Chat
+27
Steffan
Nymeria
Fonsi
The Đole
Jasmin
ataše
Tinchey
frozen
Goxy
Veronica
HaYrOLa
Marijo
Leo
Lunke
Pauly D
sandy
Ighor
Misfit
strajker
asteroid
Mara
Duje
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Monika
^.^ Swedish Hero
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 25 / 40.
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Chat
LOL, al on nikad neće smršavit jadan- već si je podrezivao želudac i niš opet se ždere
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Zar je i bitno? Nemojte biti površni toliko.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Ma da on je simpatičan ovakav
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Kakve veze ima??? Sramota da vas je sve koji se tu ismevate!!! Ja sam super gradjen i lep, al osecam da je ovaj Zak covek srecniji od mene POVRSNOSTI NIKAD KRAJA!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Kakve veze ima??? Sramota da vas je sve koji se tu ismevate!!! Ja sam super gradjen i lep, al osecam da je ovaj Zak covek srecniji od mene POVRSNOSTI NIKAD KRAJA!
kakve veze građa tijela ima sa srećom?
Kontinent Helia
HaYrOLa je napisao/la:Ja sam super gradjen i lep
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Kakve veze ima??? Sramota da vas je sve koji se tu ismevate!!! Ja sam super gradjen i lep, al osecam da je ovaj Zak covek srecniji od mene POVRSNOSTI NIKAD KRAJA!
isto onoliko koliko ti imas sa pamecu! Je l` ti sad jasnije, pa da mi ti sad odgovoris kakve?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Misfit je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Ja sam super gradjen i lep
ahahahahaha Skormnost i objektivnost su mi vrline!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Kakve veze ima??? Sramota da vas je sve koji se tu ismevate!!! Ja sam super gradjen i lep, al osecam da je ovaj Zak covek srecniji od mene POVRSNOSTI NIKAD KRAJA!
isto onoliko koliko ti imas sa pamecu! Je l` ti sad jasnije, pa da mi ti sad odgovoris kakve?
ni na kraj pameti mi nije bilo da budem bezobrazan! samo sam pitao! sry
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Kakve veze ima??? Sramota da vas je sve koji se tu ismevate!!! Ja sam super gradjen i lep, al osecam da je ovaj Zak covek srecniji od mene POVRSNOSTI NIKAD KRAJA!
odgovori mi, hajde kad se ti uvek pravis pametan kad sam ja u pitanju, i stalno se nesto javljas iako , kako i sam vidis ja tebe ne primecujem ovde, ne komentarisem i ne znam sta sve NE, ti si uvek tu da mene prokomentarises, ispravis, tuzakas... Hajde sad odgovori, kad si se nasao da pametujes gde ti nije mesto, odgovori sad , bez sry, jer sry ne znaci nista, ako si hteo da kazes sori, kazi SORRY, SORI, SORI, IZVINI, i obavezno sa MOLIM TE, kad se meni obracas od sad, jasno?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Kakve veze ima??? Sramota da vas je sve koji se tu ismevate!!! Ja sam super gradjen i lep, al osecam da je ovaj Zak covek srecniji od mene POVRSNOSTI NIKAD KRAJA!
odgovori mi, hajde kad se ti uvek pravis pametan kad sam ja u pitanju, i stalno se nesto javljas iako , kako i sam vidis ja tebe ne primecujem ovde, ne komentarisem i ne znam sta sve NE, ti si uvek tu da mene prokomentarises, ispravis, tuzakas... Hajde sad odgovori, kad si se nasao da pametujes gde ti nije mesto, odgovori sad , bez sry, jer sry ne znaci nista, ako si hteo da kazes sori, kazi SORRY, SORI, SORI, IZVINI, i obavezno sa MOLIM TE, kad se meni obracas od sad, jasno?
AJME JEL GRIJEH PITATI? OPROSTI! nije mi do toga primjećuješ li me ti ili ne! ti očito imaš osjećaj da ja tebe uvijek napadam, ali ne gadno si pogrješio! Nisi ti centar svemira osim toga ako nešto postaš ja imam svako pravo pitati ili odgovoriti!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Kakve veze ima??? Sramota da vas je sve koji se tu ismevate!!! Ja sam super gradjen i lep, al osecam da je ovaj Zak covek srecniji od mene POVRSNOSTI NIKAD KRAJA!
AJME JEL GRIJEH PITATI? OPROSTI! nije mi do toga primjećuješ li me ti ili ne! ti očito imaš osjećaj da ja tebe uvijek napadam, ali ne gadno si pogrješio! Nisi ti centar svemira osim toga ako nešto postaš ja imam svako pravo pitati ili odgovoriti!
PA ODGOVORI !!! Pitao sam te nesto, ako pitas nesto i neko ti odgovori, i pitate nesto, kulturno je ODGOVORITI! Sto se tice svemira, za tebe sam ga izmislio, jasno?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Kakve veze ima??? Sramota da vas je sve koji se tu ismevate!!! Ja sam super gradjen i lep, al osecam da je ovaj Zak covek srecniji od mene POVRSNOSTI NIKAD KRAJA!
PA ODGOVORI !!! Pitao sam te nesto, ako pitas nesto i neko ti odgovori, i pitate nesto, kulturno je ODGOVORITI! Sto se tice svemira, za tebe sam ga izmislio, jasno?
Kao prvo, spusti se na zemlju!Kao drugo: Pitao si me zašto se mješam tamo gdje mi nije mjesto, mislim da sam ti to već odgovorio! Imam jednako pravo na pitanje i odgovor kao i ti! Ja ne razumijem što ti toliko podižeš prašinu oko toga, nisam te napao! Zato još jednom OPROSTI!
Kontinent Helia
pitao si : kakve veze građa tijela ima sa srećom?
ja sam ti odgovorio : isto onoliko koliko ti imas sa pamecu! Je l` ti sad jasnije, pa da mi ti sad odgovoris kakve?
DAKLE , posto si toliko pametan ( a pamet se ne ogleda samo u izvrcanju tudjih reci i izbegavanju teme, al ajd sad) ODGOVORI ako znas odgovor i ako smes!
ja sam ti odgovorio : isto onoliko koliko ti imas sa pamecu! Je l` ti sad jasnije, pa da mi ti sad odgovoris kakve?
DAKLE , posto si toliko pametan ( a pamet se ne ogleda samo u izvrcanju tudjih reci i izbegavanju teme, al ajd sad) ODGOVORI ako znas odgovor i ako smes!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:pitao si : kakve veze građa tijela ima sa srećom?
Ostavljaš mi na izbor samo odgovor "nikakve", ali se to ne uklapa.
Kontinent Helia
Evo, bar neko nesto pise, iako je opet neka rasprava
Laku noc svima!
Laku noc svima!
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:pitao si : kakve veze građa tijela ima sa srećom?
Ostavljaš mi na izbor samo odgovor "nikakve", ali se to ne uklapa.
ODGOVOR JE TACAN! Rasprava gotova!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Baš si smješan! ha-ha Ne osuđuj osobu na temelju pročitanog na ovom forumu, jer donosiš krive zaključke!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Baš si smješan! ha-ha Ne osuđuj osobu na temelju pročitanog na ovom forumu, jer donosiš krive zaključke!
Ja nikog nisam osudio, sta je tebi dete!!!?? Sam si trazio, ja nikog ne napadam, trazio si, rnjao rnjao, dosao i naboo se, ja ti nisam kriv. Zato me zaobidji, to sam te zamolio i prosli i pretprosli put!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jasmin je napisao/la:E di je nestao Voyager
croato je već rekao odavno da odustaje
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Jasmin je napisao/la:E di je nestao Voyager
Aha , nisam znao
Jasmin- Broj postova : 5457
Jasmin je napisao/la:sandy je napisao/la:Jasmin je napisao/la:E di je nestao Voyager
Aha , nisam znao
napisao je bio u temu
[Only mods are allowed to see this link]
Kontinent Helia
sandy je napisao/la:Jasmin je napisao/la:sandy je napisao/la:Jasmin je napisao/la:E di je nestao Voyager
Aha , nisam znao
napisao je bio u temu
[Only mods are allowed to see this link]
Nisam ja to skuzio hehe
Jasmin- Broj postova : 5457
Ej ljudi...koliko dugo otprilike traje uploadovanje na you tube...?
I šta znači ovo preostalo oko ....?
I šta znači ovo preostalo oko ....?
Guest- Gost
Stranica 25 / 40. • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 25 / 40.