MF 01 | Alexandria
+17
Veronica
Tinchey
Kruno
Cvjećko
Velvet
Jasmin
Fonsi
sandy
Leo
Marijo
Duje
Misfit
frozen
Lunke
^.^ Swedish Hero
HaYrOLa
Pauly D
21 posters
Stranica 7 / 20.
Stranica 7 / 20. • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: MF 01 | Alexandria
Croato ni iz kog razloga nije trebao da dobije sok!!!
Ko ne bi odreagovao burnije da stigne na forum i vidi da ga svi optuzuju i napadaju zbog gluposti,
Ko ne bi odreagovao burnije da stigne na forum i vidi da ga svi optuzuju i napadaju zbog gluposti,
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Koji vam je ba? Šta sad Duje govori? Više se ne zna ni ko tu koga Čekaj, pa ko je sad Tinchey, tj. za koga ti misliš da je, Duje? :S
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Duje je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Duje je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Croato je dobio buzz zbog?
Zbog vrijeđanja. Pretpostavljam.
Pa mislim, i meni je rekao da sam, citiram, ''neškolovan'', i nije ništa dobio Još je u zagradi napisao: ''Ovo ne shvati kao uvredu, ne moraš se sramiti toga.'' Kao da ti, Misfit srećo, znaš jesam li ja išao u školu, i da nisam, makar sam naučio pisati kako treba, ti još uvijek pišeš 'izvođać'
Rugala se sova sjenici!
molim?
Samo sam htio vidit reakciju. Jel te to uvrijedilo? Jednostavno neke stvari nemoj ozbiljno shvaćat.
ne shvaćam što se to mene tiče. sorry, al mislim da si pogriješio username hahahahha
boldani dio je za tebe
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Hvala!!! Nisam mogao vjerovati da se mene napadi radi pjesme!!! Onako - ON ZAHTIJEVA ... zamisli kao da je neki ne znam što!!Leo je napisao/la: Croato ni iz kog razloga nije trebao da dobije sok!!!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Leo je napisao/la: Croato ni iz kog razloga nije trebao da dobije sok!!!
očito smo samo misfit i ja bili protiv njegove prijave, ali ne i protiv njega
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Duje je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Duje je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Croato je dobio buzz zbog?
Pa mislim, i meni je rekao da sam, citiram, ''neškolovan'', i nije ništa dobio Još je u zagradi napisao: ''Ovo ne shvati kao uvredu, ne moraš se sramiti toga.'' Kao da ti, Misfit srećo, znaš jesam li ja išao u školu, i da nisam, makar sam naučio pisati kako treba, ti još uvijek pišeš 'izvođać'
Rugala se sova sjenici!
molim?
Samo sam htio vidit reakciju. Jel te to uvrijedilo? Jednostavno neke stvari nemoj ozbiljno shvaćat.
ne shvaćam što se to mene tiče. sorry, al mislim da si pogriješio username hahahahha
boldani dio je za tebe
kakve veze imam ja s jankom i onim što je croato govorio njemu?
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Waka_Waka je napisao/la:Koji vam je ba? Šta sad Duje govori? Više se ne zna ni ko tu koga Čekaj, pa ko je sad Tinchey, tj. za koga ti misliš da je, Duje? :S
???
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
to se puno ljepše moglo reći ... i bruno je mogao reći da nije ok... ali ne on zahtijeva... on tamo mene napada..kao da sam ne znam što napravio .. nevjerojatno!!!!Tinchey je napisao/la:Leo je napisao/la: Croato ni iz kog razloga nije trebao da dobije sok!!!
Kontinent Helia
Obavijest:
Duje je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Duje je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Duje je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Tinchey je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Croato je dobio buzz zbog?
Rugala se sova sjenici!
molim?
boldani dio je za tebe
kakve veze imam ja s jankom i onim što je croato govorio njemu?
ne da mi se objašnjavat! ukratko: pitao si-molim?
Ja sam ti odgovorio
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Leo je napisao/la: Croato ni iz kog razloga nije trebao da dobije sok!!!
Pa i ja sam bio protiv toga da poznati ucestvuju i to sam i napisao al bez napadanja onog ko je poslao.Kakve veze ima Croato.I ja sam ranije razumeo da mogu svi,trebalo je posebno naglasiti da ne smeju poznati sirom sveta.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
croato je napisao/la:to se puno ljepše moglo reći ... i bruno je mogao reći da nije ok... ali ne on zahtijeva... on tamo mene napada..kao da sam ne znam što napravio .. nevjerojatno!!!!Tinchey je napisao/la:Leo je napisao/la: Croato ni iz kog razloga nije trebao da dobije sok!!!
nadam se da si shvatio da ABBA nije bila najbolji izbor.
Kontinent Helia
Waka_Waka je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Koji vam je ba? Šta sad Duje govori? Više se ne zna ni ko tu koga Čekaj, pa ko je sad Tinchey, tj. za koga ti misliš da je, Duje? :S
???
tko je rekao da ja mislim da je tinchey netko? što sam ja sad skrivio? :S
Kontinent Helia
Duje je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Koji vam je ba? Šta sad Duje govori? Više se ne zna ni ko tu koga Čekaj, pa ko je sad Tinchey, tj. za koga ti misliš da je, Duje? :S
???
tko je rekao da ja mislim da je tinchey netko? što sam ja sad skrivio? :S
pitao te: Šta misliš na čijoj je Tinchey strani?
Kontinent Helia
što znači poznato??? nekome ABBA nije uopće poznata!! mogao je napisati cijelu listu pjevača/grupa i znalo bi se što se ne smije... sada je odjednom ABBA poznata... a dosad je bila možda jedanput na početku hsc-a i nije se proslavila..nevjerojatno!!!!!
Kontinent Helia
Obavijest:
ja neću ništa govorit tko je a koga, samo znam da je nepravedno što je croato dobio šok!
Kontinent Helia
croato je napisao/la:što znači poznato??? nekome ABBA nije uopće poznata!! mogao je napisati cijelu listu pjevača/grupa i znalo bi se što se ne smije... sada je odjednom ABBA poznata... a dosad je bila možda jedanput na početku hsc-a i nije se proslavila..nevjerojatno!!!!!
ABBA je oduvijek i bit će poznata, ja stvarno ne znam o čemu ti pričaš.
+ ako misliš da je to bio dobar izbor-linkaj mi duet ABBA-e s nekim!
Kontinent Helia
E bome ja ovdje više ništa ne kužim.
Za Croata ću vidjet, mislim da sam malo naglo reagirao.
Inače ljudi pa vakve rasprave o tome tko je tko u chatu vodite.
Za Croata ću vidjet, mislim da sam malo naglo reagirao.
Inače ljudi pa vakve rasprave o tome tko je tko u chatu vodite.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
tebe se ne tiče jel imaju duet ili ne..već mene...Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:što znači poznato??? nekome ABBA nije uopće poznata!! mogao je napisati cijelu listu pjevača/grupa i znalo bi se što se ne smije... sada je odjednom ABBA poznata... a dosad je bila možda jedanput na početku hsc-a i nije se proslavila..nevjerojatno!!!!!
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:tebe se ne tiče jel imaju duet ili ne..već mene...Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:što znači poznato??? nekome ABBA nije uopće poznata!! mogao je napisati cijelu listu pjevača/grupa i znalo bi se što se ne smije... sada je odjednom ABBA poznata... a dosad je bila možda jedanput na početku hsc-a i nije se proslavila..nevjerojatno!!!!!
E pa sad me se itekako tiče, kako bi inače sudjelovao u natjecanju?!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:tebe se ne tiče jel imaju duet ili ne..već mene...Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:što znači poznato??? nekome ABBA nije uopće poznata!! mogao je napisati cijelu listu pjevača/grupa i znalo bi se što se ne smije... sada je odjednom ABBA poznata... a dosad je bila možda jedanput na početku hsc-a i nije se proslavila..nevjerojatno!!!!!
pa ne bi prijavio nekoga ko ne ispunjava uvjete
Kontinent Helia
organizator ima pravo što meni komentirati jer i sam organizira i reći valja li izvođač ili ne... ne ti...Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:tebe se ne tiče jel imaju duet ili ne..već mene...Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:što znači poznato??? nekome ABBA nije uopće poznata!! mogao je napisati cijelu listu pjevača/grupa i znalo bi se što se ne smije... sada je odjednom ABBA poznata... a dosad je bila možda jedanput na početku hsc-a i nije se proslavila..nevjerojatno!!!!!
Kontinent Helia
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:tebe se ne tiče jel imaju duet ili ne..već mene...Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:što znači poznato??? nekome ABBA nije uopće poznata!! mogao je napisati cijelu listu pjevača/grupa i znalo bi se što se ne smije... sada je odjednom ABBA poznata... a dosad je bila možda jedanput na početku hsc-a i nije se proslavila..nevjerojatno!!!!!
Evo dueta ABBA : Rock Me (feat. Björn) HQ
https://www.youtube.com/watch?v=xyImJhdqTlc
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Duje je napisao/la:Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:tebe se ne tiče jel imaju duet ili ne..već mene...Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:što znači poznato??? nekome ABBA nije uopće poznata!! mogao je napisati cijelu listu pjevača/grupa i znalo bi se što se ne smije... sada je odjednom ABBA poznata... a dosad je bila možda jedanput na početku hsc-a i nije se proslavila..nevjerojatno!!!!!
pa ne bi prijavio nekoga ko ne ispunjava uvjete
Očito je zaboravio na taj jedan detalj i sad nema pojma!
Kontinent Helia
Bruno je napisao/la:Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:tebe se ne tiče jel imaju duet ili ne..već mene...Tinchey je napisao/la:croato je napisao/la:što znači poznato??? nekome ABBA nije uopće poznata!! mogao je napisati cijelu listu pjevača/grupa i znalo bi se što se ne smije... sada je odjednom ABBA poznata... a dosad je bila možda jedanput na početku hsc-a i nije se proslavila..nevjerojatno!!!!!
Evo dueta ABBA : Rock Me (feat. Björn) HQ
https://www.youtube.com/watch?v=xyImJhdqTlc
nisam znao da bend može imat duet sa vlastitim članom!
Kontinent Helia
uglavnom ne želim se više ovdje natezati... bruno hvala za duet... ja se povlačim s ovoga natjecanja music force-a... pozz
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 7 / 20. • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Stranica 7 / 20.