Hayrolin Dvougao
+27
Casper
Bebi
Vinky
Ighor
Lucas
Goxy
Velvet
Kruno
Nymeria
frozen
sandy
strajker
Jasmin
Tinchey
Veronica
Leo
^.^ Swedish Hero
Misfit
Duje
asteroid
>>Been<<
Cvjećko
Lunke
Mara
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
31 posters
Stranica 4 / 40.
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Hayrolin Dvougao
Super je intervju... Vladan je cooler u pravom smislu... Kako genijalno spušta ove poludjele spammere Ali komentiranje Festivala de Cancao je genijalno... Šteta što ne čuvam msn history Uglavnom, maštovit čovjek
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Vladan je ostao Vladan, ja sam prezadovoljan, vise nisam ni ocekivao, uvek je bio kratak i misteriozan hhahhaaha Koliko god da sam se trudio, ovo je maksimum sto je moglo da se izvuce, ali sasvim dovoljno , sasvim, taman ostaje malo i na vama da razmislite i skapirate sami Jedino, ono za sad vec cuveni `Jankov put u Japan` me je totalno zbunilo, jer se i dalje niej otkrilo da li je Janko isao u Japan ili nije, i zasto je lagao da jeste, a zasto su ga napadali da nije i ko , ako jeste.. al to ce nam nadam se Janko otkriti jednog dana , ako pristane da dodje u emisiju
SLEDECE NEDELJE OPET BEZIMO SA FORUMA I VRACAMO SE NA ZIVOTNE PRICE, GOST SUPER, VEC RADIMO NA INTERVJUU!!! PLUS EKSKLUZIVNO OTKRICE ZA MNOGE stay tuned!
Hayrola
SLEDECE NEDELJE OPET BEZIMO SA FORUMA I VRACAMO SE NA ZIVOTNE PRICE, GOST SUPER, VEC RADIMO NA INTERVJUU!!! PLUS EKSKLUZIVNO OTKRICE ZA MNOGE stay tuned!
Hayrola
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Sto se tice toga da li je Janko bio u Japanu ili ne mislim da je sasvim nebitna stvar. I ja sam cula price oko toga i u vezi toga kako se znalo da nije tamo ali to je zaista njegova stvar. Nikom nije naudio time, niti nekog ostetio pa da se sad dize tolika frka oko toga. I sam je priznao da nije bas najposteniji i najiskreniji
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Marija je napisao/la:Sto se tice toga da li je Janko bio u Japanu ili ne mislim da je sasvim nebitna stvar. I ja sam cula price oko toga i u vezi toga kako se znalo da nije tamo ali to je zaista njegova stvar. Nikom nije naudio time, niti nekog ostetio pa da se sad dize tolika frka oko toga. I sam je priznao da nije bas najposteniji i najiskreniji
ja sam dosao do nekih pozadninskih informacija, to da l` je bio ili nije, nije toliko bitno, koliko pozadina te price koja je samo pratila tu sa Japanom. Nadam se da ce Janko otvoriti dusu, ako uopste dodje
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lijepo, Vlatko, lijepo.
P.S. Ostalo ne komentarišem, bar ne još uvijek.
P.S. Ostalo ne komentarišem, bar ne još uvijek.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Marija je napisao/la:Sto se tice toga da li je Janko bio u Japanu ili ne mislim da je sasvim nebitna stvar. I ja sam cula price oko toga i u vezi toga kako se znalo da nije tamo ali to je zaista njegova stvar. Nikom nije naudio time, niti nekog ostetio pa da se sad dize tolika frka oko toga. I sam je priznao da nije bas najposteniji i najiskreniji
ja sam dosao do nekih pozadninskih informacija, to da l` je bio ili nije, nije toliko bitno, koliko pozadina te price koja je samo pratila tu sa Japanom. Nadam se da ce Janko otvoriti dusu, ako uopste dodje
Koja pozadina, ljubavi moja, reci mi tu pozadinu.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
H8er je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Marija je napisao/la:Sto se tice toga da li je Janko bio u Japanu ili ne mislim da je sasvim nebitna stvar. I ja sam cula price oko toga i u vezi toga kako se znalo da nije tamo ali to je zaista njegova stvar. Nikom nije naudio time, niti nekog ostetio pa da se sad dize tolika frka oko toga. I sam je priznao da nije bas najposteniji i najiskreniji
Koja pozadina, ljubavi moja, reci mi tu pozadinu.
pa nadam se da ces nam ti otkriti :p
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
odlično
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
FREE VOYAGER
FREE VOYAGER
FREE VOYAGER
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ou?
EDIT: shvatio sam
EDIT: shvatio sam
Kontinent Helia
VANREDNO IZDANJE
`HAYROLIN DVOUGAO`
~OUTOVANJE LIVE~
+premijera predstavnika BBR Novi Beograd
VECERAS u 20 : 00 h
`HAYROLIN DVOUGAO`
~OUTOVANJE LIVE~
+premijera predstavnika BBR Novi Beograd
VECERAS u 20 : 00 h
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
wow to ozbiljno ili?
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:wow to ozbiljno ili?
gledaj pa ces videti
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
VECERASNJI INTERVJU JE NAPRAVLJEN PRE 7 DANA I IDE VANREDNO ZBOG SPECIFISNOSTI SITUACIJE U KOJOJ SE NASAO GOST!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
EPIZODA 4
``DA, JA SAM GAY``
by Croato
Dobro vece dragi gledaoci, evo veceras u jednom vanrednom terminu i vanrednim okolnostima se srecemo vi i ja. I moj gost. Moj gost veceras ce biti trenutno najaktuelniji Helijac, momak zbog koga se digla cela Helia na noge danas. Ali mi veceras necemo pricati o tome sto se danas i juce desavalo, vec o necemu mnogo intimnijem. Veceras za sve vas, out-ovanje live, on je homoseksualac i spreman je da sa vama to podeli, on je predivan i predobar momak, pozdravite Croata!
- HVALA NA POZIVU. ALI TEMA BAŠ OVA KOJA JE O ČOVJEČE.. BAŠ U TRENUTKU KADA SAM SVIMA ANTIPATIČAN NA OVOME FORUMU HAHA... AL AJDE :p
Croato, evo na samom pocetku cu reci da sam tebe upoznao onog trenutka kada si mi se outovao. To na forumu i nije toliko tesko, ali u stvarnom zivotu mnogima jeste. Mozes li da mi za pocetak kazes koliko ljudi u stvarnom zivotu znaju da si gay?
- KHM KOLIKO ZNA? PA IMA IH ALI NE PREVIŠE..SAMO ONI KOJI TREBAJU ZNATI.. I EVO SADA CIJELI FORUM. LOL. MISLIM DA NIJE BAŠ OVO PAMETNA IDEJA HAHA... HTIO BIH NAPOMENUTI DA SVI KOJI ZNAJU ZA MENE SU ZAISTA U REDU S TIME I IMAM NJIHOVU PODRŠKU ŠTO MI JE VRLO VAŽNO.. POGOTOVO U DANAŠNJIM VREMENIMA.
Kada si kod sebe otkrio da si gay i secas li se dana kada si sebi priznao da si to sto jesi?
- ISKRENO, NISAM NIKADA MISLIO DA SAM GAY... DOK NISAM DOBIO PRVI PUT INTERNET. SAM OD SEBE SAM KRENUO NA GAY STRANICE. I DOŠLO DO MOZGA DA SAM MOŽDA "DRUGAČIJI"... TADA SAM SI MALO RAZMIŠLJAO I SHVATIO DA SAM TO ŠTO JESAM.. RAZMISLIO SAM O NEKIM SITUACIJAMA IZ PROŠLOSTI...
Reci mi da li se secas svog prvog gay iskustva sa momkom i kako si se osecao nakon toga? Ja se secam da sam plakao celu noc jer sam tada i zvanicno za sebe `postao` gay...
- HEHE NARAVNO DA SE SJEĆAM.TOTALNO SAM SE GLUPO OSJEĆAO NE ZNAM. NIJE BILO NEKO SAVRŠENSTVO KAKO JE U FILMOVIMA HAHAHA.. ONAK.. NIŠ SPEŠL HEHE.. ALI MI JE GORE BILO - KAO I TEBI - O FUCK I AM GAY ... WHAT NOW?????
Da li si rekao roditeljima da si gay ?
- MOJI RODITELJI ZNAJU. SAZNALI SU KADA SAM IMAO 17 GODINA. PA NISU BAŠ BILI ODUŠEVLJENI. KAKO TO REĆI? POTRUDIO SAM IM SVE OBJASNITI ALI NARAVNO ONI ŽIVE U DRUGIM VREMENIMA I NJIMA JE TO ONAKO... A ZNATE KAKO TO VEĆ IDE.. UGLAVNOM O TOME BAŠ I NE PRIČAMO VIŠE.
A da li si im ti rekao ili su to saznali na drugi nacin? Jesu li nekada upoznali nekog tvog momka?
-JA SAM IM REKAO. DOTAD SU ME DRŽALI POD STAKLENIM ZVONOM. ALI ETO, TAJ PUT SAM REKAO ... ZAPOSJELI STOLICU NA SREDINU BORAVKA I IZVOLI REĆI ŠTO SE DOGAĐA.. LOL.. UGLAVNOM BILA JE TO DUGA I ISCRPLJUJUĆA NOĆ... A ZAŠTO? JER VOLIM DRUGI SPOL.. DRUGA LJUBAV A SVE OSTAJE ISTO.. ALI ETO ONI TO TAK NE GLEDAJU... INAČE DA UPOZNALI SU MI BIVŠEG DEČKA NA DRŽAVNOM NATJECANJU U CIBONI... MISLILI SU DA JE KOLEGA S FAKSA.. ZAKAMUFLIRAO SAM GA S FRENDICOM S FAKSA BIO SAM PONOSAN...
Reci mi tri prednosti koje smatras da imas kao gay osoba u odnosu na strejt osobe?
- TO ONO VEĆ STEREOTIPI, ALI RECIMO JA ĆU KRENUTI OD SEBE: IMAM ŽICU ZA SPRIJATELJITI SE S CURAMA, BOLJI UKUS ZA MODU I GLAZBU, VIŠE VOLIM UMJETNOST ITD..
To su stereotipi, hahaha. Ja cu dodati da su mnogo bolji u krevetu, hahahaha! Slazes li se sa mnom?
-DEFINITIVNO!!! JER ZNAJU ŠTO VOLIMo! PO SEBI HAHA
Za gay osobe vazi misljenje da su promiskuitetne, kakav si ti po tom pitanju?
- E PA ETO TO JE MOJ GENERALNI PROBLEM OČITO U ŽIVOTU. JA UOPĆE NISAM PROMISKUITETAN. PO PITANJU VEZE SAM VELIKA KONZERVA. RAK SAM I VRLO SAM EMOTIVAN (ŠTO STE VIDJELI DA U AFEKTU REAGIRAM NA NEPRAVDU NA FORUMU ILI AKO JE NEKA PJESMA LOŠE KVALIFICIRANA - PA MI KASNIJE BUDE ŽAO PA SE POVUČEM KAO PRAVI RAK)... I PRIVRŽEN I VIŠE SAM "OBITELJSKI" TIP PA VOLIM IMATI DEČKA SAMO ZA SEBE.. DA SVAŠTA RADIMO ZAJEDNO, UŽIVAMO... NIJE MI RADI DEČKA NIŠTA TEŠKO TIPA ČEKAT GA, POMOĆI MU ITD... VEZA MI JE U RANGU BRAKA I ZAISTAM I JE TO VAŽNO I PUNO SE DAJEM U TO.. NAŽALOST, PO SVOIMA PRIJATELJIMA, POZNANICIMA I VLASTITOM ISKUSTVU U RAZGOVORU S DRUGIM LJUDIMA - DA NAŽALOST VEĆINA GAYEVA JE PROMISKUITETNA.. DA SE RAZUMIJEMO JA VOLIM SEKS, ALI IZ LJUBAVI A NE ONO TIPA ONE NIGHT I TO.
Da li ti se desio nekada seks za jedno vece i ako mozes opisi nam kako je to bilo?
-HEHE NIJE... NOT MY TYPE OF LIFE SORRY... NE VOLIM TO..NE OSJEĆAM SE UGODNO.. NE MOGU IMATI SEKS S NEKIM PREMA KOME NE OSJEĆAM EMOCIJE ITD.
Poznato je da u gay seksu kod muskaraca postoje `uloge`? Koja si ti uloga?
- HAHAHA, OK .. RECIMO TO OVAKO - TOP :p
Da pojasnim gledaocima koji ne znaju, TOP je aktivan, `musko` u seksu , koji Ga ne prima, hahahaha. A jesi li nekad probao biti pasivan, ili ti bottom?
- HIHI BIJAH... FULL STOP!
Da li si nekada spavao sa devojkom?
- NISAM SPAVAO ALI SAM IMAO NEKE AKCIJE S NJOM I MORAM PRIZNATI DA MI SE NE SVIĐA NIMALO A ŠTO ĆU .. HAHA
E ni meni se nista ne svidja, slazem se hahaha. A sta ti je najbolje u seksu sa muskarcem?
- SVE ŠTO I HETERO LJUDIMA... VOLIM SE JAKO MAZITI, GRLITI, LJUBITI ITD SVE ŠTO IDE S TIME
Ide ON, hahaha Mr. Dick. Volis li njega?
- NARAVNO DA VOLIM.. NEĆEMO SE PRAVITI GLUPI...
Izlazis li po gay klubovima i kako pronalazis momke?
- NE VOLIM TI BAŠ GAY KLUBOVE.. PRVENSTVENO JER TAMO ZAISTA SVAČEGA IMA I VIŠE SE OSJEĆAM DA TAMO NE PRIPADAM NEGO ŠTO PRIPADAM... DEČKE S KOJIMA SAM BIO U VEZI SAM NAŠAO SLUČAJNO.. RECIMO S JEDNIM S KOJIM SAM BIO 3 GODINE SAM NAŠAO PREKO BLOGA KOJI JE TADA ČITAO... PA RECIMO PREKO FRENDA... PA VANI I TAKO... NARAVNO TU JE I NEIZOSTAVAN INTERNET -.- (MRZIM TAKO)
Slazem se aposlutno sa tobom. Mnogo je tesko naci momka, pa tako da ni internet ne treba iskljuciti. A da li si nekada imao problema zbog toga sto si gay?
- ZASAD HVALA BOGU NISAM IMAO... NADAM SE DA ĆE TAKO I OSTATI... ZATO SE I SADA ČUDIM ŠTO VAM OVO PRIČAM JER NETKO OVO MOŽE ISKORISTITI PROTIV MENE -.- ALI ETO HAYROLA SVE ZA TEBE
Da li si nekada pozeleo da zbog toga sto si gay zivis negde drugde?
- PA DA.. NAŠA SREDINA JE DOSTA KONZERVATIVNA TJ.BALKAN.. JA SAM ZAISTA DOSAD IMAO SREĆE ŠTO ONIMA KOJIMA SAM REKAO SU SUPER S TIME (KOLEGE S FAKSA, PRIJATELJI...)... OSIM RODITELJI..ALI DOBRO TO JE DRUGA PRIČA... ALI OPET NEMAM ASPIRACIJE IĆI VAN IZ HRVATSKE PA SE NADAM DA ĆE SE NEŠTO PROMIJENITI PO TOME PITANJU...
Sta bi porucio mladjim forumasima koji ovo sada gledaju i koji mozda jednog dana prepoznaju u sebi homoseksualne sklonosti? Da li se trebaju outovati i kome i kako da se nose sa time sto su homoseksualci, znamo svi da je u pocetku veoma traumaticno ?
- HM, ŠTO IM PREPORUČITI. SADA SE OSJEĆAM STARO HAHA... PA RECIMO TO OVAKO - JA JOŠ NISAM SE 100% POMIRIO S TIME ŠTO SAM GAY. ZAŠTO? NE BIH VOLIO ONO OSTATI SAM.. ZAPRAVO TO MI JE I FOBIJA... A IZ ISKUSTVA ZNAM DA GAYEVI NE MOGU DUGO BITI S NEKIME .. DOSTA SU I LAŽLJIVI PA JE SVE TO TEŠKO.. ZATO DRAGI MOJI FORUMAŠI ČESTO ŠALJEM BALADE NA OVO NATJECANJE JER IH PUNO VIŠE EMOTIVNO DOŽIVIM I KATKAD SE OSJEĆAM DA NEKE STVARI I SAM PROLAZIM KOJE SE OPISUJU U PJESMAMA... S DRUGE STRANE, AKO ZAISTA NETKO MISLI DA JE GAY NEMOJTE IGNORIRATI TO..JA SAM TO 2 GODINE RADIO I NIJE SKORO DOBRO ZAVRŠILO. DA ZNAM TEŠKO JE TO I VRLO TRAUMATIČNO.. ZA MENE JE BILO UŽASNO JER SE SVE DOGAĐALO U VRIJEME KADA NITKO NIJE ZNAO ZA MENE, NISAM IMAO KOME IŠTA REĆI.. RAZGOVARATI... A TO JE NAJVAŽNIJE... OSJEĆAO SAM SE JADNO I GLUPO... U TOME VREMENU IMAO SAM I TEŠKIH ŽIVOTNIH NEDAĆA. UPOZNAŠ GLUPE, POVRŠNE DEČKE TOTALNO ONO ŠTO NE TRAŽIŠ.. TEŠKO SAM SE SA SVIME NOSIO.... I ONDA SE KASNIJE MALO POMALO OTVORILO.... SKUPLJAŠ ISKUSTVO... HTIO BIH REĆI - BUDI ŠTO JESI JER JE TO NAJVAŽNIJE... OKUPI SEBI BITNE LJUDE OKO SEBE I POTRUDI SE DA TI ŽIVOT BUDE DOBAR... KAKVOG TI ŽELIŠ... NE KAŽU BEZVEZE DA SI SAM KOVAČ SVOJE SREĆE...
Ma sta stariji, ja se na ovom forumu osecam kao da mi je krstenica pisana na glagoljici, hahahaha! Nego da li bi ti ovim mladim momcima koji su gay, a ovo gledaju, i pored toga sto zivimo na Balkanu, i pored toga sto su ovde gay ljudi izuzetno promiskuitetni, ipak porucio da veruju u gay ljubav?
- A GLEDAJ JA ZNAM PO SEBI - ISPROBAO SAM DIVNU LJUBAV KOJA JE TRAJALA 3 GODINE. ŽIVJELI SMO KAO U BRAKU I MENI JE TO NAJLJEPŠI PERIOD ŽIVOTA. FAKULTET, SAVRŠENSTVO U SPORTU I LJUBAV. IŠLO MI JE SVE OD RUKE. AKO I NIJE IŠLO ON JE BIO TU. JA SAM DEFINITIVNO ZA LJUBAV. UVIJEK SE TREBA TRUDIT. NARAVNO KOD GAYEVA JE TO IZRAZITO TEŠKO NAĆI!!! ALI SE TREBA POTRUDITI!!!! ... JER LJUBAV JE NEŠTO NAJLJEPŠE ŠTO POSTOJI! TJERA TE DA HIMALAJU POMAKNEŠ AKO TREBA! ETO DOSTA PATETIKE... HEHEHEHEE... POPLJUAVT ĆE ME FORUMAŠI HAHA
Da li si srecan iako si gay?
- PA PUNO PUTA SAM REKAO DA MRZIM ŠTO SAM GAY...ALI TO JE BILO ČSTO NAKON RAZOČARENJA.. NE MOGU REĆI DA SAM SRETAN ŠTO SAM GAY JER JE DRUŠTVO TAKVO KAKVO JE I NE MOGU U POTPUNOSTI ŽIVJETI SVOJ ŽIVOT KAKVIM BIH JA VOLIO.... ALI IMAO SAM MALO SREĆE U ŽIVOTU... A I SAM SAM SE POTRUDIO POSLOŽITI NEKE STVARI KAKO BIH BIO SRETNIJI... NE MOGU VAM U POTPUNOSTI ODGOVORITI NA OVO PITANJE... SADA SAM SRETAN JER SU STVARI POSLOŽENE NAJBOLJE KAKO SU MOGLE BIT U OVOME TRENUTKU... ALI DA BIH MOŽDA BIO SRETNIJI S DJEVOJKOM I BRAKOM I DJECOM MOŽDA BIH.. A OPET MOŽDA I NE BIH... ZNAM DA SAM SRETAN ŠTO SAM ZDRAV, ŠTO NE ŽIVIM U AFGANISTANU ILI TAKVOJ NEKOJ DRŽAVI HAHA, I ŠTO IMAM ONO ŠTO MI TREBA... I ŠTO SE MOGU OSLONITI NA SVOJU OBITELJ I PRIJATELJE... A KAKO ĆE TO DALJE ZAVRŠITI VIDJET ĆEMO...
Ja mogu samo da zakljucim da su srecni oni koji tebe imaju za prijatelja, jer si jedna preprepredobra i prepreprekvalitetna osoba, hvala ti sto si bio moj gost, znam da ti nije bilo lako sto smo pricali o svemu ovome, zato jos jednom ti hvala do neba.
Postovani gledaoci, bio je to Croato u Hayrolinom dvouglu, u vanrednom terminu!
A sada ono sto ste svi cekali, premijerno izvodjenje pesme BBR Novi Beorgad za HSC 49. Devojka neponovljivog glasa i pesma koja ce vas odvesti u drugu dimenziju, nije skormno reci pobednica HSC 49, pozdravite Zaru
3APA - Im'nin alu
HSC49
HSC49
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Duje je napisao/la:
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:Duje je napisao/la:
hihi
Kontinent Helia
hvala ne mogu vjerovati da sam mu priznao sve to malo mi bed sadarandajad je napisao/la:
Kontinent Helia
Obavijest:
thxVladan je napisao/la:Odlično! :-) Lepo je što si i tu činjenicu podelio sa nama! :-)
Kontinent Helia
Obavijest:
Svaka čast na hrabrosti croato!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
'Ajmo sad, čekamo i ostala priznanja, vidim da sam se prilično zajebao oko postotka gejeva na forumu. :-) Hehehe! :-D
Gost- Gost
Stranica 4 / 40. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Stranica 4 / 40.