Chat
+27
Steffan
Nymeria
Fonsi
The Đole
Jasmin
ataše
Tinchey
frozen
Goxy
Veronica
HaYrOLa
Marijo
Leo
Lunke
Pauly D
sandy
Ighor
Misfit
strajker
asteroid
Mara
Duje
Cvjećko
>>Been<<
Kruno
Monika
^.^ Swedish Hero
31 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 9 / 40.
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Chat
ataše je napisao/la:Jasmin je napisao/la:ako tko sumnja u mene, briga me, ja stvarno ne znam tko je taj lik, iz hrvatske sam a i to nije vazno, kao sto vec rekoh...ja stvarno ne znam koje taj lik i zast mene napda, nadam se da vi forumaši kužite da lik nije normalan...
gle oprosti onda! jel imaš isti avatar ko jedan lik iz Srbije sa ovog foruma: [Only mods are allowed to see this link]
glupo je napadati enkog na osnovi avatara, tak da ne zelim ti oprostiti, samo se makni od menen, jer prezirem takve ljude koje napadaju druge, bez razloga a posebno na nacionalnoj osnovi, jer ja sam hrvat al svejedno netko iz srbije mi moze biti i kum na vjencanju ako treba, jer sta je bilo bilo je, tak da briga me za tebe!
Jasmin- Broj postova : 5457
ataše je napisao/la:Lunke je napisao/la:Pazi mozak koji napada kao lud nekog ko ima isti avatar na 10-om forumu???
I to ne da napada vec laje kao blesav
ajde izračunaj koja je vjerojatnost?!
ti si bolestan ... pa sto nisi resio to tamo onda nego ga juris u subotu uvece po forumima...isuse...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jasmin je napisao/la:ataše je napisao/la:Jasmin je napisao/la:ako tko sumnja u mene, briga me, ja stvarno ne znam tko je taj lik, iz hrvatske sam a i to nije vazno, kao sto vec rekoh...ja stvarno ne znam koje taj lik i zast mene napda, nadam se da vi forumaši kužite da lik nije normalan...
gle oprosti onda! jel imaš isti avatar ko jedan lik iz Srbije sa ovog foruma: [Only mods are allowed to see this link]
glupo je napadati enkog na osnovi avatara, tak da ne zelim ti oprostiti, samo se makni od menen, jer prezirem takve ljude koje napadaju druge, bez razloga a posebno na nacionalnoj osnovi, jer ja sam hrvat al svejedno netko iz srbije mi moze biti i kum na vjencanju ako treba, jer sta je bilo bilo je, tak da briga me za tebe!
ja cu ti biti kuma Jasmine , jhahahahahahaha, izabracu najlepsu rozu haljinu za tu zgodu
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:Lunke je napisao/la:Pazi mozak koji napada kao lud nekog ko ima isti avatar na 10-om forumu???
ti si bolestan ... pa sto nisi resio to tamo onda nego ga juris u subotu uvece po forumima...isuse...
?!
gle dušo drag nemaš pojma o čem se radi! zato odbij
ataše- Broj postova : 92
ataše je napisao/la:Lunke je napisao/la:Pazi mozak koji napada kao lud nekog ko ima isti avatar na 10-om forumu???
Pa nije mala sigurno...i ovde je jedno Vreme Veronika furala jedan,i kasnije se pojavio drugi forumas koji postavlja istu sliku ne znajuci da je ona imala ranije tu
Bez ikakvog razloga si napao decka koji je jedan od mirnijih na ovom forumu i izvredjao za sve pare...
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:ataše je napisao/la:Lunke je napisao/la:Pazi mozak koji napada kao lud nekog ko ima isti avatar na 10-om forumu???
Pa nije mala sigurno...i ovde je jedno Vreme Veronika furala jedan,i kasnije se pojavio drugi forumas koji postavlja istu sliku ne znajuci da je ona imala ranije tu
Bez ikakvog razloga si napao decka koji je jedan od mirnijih na ovom forumu i izvredjao za sve pare...
e pa onda! o tome govorim!
ataše je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:Lunke je napisao/la:Pazi mozak koji napada kao lud nekog ko ima isti avatar na 10-om forumu???
?!
imam duso, procitao sam onaj link sto si postavio, isuse, koji si ti freak, juris ga po forumima zbog cega? zbog... :p
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Djole94 je napisao/la:Bruno je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Prilično sam siguran da je ataše neko od svakodnevnih forumaša koji je odlučio zezati sve redom
Nije
Otkud znaš?
Jer ga ja i Veronica znamo s jednog drugog foruma na kojem je već dugo godina.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:Lunke je napisao/la:Pazi mozak koji napada kao lud nekog ko ima isti avatar na 10-om forumu???
?!
imam duso, procitao sam onaj link sto si postavio, isuse, koji si ti freak, juris ga po forumima zbog cega? zbog... :p
nemaš pojam! ne bunim se samo ja!!!
Al isusa ti krista ak si ti zdrav, koliko imas godina, nadam se da si deckic neki jer ne mogu prihvatit da odrasla osoba moze tak nekog napasti....
Bruno je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Bruno je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Prilično sam siguran da je ataše neko od svakodnevnih forumaša koji je odlučio zezati sve redom
Nije
Otkud znaš?
izbacite ga odavde, ovaj covek je lud, plasim se!!!!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jasmin je napisao/la:Al isusa ti krista ak si ti zdrav, koliko imas godina, nadam se da si deckic neki jer ne mogu prihvatit da odrasla osoba moze tak nekog napasti....
aaaaaaaaaaaaahahahahaha, predobro!
isuse, pa tu su luđi nego oni tamo na forum.hrt.hr
Jasmin je napisao/la:Al isusa ti krista ak si ti zdrav, koliko imas godina, nadam se da si deckic neki jer ne mogu prihvatit da odrasla osoba moze tak nekog napasti....
BRAVO!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:Lunke je napisao/la:Pazi mozak koji napada kao lud nekog ko ima isti avatar na 10-om forumu???
?!
ne juri on mene jer ja nisam ta osoba na tom forumu, jebao vas forum
HaYrOLa je napisao/la:Bruno je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Bruno je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Prilično sam siguran da je ataše neko od svakodnevnih forumaša koji je odlučio zezati sve redom
Nije
Otkud znaš?
plašiš se ti svog mračnog mozga dušo!
Tebe nema u online ljudima!!! Ti si duh?????
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Zasto je Jasmin dobio shok????
Zbog pisanja u temi Dore nakon mog upozorenja jednako kao i ataše, rekao sam vam 100 puta, ali i Been da tamo ne pišete. Jasmine žao mi je, al ne možemo si dopustiti da naša upozorenja ignorirate.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Jasmin je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:ataše je napisao/la:Lunke je napisao/la:Pazi mozak koji napada kao lud nekog ko ima isti avatar na 10-om forumu???
?!
ne juri on mene jer ja nisam ta osoba na tom forumu, jebao vas forum
ma ne tebe, vec tog koga juri...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Tebe nema u online ljudima!!! Ti si duh?????
gle nisi mi ni do gležnja!
ataše je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Bruno je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Bruno je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Prilično sam siguran da je ataše neko od svakodnevnih forumaša koji je odlučio zezati sve redom
Nije
Otkud znaš?
plašiš se ti svog mračnog mozga dušo!
`Duso` , moj mracni mozak bar ima svetlo na kraju tunela, a tvoj je vakum prostor!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Lunke je napisao/la:Zasto je Jasmin dobio shok????
Zbog pisanja u temi Dore nakon mog upozorenja jednako kao i ataše, rekao sam vam 100 puta, ali i Been da tamo ne pišete. Jasmine žao mi je, al ne možemo si dopustiti da naša upozorenja ignorirate.
Pa Jasmin pre toga nije bio tu i nije pisao nista,a i morao je da reaguje kad ga je nepoznata osoba napala kao luda za ne bitne stvari
Zadnja promjena: Lunke; 30.01.11 3:03; ukupno mijenjano 1 put.
Lunke- Broj postova : 9635
bzvz i zahtjevam da mi se makne jer slucajno sam napisao tamo di se prica o dori vezano za ovui temu, bio sam zivcan i lud sto me netko napaio na taj nacin i zahtjevam da mi se makne, kakva je to pravda, ovaj lik je vec trebao dobiti zabranu dolaska na ovaj forum a ja dobijem šokLunke je napisao/la:Zasto je Jasmin dobio shok????
Aha, zeznuh se onda Svakako, nije mi sav svoj bogami.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
ataše je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Tebe nema u online ljudima!!! Ti si duh?????
gle nisi mi ni do gležnja!
pa i nisam jer ga i nemas, ti si beskicmenjak, FA FA FA FATAMORGANA
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 9 / 40.