MF 01 | Alexandria
+17
Veronica
Tinchey
Kruno
Cvjećko
Velvet
Jasmin
Fonsi
sandy
Leo
Marijo
Duje
Misfit
frozen
Lunke
^.^ Swedish Hero
HaYrOLa
Pauly D
21 posters
Stranica 5 / 20.
Stranica 5 / 20. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: MF 01 | Alexandria
Koji je broj pjesama koje su bile prijavljene na HSC od istog izvođaća limit za ovaj show?Bruno je napisao/la: Ovako Ovo za velike zvijezde da ne sudjeluju, to sam prvobitno mislio na posvuduše koje su svoje pjesme iskoristile po HSC-u i koje svi znamo napamet. ABBA jest poznatija od svih njih skupa, ali njihove pjesme se nisu pjavljivale po svim igrama na forumu.
Pošto je ovo zamišljeno kao natjecanje poznatih (ne super poznatih) , manje poznatih i onih nepoznatih, Croato je zamoljen da promjeni prijavljenog natjecatelja.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Bruno je napisao/la: Ovako Ovo za velike zvijezde da ne sudjeluju, to sam prvobitno mislio na posvuduše koje su svoje pjesme iskoristile po HSC-u i koje svi znamo napamet. ABBA jest poznatija od svih njih skupa, ali njihove pjesme se nisu pjavljivale po svim igrama na forumu.
Pošto je ovo zamišljeno kao natjecanje poznatih (ne super poznatih) , manje poznatih i onih nepoznatih, Croato je zamoljen da promjeni prijavljenog natjecatelja.
hvala Bogu!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Ja mislim da ne bi trebalo slati toliko poznate na ovo takmicenje.Jednostavno nije ravnopravno.
Iako ne ucestvujem to je moje misljenje.
Iako ne ucestvujem to je moje misljenje.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:sandy je napisao/la:ABBA je pobjedila 1974
Tinchey, pa možeš Lenu samo ne Satellite
ali to nije ni približno kreativno ili orginalno ovo bi trebalo biti natjecanje za MANJE POZNATE PJEVAČE/GRUPE...osim toga veronika je rekla da neće slat cheryl, pixie ili alexandru burke jer ih mi na ovom forumu ZNAMO!
slažem se : )
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
mada i Gibonni je jedan od najboljih i najpoznatijih hrvatskih pjevača
i tko bi sad to doveo u red
i tko bi sad to doveo u red
Zadnja promjena: sandy; 24.01.11 1:44; ukupno mijenjano 1 put.
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
uopće nemam komentara na ovu glupost od misfita... nit ću se spuštati na nivo tko je poznat, a tko ne...
anyway, croato se povlači s ovoga natjecanja...
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Čao :***croato je napisao/la:uopće nemam komentara na ovu glupost od misfita... nit ću se spuštati na nivo tko je poznat, a tko ne...
Možeš i s foruma kao što si htio u par navrata.
Kontinent Helia
nitko niti nije objasnio tko su to "posvuduše".. a ABBA to sigurno nije... glupost!!
Kontinent Helia
Obavijest:
Misliti da je Leona Lewis popularna i popularnija od ABBA-e je glupost.croato je napisao/la:nitko niti nije objasnio tko su to "posvuduše".. a ABBA to sigurno nije... glupost!!
Kontinent Helia
evo tebi u inat neću baš ću se namjerno trudit da budem ispred tebe.. pa da još malo ludiš jer da nije žalosno onda je smješno!Misfit je napisao/la:Čao :***croato je napisao/la:uopće nemam komentara na ovu glupost od misfita... nit ću se spuštati na nivo tko je poznat, a tko ne...
Kontinent Helia
Obavijest:
naravno da nije... mislilo se na popularnost u ovome trenutku na forumu.... a ABBA to sigurno nije!!! s obzirom da se nije ni proslavila mjestima na HSC-u...Misfit je napisao/la:Misliti da je Leona Lewis popularna i popularnija od ABBA-e je glupost.croato je napisao/la:nitko niti nije objasnio tko su to "posvuduše".. a ABBA to sigurno nije... glupost!!
Kontinent Helia
Obavijest:
Da, ludim, l00dim.croato je napisao/la:evo tebi u inat neću baš ću se namjerno trudit da budem ispred tebe.. pa da još malo ludiš jer da nije žalosno onda je smješno!Misfit je napisao/la:Čao :***croato je napisao/la:uopće nemam komentara na ovu glupost od misfita... nit ću se spuštati na nivo tko je poznat, a tko ne...
Naravno da ćeš biti ispred i bolji od mene na ovom forumu, generalni ukus je žali Bože. Baš me zanima koliko žalopojki još možemo čuti prije no što eksplodiramo.
Kontinent Helia
Croato ako ćeš sudjelovati promijeni izvođača.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
A HSC je mjerilo popularnosti? Ja sam shvatio popularnost kao kriterij u ovoj igri, a ne popularnost na ovom forumu.croato je napisao/la:naravno da nije... mislilo se na popularnost u ovome trenutku na forumu.... a ABBA to sigurno nije!!! s obzirom da se nije ni proslavila mjestima na HSC-u...Misfit je napisao/la:Misliti da je Leona Lewis popularna i popularnija od ABBA-e je glupost.croato je napisao/la:nitko niti nije objasnio tko su to "posvuduše".. a ABBA to sigurno nije... glupost!!
Kontinent Helia
pa što ćeš kada ti uopće nemaš ukus pa niti znaš ocijeniti kvalitetu... dakle swedishove pjesme su za tebe žalopojke? ok... neka zato je gaga najbolja na svijetu...onak izbljuvat ću se...Misfit je napisao/la:Da, ludim, l00dim.croato je napisao/la:evo tebi u inat neću baš ću se namjerno trudit da budem ispred tebe.. pa da još malo ludiš jer da nije žalosno onda je smješno!Misfit je napisao/la:Čao :***croato je napisao/la:uopće nemam komentara na ovu glupost od misfita... nit ću se spuštati na nivo tko je poznat, a tko ne...
Naravno da ćeš biti ispred i bolji od mene na ovom forumu, generalni ukus je žali Bože. Baš me zanima koliko žalopojki još možemo čuti prije no što eksplodiramo.
znaš o ukusima se ne raspravlja ali si ti potaknuo to... pa ću ti i reći - ti uopće nemaš ukusa... i snizavaš kvalitetu samome natjecanju
Kontinent Helia
Obavijest:
pa mjerilo bi trebalo biti kvaliteta..to što nije..što ćeš... nekima to nije bitno..kao tebiMisfit je napisao/la:A HSC je mjerilo popularnosti? Ja sam shvatio popularnost kao kriterij u ovoj igri, a ne popularnost na ovom forumu.croato je napisao/la:naravno da nije... mislilo se na popularnost u ovome trenutku na forumu.... a ABBA to sigurno nije!!! s obzirom da se nije ni proslavila mjestima na HSC-u...Misfit je napisao/la:Misliti da je Leona Lewis popularna i popularnija od ABBA-e je glupost.croato je napisao/la:nitko niti nije objasnio tko su to "posvuduše".. a ABBA to sigurno nije... glupost!!
Kontinent Helia
Obavijest:
Croato ako nećeš sudjelovati onda nemoj uništavati temu i igru.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
onako on je napao mene i mog predstavnika... njemu reci da ne uništava... neću sudjelovatiBruno je napisao/la:Croato ako nećeš sudjelovati onda nemoj uništavati temu i igru.
Kontinent Helia
Obavijest:
Bar nemam ukus profesorice glazbenog u srednjim godinamacroato je napisao/la:pa što ćeš kada ti uopće nemaš ukus pa niti znaš ocijeniti kvalitetu... dakle swedishove pjesme su za tebe žalopojke? ok... neka zato je gaga najbolja na svijetu...onak izbljuvat ću se...Misfit je napisao/la:Da, ludim, l00dim.croato je napisao/la:evo tebi u inat neću baš ću se namjerno trudit da budem ispred tebe.. pa da još malo ludiš jer da nije žalosno onda je smješno!Misfit je napisao/la:Čao :***croato je napisao/la:uopće nemam komentara na ovu glupost od misfita... nit ću se spuštati na nivo tko je poznat, a tko ne...
znaš o ukusima se ne raspravlja ali si ti potaknuo to... pa ću ti i reći - ti uopće nemaš ukusa... i snizavaš kvalitetu samome natjecanju
Kontinent Helia
Safura
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
naravno da nemaš..na razini si 2.razreda osnovne školeMisfit je napisao/la:Bar nemam ukus profesorice glazbenog u srednjim godinamacroato je napisao/la:pa što ćeš kada ti uopće nemaš ukus pa niti znaš ocijeniti kvalitetu... dakle swedishove pjesme su za tebe žalopojke? ok... neka zato je gaga najbolja na svijetu...onak izbljuvat ću se...Misfit je napisao/la:Da, ludim, l00dim.croato je napisao/la:evo tebi u inat neću baš ću se namjerno trudit da budem ispred tebe.. pa da još malo ludiš jer da nije žalosno onda je smješno!Misfit je napisao/la:Čao :***croato je napisao/la:uopće nemam komentara na ovu glupost od misfita... nit ću se spuštati na nivo tko je poznat, a tko ne...
Kontinent Helia
Obavijest:
Croato ako ne sudjeluješ već sam ti rekao, onda ne piši ništa ovdje pogotovo radi svađe!
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
ovime zatvaram raspravu s tobom.. jer mi se ne da s takvom osobom kao ti uopće razgovarati...
Kontinent Helia
Obavijest:
Da, profesore hrvatskog jezika koje ne zna napisat trotočje.croato je napisao/la:naravno da nemaš..na razini si 2.razreda osnovne školeMisfit je napisao/la:Bar nemam ukus profesorice glazbenog u srednjim godinamacroato je napisao/la:pa što ćeš kada ti uopće nemaš ukus pa niti znaš ocijeniti kvalitetu... dakle swedishove pjesme su za tebe žalopojke? ok... neka zato je gaga najbolja na svijetu...onak izbljuvat ću se...Misfit je napisao/la:Da, ludim, l00dim.croato je napisao/la:evo tebi u inat neću baš ću se namjerno trudit da budem ispred tebe.. pa da još malo ludiš jer da nije žalosno onda je smješno!Misfit je napisao/la:Čao :***croato je napisao/la:uopće nemam komentara na ovu glupost od misfita... nit ću se spuštati na nivo tko je poznat, a tko ne...
Kontinent Helia
croato je napisao/la:uopće nemam komentara na ovu glupost od misfita... nit ću se spuštati na nivo tko je poznat, a tko ne...
nitko nije rekao da je ABBA posvuduša, jednostavno se ne uklapa u koncept ovog natjecanja, to je naše mišljenje...to što ti misliš da je misfit glup jer je rekao što misli fkt nije bilo uredu. Osim toga ti si već daleko ispod njegovog nivoa
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Stranica 5 / 20. • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Stranica 5 / 20.