Flop 2012
+6
ESCbigFan
Leo
Zagreb16
frozen
Cvjećko
Tinchey
10 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 1 / 1.
Flop 2012
E sad koji će od favorita tj. onih favoriziranijih pjesama razočarati svojim plasmanom?
Po meni će to biti Danska, Njemačka, Rusija, Španjolska i Norveška.
Po meni će to biti Danska, Njemačka, Rusija, Španjolska i Norveška.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Re: Flop 2012
Ma Rusija... Mogu one i pjevat' kao Celiné Dion i kao Lordi, al' će pokupit' glasove jer su užasno simpatične, i baš kad komentarišem s nekim Eurosong (evo recimo Gamze npr.), i njoj je super Rusija, al' ne glazbeno i vokalno, nego onako... Jednostavno je super, lol. One ne mogu flopat'.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Madr Raša, svakako.
Mislim da će se Švedska malo razočarati, kad joj se desi nešto poput onog prošle godine sa Francuskom.
Mislim da će se Švedska malo razočarati, kad joj se desi nešto poput onog prošle godine sa Francuskom.
Guest- Gost
Cvjećko je napisao/la:Ma Rusija... Mogu one i pjevat' kao Celiné Dion i kao Lordi, al' će pokupit' glasove jer su užasno simpatične, i baš kad komentarišem s nekim Eurosong (evo recimo Gamze npr.), i njoj je super Rusija, al' ne glazbeno i vokalno, nego onako... Jednostavno je super, lol. One ne mogu flopat'.
I meni su simpatične, ali nikad ne bih glasao za njih.
Kontinent Helia
Melodija može prekriti moguće vokalne greške, a kod Francuske to nije mogao biti slučaj, ja ih teško mogu uporediti, kao pjesme.rändajad je napisao/la:Madr Raša, svakako.
Da, i to što kažeš, al' opet...Tinchey je napisao/la:
I meni su simpatične, ali nikad ne bih glasao za njih.
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja isto mislim da bi Švedska mogla razočarati, ali se najiskrenije ne usudim to reći. Počela mi se sviđat.
Kontinent Helia
Samo se nadam da Cipar neće biti loš. Nekako me je za nju najviše strah, kad je Alyosha predstavljala Ukrajinu, bila mi je favorit i mislio sam da ću glasati za nju, no kad je show počeo i nakon njenog nastupa... Zvučala je tako slabo. I nisam glasao za nju. Nadam se da se neće isto desiti sa Ciprom.
Kontinent Helia
Obavijest:
Cvjećko je napisao/la:Samo se nadam da Cipar neće biti loš. Nekako me je za nju najviše strah, kad je Alyosha predstavljala Ukrajinu, bila mi je favorit i mislio sam da ću glasati za nju, no kad je show počeo i nakon njenog nastupa... Zvučala je tako slabo. I nisam glasao za nju. Nadam se da se neće isto desiti sa Ciprom.
Meni je Alyosha zvučala puno bolje uživo nego prije ESC-a
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Meni je Alyosha zvučala puno bolje uživo nego prije ESC-a
Meni je Alyosha bila fenomenalna pre ESC-a a pogotovo posle nastupa gde je rasturila.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Uopće nije pustila glas dok je pjevala, ono je zvučalo jako dosadno i ja sam jedva čekao kraj pjesme, zaista me je razočarala. Prije Eurosonga je zvučala zaista super, no tamo su joj oni fazoni sa pjeskom pomogli da uđe u finale.Leo je napisao/la:
Meni je Alyosha bila fenomenalna pre ESC-a a pogotovo posle nastupa gde je rasturila.
Kontinent Helia
Obavijest:
Rusija,Srbija,Švedska.
I imam utisak da Ukrajna neće proći u finale.
I imam utisak da Ukrajna neće proći u finale.
Zadnja promjena: ESCbigFan; 13.05.12 17:47; ukupno mijenjano 1 put.
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
MIsliš na Miku prošle godine?Cvjećko je napisao/la:Uopće nije pustila glas dok je pjevala, ono je zvučalo jako dosadno i ja sam jedva čekao kraj pjesme, zaista me je razočarala. Prije Eurosonga je zvučala zaista super, no tamo su joj oni fazoni sa pjeskom pomogli da uđe u finale.
Guest- Gost
rändajad je napisao/la:MIsliš na Miku prošle godine?
Taman htedoh napisati ja mislim na Sweet people
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Ja se samo nadam da Svedska nece pobediti... Pesma je super i na 6-7 mestu mi je na listi al je tolko forsiraju da je smorila... ko Ribaka, ko Francuza prosle godine... bas smara...
Steffan- Broj postova : 1312
Eeeee da, oprostite. Na Miku sam mislio, Alyosha je super bila. Sorry. ;Prändajad je napisao/la:MIsliš na Miku prošle godine?
Kontinent Helia
Obavijest:
Iskreno se nadam da će Švedi da puknu, više popeli se na ***** sa Euforijom, u najmanju ruku kao da je vrhunac muzičke umetnosti a ne običan trash dance pesmuljak.
Za Norvešku sam nekako siguran da bi mogla da pukne, i nadam se da hoće. Ne podnosim takvu vrstu muzike.
Jezik pregrizo dabogda
Za Norvešku sam nekako siguran da bi mogla da pukne, i nadam se da hoće. Ne podnosim takvu vrstu muzike.
croato je napisao/la:RUSIJA I SRBIJA
Jezik pregrizo dabogda
SkubiŠa- Broj postova : 58
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Similar topics
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» 2014: Dark horse / Flop
» Ex . Jugoslavija 2012.
» So you think you can dance 2012
» London 2012(2)
» 2014: Dark horse / Flop
» Ex . Jugoslavija 2012.
» So you think you can dance 2012
» London 2012(2)
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 1 / 1.