Chat
+27
Steffan
Nymeria
Fonsi
The Đole
Jasmin
ataše
Tinchey
frozen
Goxy
Veronica
HaYrOLa
Marijo
Leo
Lunke
Pauly D
sandy
Ighor
Misfit
strajker
asteroid
Mara
Duje
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Monika
^.^ Swedish Hero
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 15 / 40.
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Chat
ataše je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Tinchey je napisao/la:ataše je napisao/la:a teško se registrirati s drugim nickom! ono big deal
pa kako si pristojan još ćemo te teško skužiti :S
ma svi na block doticnog gospodina i resen problem
dušo si ti na litiju ili su ti kremice ispile mozak?
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Majko moja, kakvih pola 10 Daj Bože da se odulji na 4-5 setova da stignem pogledati makar malo
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Tinchey je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Lunke je napisao/la:Hayrola ajde na spavanje,ujutru moramo da bodrimo Novaka u finalu AO-a
jao, meni je danas otisao glas bodreci Na Li, toliko sam se drao da sam jedva danas pricao... a sutra...nije mi toliko zbog Novaka, koliko ne volim Mareja
I ja sam navijao za Na Li, a danas se navija za Novaka
Šta kaže Na LI : "Stop Yelling at me"
>>Been<<- moderator
Lunke je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Lunke je napisao/la:Hayrola ajde na spavanje,ujutru moramo da bodrimo Novaka u finalu AO-a
jao, meni je danas otisao glas bodreci Na Li, toliko sam se drao da sam jedva danas pricao... a sutra...nije mi toliko zbog Novaka, koliko ne volim Mareja
aaaaaaaaaa pa ti si navijao protiv moje KIMMMMMMMMMM
ahahahhahah jadan pirgavi Marej,njega niko ne voli
Na Li je vrhunska bila sve do pred kraj drugog seta, da nije `hvatala` onaj aut , ko zna sta bi bilo...steta...al` je bas lik, i predobra teniska prica, sa sve odustajanjem od tenisa u najboljim godinama itd... a Marej...ko moze voleti nadobudne britance...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Oce mene neko da budi u pola 10? Budilnik nemam, a mob mi tenutno ne radi...
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Marija je napisao/la:Oce mene neko da budi u pola 10? Budilnik nemam, a mob mi tenutno ne radi...
Pa kako mislis??? daj mi fiksni da te zovem ahhahahahhahahah
Lunke- Broj postova : 9635
Marija je napisao/la:Oce mene neko da budi u pola 10? Budilnik nemam, a mob mi tenutno ne radi...
Ja imam mobitel, ali ako namjestim alarm u 09:30 mogao bi letjeti u zid... Vikat ćemo mi : "Marijaaaaaa" Valjda ćemo probuditi..
Nego, baš nam je fino kad ovako casual u kasne sate razglabamo o tenisu.. Neprocijenjivo !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Marija je napisao/la:Oce mene neko da budi u pola 10? Budilnik nemam, a mob mi tenutno ne radi...
Ja imam mobitel, ali ako namjestim alarm u 09:30 mogao bi letjeti u zid... Vikat ćemo mi : "Marijaaaaaa" Valjda ćemo probuditi..
Nego, baš nam je fino kad ovako casual u kasne sate razglabamo o tenisu.. Neprocijenjivo !
Od sad se svake veceri okupljamo ovde na chatu da sumiramo utiske tog dana
>>Been<< je napisao/la:Marija je napisao/la:Oce mene neko da budi u pola 10? Budilnik nemam, a mob mi tenutno ne radi...
sta je jedan telefon u odnosu na finale AO
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Marija je napisao/la:Oce mene neko da budi u pola 10? Budilnik nemam, a mob mi tenutno ne radi...
Pa kako mislis??? daj mi fiksni da te zovem ahhahahahhahahah
Ahahahahhahahha, pa ne znam, jako cu zaliti ako se ne probudim!
A fixni hmmmm...
Kuckaj mi na ekran, mozda reagujem
Kontinent Helia
HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Marija je napisao/la:Oce mene neko da budi u pola 10? Budilnik nemam, a mob mi tenutno ne radi...
Ništa Ima da ustanem i da navijamo za istočnog Novaka Đokovića u borbi sa zapadnjačkim napuhankom !
>>Been<<- moderator
HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Marija je napisao/la:Oce mene neko da budi u pola 10? Budilnik nemam, a mob mi tenutno ne radi...
Fora je u tome sto ga ne znam napamet, imam ga u mobu koji nece da se upali Inace zbog takvog dogadjaja dajem br bez problema!
Kontinent Helia
>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Marija je napisao/la:Oce mene neko da budi u pola 10? Budilnik nemam, a mob mi tenutno ne radi...
Ništa Ima da ustanem i da navijamo za istočnog Novaka Đokovića u borbi sa zapadnjačkim napuhankom !
hahahaha
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Jel se vi osjećate nekako slobodnije ?
ahahahhahahha veomaaaaaaaaaaaaaa
U kom smislu?
Kontinent Helia
Marija je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Jel se vi osjećate nekako slobodnije ?
U kom smislu?
ahahhahahah vidi ovu Mariju
Jooj.. Sad sam na YT našao Džeja.. Ovo je lom do jutra !
>>Been<<- moderator
Lunke je napisao/la:Marija je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Jel se vi osjećate nekako slobodnije ?
U kom smislu?
ahahhahahah vidi ovu Mariju
Kontinent Helia
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Been ahahaahah, sta ti bi
Jao divno je proslo ovo vece na kraju, ja sam se tako smorio sto sam morao i veceras da ostanem kuci, a svi mi salju poruke iz grada kako je suuupeeeeeer, a ja moram da sedim kuci ali bilo je i vrelo i ovde
Jao divno je proslo ovo vece na kraju, ja sam se tako smorio sto sam morao i veceras da ostanem kuci, a svi mi salju poruke iz grada kako je suuupeeeeeer, a ja moram da sedim kuci ali bilo je i vrelo i ovde
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ja bgmi nikud nisam ni maknuo.. Hladno je za izlaske A i društvo mi se rasulo po bijelom svijetu
Kad već nisam u kafani, moram koju kafansku.. S istoka, naravno
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Ja bgmi nikud nisam ni maknuo.. Hladno je za izlaske A i društvo mi se rasulo po bijelom svijetu
ahahhahahhahahahha pa nego kako
Laku noc drustvo,odoh ja u krevettttttttt
Lunke je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Ja bgmi nikud nisam ni maknuo.. Hladno je za izlaske A i društvo mi se rasulo po bijelom svijetu
ahahhahahhahahahha pa nego kako
Laku noc drustvo,odoh ja u krevettttttttt
Aj spavaj fino Sutra je žestok dan na forumu
Za LN !
>>Been<<- moderator
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 15 / 40.