i sad ga poprilično znam..
Sretno svima koji će sutra nešta odgovarati !!!
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Pa šta morate učiti latinski? Meni je to najlakši predmet, a profesorica genije. Svi imamo 5. hahahahaha
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Latinski najbolji predmet
Ljudi daj mi glasajteeeeeeeeeeeee na finaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ljudi daj mi glasajteeeeeeeeeeeee na finaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Guest- Gost
Kilikia je napisao/la:Hehe,šta ću sutra uživat,neman škole zobg Sv.Duje
Nisam ni ja čitav dan ništa imao, tek u 3 predavanje koje je trajalo sat vremena, svi profesori otišli na put, samo ih je 4-5 ostalo A od tih 4-5 samo jedan meni predaje!
Sutra sam od 8 na faxu Do 3
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
x_Janko_x je napisao/la:Kilikia je napisao/la:Hehe,šta ću sutra uživat,neman škole zobg Sv.Duje
Nisam ni ja čitav dan ništa imao, tek u 3 predavanje koje je trajalo sat vremena, svi profesori otišli na put, samo ih je 4-5 ostalo A od tih 4-5 samo jedan meni predaje!
Ja u školi od 8 do 14. [Only mods are allowed to see this image]
Kontinent Helia
Swedish Hero je napisao/la:x_Janko_x je napisao/la:Kilikia je napisao/la:Hehe,šta ću sutra uživat,neman škole zobg Sv.Duje
Haha, ja od 9 do 1. hahaha
Kontinent Helia
Ighor je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:x_Janko_x je napisao/la:Kilikia je napisao/la:Hehe,šta ću sutra uživat,neman škole zobg Sv.Duje
Haha, ja od 9 do 1. hahaha
Blago ti se. [Only mods are allowed to see this image]
Kontinent Helia
καρλω je napisao/la:Da se pohvalim dobio sam 5 iz testa iz verbe defetive
Čestitam ! [Only mods are allowed to see this image]
Kontinent Helia
HvalaSwedish Hero je napisao/la:καρλω je napisao/la:Da se pohvalim dobio sam 5 iz testa iz verbe defetive
Čestitam ! [Only mods are allowed to see this image]
Guest- Gost
Zna li možda ko je lis nimljena ona emisija Eurovision countdown kao i svake godine i kad će bit prikazana na HTV-u??
Kerber- Broj postova : 474
To nikad nisam vidio.Kilikia je napisao/la:Zna li možda ko je lis nimljena ona emisija Eurovision countdown kao i svake godine i kad će bit prikazana na HTV-u??
Ili je bilo prerano ili prekasno
Guest- Gost
Aha,evo naša san,18.,19.,20. maja u 13:35...
[Only mods are allowed to see this link]
Ništa od toga za mene ove godine. Ili sam u školi ili idem u školuKilikia je napisao/la:Aha,evo naša san,18.,19.,20. maja u 13:35...
Guest- Gost
καρλω je napisao/la:Ništa od toga za mene ove godine. Ili sam u školi ili idem u školuKilikia je napisao/la:Aha,evo naša san,18.,19.,20. maja u 13:35...
To je za dva tjedna,tad mi je škola ujutro,pa ću taman moć pogledat...Ja mislin će ti bit ta emisija inače i na eurovision.tv...
Ja ne mogu vjerovati! Upravo gledam CMC i sad na nekoj listi pjesama Feminnemke su prve, i voditeljica kaže: 'Cure još malo putuju u Finsku pa neće moći hodati bose kao i u spotu za pjesmu'... Kako ima neinformiranih ljudi... hahahahahaha
Kontinent Helia
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 3 / 40.