Chat
+27
Steffan
Nymeria
Fonsi
The Đole
Jasmin
ataše
Tinchey
frozen
Goxy
Veronica
HaYrOLa
Marijo
Leo
Lunke
Pauly D
sandy
Ighor
Misfit
strajker
asteroid
Mara
Duje
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Monika
^.^ Swedish Hero
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 24 / 40.
Stranica 24 / 40. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Chat
Waka_Waka je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Hejtate Waku Shame on you !
Ja ga od sad zovem Haba (Homoseksualni adolescent bujnog abdomena) hahaahah
Moderator edit: Dovoljan je bio i jedan.
Ne, nije, ovo je zaista bolestan komenata - ''Ja ga od sad zovem Haba (Homoseksualni adolescent bujnog abdomena)''!
Da sam htio da stavim jedan sam bih ga stavio!
izvini Janko, ali da ti kazem nesto, moras da shvatis : HOMOSEKSUALNOST NIJE BOLEST! Je l` ti to jasno? Tako da nema niceg bolesnog u ovom komentaru! je l` jasno? Veoma si bezobrazan. I molim te , zacepi usta vise i prestani da me blatis gde god stignes po msn-ima i FB-u , tj. gde god obitavas i rnjas sa svojim satelitima, je l` ti jasno, Bog zna sta sve znam o tebi i nemoj da me iskusavas dokle je moj stepen tolerancije!
Nisam rekao da je homoseksualnost bolest nego da je tvoj komentar bolestan! Sramotno je nešto ovako napisati za nekog!
A gdje ja to tebe blatim, tj. ko ti je to rekao? Prvo što ne pričam ni sa kim s foruma na MSNu, što mogu svi redom odavdje da ti potvrde, a na FB provedem sat vremena u 3 dana; so I mean please
Sramota ? Sta je sramota? Mene nije sramota sto sam gay! Meni je nije sramota da neko krije da je gay, njegova stvar! Al da je neko gay i pljuje druge sto su gay i proziva ih i navodno ih se `gadi` i naziva bolesnim, to je SRAMOTA!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Hejtate Waku Shame on you !
Ne, nije, ovo je zaista bolestan komenata - ''Ja ga od sad zovem Haba (Homoseksualni adolescent bujnog abdomena)''!
izvini Janko, ali da ti kazem nesto, moras da shvatis : HOMOSEKSUALNOST NIJE BOLEST! Je l` ti to jasno? Tako da nema niceg bolesnog u ovom komentaru! je l` jasno? Veoma si bezobrazan. I molim te , zacepi usta vise i prestani da me blatis gde god stignes po msn-ima i FB-u , tj. gde god obitavas i rnjas sa svojim satelitima, je l` ti jasno, Bog zna sta sve znam o tebi i nemoj da me iskusavas dokle je moj stepen tolerancije!
Nisam rekao da je homoseksualnost bolest nego da je tvoj komentar bolestan! Sramotno je nešto ovako napisati za nekog!
A gdje ja to tebe blatim, tj. ko ti je to rekao? Prvo što ne pričam ni sa kim s foruma na MSNu, što mogu svi redom odavdje da ti potvrde, a na FB provedem sat vremena u 3 dana; so I mean please
Sramota ? Sta je sramota? Mene nije sramota sto sam gay! Meni je nije sramota da neko krije da je gay, njegova stvar! Al da je neko gay i pljuje druge sto su gay i proziva ih i navodno ih se `gadi` i naziva bolesnim, to je SRAMOTA!
Sramota je reći nekome da je homoseksualni adolescent bujnog abdomena! To što si ti gay meni ne smeta, nisam osoba koja cijeni ljude prema tome
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Hejtate Waku Shame on you !
Sramota je reći nekome da je homoseksualni adolescent bujnog abdomena! To što si ti gay meni ne smeta, nisam osoba koja cijeni ljude prema tome
Sta je sramota opet te pitam? Jesi homo? Jesi. Adolescent? Jesi. Imas bujni abdomen? Imas! Sta tu nije istina! Sta je tu sramota???
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Glasujte za mene, molim vas!!!!
[Only mods are allowed to see this link]
švarckopf- Broj postova : 8
švarckopf je napisao/la:Glasujte za mene, molim vas!!!!
prestani spammati
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
SorryVeronica je napisao/la:švarckopf je napisao/la:Glasujte za mene, molim vas!!!!
prestani spammati
Molim vas da proširite link na što je moguće više mjesta.
Hvala puno svima!
Mislim da je bezveze što uopće tražiš od nas da glasujemo(tu si se registrirao samo zato da bi glasovali ljudi za tebe)a pogotovo da dalje dilamo link
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:Mislim da je bezveze što uopće tražiš od nas da glasujemo(tu si se registrirao samo zato da bi glasovali ljudi za tebe)a pogotovo da dalje dilamo link
i pritom nije lep!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
OK, isprike još jednom. Mislio sam da ćete me podržati jer i ja bih svakoga podržao.
Ako vam smeta, neka netko izbriše moje postove i zaboravite da smo se ikada sreli!
Ako vam smeta, neka netko izbriše moje postove i zaboravite da smo se ikada sreli!
švarckopf je napisao/la:OK, isprike još jednom. Mislio sam da ćete me podržati jer i ja bih svakoga podržao.
Ja glasah. Srećno.
Gost- Gost
Splitska večer i Magazin u Roku
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
like that
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
da smo bar ovo poslali na ESC lani,nije tipična klapska,skroz dobra,ne sumnjam da bi bili bar u finalu,ali ne ni na Doru nije ušlo,predobra mi je ova pjesma
da smo bar ovo poslali na ESC lani,nije tipična klapska,skroz dobra,ne sumnjam da bi bili bar u finalu,ali ne ni na Doru nije ušlo,predobra mi je ova pjesma
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
Savršenaaaaaaaa!
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
sandy je napisao/la:Veronica je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
Savršenaaaaaaaa!
skroz
Veronica- administrator
Slažem se, pjesma je savršena! Šteta što nije upala na Doru, bila bi pravo osvježenje.Veronica je napisao/la:sandy je napisao/la:Veronica je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
Savršenaaaaaaaa!
skroz
švarckopf je napisao/la:Slažem se, pjesma je savršena! Šteta što nije upala na Doru, bila bi pravo osvježenje.Veronica je napisao/la:sandy je napisao/la:Veronica je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
Savršenaaaaaaaa!
skroz
prelijepo
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Gledamo Eesti Laul!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeHaYrOLa je napisao/la:STA RADITE 26. FEBRUARA?
Guest- Gost
ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddrandajad je napisao/la:Gledamo Eesti Laul!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeHaYrOLa je napisao/la:STA RADITE 26. FEBRUARA?
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ako vam nije teško glasajte za fotografiju moje drugarice !
Prvo lajkuješ fan page zivotinje.rs
OVDE: [Only mods are allowed to see this link]
pa onda tek možeš da lajkuješ sliku i na taj način je dobila glas od vas.
Hvala.
Prvo lajkuješ fan page zivotinje.rs
OVDE: [Only mods are allowed to see this link]
pa onda tek možeš da lajkuješ sliku i na taj način je dobila glas od vas.
Hvala.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
ŽAK SMRŠAVIO
[Only mods are allowed to see this image]
[Only mods are allowed to see this image]
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Loš photoshop ahaha
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Stranica 24 / 40. • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 24 / 40.