Državna matura 2011/2012
+18
Cvjećko
Bilby
>>Been<<
Luc
Bebi
SiXo
Mara
Lunke
Tinchey
Jasmin
Fonsi
Misfit
Kruno
sandy
Goxy
Nymeria
Leo
Pauly D
22 posters
Stranica 4 / 7.
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Državna matura 2011/2012
Tinchey je napisao/la:Prva dojava da je Latinovicz na eseju. PREDIVNO.
Jesssssss
Volim tooooo
Kruno je napisao/la:
Pa 8 djela imamo
8×5
Huh? Imamo 40 djela. Ček, o čem ti?
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Kojih 40 djela očemu sad vi?hahaha
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Kojih 40 djela očemu sad vi?hahaha
Ovih u katalogu za ishod (test u srijedu)
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Pa, nije prestrašno
Jedino sto mi se svidja u Hrvatskom sistemu je to sto su svi na budzetu u prvoj godini
Lunke- Broj postova : 9635
A sta ti se kod nas svidja?
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:A sta ti se kod nas svidja?
Pa sto nemamo tako komplikovane upise koje ni oni sami ne kapiraju I kod njih cini mi se srednja skola vuce dosta vise nego kod nas, tako da mi je i tu bolje ovo nase
Tinchey je napisao/la:Pauly D je napisao/la:Kojih 40 djela očemu sad vi?hahaha
Di mogu vidjet koja su to djela?hahahaha
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Lunke je napisao/la:ahhahahaahaha Bruno je obavesten koliko i ja
hahahhaa pretužnoo hahaha
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:
hahahhaa pretužnoo hahaha
Ma vazno da si ti lep sta ce ti fakultet. Evo kod nas se postaje predsednik republike sa zavrsenom srednjom skolom, tako da ima nade i za tebe
Tinchey je napisao/la:
Jooooj ne spominji!!! Meni je geografija zapravo bila prva, ali ne znam matematiku pa moram pisat B razinu i sve mi je zbog toga propalo.
Ja evo sad prvi put ponavljam.
meni je geografija bila prva sve do sat vremena prije zakljucavanja liste, kad sam vidio da sam upao na psihologiju... damn it, zasto nisam prije zakljucao?
a bas nikako ne znas matematiku, ili? ja sam isao na visu, i nisam se uopce pripremao (ni za sto na maturi), i na kraju prosao, i to stvarno dosta dobro (70% , ionako su za sve bile formule u dodatcima)
svima vam preporucam da se jako dobro pripremite za esej iz hrvatskog, to me zjbalo za 5 iz hrvatskog -.- obavezno procitajte sve moguce sazetke lektira sve ostalo je lagano
Luc- Broj postova : 1134
Kontinent Helia
Zemlja: Ujedinjeni Gvozd
Obavijest: Jačaz Kalčaz Hooooop Ordajum
rändajad je napisao/la:Mi BiH nemamo takvih komplikovanih problema.
Tako je Evo ja sad odradim maturske ispite i lijepo na prijemni. Pa bude kako bude.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:
Tako je Evo ja sad odradim maturske ispite i lijepo na prijemni. Pa bude kako bude.
Pa da, tako je i kod nas
Ko sta upisuje da cujem???
Luc je napisao/la:
meni je geografija bila prva sve do sat vremena prije zakljucavanja liste, kad sam vidio da sam upao na psihologiju... damn it, zasto nisam prije zakljucao?
a bas nikako ne znas matematiku, ili? ja sam isao na visu, i nisam se uopce pripremao (ni za sto na maturi), i na kraju prosao, i to stvarno dosta dobro (70% , ionako su za sve bile formule u dodatcima)
svima vam preporucam da se jako dobro pripremite za esej iz hrvatskog, to me zjbalo za 5 iz hrvatskog -.- obavezno procitajte sve moguce sazetke lektira sve ostalo je lagano
Ma nije da mi ne ide, nego sam disleksičan pa mješam brojeve, matematičke znakove, pa sam često dobivao jedinice iz fizike i matematike (jako frustrirajuće). Prvo sam krenuo na pripreme za više, al sam se prebacio jer ne želim riskirat za filozofski.
Hrvatski mi je još i najmanji problem, to mi jako dobro ide i pripremam se od jeseni.
Kontinent Helia
Luc u hrv u ovome što će bit u srijedu knjiž i gram koliko si tu posto imao sjećaš li se? Ono dobijemo 4 teksta i pitanja jel to sve il bude jo šta osim toga? Ja u svakomod tih tekstova imam po 2-3 greške. Ukupno negdje ih bude 10-ak
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ajme, sretno. Ja pojma nemam šta ću ja upisat', al' bar imam godinu još za razmislit'.>>Been<< je napisao/la:
Guest- Gost
@tinchey - a dobro, filozofski ne treba visu, samo psihologija i da, meni je geografija bila bas teska prosle godine na maturi, iako je pala petica... valjda si spreman
@Pauly D - ne sjecam se koliko sam bodova imao na tome, ali znam da nisam previse izgubio na tome, nego na eseju... ali OK je ako izgubis toliko, nije strasno 10-ak gresaka. Samo treba promisliti dvaput o svemu, jer cete vjerojatno imati neke odgovore koji ce izgledati kao preociti, a zapravo su tu samo da zavaraju. i naravno, bit ce oni tekstovi za koje se najmanje nadas da ce biti
@Pauly D - ne sjecam se koliko sam bodova imao na tome, ali znam da nisam previse izgubio na tome, nego na eseju... ali OK je ako izgubis toliko, nije strasno 10-ak gresaka. Samo treba promisliti dvaput o svemu, jer cete vjerojatno imati neke odgovore koji ce izgledati kao preociti, a zapravo su tu samo da zavaraju. i naravno, bit ce oni tekstovi za koje se najmanje nadas da ce biti
Luc- Broj postova : 1134
Kontinent Helia
Zemlja: Ujedinjeni Gvozd
Obavijest: Jačaz Kalčaz Hooooop Ordajum
Švedski? Poljski? Češki?Tinchey je napisao/la:
Ovako izgleda ta prijava, ovo su moji izbori...možda nešto dodam, ali redoslijed od 6. nije bitan. Nadam se da upadam na svoja prva dva izbora.
Ajme.
Guest- Gost
rändajad je napisao/la:Švedski? Poljski? Češki?
Ajme.
Kaj nije super?
Kontinent Helia
Divastično.Tinchey je napisao/la:
Kaj nije super?
A šta je sa Finskim, Estonskim, Mađarskim... Ugro-fince si zapostavio.
Guest- Gost
rändajad je napisao/la:Divastično.
A šta je sa Finskim, Estonskim, Mađarskim... Ugro-fince si zapostavio.
Finski ću uzet kao izborni na Skandinavistici. Estonski je ukinut prije par godina, a mađarski mi je neprofitabilan.
Kontinent Helia
Aplauz za Filozofski fakultet!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Stranica 4 / 7. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Stranica 4 / 7.