MF 01 | Alexandria
+17
Veronica
Tinchey
Kruno
Cvjećko
Velvet
Jasmin
Fonsi
sandy
Leo
Marijo
Duje
Misfit
frozen
Lunke
^.^ Swedish Hero
HaYrOLa
Pauly D
21 posters
Stranica 8 / 20.
Stranica 8 / 20. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Re: MF 01 | Alexandria
croato je napisao/la:uglavnom ne želim se više ovdje natezati... bruno hvala za duet... ja se povlačim s ovoga natjecanja music force-a... pozz
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Ajmo nadr*ani umirite se!
Nadr*anost is so 2010!
Nadr*anost is so 2010!
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Ajmo nadr*ani umirite se!
Nadr*anost is so 2010!
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
nažalost nepotrebna svađa, ne znam zašto se croato uvrijedio jer je Misfit rekao svoje mišljenje o ABBI i adekvatnosti za ovu igru
Bruno ga je zamolio da promijeni i mogao je jednostavno to uraditi i problem riješen
Bruno ga je zamolio da promijeni i mogao je jednostavno to uraditi i problem riješen
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Veronica je napisao/la:Ajmo nadr*ani umirite se!
Nadr*anost is so 2010!
hahahha
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Duje je napisao/la:Veronica je napisao/la:Ajmo nadr*ani umirite se!
Nadr*anost is so 2010!
hahahha
hahah najbolji komentar od svih ovih predivnih
Jasmin- Broj postova : 5457
Neki ljudi su jednostavno preosjetljivi.
Ja se svima ispričavam ako sam napadao/izazivao traume/budio komplekse kod nekoga.
Ja se svima ispričavam ako sam napadao/izazivao traume/budio komplekse kod nekoga.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Prijavljeni
- Jessica Mauboy (Marijo)
- Gibonni (Jasmin)
- Tata Young (Duje)
- Charice (Swedish Hero)
- Joe McElderry (Velvet)
- Rebecca Ferguson (Misfit)
- Inna (Waka Waka)
- Igor Cukrov (Kruno)
- Jazmine Sullivan (Tinchey)
- Colbie Caillat (Veronica)
- Morandi (Lunke)
- Safura (Vinky)
- Hande Yener (Hayrola)
- Sibel Redzep (Leo)
Zadnja promjena: Bruno; 04.01.11 22:50; ukupno mijenjano 1 put.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Prijave traju do večeras!
Molio bi sve one koji su se prijavili da šalju pjesme za prvi LIVE SHOW meni na PP.
1. Live - Natjecatelji pjevaju pjesmu po izboru / Glasuju: žiri + gledatelji ~ 50:50
Pjesme ne moraju biti u live izvedbi, možete slati i spotove, ali i audio zapise bez video spota kao i live nastupe. izvođači mogu pjevati i tuđe pjesme, ali ne i one od konkurenata u showu. Npr. Igor Cukrov ne može pjevati pjesmu Gibonnija jer mu je on konkurent u showu.
Molio bi sve one koji su se prijavili da šalju pjesme za prvi LIVE SHOW meni na PP.
1. Live - Natjecatelji pjevaju pjesmu po izboru / Glasuju: žiri + gledatelji ~ 50:50
Pjesme ne moraju biti u live izvedbi, možete slati i spotove, ali i audio zapise bez video spota kao i live nastupe. izvođači mogu pjevati i tuđe pjesme, ali ne i one od konkurenata u showu. Npr. Igor Cukrov ne može pjevati pjesmu Gibonnija jer mu je on konkurent u showu.
Zadnja promjena: Bruno; 04.01.11 18:27; ukupno mijenjano 1 put.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Je l` to mora da bude uzivo snimak ili moze i spot?
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Je l` to mora da bude uzivo snimak ili moze i spot?
Evo taman napisao da nije bitno Bilo bi poželjnije uživo, ali ako je loša kvaliteta zvuka, onda može i spot.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Inače pazite da vaš izvođač ima i live videa jer će za neke emisije biti potrebna samo live snimka s nekog nastupa
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Inače pazite da vaš izvođač ima i live videa jer će za neke emisije biti potrebna samo live snimka s nekog nastupa
neki uživo pjevaju na playback, haha
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Bruno je napisao/la:Inače pazite da vaš izvođač ima i live videa jer će za neke emisije biti potrebna samo live snimka s nekog nastupa
Ok
Tu je moj predtsvnik jako dobar
Ne razumijem ne može biti pjesma od toga izvođača nego moram u mome slučaju poslat Safuru kako izvodi nečiju drugu pjesmu ????
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Vinky je napisao/la:Ne razumijem ne može biti pjesma od toga izvođača nego moram u mome slučaju poslat Safuru kako izvodi nečiju drugu pjesmu ????
Ne smeš poslati pesmu koju izvodi neko od konkurenata, prosto i jednostavno.
Gost- Gost
Uskoro ću poslati
Piih, imam jednu super pjesmu za finale, Inninu najbolju, jedino mi je problem balada... Tu bih mogao ispasti.
Piih, imam jednu super pjesmu za finale, Inninu najbolju, jedino mi je problem balada... Tu bih mogao ispasti.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Uskoro ću poslati
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Odlučio se za jednu prelijepu pjesmu
Pjesma ima baš neku snagu
Pjesma ima baš neku snagu
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Evo baš gledam koju pjesmu da pošaljem, ne znam stvarno, sve su mi super od nje
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Prijave završene!
- Jessica Mauboy (Marijo)
- Gibonni (Jasmin)
- Tata Young (Duje)
- Charice (Swedish Hero)
- Mansa Zelmerlow (Velvet)
- Rebecca Ferguson (Misfit)
- Inna (Waka Waka)
- Igor Cukrov (Kruno)
- Jazmine Sullivan (Tinchey)
- Colbie Caillat (Veronica)
- Morandi (Lunke)
- Safura (Vinky)
- Hande Yener (Hayrola)
- Sibel Redzep (Leo)
Zadnja promjena: Bruno; 04.01.11 23:09; ukupno mijenjano 2 put/a.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Koncept Showa
1. Live - Natjecatelji pjevaju pjesmu po izboru / Glasuju: žiri + gledatelji ~ 50:50 - 2 natjecatelja ispada
2. Live - Natjecatelji pjevaju baladu / Glasuju: žiri + gledatelji ~ 50:50 - 1 natjecatelj ispada
3. Live - Natjecatelji pjevaju pjesmu na materinjem jeziku / Glasuju: gledatelji ~ 100 - 2 natjecatelja ispada
4. Live - Natjecatelji pjevaju pop/rock pjesmu / Glasuju: žiri + gledatelji ~ 50:60 - 2 natjecatelja ispada
5. POLUFINALE - Natjecatelji pjevaju u duetu / Glasuju: žiri ~ 100 - 7 polufinalista
6. FINALE - Natjecatelji pjevaju pjesmu po izboru koja se do sada nije natjecala / Glasuju: žiri + gledatelji ~ 40:60 - 4 finalista
1. Live - Natjecatelji pjevaju pjesmu po izboru / Glasuju: žiri + gledatelji ~ 50:50 - 2 natjecatelja ispada
2. Live - Natjecatelji pjevaju baladu / Glasuju: žiri + gledatelji ~ 50:50 - 1 natjecatelj ispada
3. Live - Natjecatelji pjevaju pjesmu na materinjem jeziku / Glasuju: gledatelji ~ 100 - 2 natjecatelja ispada
4. Live - Natjecatelji pjevaju pop/rock pjesmu / Glasuju: žiri + gledatelji ~ 50:60 - 2 natjecatelja ispada
5. POLUFINALE - Natjecatelji pjevaju u duetu / Glasuju: žiri ~ 100 - 7 polufinalista
6. FINALE - Natjecatelji pjevaju pjesmu po izboru koja se do sada nije natjecala / Glasuju: žiri + gledatelji ~ 40:60 - 4 finalista
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Koncept Showa
pa kaj nije logičnije da u 2.live-u bude dva eliminirana tak da u polufinalu imamo 6 sudionika i onda eliminiraš dvoje, ukratko da u svakoj emisiji eliminiraš dvoje?
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Stranica 8 / 20. • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 20
Stranica 8 / 20.