Hayrolin Dvougao
+27
Casper
Bebi
Vinky
Ighor
Lucas
Goxy
Velvet
Kruno
Nymeria
frozen
sandy
strajker
Jasmin
Tinchey
Veronica
Leo
^.^ Swedish Hero
Misfit
Duje
asteroid
>>Been<<
Cvjećko
Lunke
Mara
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
31 posters
Stranica 2 / 40.
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Hayrolin Dvougao
E da i ja kazem konacno nesto za Mariju
Ne mogu da opisem zadovoljstvo koje imam sad kada je cela ova prica zavrsena Nisam `poznavao` Mariju uopste, sad mogu da kazem da je do sada od svega sto sam radio na ovom forumu ubedljivo najpostenija i najbolja za saradnju. Nekoliko dana sam je mucio sa pitanjima, potpitanjima, dopunskim pitanjima, najavama odjavama, a ona je na sve odgovarala bez i malo problema. BLAGO OVOG FORUMA! Pravo blago
I iskreno se nadam da je mnogima koji su se pronasli u njenoj prici pomogla, ili bar malo olaksala, kada su culi da ima jos nekih koji prolaze krzo iste ili slicne stvari...
Sledece nedelje malo spustamo loptu, tema ce biti forum, a onda ponovo jedna zivotna potresna prica koja ce ponovo pomoci mnogima...
Do `gledanja`
Vas Hayrola
Ne mogu da opisem zadovoljstvo koje imam sad kada je cela ova prica zavrsena Nisam `poznavao` Mariju uopste, sad mogu da kazem da je do sada od svega sto sam radio na ovom forumu ubedljivo najpostenija i najbolja za saradnju. Nekoliko dana sam je mucio sa pitanjima, potpitanjima, dopunskim pitanjima, najavama odjavama, a ona je na sve odgovarala bez i malo problema. BLAGO OVOG FORUMA! Pravo blago
I iskreno se nadam da je mnogima koji su se pronasli u njenoj prici pomogla, ili bar malo olaksala, kada su culi da ima jos nekih koji prolaze krzo iste ili slicne stvari...
Sledece nedelje malo spustamo loptu, tema ce biti forum, a onda ponovo jedna zivotna potresna prica koja ce ponovo pomoci mnogima...
Do `gledanja`
Vas Hayrola
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
e da nisam ni ja prokomentirala jel
ja ne mogu reci znam kako ti je...ali poznajem takve ljude...meni je uvijek bilo žao,pokušavala bi ja tu nešto napraviti,animirati ih kao...koliko god se ja činila hladna itd to je više što ja ne mogu biti kao neki tu cici mici ajme super blblabla, ja znam suosjećati s ljudima i volim pomoći...ali teško je pomoći kada netko ima takav problem ajmo ga tako nazvati...ali svaka čast Marija na ovom priznanju!Mislim da to nije nikako lako...mozda je tu problem najviše samopouzdanje...ali treba voljeti prvenstveno sebe...a te neke dvije tri kučke koje gledaju/komentiraju su zapravno nezadovoljne kučke kojima fali u zivotu neke paznje i uvijek moraju kao biti iznad nekoga...nešto prokomentirati...i takve poznajem,a nema ništa bolje nego nekako poniziti te glupače/glupane..i kažem volite sebe i ne bojte se ničega jači ste vi od svega toga...i nikada nemojte dati da vas netko ponizava...ignorirajte,to ih boli
ja ne mogu reci znam kako ti je...ali poznajem takve ljude...meni je uvijek bilo žao,pokušavala bi ja tu nešto napraviti,animirati ih kao...koliko god se ja činila hladna itd to je više što ja ne mogu biti kao neki tu cici mici ajme super blblabla, ja znam suosjećati s ljudima i volim pomoći...ali teško je pomoći kada netko ima takav problem ajmo ga tako nazvati...ali svaka čast Marija na ovom priznanju!Mislim da to nije nikako lako...mozda je tu problem najviše samopouzdanje...ali treba voljeti prvenstveno sebe...a te neke dvije tri kučke koje gledaju/komentiraju su zapravno nezadovoljne kučke kojima fali u zivotu neke paznje i uvijek moraju kao biti iznad nekoga...nešto prokomentirati...i takve poznajem,a nema ništa bolje nego nekako poniziti te glupače/glupane..i kažem volite sebe i ne bojte se ničega jači ste vi od svega toga...i nikada nemojte dati da vas netko ponizava...ignorirajte,to ih boli
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Predivno s puno emocija! Svaka čast Marija!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Hvala Hayrola i svima ostalima Veronica carica si, stvarno! u pravu skroz : )))
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
I htio sam jos reci da u ovakvim trenucima stvarno zavolim ovaj forum, i Verka odlican komm...
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:I htio sam jos reci da u ovakvim trenucima stvarno zavolim ovaj forum, i Verka odlican komm...
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
SREDA 23. MART 2011
HAYROLIN DVOUGA
`SVI ME MRZE, A JA SVE VOLIM`
LICEMERJE ILI NE
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Misfit ?
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
HAYROLIN DVOUGAO
`FORUMSKE IGRARIJE`
by VLADAN
Zasto Vladana na forumu svi mrze?
Da li je resena misterija zvana HSC13?
Operacija `Japan` - konacno razresenje?
GAY ili STR8?
Kojeg admina Vladan vise voli?
Koga Vladan uhodi?
Statistika : Koliko nas je zapravo GAY na forumu?
i jos mnogo toga...
SREDA 23.MART 2011.
`FORUMSKE IGRARIJE`
by VLADAN
Da li je resena misterija zvana HSC13?
Operacija `Japan` - konacno razresenje?
GAY ili STR8?
Kojeg admina Vladan vise voli?
Koga Vladan uhodi?
Statistika : Koliko nas je zapravo GAY na forumu?
i jos mnogo toga...
SREDA 23.MART 2011.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Aaa, Vladan, zanimljiv dečko rekao bih.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Vladana mrze? šta se desilo?
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
Daj više da riješimo taj smor s tim ko je gay, a ko nije... Ovo postaje iscrpljujuće
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Daj više da riješimo taj smor s tim ko je gay, a ko nije... Ovo postaje iscrpljujuće
ovoga puta resavamo samo statisticki, Vladan otrkiva koliko forumasa je procentualno gay hahahahaha
A sledece nedelje ekskluziva, outovanje live
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
onda jel postala born this way nova gay himna?
zbog onog no medr gej strejt or baj itd
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:onda jel postala born this way nova gay himna?
ne,ne... zna se ko je pre nekoliko sedmica izabran za GAY ikonu svih vremena
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:onda jel postala born this way nova gay himna?
Dana?
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:onda jel postala born this way nova gay himna?
Dana?
ja mislim britney
Veronica- administrator
sandy je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:onda jel postala born this way nova gay himna?
Dana?
Dana je jedan od najvecis boraca, odavno je jos dobila i priznanje od Amnesty International-a, a za GAY ikonu je izabrana Britni
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:sandy je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:onda jel postala born this way nova gay himna?
Dana?
Dana je jedan od najvecis boraca, odavno je jos dobila i priznanje od Amnesty International-a, a za GAY ikonu je izabrana Britni
ah da Britni, od mene je u svim svojim natjecanjima na hsc-u dobila samo 1 bod, hahah
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:sandy je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:onda jel postala born this way nova gay himna?
Dana?
ah da Britni, od mene je u svim svojim natjecanjima na hsc-u dobila samo 1 bod, hahah
pa kad si homofob hahahahaah
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ej hayrola super ti je ovo.. ja se sada uključio... izvrsna Marija!!!!!!!!!!! svaka čast <3
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Stranica 2 / 40. • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Stranica 2 / 40.